• header

Tack för alla tips!

Fyfan vad jag är slut efter zumban! Mötte upp Alicia strax innan elva och drog till gymmet, vi gick lite på löpbandet och snackade innan zumban drog igång. Nu börjar jag få in stegen och kan TA I ordentligt, och fan vad det är jobbigt! Jag och Alicia tittade på varandra efter passet och började skratta, vi båda såg nämligen ut som två illröda dyngsura tomater…haha.

Nu har jag tränat fyra gånger på 8 dagar (om man räknar med powerwalken/joggningen i fredags), det är fan rekord för att vara mig! Och jag har nog aldrig haft så mycket smutsiga träningskläder i tvättkorgen, så resten av dagen kommer jag spendera i tvättstugan..

TACK för alla hundratals resetips btw! Jag och min pojkvän kommer sätta oss ner ikväll och kolla igenom alla. Det är en månad kvar tills vi ska åka så vi har ju tid på oss att kolla runt och sådär, men jag vill bara boka nu nu nu så att jag har något att se fram emot. Behöver sol & värme!

En bild från Dubai i våras, njöt av en ledig dag på stranden efter 2 dagars jobb (plåtningar). Dubai skulle jag vilja åka tillbaka till någongång och även min pojkvän vill dit. Kanske i vår?

96 Comments

Malou

Jättefin bild Kenza!

NÅGON SOM VILL KÖPA URSNYGGA VÄSKOR TILL ETT NÄSTAN FRIVILLIGT LÅGT PRIS? KOLLA MIN BLOGG FÖR MER INFO!

Reply
Rosmari

Dubai är helt underbart. Har bott här i 4år och har fortfarande inte hunnit med att göra allt :)
Ha en bra dag och hoppas ni hittar något bra resmål i vinter.
Kram kram

Reply
Johanna

Hej! Hur kan du ha så snygg kropp om du tränar så lite som du säger? Hur äter du? Kan du inte skriva ett inlägg med dina matvanor och så?

Reply
S

sjukt fin du är!
Har tjejerna i modelljakten någon blogg?
vart hittar jag dom?
Bästa tippset om man vill bli fotograf till modeller?kram

Reply
Nilla

Jag har också vart i Dubai! Min syster bor där, så jag hälsade på henne där förra året. Vi ska tillbaka dit nästa sommar. Det är verkligen hur fint som hällst :)

Reply
Jessica L

Vart var du i Dubai? Funderar på att åka dit i mars men vet inte riktigt vart =)

Reply
elina

duktig att du tränar! men haha jag tyckte det var så roligt skrivet av dig i ett annat inlägg att du vill träna för att få lite muskler osv, men det du kör är zumba? zumba är ju ett konditionspass, likväl som löpband, så det är förbränningen som får sig en skjuts där, inte musklerna haha!
Men kul att du hittat en träningsform som passar dig iaf, det är viktigast :)

Reply
Sarah

Kenza! Ni MÅSTE åka till Zanzibar som ligger utanför Tanzania!! Paradiset på jorden!
Kram

Reply
anna

Dubai under nyår är fantastiskt mycket bättre än att åka under våren!!! kram

Reply
Saskia

You have to travel to HAWAII!!!!! I love it… went there with my boyfriend for new year vacation. You can have everything: Nice beaches, good food, special athmosphere, big turtles, and 100% guarentee for good weather.

Reply
Tess i Dubai

Gör det, det är underbart! Om ni vill ha tips då så hör av er, bor nämligen här med min kille. kram

Reply
emma

alltså du är så fruktansvärt fin kenza!!!

hoppas ni hittar den resan ni söker efter :)

Reply
caroline

Åhh jag åker till Dubai om en månad! var det nice där?? har försökt läsa på om det men känner typ ingen som varit där!:)

Reply
lisa

den röda bodyn du hade när du var ute i helg vad hade du under den bh? tejp eller vad hade du? jag undar också när du köpte den och var? hittade den inte på hemsidan :)

Reply
Ida

Gambia!! Dock måste man vaccineras mot lite strunt, men det är ett sjukt vackert land med underbar kultur!

