• header

Hej och hå!

Svetten rann på zumban idag igen och efteråt var jag slut i hela kroppen. Herregud vad bra träning! Nu har jag ju bara kört två gånger så jag har ingen aning om det ger resultat eller inte (några av er frågade om det), men jag tränar inte heller för att SE resultat utan för att må bra. Skulle dock inte tacka nej till lite muskler, vill gärna ha en stark och frisk kropp!

Nu ska jag börja med middagen här till oss 3. Min lillebror ringde och frågade om han fick sova över här och självklart får han det. Men jag undrar om det inte har något att göra med att jag har Modern warefare 3? Tror knappast att han vill umgås med sin störiga storasyster liksom, som dessutom bor längre bort från skolan så att han måste gå upp myyyycket tidigare.. Haha.. Och nu litar mamma på mig att jag får upp honom imorgonbitti, han som är så morgontrött. Hjälp…

Jaja, det ska bli kul att ha honom här igen! Ha en mysig söndagskväll allihopa :) ♥

Min vän Marcello & jag på Sturecompagniet i fredags

89 Comments

Stina

när du går ut, står du alltid på listan då? hänger du alltid i VIPen när du är ute? frågar de någonsin efter leg? och tycker du att det är jobbigt när folk kommer fram?

Reply
jksfk

Men kan du inte lägga upp bild på din bror så man ¨får se hur han ser ut these days ?:D

Reply
Flisan

Åh haha, man blir bara glad av att läsa dina inlägg. :)
Hur gammal är din bror?

Reply
Emilia

hej jag har några frågor till dig nu:

1.hur mycket väger du?
2.hur håller du dig i form?

tacksam för svar<3

Reply
Dixi Wonderland

Tycker det är så roligt att du och din bror har sån fin kontakt. har ju följt din blogg i så många år och han verkar alltid ha varit din lilla söting eller vad man ska säga.
Känner precis lika dant för min pojkväns småsystrar :D

Reply
amanda

Vart någonstans har du köpt shortsen? :) Vet att de e Lee, men vilken butik? :)

Reply
klarisa

omg vilken linne :o va tycker din pojkvän om det? :o lol :D men ni är söta på bilden :)

Reply
Bettan

Jag har aldrig testat zumba men ska testa det någon gång har jag tänkt. :) Just det ja,på den hära bilden(om du scrollar ner lite) tjejen med den grå rosa klänningen ser ut och ha ett par av dina skor på sig… Jag är inte säker men det liknar ett par av dem iallafall.
Här har du sidan: http://www.yourtvseries.net/series/pretty-little-liars/

Reply
josefine

Vilken låt tycker du mest om från Tokio Hotel? och vilken bandmedlem tycker du mest om? Vore super roligt om du svara! kraam :)

Reply
Amanda

Zumban ger resultat, tro mig! Har tränat det ca 2 ggr i veckan i några månader, och jag har byggt jättemycket muskler och fått bättre kondition :) man tror inte att det ska ta så mycket som det gör, för det är så himla roligt!

Reply
Lisa

Hej Kenza :) jag undrar bara om du skulle kunna svara på vart du brukar köpa dina klänningar, speciellt långklänningar för de är så att jag ska börja leta balklänning inför studenten och tänkte då fråga dig om tips på hemsidor och butiker, de är säkert många fler som vill veta. Tacksam för svar :) kram Lisa

Reply
josefine

lyckligare än någonsin,
äntligen börjar min blogg komma igång igen.
gick bra förut, men datorn kraschade och allt
förstördes. Välkommen in!

Reply
belle

vad gör han? äter ditt hår? haha, får roliga bilder i huvudet iaf ;D

vafan, låt bror din “missa” skolan imorgon, han kommer bara älska dig ännu mer. Er mor behöver inget veta ;) Och vad känns bättre än köpt kärlek? Höhö

peace ouut

Reply
pernilla

haha fan va gulligt!! låter precis som mina småsyskon.. Kenza jag ÄLSKAR verkligen att du är så jordnära, va bara tvungen att säga det. I nästan alla dina inlägg så känner man igen sig på något sätt. Du är bäst!Puss

Reply
Lena

Nu har många tjatat om hur du får dina boobs så fasta i den bodyn! Vad är din hemlighet? Brösttejp? Wonderbra? :)

Reply
Alina

Eftersom zumba är konditionsträning bör du styrketräna också för att få synlig muskeltillväxt :)

Reply
cecilia

Zumba är grymt! så jäkla roligt och man tränar på samma gång!

kolla in min blogg!! jag skriver om mitt liv som nybliven 18åring! alltså med andra ord kläder, musik och festande.

Reply
Sofia

Testade zumba för första gången i lördags i form av ett 2 timmars långt zumbathon på Berns salonger. Var kul och jag var riktigt trött dagen efter så det gav effekt trots att det inte kändes som träning. Bra träningsform i min strävan mot Beach 2012 och som jag bloggar om:)

Reply
Ellen

Zumba är riktigt muskelbyggande om man verkligen går all in.
De afrikanska danserna ger resultat i ländryggen och låren framför allt, och de latinska danserna är mer fokus på mage och höfter, så visst får man muskler! Smidiga dansmuskler dessutom ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*