• header

KENZA 7

Jag har visat upp höstens jacka Kenza 7 från Jofama by Kenza med vit (fusk)päls redan, och här har ni den helsvarta! Den med vit päls är tuff, men den här känns lite lyxigare och mer stilren. Tänk med ett par svarta tighta jeans, hög stram hästsvans & högklackade ankelboots…and you’re ready to go! Jackan är fodrad och varm, och med en tjock stickad tröja under går den absolut att ha nu i vinter! Kanske inte i snöstorm då…

Jofama by Kenza säljs i nästan 200 butiker i Sverige, samt i massor med butiker i Norge, Finland, Danmark och Spanien. För er som vill shoppa online kan hitta mina jackor hos bla nelly.com & bubbleroom.com (båda shippar inom hela EU)

87 Comments

Sara

vad gillar du hos din kille?

Kenzas svar: Allt :) Haha det finns massor, men jag håller mina nära & relationerna till dem utanför bloggen så gott det bara går.. Det känns lite privat. Kram!

Reply
Jakob Andersson

Du och Jofama gör verkligen ett OTROLIGT grymt jobb tillsammans när ni tar fram dina Jofama by Kenza-jackor, herregud ja! Du kommer väll även att designa en 2012-kollektion va? Sen yttligare en fråga, kommer du att få designa några killplagg i det du gör? Antar att det finns en skara (typ jag…?) som kollar din blogg och tycker att du är fantastiskt driven och duktig och gärna skulle vilja se något “manligt alternativ” i det du gör! Hur som helst, ha en bra dag! Kram.

Kenzas svar: Tack så jättemycket!! Ja, vi har redan gjort färdigt + plåtat både vår & höst 2012 :) Näeee det är inte aktuellt, inte nu iallafall. Jag känner mig inte så hemma på den biten hehe.. :P Ha det bra! Kram!

Reply
Josefine

Hej Kenza. Jag har jätteproblem med vad jag ska köpa till min pojkvän i julklapp, har redan börjat fundera då jag tycker det är så svårt. Kan inte du ge några tips?

Kenzas svar: Haha vi sitter i samma båt.. Kan verkligen inte sånt! Minns när man var liten och skulle köpa julklapp till pappa. Det blev alltid typ….strumpor, kalsonger.. Haha.. Så jäkla svårt att köpa till killar!

Reply
isa

jag vill faktiskt gå emot normen och dissa denna jackan. De andra jackorna du designat för Jofama har varit mycket snyggare..tyvärr.

Reply
emma

vad har du för onepeace? alltså en äkta onepeace eller en peace of norway, eller något annat? svara gärna, älskar din blogg btw!!! :) :*:* <3<3

Reply
Anna

Hej!
Jag undrar bara om det inte kan komma upp något nytt i kategorin “Ur Kenzas garderober” snart? Det hade varit roligt för du har ju fööööööör snygga grejer.

KRAMAR

Reply
matilda

Heij, jag måste fråga hurdana behå du använder under dina öppet-rygg klänningar? Behöver hjälp eftersom se är inte snygg om man får ser din behå pä rygget… Tack:)))

Reply
Bea

JAG HAR DEN!! världens snyggaste o mysigaste jacka! hade på mig den idag o en tjej som gick förbi mig idag på stan ba “ååååh kenza!” såå jävla värt.

Reply
Rama

Jätte snygg jacka!! :)

Undrade bara en grejj, vilka bloggar brukar du oftast läsa? (läs gärna min blogg haha) Och vad önskar du dig i Julklapp? Tacksam för svar!
Kraam//Rama

Reply
Belen

Hello Kenza!! I wish I could buy here in Spain all your designs, I love jewelry. Here’s my blog, I put the new video of Beyoncé. The video made ​​me cry, it’s really beautiful. I hope you have a happy week and congratulations for your success. I follow you daily. Kisses from Spain. And sorry for my awful English!

Reply
Lina

Riktigt snygg jacka!

Alltså jag har en fråga, nu säger jag inte att du ska göra det här men det hade varit roligt! Tror du jag skulle kunna bli modell? Du vet ju som det där, vilka drag man ska ha osv osv! OM du ser bilderna, tänk det fast minus typ 10 kg för jag ska banne mig ta mig ner till det haha ;)

Reply
lisa

Den röda bodyn du hade när du var ute i helg hade du bh under den eller tejp eller vad hade du? vet du om den finns att köpa på hemsidan?

Reply
Jakob Andersson

Såg att du svarat här på min senaste kommentar! Så himla trevligt. Tänkte även fråga, jag mailade dig för någon vecka sedan, har du fått det mailet (eftersom jag inte fått något svar) ville bara försäkra mig om att det kom fram! :D

Okej, då vet jag! Vi får helt enkelt se i framtiden ifall det kanske kommer något grymt smycke eller skinnjacka för oss killar! Skulle i vilket fall vara asgrymt och jag är säker på att du skulle fixa det bättre än bra trots att du inte känner dig så säker på de. ;)

Åh, såg bilderna i inlägget ovanför detta! Var precis (kom hem den 4 november) och backpackade i Thailand i en månad! Första gången jag var där, men absolut inte sista. Var på Koh Samui, Ko Phangan, Phuket och Phi Phi Island! Helt fantastiskt. Kram!

Reply
Tilda

Kenza, jag älskar din blogg.
Du är så sjukt snygg också.
Om jag fick välja en person på hela världen att se ut som skulle det vara du.
Jag ville bara säga det att du är bäst.
Och verkligen min förebild!
Skulle göra allt för att få en länk.
Jag har ungefär 80 läsare per dag och min dröm är att bli som du.
Puss & kram !

Reply
mathilda

Åh den är ju så snygg, köpte den för ett tag sedan! går omkring med den nu och jag älskar den redan!!! :D
kram!

