• header

Kär och galen

Tjejerna var här en sväng, vi satt här och skypade en timme med vår vän som just nu befinner sig i Malaysia. Herregud vilken resa & äventyr hon har varit med om! Jag är så avis. Det är mindre än 1,5 månad kvar tills hon kommer hem nu.. Längtar efter henne! ♥

Ska strax börja med middagen men har fastnat framför Kär och galen. Fast det är bara frierierna som jag vill se…haha. De borde göra ett program med BARA frierier! Så att vi som är så jäkla kära i kärleken bara får sitta och snyfta.. Kärlek är underbart. :)

Min andra halva och jag. Att känna att jag har hittat den personen jag vill tillbringa resten av mitt liv, och veta att han känner likadant… Det finns inget finare.

207 Comments

pessys

Är det bara jag som har börjat blivit less på Kenza? Att hon alltid syns överallt? det handlar inte om avundsjuka utan bara om mina åsikter!
Förlåt för denna kommentar egentligen men läser ni inlägget förstår ni bättre :)
klicka gärna in och läs inlägget: http://pessys.blogg.se

Reply
Vicky Benavides

Hejhej !
Vilken fin blogg du har !
Du är jätte fin Kenza !
Kika gärna in på min blogg och släng in en komentar (stavning) hihi! om du har lust & tid såklart tack om du gör det KRAM :)

Reply
Rebecca

Så söta ni är! Snart är det kanske min tur att hitta någon? :) Jag tänker på sånt väldigt mycket. Många i min omgivning säger att man ska se ut på ett speciellt sätt för att bli omtyckt.

Förr verkade det som om man skulle vara smal för att bli omtyckt – fel. Nu är det på andra hållet istället – är man smal vill ingen ha en, för då finns det inget att ta i – också fel. Jag vet många som säkert blir påverkade av detta. Det är fan sorgligt, eller?

Tusen kramar!
/Beccy

Reply
Madelene

Ni är så söta! Hur länge har ni varit tillsammans nu? Och era barn kommer ju bara bli för söta :D kram

Reply
Marika

åå vad jag är glad för din skull kenza! du verkar verkligen ha hittat en grym kille, snygg är han också ;) kram

Reply
Marika

åå vad glad jag är för din skull kenza! du verkar ha hittat en grym kille, snygg är han också ;) kram

Reply
Dixi Wonderland

Jag och min pojkvän känner lika dant. Vi har varit tillsammans i 3 år nu och vi kanske ska flytta ihop nästa år :D

Dock tyckte jag verkligen att de var stört av programledaren och säga “Nu önskar ni allt tjejer att ni hade bantat” alltså hur fan kan man ens säga så? Tjejerna såg helt chockade ut stackarna. Riktigt korkat!

Reply
Hanna

Åh kärlek är det finaste som finns! :) Hoppas ni lever livet ut och gifter samt skaffar massa små barn som växer upp.

Och en fråga, som du kanske fått innan visserligen men: Hur länge till tror du att du kommer blogga? Tror du att du bloggar när du är 30? :)Kramkram!

Reply
Sara

Åh vad gulliga!
Skulle bli riktigt överlycklig ifall du hade tid att kolla min blogg och kanske släng in en kommentar, Du är ju ändå blogg världensa drottning…:)

Reply
Ida

Jag vet precis vad du känner! Så underbar känsla! Är lika lycklig som du, för jag har också hittat min drömprins! <3

Reply
Maria

Är detta en liten hint till honom om att du vill att han ska fria eller?? ;) haha :)

Reply
Finland

Jag brukar inte kommentera bloggar, men jag måste säga att du och Aleks verkligen är helt underbara. Ni är båda så snygga och framgångsrika så man blir grön av avund! Dessutom verkar ni ha så kul tillsammans.. Och inte för att tala om hur romantiskt det är att du kallade honom dina drömmars man direkt du såg honom! Det känns som ni verkligen hör ihop.. Det ger oss andra vanliga hopp, haha ;)

Reply
Annah

Jag har ocksa en sadan!! :D Onskar att alla fick kanna sa, da skulle varlden vara en battre plats. :)

Reply
Elin

Åhh vad ni är fina! Och vad skönt det måste vara att veta att det kommer vara just NI 2! :) Hoppas den dagen kommer för mig och min pojkvän! :)

Reply
Matilda

åh! älskar att se andra par lyckligt kära i varandra, blir så lycklig själv då haha, kanske för att jag också har hittat den rätta sen tre år tillbaka hihi. Riktigt fin bild förresten!

Reply
Sofia

Fint! Men så kommer vi som följt dig länge ihåg att du skrev om Antonio också ;)

Reply
Louise

Hihi bilden på er får mig att tänka på ett bröllop på nått sätt. Liksom med vita kläder och “kyssen” sen är ni gifta, haha :)

Reply
nathis

Vad ska man göra när man är helt förkrossad? när man inte längre har sin första och stora kärlek kvar? vet att du var tillsammans med ditt ex väldigt länge. jag vet att det kommer fler killar men det är så himla jobbigt att bli lämnad. hur gjorde du för att komma över ditt ex? behöver tips från en klok kvinna som du! :)

och har ni pratat om förlovning eller giftermål? :) kul att veta! kram!!

Reply
Nina

So beautiful, I really don’t know what it feels like. Love. For me it’s just a symbol of two people finding the one who they admire and want to live with. So unreal.
I really wish you all the best but I know for sure that you will! You guys are awesome <3

Reply
Random Today

Gud vad underbart det låter för er! Jätte söta!

