• header

23e november 2011

Hej bloggen! ♥

Jag sitter och  käkar lunch och förbereder lite inför dagens plåtning. Den börjar inte förrän klockan två så jag har haft gott om tid på mig att bara ta det lugnt och slappa framför tvn. Ska snart ta ut vovven på en sista runda innan jag sticker iväg. Han brukar alltid följa med mig på sånna här jobb men den här gången får han stanna hemma. Bästis slutar jobbet om några timmar så hon kommer hit direkt efter och passar honom.

Jag själv slutar vid 20-tiden ikväll så det blir några timmars plåtning! Jag ska plåtas för en skönhets-/modetidning, och det blir både omslag och bilder inuti. Det ska bli kul! PEPP! :)

65 Comments

Jessie

Det låter superkul! Själv sitter man med hemtenta, å råkar kika in här ibland för att fördriva tiden haha! :P

Reply
suss

hej! jag har en fråga, när du plåtas för olika jobb, är det dig dom bokar typ privat eller är det genom elit som du får jobben? tacksam för svar!
ha en bra dag.

Reply
CAROFLINA.SE ♥+LYXIGA+VARDAGAR+♥

Du är så söt i gult!

FÖLJ MED bland glamourösa inlägg, snygga foton och heta tips. Gör som tusentals andra läsare och läs CAROFLINA.SE. Fotografen som spelat med i tv och filmer, hörts på radio och deltagit på BlogAwards. ♥ ♥ ♥

Reply
Anna

Tjo hej! Den gula klänningen – vet du var man kan köpa den?:) Den e super snygg:) ha en bra dag =)

Reply
Moa

Vad står tatueringen på din handled för? är det ett C? Älskar din blogg och är kär i ditt utseende.

Reply
Malin

Skulle vara gött om det viftade fram lite hår där under den lyfta armen någon gång ibland. För att normalisera lite liksom.

Reply
elin

Skulle inte du kunna tipsa om lite snygga fest tröjjor och klännigar som passar att ha under nyår? Det vore jätte snällt om du kunde ge mig lite insperation! Kram

Reply
Maria

Hej! Jag har en liten hundfråga, hur gammal var mani när du började lämna honom själv? Och hur gör du på dagarna? Har skaffat en valp som är fyra månader nu och tar gärna emot lite tips:)

Reply
Mathilda

Åh vilken härlig klänning! Blir också sjukt sugen på att åka utomlands till något soligt ställe när jag ser färgen!

Reply
lo

riktigt snygg klänning!! men är de inte lite fel med benen? ett jätte smalt och ett större, eller ser de bara så när du står så? fin bild iallafall :) :)

Reply
Jacob Larsson

har inte du en tattuering där det står be strong girl på armen? eller har du tagit bort den?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*