• header

KRISTALL

Jag och mamma har pysslat med naglarna här hemma. Jag tog bort gårdagens bruna nagellack och lackade mina helsvarta och sedan gav jag henne en mini-manikyr. Filade hennes naglar, målade dem röda, topplack på det och sedan avslutade jag med mjukgörande hand- & nagelkräm. Det blev superfint! :)

Såhär såg det bruna nagellacket ut som jag fick igår på plåtningen. Det passar till guldiga smycken men jag använder ju mest bara silvriga ringar.. Men det här halsbandet nedan är faktiskt guldigt! Tycker att det var väldigt fint med en bergkristall. Jag beställde det från samma sida där jag köpte örhängen jag visade upp igår!

43 Comments

CuddlyCake

Har en bergskristall jag med :) älskar sådana! De är simpla men helt enkelt hur fina som helst!
Dock så har jag min på en silverkedja då jag inte är mycket för guld! ;P

Reply
Mimmi

snyggt! kommer ihåg att du skrev för ett tag sedan att du funderade på att göra en ögonlaseroperation. har du bestämt dig för om du ska göra det eller inte? =)

Reply
Laura

Jag har en fråga! Varför är bloggare så snåla med länkar? Känner de sig hotade att det finns andra bra bloggar?

Jag har en blogg fylld med konst, l o v e och humor. Den är kickass bra!

Reply
janniké Hallonqvist

duu!
ja försökte hitta på (örhänge) inlägget vart du införskaffat dig det, hittade tyvärr ingen länk! Var så sjukt sugen på att klicka hem en bergstristall igen ju :)

tack för en grym blogg för övrigt :)

Reply
emilia

Hej Kenza! Bergskristall är superfint i halsband. Som du kanske vet är det kopplat till healing och rensar bort ont. För mycket energi kan dock gör att du blir irriterad på huden av det. Så man ska inte använda det allt för ofta :) Bara när det behövs!

Reply
Linda

Brunt nagellack är riktigt snyggt! Testade ungefär den färgen du har på bilden knappt en månad sen och gillar det starkt!

Reply
nicole

en kristall så kallad cuarso på spanska ska ge tur och överbeskydda dig vid onda energier

Reply
Natasha

Kristallen finns att köpa på drottninggatan, den är faktist ganska billig och den ser exakt ut sådär! I flera storlekar-olika kedjor och lila o vit kristall!

Reply
Fanny

Haha det är roligt att se hur “slaviskt” man faktiskt följer modet. Menar alla människor så ta de inte på fel sätt ;p

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*