• header

21a november 2011

Hej på er!

Hur är läget? Här är allt fint! Sitter i köket och dricker kaffe & jobbar. Har massor med jobb att göra klart nu efter helgen, men förutom en plåtning på onsdag så är jag annars “ledig” så jag har gott om tid på mig.

Ska ta en paus nu och ta och titta på nya avsnittet av Modelljakten! Avsnitt nummer 10, bara 2 avsnitt kvar nu. Jag längtar tills det är slut så att jag får avslöja för er hur bra det gått för vår vinnare… Och de andra! Modelljakten blev en ordentlig fot in i modellbranschen för flera av dem (en viss liten dam var nyss nere i Italien och plåtade för italienska Vogue. Holla!). Men det får jag egentligen inte säga nu så nu håller jag tyst haha. Men det ska bli kul att visa er sen! :)

Jag just nu. Har jag på mig en ny tröja från COS! Kan visa hela outfiten sen.

54 Comments

camilla

Bra undrar, vad är det du gör när du säger att du har massa jobb att göra. Designar du skor/smycken/annat fint eller är det mest pappersarbete? :) //Nyfiken

Reply
Sara

Onepiece på facebook har gått ut med att “piece of norway”, som gör reklam här i din blogg bl.a, är fake.
Vad har du att säga om det, är det Onepiece på FB som hittar på, eller har den som fixar annonserna på din blogg gjort en jätte-miss?!

Ville bara “varna” om det stämmer, älskar F.Ö din blogg :)

Reply
jessi

Hej! Stämmer det att din pojkvän varit tillsammans med Dani Karlsson innan dig?

vem tror du är kinzaclasse bloggen?

Reply
Anonym

Om denna “dam” stod det även om i ÖP här i Östersund i lördags eftersom det är Linneá från Östersund.. :)

Reply
Holly

Guud jag vill veta!! Haha men skulle bli as glad om någon kolla in blogg! Haha där har jag lite quotes och ska snart lägga upp en cover :)

Reply
Martin

Varför har du snott min tischa för, gillar inte. Annars bra att du jobbar, men att stjäla är inte okej. Drick inte för mycket kaffe nu, du vet hur du blir! HAHA

Reply
Ida

Spännande! Har inte hunnit sett ett avsnitt efter castingen, så har en hel del att titta på nu förstår jag :D

Tröjan ser fin ut, jag älskar grönt!!!

Reply
Eva

Hej! Har precis borjat folja din blogg (sist i Sverige) och alskar den! Du ar verkligen vackraste tjejen i hela varlden men jag maste saga att jag tycker att du var annu finare nar du fyllde i ogonbrynen mindre! Men det verkar vara trendigt nu (?) Kram

Reply
j

tjejen som var i italien nyss bor i samma stad som mig och det var ett jätte stort reportage om henne i helgen i tidningen och där stod det att hon fått åka ner dit tack vare modelljakten… hur kommer det sig då? att tidnignen kunde skriva så alltså?

Reply
Ylva

Hej! Du e så snygg,ska snart köpa en vart jacka med vit päls utanför,den e jättefin!!
Meen kommer du till Gbg någon gång snart? Vill träffa dig! Kramar ;)

Reply
rosa

Vinnaren har redan stått i den lokala tidningen för lääääänge sen.. tråkigt att dom avslöjade innan programmet ens visats färdigt.

Reply
Ida

Gudars vad fin du var i den gröna färgen! Vart är tröjan köpt? är gravid just nu så kan inte ha den, men om den finns i butik nu så köper jag gärna en att ha när jag kan ha sådana kläder igen! :D

Reply
Jenni

Tjejen som åkte ner till Italien var med i tidningen här i jämtland i lördags. :)

Reply
Emma :)

Hej, en fråga bara!

Hur ska man göra för att få sin blogg känd? Hur gjorde du?

kram! Kolla gärna in min blogg! :)

Reply
Anonym som bor i göteboorg

Hihihi första kommentaren! Men du e jättesnyygg !!

Ha en fin eftermiddag ! KOM TILL GÖTEBORG FÖR EN BLOGGTRÄFF!!!!!!!!

Reply
Clara

Hejhej!

snygg tröja! Skulle vilja veta vad den kostade och om det finns någon COS här runt Asien eftersom jag bor i Shanghai! Idag är oxå min födelsedag och det firade vi med att gå till H&M!

Reply
Sofie

det skulle var trevligt om du bytte header tycker jag, för den gamla början bli lite tjatig nu.. jag tycker visserligen att den är jättefin, men en variation skulle vara kul ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*