• header

Hårtips

Jag måste bara tipsa er om den bästa inpackningen någonsin. Jag använder den en gång i veckan och den räddar verkligen mitt torra tunna hår, håret blir heeeelt mjukt och fylligt! Märket är Paul Mitchell, vet dock ej vart man kan köpa det (förutom i hårprodukt-butiken i Västermalmsgallerian där min vän Alexandra jobbar, fick den av henne!)

63 Comments

OhShiny!

Ett annat supertips som räddar livet på låret är macademia natural oil!
Som finns att köpa på eleven.se
Håret blir lent som när man var barn:D

Reply
ida

Takk for tipset Kenza! Jeg behøver virkelig noe godt for håret mitt nå. Skal google den og se om man kan kjøpe den på nettet :)

Reply
Felicia

Hej Kenza jag vet inte om du ser just min kommentar men jag vil bara säga att du är så sjukt snygg och verkar jätte trevlig skulle någon gång vilja träffa dig men så vill jag också säga att jag är 12 år gammal har haft många bloggar förut men har startat en nu och skulle vilja ha lite tips på hur man blir så stor som då har blivit och är verkligen en omtyckt person av dom jag känner iallafall. Så du ska veta att du är en utav mina förebilder och jag hoppas värkligen att du ser detta puss och kram från ditt alldeles egna fan Felicia <3

Reply
Sarah

Ja håret blir så himla mycket bättre om man köper i salong istället för i affär. Själv gillar jag Scharzkopfs märke hos frisören (inte de man köper i vanlig affär). Valde sist ett för att få håret att behålla sin färg efter färgning och den var också suuuperbra!

Reply
Martin

Tjena Kentza! JAg är 23 årig modekille som älskar skinn och rockkläder. Och mitt tips till dig om du vill få rätt på ditt hår är att tvätta det mindre ofta, du har hört det förr. Men jag kan inte nog gå i god för detta, detta är helt fab! själv kör jag enbart försvarets rapsolja på 2 liters dunk, fick det av mina goda vän robin, håret har blivit som som en spegel. förra veckan montera min hallspegel för jag behöver den längre, det räcker med att slänga fram lite av luggen så ser jag allt jag behöver. rapsolja innehåller naturligt fett och smörjer igång håret, jag tvättar det när jag orkar, vilket är kanske varannan vecka. sen kan du givetvis köra med dina hårinpackningar. käka också mycket nyttiga fetter om du har torrt hår/hy, massera fram din kropps naturliga skönhet! allt sitter på insidan! Många kramar från mig, (ps jag är inte hetero)

Reply
Hanna

Hej Kenza,
Vad heter produkten exakt? Har hittat märket på en hemsida, men vore bra med det exakta namnet.

Reply
Rebecka

vet du några hår produkter som är bra för tjockt hår?
jag har nämligen jätte tjockt hår och jag behöver seriöst hjälp!!!! Sjukt tacksam för svar! kramisar.

Reply
alina

vadå tunnt hår ? du har väl jätte tjockt hår ? :o eller använder du hårförlägning ? :)

Reply
alwa

woow, jag är den första som kommenterar, så hoppas du ser det här. jag vet att typ miljarder har sagt det innan men du är så himla vackeeeer!

Reply
Olivia Martinsson

Den finns att köpa på tex bangerhead.se för bara 169 kronor!! :)

Reply
Izabela

Hej kenza . Vilken hårinpackning är det ? Det finns 3 st “blå” . Tack för tipset . Ska verkligen testa .

Reply
Malin

Jag fick tipset av min frisör att tvätta håret med balsam. Balsam tvättar håret rent från fett och produkter men tar inte bort hårets naturliga glans. Jag trodde inte på det förrän jag provade, men det funkar jättebra!

Reply
Omg

Din vän Alexandra ska vara JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT glad att ha dig som vän! Hon lär ju behöva beställa in 1 000 000 såna produkter nu ;) Som sagt, HON SKA VARA SÅ JÄVLA TACKSAM!!

Reply
Ida

Använder själv den där inpackningen efter tips från min frisör! Hon lurar på mig alla möjliga Paul Mitchell-produkter, och jag är nöjd med varenda en. :) Har själv torrt, frissigt hår (i alla fall på sidorna) och det hjälper otroligt mycket!

Reply
Vergin

Frisörsalongen Small som man kan hitta på sveavägen 55 säljer Paul Mitchell produkter ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*