Reply
Catrine

Hej Kenza och Aleks! Jag har inte själv varit där, men jag tycker verkligen ni ska satsa på Karibien!! Vad jag har hört är det ju helt underbart! Finns hur många öar som helst där omkring, och det är fortfarande vit sand och turkost vatten som man vill ha! T.ex. Aruba! Dock är det ju inte samma känsla som thailand där man kan gå runt och shoppa för ingenting alls och äta för 20lappen, men ändå ;) Hoppas ni hittar något härligt ställe :) Kram Catrine

Reply
Sara

Hej jag ska åka till dubai på nyårsafton och vara där i typ 10 dagar. Jag tänkte kolla om du har några tips på bra affärer, resturanger, fik mm? :)

Kram Sara

Reply
Patricia :D

Hejj! Jag har ett resetips åt dig..! Libanon! Det är så sjukt fint där, åk till Beirut (huvudstaden). Du kommer faktiskt att älska stränderna, vågorna är jätte höga och vattnet är såå varmt..! Men jag vet faktiskt inte om det är varmt nu i december.. :( men om du ska resa någonstans i sommaren så kan du resa till Libanon. för då är det varmt! Har själv åkt dit minst 4 ggr.. :D

http://www.google.se/search?tbm=isch&hl=sv&source=hp&biw=1024&bih=598&q=beirut&gbv=2&oq=beirut&aq=f&aqi=g10&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1993l5088l0l6087l8l8l1l1l1l0l232l740l3.1.2l6l0#hl=sv&gbv=2&tbm=isch&sa=1&q=beirut+&oq=beirut+&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=20012l21390l0l21699l7l7l0l5l5l0l0l0ll2l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=7c79573310c59fc9&biw=1024&bih=598

( ignonera de “bombade” bilderna på beirut, för de “bombade” bilderna var typ 2005) Njut av de vackra bilderna, haha! ;) ha en bra dag!

Reply
Malin

Hej!
Jag har varit i Thailand, Malaysia, Indonesien, och Costa Rica de närmaste åren och i februari åker jag och min pojkvän till Tanzania i 32 dagar. Vi ska bestiga Kilimanjaro under ca 7 dagar, åka på safari ca 3 dagar och sen dyka och må gött på någon utav öarna utanför Tanzania (t.ex. Pemba, Zanzibar eller Mafia Island). När vi var i Costa Rica förra året hade vi ganska stora förväntningar på stränderna, i Lonely planet beskrevs de som “beutiful beaches”, men blev dock besvikna eftersom det inte alls kunde slå t.ex Thailands stränder som ju är helt underbara. Dock var vi på hike i regnskogen och dessutom åkte vi Canpoy (linbana, du är fastspänd via en sele) i regnskogen i Monteverde, och det var OSLAGBART! Vilken adrenalinkick! Jag tror denna resan till Tanzania kommer bli hur häftig som helst, eftersom vi ska göra så mycket olika. Jag älskar djur och ser mycket fram emot safarin som jag hört ifrån alla som gjort den att det måste göras! Stränderna och dykningen vid deras öar ska också vara riktigt häftigt, de har tex valhaj är väldigt speciellt att se. Ja, ni kanske inte ska vara borta i en hel månad, och ni vill kanske inte heller bestiga berg osv men jag ville ändå bara säga att ni kan ta en titt på detta OM det nu skulle locka. Man behöver inte vara tränad för att bestiga Kilimanjaro btw, du har egen bärare för din tunga ryggsäck och kan välja hur många guider, kockar osv som ska medbringas. Hoppas ni hittar en bra resa som passar perfekt för er, hursomhelst! /Malin :)

Reply
ida

Du har väl mycket att ser fram emot ändå ett sånt underbart liv du verkar ha!!!! Behöver väl inte sol och värme redan. Lite till kan man vänta. Inte så kallt än ju och ingen snö, längtar man ju efter nu först!!

