• header

Varför min vän är den enda som får röra mitt hår

20111120-220650.jpg

133 Comments

e

För mig är de nog tvärtom..jag säger kapa 1 dm men tycker hon tar typ 5 cm :P men så växer mitt hår som ogräs också.

Reply
S

Jag vet!! Frisörer lyssnar aldrig på det man säger, blir galet frustrerad och det får mig att skjuta upp klippningen.
Skulle din kompis tänka sig att klippa andra? :)

Reply
isa

hade hår nedanför brösten en gång i tiden, bestämde mig för att göra en LÅNG page.. Frisören klippte AS KORT. Nu har det som tur växt ut…

Reply
Michelle

Låter så härligt med Zumba, har inte dansat sen i onsdags och längtar tills imorgon då det är dags igen. Det, att jogga och träna hemma är ju bästa motionsformerna tycker jag :)

Kram

Reply
Victoria

Kan du inte börja med “ur mina garderober” igen? skulle vara jätte kul :)

Reply
Rebecca

Haha, klockren! Det är nästan sant också ju, haha. :)

Slår vad om att det blir jättebra!

Tusen kramar till dig!
/Beccy

Reply
Maria

Vad tycker du om allt detta som pågår med Classe, Natacha och Dani? Nyfiken eftersom han ständigt skriver skit om dig.. Kram

Reply
Heli

Så sant så. Händer mig också hela tiden och därför går jag heller inte till frisören längre.

Ps: Älskar din blogg<3

Reply
Malin

Jag skulle va lite wild and crazy och klippa av 1 dm av mitt långa hår, men frisören tog fria tyglar och klippte av lite mer än 2dm eftersom det var bättre enligt henne! :( Förstår dig precis varför man ska låta nån man litar på klippa!

Reply
Johanna

Jag förstår inte, menar du att hon klippte för mycket?:-) jag älskar din blogg , du är superfin!
Kram
Johanna

Reply
Martin

På vilket sätt hjälper det här dom svältande i världen? På vilket sätt får du en större mening med ditt liv genom att lägga upp den här bilden? Det hjälper ingenting. Gör något vettigt av att du är snygg i stället, gud skapa dig sån för att du ska göra något vettigt, inte lägga upp sånt här skit i din blogg. Gör något vettigt! Puss puss

Reply
Martin

Och nej jag är inte arg på dig eller något sånt. Jag bara råka surfa in på din blogg efter att jag ätit en stor jävla skål kokosmjölk. Mina fingrar styr sig själva, jag kan inte kontrollera det.

Reply
L.

Så jävla rätt, slår ALDRIG fel!! Vågar aldrig klippa mig därav, vilket suger..

Reply
Amiee Whitney

It’s surprising how many hairdressers actually don’t think about how much an inch really is but being a hairdresser myself, a lot of clients have a different idea of how much one inch is too. Sometimes you can take one inch off of there hair and they’ll demand more to be taken off because they think you’ve only taken a cm off haha.

Reply
tjocka muppens blogg

Haha så klockrent, jag är frisör och vi fick snabbt lära oss begreppet “frisör-centimeter” och vanlig centimeter :)
Dock klipper jag aldrig mer än vad mina kunder önskar just av den orsaken att jag själv Avskyr när ens frisör inte lyssnar.

Reply
Shelley Mulshine

Haha, samma här, har inte varit och klippt mig hos en frisör sedan 2007. Klipper mig själv för det mesta, och lämnar ibland över saxen till duktiga kompisar!

Reply
zena

Det är faktist alltid så för mig, när jag ska iväg till frisören! Dom ska alltid klippa mkt kortare!!

Reply
Angelica

Hahah! Precis som de brukar vara! Man blir så trött!! Man kanske skulle ta med sig en linjal nästa gång? och visa att så här många cm vill jag klippa, inte de 3 dubbla, haha! xD

Reply
Olivia

Hej Kenza! Jag skulle gärna vilja veta hur din garderob ser ut!Skulle nog andra ochkså vilja,för hur pass mycket kläder, skor, väskor m.m du köper så borde det få plats någonstans? :) Skulle va jätte kul att se dina garderob! Kram!

Reply
Emme

Kenza , ville bara säga att jag älskar dig blogg !
Träffa dig i Nacka forum på modell akten , och redan då fick jag upp ögonen för dig ! En grym brud med ett grymt utseende !
Älskar verkligen det du skriver ! , du är inte som vissa andra bloggare .. :)
Kramar från emme

Reply
Elenor

Så sant! Har råkat ut för det flera gånger när dom kapar av nästan 10cm utan förklaring

Reply
elin

Min frisör har ett bra måtto. Hon säger att korthårskunder betalar för hur mkt hår som ligger på golvet medan långhårskunder betalar för hur mkt som sitter kvar på huvudet.

