• header

Modelljakten – avsnitt 10

Nu har jag tittat på avsnitt 10! Jag tycker att det var ett riktigt bra och spännande avsnitt. Veckans utmaning gick ut på att tjejerna skulle gå på go-sees hos J.Lindeberg & tidningen SOLO! De som gjorde bäst ifrån sig fick göra en kampanjplåtning, men en tjej fick tyvärr lämna oss också.

Jag sitter och fnissar över hur stel jag verkar vara, haha. Efter Kenza & Tyra show där jag var mig själv till 100 % (helt störd med andra ord) ville jag göra ett mer seriöst intryck… Men det blev kanske lite väl seriöst? Kopplar på värsta tv-rösten och framstår som världens hårdaste, skitkonstigt. Sa bara det jag blev tillsagd att säga av producenterna (manus), men ändå.. Känner knappt igen mig själv haha. Ni ser ju själva på alla små bloopers efter varje avsnitt av Modelljakten, det är ju sådär jag är egentligen. Men till nästa gång (det blir mer tv nästa år) ska jag verkligen försöka hamna någonstans mittemellan. Slappna av lite mer och vara mig själv, för även om det är lite galet ibland så är det ändå jag. Så, det var lite kritik till mig själv! :P

45 Comments

Martin

Varför är inte du med? Det är ju du som är snyggast? Du har ju castat fel i programmet, inte konstigt ni måste lägga in produktplaceringar för att gå runt ju. Dags att tänka om!

Reply
Emily

Jag har inte kollat på Modelljakten.. kollade första avsnittet men jag fastnade inte alls.
Hur många tittare hade programmet?

Reply
Sara

Gud vad alla är stela och tysta :S vilken otroligt stor skillnad det är mellan Top Model America och “typ” Top Model Sverige, fastän att det går under ett annat namn, Modelljakten som sagt. Shieet alltså! Ingen säger typ ett ord. Tysta små möss är alla.

Jag kan kanske hålla med dig lite Kenza, du var nog lite stel som du själv sade. Men det är ju nervöst att stå där inför alla och prata på, det hade iallafall jag tyckt också. :)

Reply
Mire

Gud så duktiga tjejerna är. Grät av glädje när jag såg hur dom plåtade för
3 och hur lyckliga dom var, så otroligt häftigt. Dlad för deras skull. Och
du Kenza, damn vad du är duktig som ledare, blev otroligt impad. Du är
precis på samma nivå som Tyra Banks, fast ännu vackrare. Glad för din
skull och allt du har fått vara med sen du skaffade bloggen. ♥

Reply
[kampen tillbaka]

ja man känner inte riktigt igen dig ,din seriösa sida och lite stelt var det.Men du gör ändå ett grymt jobb,det är ju en seriös tävling också så, och jag tycker fortfarande du är så sjukt vacker och ja,helt gryyyyym !! kram

Reply
Sofie

Håller med dig! Efter att ha kollat på Kenza och Tyra show fick man en helt ny bild av dig och hur du är som person. I bloggen är det så svårt att se din personlighet så blev jätteglad när man fick se att du egentligen är en sprallig och härlig tjej! Tråkigt att du är så stel i modelljakten, men vi vet hur ditt sanna jag ser ut! :)

Reply
Patricia

Hihi gud vad kul ni verkar ha! Både du och modellerna men framför allt du och Andreas! Du inspirerar verkligen Kenza! Kram!

Reply
ida

Bra att du själv sett det. Tyckte du var lite barnslig med Tyra och här lite stel. Nåt mittemellan hade varit perfekt!!
Tycker oxå modelljakten var ett väldigt tråkigt och enformigt program. Men ska bli kul se dig i andra tv-program!!

Reply
Hon dära

Här ser man inga modeller inte! Varav hälften har den där Kenza-looken (vilket är..nja okej) tävligen går väl ut på den som liknar Kenza mest eller? Ni har inga mörkhåriga (svarthåriga d.v.s) med i tävlingen eller någon mörkhyad heller för den delen. Men sen är ju en viss look ni är ute efter. Om vinnaren kommer ta sig långt tvivlar jag på.

Reply
Sofias

Det tråkiga är att du faktiskt verkat stel under programmet, och även när man såg dig under castingarna.. Åt det negativa hållet.. Det var ju tråkigt eftersom man sett en annan sida av dig innan. Men det är kul att du ska ändra till nästa gång! :)

Reply
kenza who?

Jag har aldrig sett Modelljakten, men såg reklam för det häromdan där du skymtade förbi snabbt. För snabbt för att kunna bedöma i o f s, men du såg hemskt stel och konstig ut och pratade med helskum röst! Sorry to say it men inte som nån proffsig programledare direkt! Jag tycker du ska hålla dig till att blogga och modella!

Reply
ida

jag gillar modelljakten men blev inte imponerad av solo’s insats i det avsnittet. vet inte om det var så men intrycket vi tittare får är att tjejerna får vet 5 minuter innan de ska på sin go see att det är till solo dem ska. tjejer som är helt nya på modellfronten. sen frågas de bland annat om de läser tidningen. men fick se en tjej som ärligt svarade nej. jag förstår att branschen är uppbyggd så att man inte svarar ärligt, folk vill inte veta vem som är din favorit designer egentligen osv. men jag tyckte att det framställdes så dåligt i avsnittet. chefredaktören på solo blev typ som miranda i djävluen bär prada…

annars gillar jag programmet! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*