Reply
Elin Winegård

Hej kenza!
Jag var i Abu Dhabi på höst lovet och det var den bästa resan någonsin!! Åk dit stranden är perfekt och havet är underbardt! Rekomenderar verkligen att åka dit!

Reply
Sanna

jag skulle verkligen oxå vilja åka iväg på en resa och önskar av hela mitt hjärta att jag hade haft råd. Men det får vänta tills jag har pluggat klart.

Kan tipsa om bloggfest i Karlstad som kommer bli av nästa år, kolla in på festbloggen för uppdatering http://bloggfestkarlstad.blogg.se

Reply
Victoria

Jag har varit flera år i rad i Dubai på ett hotell som heter Jumerah Beach Hotel. Ett hotell som ligger vid vartnet och verkligen är ett paradis! Rekommenderar det verkligen!

Reply
Isa

Ja! Åk i vinter, sen kan du ju slänga in en och annan resa i början av året också, sen några resor i vår, och vet du? Passa på att åka i sommar också för det förtjänar du, du jobbar och sliter såååå…
INTE!!!!!!!!!!!!!!

“jag behöver värme och sol”

Skriv istället “tack älskade läsare för ni betalar mina solresor, det är dags för mig att ge tillbaka lite, till att börja med svara på kommentarer”
Tycker faktiskt synd om de stackarna som allvarligt talat tror att du ska klicka in på deras bloggar och lämna en kommentar eller ge tips om klänningar och hår och liknande! Eftersom vi ger dig lön (utan oss skulle du inte vara något) så kan du väl börja ge tillbaka lite?! Lite valuta för pengarna tack!

Reply
fanny

hej kenza! diggar din blogg till tusen! har lite frågor om din hund;) jag ska skaffa valp, ska åka och titta på en imorgon. hur gammal var du när du köpte din hund? hade du hela ansvaret då? har du lite tips om valpar osv? skulle vara snällt om du svarade:) puss

Reply
Amanda

du borde gå in på kolla på destly.com säljer lyxiga hotell nätter till väldigt rabatterade priser 30-70% av.

Reply
Moa

härligt, vill också utomlands! :) australien vore coolt! eller singapore, var där för några år sen och det var hur kul som helst :D

Reply
Cornelia

Här är ett resetips! Bora cay i Filippinerna det är lite krångligt att ta sig dit men när man är där så är det så värt det !! Det är verkligen bäst där och maten är super !! Kram

Reply
Nici

Hej tänkte bara tipsa om ett till ställe innan ni bestämmer er, hoppas du ser dethär! För ett par år sedan var jag till den karibiska ön curacao, och låt mig bara säga det, det var rena paradiset! Bara ett tips ;)

Reply
Josefine

Hej Kenza! Undrar om du har något bra tips på var man kan köpa snygg bikinis den här årstiden. Eftersom många åker utomlands under den här gråa höstperioden borde de vara flera butikskedjor som säljer badkläder. Men det finns ju typ INGA! Hhaha svara gärna! kram
ps:Din bloggar är verkligen jättebra och inspirerande!

Reply
linnea

hej!! Gud va fin du är på den bilden, eller rättaresagt du efin på alla bilder. Jag skulle också vilja åka till Dubai eftersom att min pappa har bott där i ganska många år :)

Reply
AMANDA FALK

Vilken fin bild från Jebel Ali (mitt andra hem haha). ÅÅÅÅÅK TILL DUBAI IGEN :D Du borde vara där minst 1,5 vecka för att uppleva alla galna enorma shoppinggallerior, mysiga restauranger, läckra skybars, lyxiga klubbar, turistattraktioner, vattenland, ökensafari osv. osv. Hör gärna av dig till mig i så fall så ska du få de bästa tipsen! För övrigt, duktig du är med tärningen, lycka till, kram!

