• header

Kvällshopping

Jag har tillbringat kvällen med laptopen i knät & en påse godis. Nätshoppade en massa på Nasty Gal! De har så sjukt fina grejer (älskar stylingen på deras bilder också, får massor med inspiration) så jag satt och klickade och klickade. Tillslut var jag uppe i 40 items på 14 000 kronor.. Ehh… Inte riktigt vad jag tänkt mig va.. Rensade bort hälften innan jag betalade.

Längtar tills jag får hem min beställning! Så himla fina grejer.. :)

82 Comments

Sara

Hej Kenza, hoppas du kan svara då det är viktigt. Jag ville klippa mig och kollade på Västermalmsgallerian där det finns The Hairshop som jag tror att din vän Alexandra jobbar på. Men det står ett telefon nr som är felaktigt, det kommer sånt där telia kundbesked bla bla bla.. Bor ganska långt så kan inte åka dit för att boka tid, vore mycket bättre att ringa. Kan du fråga henne om vad jag ska göra? Vore super snällt. Tack!

Reply
sara

åh jag äälskar nastygal shoppar alltid där ifrån när jag är i usa i längre period.. Kan du inte säga vad frakt och tull o sånt gick på, vill så gärna shoppa där igen :)

Reply
Jasse

men du har ju råd så, varför inte ;P det var ju billigt med tanke på hur många plagg också.
fast lite väl mkt på en gång :P

Reply
denice

känner alltid att jag är först att läsa dina inlägg och kommentera dom för den delen, galen i din blogg människa!

Reply
Ida

Jag älskar också nasty gal! Galet mycket snyggt och helt fantastisk styling! Hoppas du slipper tull på den summan…

Reply
Zarah

Hej

Hur fungerar det med frakt och tull om man beställer därifrån? Hur mycket brukar det kosta??

Reply
lis

unna dig en massa fint de är du värd och klär upp de bäst!
nångång i framtiden önskar jag att jag också kunde klicka i lite allt möjligt och utan att ta bort hälften! ;)

Reply
Dixi Wonderland

Du som har så mycket pengar borde ju kunna spendera så mycket pengar utan att de ens märks på ditt konto ;D
Tycker fortfarande att du ska ta och visa dina garderober!

Reply
aya

hey kenza can you please tell the name of the pink lipstick u had on in ur photoshoot pics,by the way the color looks great on you xoxox

Reply
Mahsa

Underbart att få skämma bort sig själv. Själv ska jag till New York över helgen. En jäkla massa shopping och festande. Kommer att lägga ut en massa bilder. Spana gärna in min blogg. :)

Reply
Jasmine

Massa gnäll att Kenza shoppar så mycket och gör av med mycket pengar, men ingen tänker på hur mycket hon jobbat för att få dessa pengar!?!? Avundsjuka så det bara sjunger om det .. :)

Reply
Anna

Gå in på pruta.se och kolla, dem har fått in jätte snygga kläder till bra priser ! Det bästa är att man får välja själv till vilket pris man vill köpa dem för :)

Reply
maria

kenza? kommer du ha någon julkalender iår? förra julen sa du att du skulle ha det detta år…

Reply
My

Wow, fortfarande 7000, mer än jag tjänar i månaden. Och jag har åtta hästar på dom pengarna också… Haha Herregud! Även om jag också vill ha saker, för minst 7000, Man prioriterar olika. Hmm. Kram på dig, tycker om din blogg.

Reply
BETTY MELLO

sen tillkommer tullavgifter på ca 33% av summan som du har handlat för, inkl. frakten! så lägg till några tusenlappar…det suger, hatar tullavgifterna! förstör hela shoppingen!

Reply
Joline Lyttinen

Hej Kenza, vet inte om du kommer läsa det här och tror inte du kommer svara men iallafall. Det är så att vi har ett projektarbete i skolan om “rika vs fattiga”. Och vi ska göra en intervju med en person som har gott om pengar, och det skulle vara jätte roligt ifall vi skulle kunna intervjua dig, behöver inte vara svårare än att vi mejlar några frågor till dig som du kan svara på! Om du är intresserad så är min email: [email protected] nummer: 0763273020. Tror dock inte att du kommer höra av dig men jag håller tummarna! kramkram

Reply
angelika

haha kenza alla de andra kanske är blåsta men inte jag. Jag vet att du inte köpte allt det där , 1 de är fan inte snygga , 2 du gör bara reklam och 3 du har bättre smak !!!

Reply
Mary

Yea! i love nastygal as you can see on my blog!
too many pics about it! Love that style!

Reply
Anna

Åh! Äkskar verkigen deras kläder!! Men vet du vad frakten och tullen kostar? Vore jättetacksam för svar!

Ha en bra helg
Kramar
Anna

Reply
Line

Hej Kenza!
Du har säkert en miljon kommentarer att svara på men jag undrar det där med tull och så från nasty gal, tillkommer det kostnader och isf hur mycket, skulle bli jätte glad om du kunde svara för jag har sett två assnygga klänningar! ;)
kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*