• header

Iväg till plåtning!

Nu sticker jag iväg till plåtningen! Vi börjar som vanligt med smink och hår innan vi sätter igång. Det är en rätt ny tidning jag ska plåtas för och jag har aldrig jobbat med dem innan så det ska bli kul! :)

Idag har jag på mig mina bruna LITAs. Brukar alltid köra på bekväma platta skor (typ converse) när jag ska iväg och plåtas men de här är fan nästan lika sköna ju.. Ska köpa dem i minst en färg till!

74 Comments

Sanna

Älskar LITA´s skor, så himla snygga & sköna att gå i. Jag har ett par svarta och ett par bruna som jag köpte för några veckor sedan… vågar för fan inte ta på mig dom ute, haha. Förresten ser du som vanligt helt söt ut! ♥

Reply
Cissi

Hej Kenza!

Jag ska åka till Thailand om mindre än 1 vecka och vara bort i grygt 2 månader. Vårt första stopp på resan kommer bli Bangkok. Har du något bra tips hotell i centrala bangkok?
Jätte tacksam för svar :)

Kram

Reply
emelie

hej!kan du läggaupp mer bilder på skorna,älskar verkligen modellen! kram! :)<3

Reply
Tove

Jag tittar på skorna och tycker att de är fina, men de påminner mig om nåt slags monster. Haha! :P

Reply
Maja

Kan du inte lägga ut en bild med alla dina skor från Jeffrey Campbell? Så som du gjorde med dina converse för ett tag sen? :)

Reply
frida

hur lång blir du i klackar? känner du dig någonsin obekväm och väldigt lång när du väl använder höga klackar?

Reply
Tiger

Snygga skor..! Finns Jeffrey campbell i butiker eller bara på nätet?
Btw så är du så extremt snygg! :) ❤

Reply
Ine

Kunne du lagd en liten montage av noen outfits med JC- skoene. Og fortsettet med å lage en montage med de outfitene du liker best i måneden, som du pleide å merke med 1.2.3.4.5.6 :D
du burde ha en meet & greet i Norge, vet om MANGE som ville kommet!

Reply
Sandra

Snälla, snälla Kenza.. kan inte du visa upp alla dina Jeffrey Campbell Lita’s i ett inlägg? Skulle vara jätte roligt, tycker jag i alla fall! Tack så mycket för en grym blogg, you go girl! :)

Reply
Emmy

haha, det ser lite kul ut när skorna är så stora jämfört med dina smala ben! :D

Reply
ljuskrona

vill också ha ett par litas! samma bruna färg, så sjukt snyggt! vilken tidning ska du plåtas för? alltid roligt med modebilder!

Reply
Emma

Älskar skorna! har funderat länge på att köpa ett par, får man ont i fötterna efter en dag i dom? :D

Reply
Tess

Tjoo kenza såg i inlägget efter de här att de såg ut som att du hade klippt dig, de verkade gryyyyymt snyggt på dig. Kan inte du vara våghalsig och klippa av ganska mycket så du får typ till axlarna. De är bara hår de växer ut igen:)

Reply
Niva

Hej! undra om du kan lägga upp en bild med alla din Jeffrey Campbell skor? Snygg du är som vanligt!

Reply
Sandra

Hur lång är du?`och hur lång blir du med klackskor? har alltid undrat! :D Hoppas du hade en kanon dag, otroligt fina bilder. Kramar på dig!! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*