Juste, hoppas du såg min kommentar innan om Malaysia. Jag har annars laddat upp några bilder på min blogg om du vill ta ett titt.

hihi, ha det så bra! KRAM

Reply
Natalie

Angående er resa i vinter… Tycker verkligen ni skall kolla in något nytt land, eftersom det finns såå många paradisorter som ni garanterat kommer att gilla lika mycket eller mer än Thailand.. Costa Rica, Panama eller Brasilien t.ex.. Kolla framförallt in Bocas del Toro ögruppen på den karibiska kusten i Panama!

Reply
Natta

Har nyss skrivit ett inlägg om plastikkirurgi i min blogg, gå in och läs vettja. Finns mycket matnyttigt därinne, allt från mode, tankar och funderingar, hälsa och massor av eftertraktade skönhetstips. Enjoy! :)

Reply
Lovisa

Är så avis jag vill också ha en pojkvän!!!!! ;(

haha vet precis vad du menar också jag äääääälskar frierier!! Börjar gråta och ryser när någon friar, typ det bästa som finns! <3

Reply
lisa

hej Kenza! jag håller just nu på att leta efter en nyårsklänning och har fastnat lite jag vill gärna hitta en i god tid så man slipper stressa sen i sista minuten. skulle inte du kunna göra ett inlägg där du tipsar om snygga budget nyårklänningar som inte är too much för en hemma fest?

Reply
sassa

super fin bild :) kan inte du börja med fler tävlingar?=D läser din blogg slaviskt! exempel på en bra tävlin? din nya jacka=D hehe.. kram

Reply
Fanny

Hej kenza!

komme du att göra några fler jackor för jofama till våren? kommer det lixom en till kollektion sen? kram

Reply
fancyyy

hellooo kenza.

tänkte skaffa dog nu när jag flyttar hemufrån höhö, kan du ha ett litet inlägg om armani? och alla utgifter, vad han kostade och sånt där man borde veta?

kraaaaaam;)

Reply
Lovisa

Åh! gjorda av samma ängel! så fina tsmns!! väldigt stiligt man/pojkvän hu har kenza… och snygg ;) kram på dig!

Reply
Sophia

Jag håller med dig!!
Det är så härligt att hitta den man dela sitt liv med, den människan som gör att man klarar allt!
Skulle också älska ett sådant program, eller ett program om hur människor träffats, deras kärlekshistorier, det vore så udnerbart! :D

Reply
hanna

din blogg borde heta SKRYTbloggen :) Hej jag heter Kenza..och mitt liv är perfekt. NÖÖRD! Pinsam på nåt sätt.

Reply
Emelie

Du har en jättefin blogg. Och en underbart fin bild :)
Kan du tänka dig att tipsa om lite julklappar man kan köpa till ex pojkvän, bror, mamma & pappa? Skulle vara jättesnällt!

Ha det så bra!
Kram
emlaP.devote.se

Reply
malin

Åh sött :) är också otroligt glad och lycklig över att ha träffat kärleken och killen jag vill spendera resten av livet med. Känslan är underbar <3

Reply
Caroline

Va lycklig jag blir för din skull när man läser det :) Jag har precis kommit ur ett 3-årigt förhållande och känner att allt sånt där helt plötsligt känns så långt borta.. Hur börjar man om?

Reply
Malin

Är ni förlovade? :)
Drömde btw om er i natt. Att jag satt i erat vadagsrum och ni berättade om era kärlekshistorier. så åt vi sushi. helt sjukt. haha puss

Reply
Sara Hansson

Heeey Kenza!!! Nu är jag i Stockholm. och jag undrar, finns det någontign jag absolut inte får missa här uppe ?? :D hehe PUSSS på dig vacka du!

Reply
Nellie

Åh, jag får ju rysnigar. Så himla fina ni är! Vill också hitta dendär som man bara känner att ååååååh, här är han liksom. Can’ wait, haha! :D

Reply
Tina

Woow :D Beautyful Picture…

Why you are sooo beautyful??? :)))

Nice greets from Germany, Bavaria

<333

Reply
Malin

aaaw… så härligt! Känslan av kärleken är den bästa känslan! :D <3 ( Min blogg är på finska men ja tänkte att du kanske ändå kunde ta en titt på den… för jag tänkte börja skriva mera på svenska och engelska. Du kan ju gärna om du hinner någon gång emaila mig lite tips om hur jag kan göra bloggen bättre sen ifall du hinner) :)

Reply
Kaithlyn

Your friend is in Malaysia? haha wow thats cool I am a reader from Malaysia :D say hi to your friend for me!

Reply
Fina

Håller med! Finns verkligen inget finare eller en mer underbar känsla. Några bröllopsplaner än?

Reply
johanna

du vet väll vad kär i kärleken betyder??
att man är kär i KÄRLEKEN, dvs att man är kär i allt det som är runtomkring. och att när man är kär i kärleken så kan man vara tillsammans med precis vem som helst, för det är inte personen i sig som är viktig.

är du kär i aleks.. eller i kärleken?

Reply
a

Ja, kärleken är väldigt underbar, firade nyligen 4 år med min älskade pojkvän :)

Reply
Nina

Hmm.. förstår vad du menar, men “kär i kärleken” betyder väl ändå att man är kär i tanken av kärlek, oavsett person. Du är t.ex. (antar jag) inte kär i kärleken eftersom det är just din kille du är kär i!

Reply
Luuuu

Såååååå JÄKLA fina ni är tsm !!

Önskar er all lycka i framtiden å hoppas ni får många små söta o friska barn !
Ni ser ut som typ ett pussel, det måste sitta ihop, hahaha vet inte hur ja ska förklara .. men ahjaa du fattar! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*