• header

Iväg till gymmet

Fyfan vad det här tar i alltså.. Håller på och byter om, hoppar i träningskläderna och gör mig redo för ett Zumba-pass på gymmet. Det tar i som fan, jag orkar verkligen inte. MÅSTE sluta vara så lat! Men jag vet att så fort jag är där så kommer jag tycka att det är skitkul.. .

AH TAGGA TILL NU KENZA! Rör på arslet! :D

84 Comments

Anna

Alltid så! Man drar sig för det så mycket innan men när man väl är igång är det otroligt skönt..

Reply
hanna

why do you wear that slutty top;S and whajjooww a penis could fit in your belly whahhahaha look at that hole damnn

Reply
Inês

Kenza, can you show your tattoos? I would like to do one and i want some ideas. :)
Kiss. <3

Reply
inez

åhh kenza då, du behöver inte träna, äta nyttigt osv, DU ÄR REDAN SMAL! du får bara andra att känna sig värdelösa och tjocka som inte har råd med gymkort och zumba-pass.

Reply
inez

Hejhej Kenza, jag ska till belgrad om 5 dagar och undrar vart det är bra att shoppa, gå på nattklubbar osv. Vet att du bara varit där 1(?) gång men ett litet svar skulle varit sjuukt bra hjälp.. Kram!

Reply
Hanna

Hoppas att du tar på dig ett linne eller en tröja innan du drar till gymmet…

Reply
Josie

Du är vacker! Jag har för ca 1 månad sedan börjat gymma på wordclass! Var lat i början men nu tränar jag varannan dag och vilar på helgerna. :) Latheten kommer försvinna!
Kram

Reply
Sanna

Inez, du har inte tänkt på att man tränar och äter nyttigt för HÄLSAN och inte bara för kroppens utsida… Kenza kanske är välsignad med en smal kropp som inte lägger på sig men på insidan är det ingen skillnad.

Reply
emelie

“inez”: Det handlar inte om att vara smal, det handlar om att ha en frisk kropp. Regelbunden träning bidrar bl.a till att blodkärlen bättre klarar av blodtrycksförändringar. Man blir även gladare och klarar av studier/arbete lättare. Man mår bättre helt enkelt. Och man behöver inte springa på zumba-pass eller liknande. Det kostar till exempel ingenting att bara ge sig ut att springa, eller göra ett par armhävningar/situps om dagen!

Reply
linn

gud är helt avundsjuk på dina bröst.. som kunde ha den där bodyn i fredags, såg inte ut som du hade något alls under? och dom är perfekta! mina är för stora och inte alls sådär fasta :(

Reply
C.Lindell

Ettannatsverige har fått sin andra gästkrönikör!

Läs om livet i franska Nice!

Det är dags att inspirera och öppna upp Sverige!
Sväng förbi!

Reply
Christie

Exercise isn’t only for staying thin. People who think you’re already thin are missing the point – if you do the right kind of exercise, or give yourself a bigger, more toned butt, or tone up your tummy, or whatever you want. But you’re already beautiful, just the way you are.

Reply
Survivor

Jag har startat en ny blogg, som jag hoppas ska kunna svara på frågor för tjejer som är eller varit i min sits.
Sprid gärna runt detta för att hjälpas åt att sprida budskapet.

Mvh Survivor.

Reply
Svar till inez

Man behöver ju inte träna och äta nyttigt bara för att gå ner i vikt? jag är smal men tränar för att det får mig att må bra och för att jag tycker att det är så himla kul! :)

Reply
Emma

Hej Kenza!! Tycker det är riktigt tråkigt att du inte visar upp outfits lika ofta längre.. Snäääälla du har så fin stil, kan du inte lägga in lite oftare?

Reply
Julia

Kenza, skulle inte du och Tyra göra en säsong 2 på er Kenza&Tyra show? Tittade igår på era avsitt och de är så roliga! Alltså det är antagligen inte möjligt med tanke på allt och alla som man behöver for att producera programmet, men ifall möjligt, så skulle det vara jätte kul. :)

Reply
Sanne

Tror inte Kenza tränar för att bli smalare direkt. Varje människa bör träna 2-3 gånger i veckan och äta nyttigt för att orka med och må bra.

Reply
laura

hej!
jag tränar också zumba ibland, men älskar verkligen bodypump och bodystep av les mills! bodypump ger typ synliga resultat snabbast i hela världen har jag hört. jag märkte förändringar i min kropp efter 2-3 veckor. REKOMMENDERAR!

kolla: http://www.lesmills.com

Reply
Martin

Mitt ex träna zumba. Det gick åt helvete för henne. Kanske ska du prova på att springa i stället, jag tror det är mycket bättre för dig att springa, sån där zumba blir man helt jäkla bananas av, det sägs att själva kurvorna kan bli självlysande och leda kvinnor rakt ned i fördärvet. Just sayin’. Puss puss bloggen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*