Reply
Anneli Sundheden

Ja gör det, nu på nyår med !Då är ni välkomna till oss vi bor i en lägenhet bredvid strandhen i palm jumirah shoreline!Fyrvärkerina är i hjärtan o stjärnor det kommer va så vackert!<3

Reply
Rebecca

Jag bor i Dubai, det är underbart på vintrarna, blir lite varmt fram emot somrarna, så ska ni åka dit ska ni absolut åka nån gång på hösten eller precis efter jul :)

Reply
Lisa

Malta är ett väldigt fint och intressant resmål. Det finns både sol, bad, party, shopping och historia. :) Jag och min familj var där i somras, och gud vad härligt det var!! :) Om ni åker dit, missa heller inte Gozo, en liten mysig ö norr om huvudön Malta. Hoppas ni får en skön semester vart ni än åker, även om jag såklart tycker att ni ska åka till Malta. ;)

Reply
cat

åk till Maldiverna, det verkar heelt fantastiskt!!! Eller västindien. googla och kolla de vackraste stränderna!!

Reply
Melissa

Cabo san lucas, Mexico! underbaaart där!
Goa , Indien , En upplevelse ! <3

Ha De Braaaaa! <3

Reply
Matilda

Hejsan! Vilken strand är bilden tagen från i Dubai? :) Ska dit och vill till några fina stränder. DIN blogg är bäst!

Reply
Valerie

Om du gillar sushi bör du besöka Japengo i guld souken. Bästa sushin av alla! Kram :)

Reply
Alessandra Z

I live in Dubai (and have been living here for 15 years) & spring is for sure the BEST time to visit! The March/April period has the most AMAZING weather since you can sit outside and get beautifully tanned without sweating and enjoying the cool breeze! Such a shame you didn’t get to visit much at all on your last trip! There is SO many things to do! Hope you come back one day :-)

P.S. My boyfriend recommends Boracay (Philippines). He said it’s one of the most amazing and fun places he’s ever been!

Love from Dubai! :-)

Reply
Maria

Varför inte åka till Zanzibar? Lite som Thailand fast innan alla svenskar hittade dit!

Reply
selma

Hej! Dubai är jättefint!!!! så sjukt fint faktiskt!! var där i Juni, med min pojkvän. Vi var där i 2 veckor och bodde på det lyxiga Atlantis The Palm. Googla det! Du kommer bli förälskad! Garanterat! =)

Reply
Lisa

Åk till Filippinerna. Boracay eller Malapascua är öar att rekomendera.. ni kommer inte att ångra er! :)

Reply
Fanny

Kenza snälla ge mig lite tips på hur jag kan gå ner i vikt. Väger 72 nu men vill ner till iallafall 65… Är 13 så jag får inte gå på gym eller dricka sånadär shakes. Och sen så är det jättesvårt för alla mina kompisar är piiiinnnsmala och jag vill/vågar inte säga till dom att jag vill gå ner i vikt och då blir det rätt svårt för dom vill alltid äta glass/godis/läsk/pizza/subway/max m.m. . .
Hur håller du dig så smal? :a

Reply
raisa

GO TO RIO DE JANEIRO (BRAZIL) !!!!!!!!!!!!!
BEAUTIFUL BEACHES, SUN, SAMBA, SUPER SWEET PEOPLE… YOU WOULD LOVE!

Reply
Hillevi Ericsson

Några absolut paradis är,
Mauritius.
Sardinien.
Dominikanska republiken.
TAHITI.
RAROTONGA.

Mauritius och de sistnämnda är helt underbara paradis. Cooköarna kan du boka på http://www.fijiresor.se/ där finns även fler alternativ. Rekommenderar de alla starkt men vem drömmer inte om Tahiti?

MVH

Reply
frida

Dubai är världens bästa semesterosrt!!! åh firade jul förra året där och hade det sååå mysigt! Så jävla vackert där, åk dit!! puss! <3

Reply
Linn

Dubai är jättefint, bott där i 9 år, men inte kanske en plats att åka med sin pojkvän. Ni får inte hålla hand eller pussas offentligt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*