Reply
matilda

Haha, så sant! Frisörerna ska alltid ta typ dubbelt så mycket än man sagt till dem.. Brukar bara säga att jag vill ha en cm klippt så får jag som jag vill ha det ;)

Reply
Rama

Älskar dig så mycket! Och du är så vacker, men det kanske inte är en nyhet :) Iallafall, jag har frågestund på min blogg just nu, så kika gärna in och ställ en fråga! Men inte bara Kenza utan alla får göra det!
Kramar// Rama

Reply
Johanna

Haha precis! Har bott på Malta ett år och bara klippt mig hos maltesiska frisörer så nu ser mitt hår ut som en risbuske! Ska ge mig själv en svensk hårklippning i julklapp för tro det eller ej men svenska frisörer är fan så mycket bättre än maltesiska!

Reply
JUlia

smart bild där! Som tur är, är min mamma frisör så vi diskuteerar alltid väldigt bra om hur vi ska göra. Så mitt hår är typ alltid tip top! :D

Reply
Mella

Klockren bild! Jag vet inte hur många gånger jag har suttit hos en frisör och talat om exakt hur mycket den får klippa, och så har det ändå slutat med att frisören klipper som den tycker blir bra.

Reply
Frida

Precis ! Det är jätte svårt att hitta en hårfrisör som klipper så mycket som man ber dom att göra. Vissa är rädda för tandlägaren och jag är rädd för frisören. Man kommer ofta där ifrån och undrar vad i sjutton dom tänkte.

Reply
Emma

Vet hur det är! Men en frisör klipper väl oftast lite mer än man ber om för att de verkligen ser att det behövs!

Reply
Ida

Haha så sant!

Btw en sak Dani skrev på sin blogg, har din pojkvän och hon varit tillsammans eller missuppfattade jag det?

Kenzas svar: Hon menar den gången natacha la upp en bild på Dani’s dåvarande pojkvän Novel och mig och skrev att vi var perfekt par.. :s

Reply
linnea

Haha gud vad det stämmer. Jag går till frisören ungefär 1 gång om året av den anledningen…… jävla frissor :P

Reply
Bojan

Håller verkligen med där! Vad är det med frisörer som alltid tar för mycket?! Så säger de att du kommer bli mycket nöjdare nu när inget är slitet.. öh ja men jag vill inte ha page!??!!

Reply
S

Hej Kenza! Jag har nyss flyttat hemifrån och idag är det min födelsedag. Det känns inte alls som jag fyller år idag eftersom jag inte är hemma med familjen. Du brukar alltid ha massa bra tips. Så nu undrar jag om du har något bra tips till mig som kan göra min dag till min dag? :)

Reply
isso

Jag måste bara säga dig en sak.
Det är så jävla sjukt hur vacker du är!
Asso.. aa seriöst ta verkligen åt dig! Du är vad ordet skönhet betyder för mig ;)!

Reply
kristina

hahahahha den är såååå sann! kom ihåg när jag skulle klippa mig en gång, jag sa KLIPP BARA TOPPARNA! och mitt hår var ju liksom till mitten av ryggen så det var riktigt långt! sen när jag gick därifrån var mitt hår bara till axlarna!!!! gissa om jag började lipa hela natten lång? hhahah och det värsta var att vi hade klassfoto dagen efter, det var inte roligt alls!!!!

Reply
Isabella

*haha ni alla borde klippa er hos Janet i Finntorps hårstudio, hon är bäst!! har aldrig ångrat mig när jag gått därifrån!*

Reply
Lisaa

Sen är det ju så att frisören klipper av allt det slitna håret, och det är ju helt olika från varje person hur man sköter håret.

Reply
:D

THANK YOU! Så jävla irriterande men dem gör det ju bara för att det är ett enklare jobb att klippa av en halv decimeter istället för att toppa 1 cm.

Reply
Cee

Haha, but the hairdresser is more correct in this case ;) 1 inch is about 2.5 cm!

Reply
Cee

Haha, though the hairdresser is more correct in this case ;) 1 inch is about 2.5 cm! stupid system!!!

Reply
Johanna Ebba Lindell

Haha så sant! Hur kommer det sig egentligen?! Intressant det där.. Kram på världens bästa Kenza!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*