• header

22a november 2011

Hello!

Jag är påväg till gymmet för ett Zumba-pass! Jag är rätt trött så jag vet inte hur det kommer gå, men jag får kämpa på. Den här gången slipper jag vara enzam och MoBbAd iallafall, min vän Alicia följer nämligen med! :D

Passet slutar halv ett så vi hörs då!

20111122-105451.jpg

50 Comments

Josefine

Hej Kenza! :) Jag har en liten fråga angående den där nedräkningen till bloggaren Fokis modevisning som du har bredvid headern. Jag undrar bara om du ska gå på den? :) Du och Foki är mina favoritbloggare så det vore kul och veta om du hade tänkt gå dit ^^

Reply
Matilda

Zumba verkar så roligt! är dock lite rädd att jag bara skulle skämma ut mig själv eftersom jag helt saknar koordinationsförmåga XD

Reply
tintin - bevaka varandra?

duktig du/ni är som kör zumba. de är så sjukt jobbigt men roligt! Jag har zumba hemma till kinect men va längesen jag körde de nu. :) hehe..

hoppas de går bra för er. :)
stor kram

Reply
Amanda

Hej! :D

Jag ska till London nästa vecka och undrar om inte du kan göra en London guide? Vad finns det för bra ställen att käka på? Vilka affärer rekommenderar du? m.m.

Tack för en jättebra blogg!

Reply
Lina

Åååh varför ska du vara så snygg? Jag blir seriöst deprimerad av att titta på dina snygga bilder, usch!!!!

Reply
Nin

Vad du kan göra är att köpa Zumba Fitness DVDn, bjud hem dina vänner och svettas ihjäl tillsammans i vardagsrummet, haha. Mycket roligare!

Reply
Hanna

Vilken fin dag! Det är ju min födelsedag! :D hahah! Fyller faktiskt hela 20 år i dag! Måste tyvärr spendera min dag med att göra skoluppgifter… Hoppas du har en bra dag! :)

Reply
Jonna

Kan du vara jätte snäll och tala om vart man kan köpa din väska. Vet inte hur många ggr jag frågat. Men snälla! <3

Reply
Margaux

Hey !
Kenza i very like you’re blog fresh and beautiful, as you are ! But I don’t understand nothing ! I’m a french girl…Could you please translate each new article ? I have heard that swedish girl spoke a very goog english ;)
xoxo
Margaux

Reply
Ebba

Hejhej Kenza :D Bästa bloggen EVER måste jag kommentera först alltså!! :D
Men jag undrar vart går du på zumba? för jag vill börja på det och behöver tips! :) Tack på förhand, kram…

Reply
Hanna

Måste verkligen fråga var du har köpt din jacka, den är riktigt snygg..!

Ps. Love your blogg

Reply
Aliceee

Woooaaaooww, asså du står verkligen vid Ropsten, vid Lidingöbron, zumbar du på Lidingö?! Coolt, då kanske man ser dig där en dag!

PUSS O KRAM!

Reply
Amanda

Hej Kenza, måste bara säga du har världens finaste blogg! Och den är så rolig att läsa, love to yo girl.
Och din klädstil säger bara PERFECT så sjukt snygg, så har en fråga vart har du köpt din väska?!
Kram

Reply
Isabella

Hej Kenza!!
Hoppas du ser detta:)
Iallafall, har en fråga om ditt hår! Det är jättefint och verkar alltid vara på “plats” så att säga och jag undrar om du gör något speciellt?

Fönar du håret ofta? Använder du produkter för att det inte ska bli frissigt o stort osv. och vilka isåfall? :)
Förut brukade jag alltid tvätta håret och låta det torka över natten och det var väl ganska bra men efter att jag klippte mig och frisören fönade så insåg jag att jag också kunde göra det och började med det. Men nu känns det som om jag inte kan sluta föna varje gång jag tvättar det :(
Jag vill inte att mitt hår ska förstöras & behöver tips!

Tacksam om du svarar! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*