Reply
Sinem

Hej Kenza :)!! Jag SKA köpa denna jacka, men är osäker när det gäller färgen, alltså pälsens färg… Ska jag köpa vit eller svart?! Hjälp är du snäll!!! Jag funderar starkt på den svarta men den vita är också hur snygg som helst!!! Vilken tycker du?!

Reply
Dixi Wonderland

JC säljer ju dina jackor men jag tyckte inte jackan va lika fin irl som på bild, men dom är skit snygga men jag tycker inte om äkta skin och sånt :P

Reply
Sofie

Nej men kolla, den där har ju jag! Jag är verkligen hur nöjd som helst, och den är verkligen snygg till allt! Du gör ett jättebra jobb, och sluta inte på länge! Skitbra!

Reply
denice

Jag älskar jackan, kan va en utav de snyggaste jackorna jag har sett. står på min julklappslista, nummer 1 också!!!

Reply
Casandra

Har redan köpt denna jackan! Ytterligare en favorit av dina jackor… HUR LYCKAS DU MED KLOCKRENA JACKOR VARJE GÅNG :D? Du är bäst Kenza!

Reply
sonena

Hej Kenza,

Jag och en vän av mig har precis starta en egen butik som heter Kouture på http://www.miinto.no. Det fungerar nästan som nelly, men istället för märken så har alla butikerna i hela norge samlats på en och samma nät sida :) Men tillbaka till saken, så säljer vi dina jackor och dina shorts. Saknar iof dina byxor men längtar till vår kollektionen något extremt mycket. Vill bara säga att jackorna och shortsen har gått som smör !! Det är våra bäst säljande produkter i vår butik just nu. Kul och se att det norska folket också hänger med i svängarna. otroligt bra jobbat och lycka till. Vill se en massa fina nyheter i kommande framtid.

MVH

Sonena Rahber
Kouture D.A

Reply
Dani

Du är emot päls om jag fattat det rätt. Du är ju så himla tydlig att varje gång påpeka att det är fuskpäls. Men varför är det mer rätt att designa en jacka i 100% skinn? Eller skor, väskor och så vidare som du äger, som också är av skinn? Varför är det ena mer okej än det andra? Vore väldigt intressant att veta.

Reply
Natasha Elisabeth

Tror denne er vanskelig å få tak i i Norge, mulig kun i Oslo. Jeg bor i Kristiansand og gikk på Zap, hvor de selger Jofama, men de har ikke tatt inn jakken.. Fikk iallefall kjøpt den på Nelly.com ;) Og er kjempefornøyd! FOR EN FIN JAKKE :) <3

Reply
nellie

hur grym som helst, kanske har jag hittat min vinterjacka nu då. eftersom jag vägrar ge upp skinnjackan fast jag fryser arslet av mig!

Reply
David

Din stil är riktigt fin, om än för mycket rock för min personliga smak.

Dock, jag skulle önska mindre inspiration från ex. Burberry i din egna kollektion. Om man inte är 14 ser man typsnitten rätt rejält – och du kan bättre.

Reply
Camilla

Hej Kenza!

Hoppas du kan svara på detta!!

Vad är den minsta storleken i denna jacka? Har precis beställt en XS från Nelly men blir osäker då jag har en 32:a i bikerjackan (XXS antar jag blir då)

Ser fram emot leverensen! wiiiiiipppppii

Reply
Rebecka

Hej kenza! Fan vad snygg jacka!! Checkade in på hemsidan och om jag var RIK skulle jag köpa alla! Haha nej men typ, får väl helt enkelt önska mig en jacka i julklapp eftersom de är såpass dyra;) pussisar!

Reply
Johanna

Vart kan man köpa den? Hittar den inte på nelly eller bubbelroom. Kan man beställa från jofama.se? :)

Reply
Alissa

Hej Kenza!
Jag har den jackan fast i vit päls och det är en av dom skönaste och mysigaste jackorna jag äger :) Men jag har ett litet problem, jag får typ veck där bak vid ändan (?) och det ser jättekonstigt ut. Ska det vara så? :P

Reply
Diana

Undrar vart man kan köpa den jackan förutom på internet? Tacksam för svar!
Världens bästa blogg btw, du är grym!:)

Reply
Caroline

Dom ær verkligen super snygga, bestællde en men den var ju suuuuuper liten i storleken =(

Reply
Josse

Varför skriver du päls”fusk” i parantes? Visste du att skinn också är från djur som dör i plågor? som dör för att DU ska ha ett klädmärke och sälja een jacka för över 1000 kr så DU ska tjäna pengar. Äcklig är du som tjänar pengar på döda djur. Och att du sen skriver (fusk) som att du är oskyldig. Alltså antingen är du världens trögaste människa eller medveten om det och en mördare.
Svara gärna!
ps. det kvittar om djuren som du “dödar” inte lider. Dem dör ändå för något så onödigt och äckligt bara för du ska ha dem på dig. DET FINNS TYG! palla gå runt med lik som en jacka. Tänk om någon skulle ta din hund och döda den och sen gå runt med den som en plånbok för att det är snyggt? Liv är liv.

Reply
amanda

hej, jag kommer från finland och bara måste berätta vad som hände med min denhär jackan efter att jag hade köpt den..
Vi var till sverige strax innan julen och jag fick mamma övertalad om att få köpa just den här jackan, och nu när jag började använda den i skolan fick jag förstås enmassa kommentarer om hur fin den är, å de e den ju! men nu i går så försvann den i skolan!!! när jag gick för att klä på mej så var inte jackan där mera!!
så du förstår hur eftertraktad dina jackor är..(:
och jag hoppas verkligen att människan som tog den kommer att lämna tillbaka den, för det är en helt underbart fin!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*