• header

STARS

Shoppade ju loss igårkväll på nätet (nastygal), och det jag köpte bar bl.a. skorna ovan! Älskar stjärntrycket. :) Jag lär bli 185 i de här skorna men äh, det är ju bara snyggt! Får massor med mail från tjejer som är några cm längre än mig och vågar inte ha högklackat för att de är rädda att de kommer bli för långa. Vadå för långa? För lång för vadå?? Ingen kommer ens bry sig om din längd! Vissa är långa, vissa är korta. Det är inget konstigt med det?

130 Comments

Plumeria

Snygga! Tycker inte heller man kan bli för lång! Däremot vill jag inte bli längre än min man hehe

Reply
Johanna

Fast det där stämmer väl inte riktigt? Jag får många gånger höra”oj vad kort du är” och folk BRYR sig faktiskt och man får tåla rejält med skämt “du når inte upp till hyllan i affären va? Hihihihihii” “Har du en pall hemma i köket för det behöver du va? HIHIHIHIHI”

Kan tänka mig att långa människor får höra liknande saker fast “åt andra hållet”. Folk kan vara så elaka och alla ska väl helst se likadana ut och vara NORMALA ;-).

Sjukt

Reply
Johanna

Tycker inte dessa skor var så snygga, de är för höga, men du passar säkert i dem!

Reply
Annelie

jag ar 179 lang och vissa skor blir man for lang i :-) man ser inte sa cool ut nar man slar huvudet i handtaget i taket pa t-banan :-P

Reply
Elin

Tack för lite peppning angående längden! Jag är 178 och äääälskar klackar, men vågar knappt ha några på mig eftersom jag blir galet lång i typ alla klackar. Och höga klackar är snyggast! Men man får väl försöka lägga “för lång”-tankarna åt sidan antar jag..

Kenzas svar: Min kompis (Tyra you know) är 178 och blir så JÄKLA snygg och sexig i sina höga klackar haha.. “Trots” att hon då blir över 190!

Reply
Emma

Jag är 1,87 utan skor och bryr mig inte alls. Jag kan ju inte ändra på det så varför gå runt och täcka på det då liksom :P

Reply
Maud Graatrud

Syns det bare er kjempefint når lange jenter går med høye hæler! Må innrømme at jeg med mine 167 cm er temmelig misunnelig på de, det er jo så fint!:)

Reply
Lisa Haneson

Håller med!! Jag är 181cm och ibland vill jag ha klackar och då har jag det. Anledningen till att jag inte har det så ofta dock är att jag även har stora fötter så det finns oftast inga snygga klackar som passar och sen har jag inte övat så mycket på att gå så det blir mest jobbigt…men det är ju en annan femma!! Sträck på er tjejer!!! Det är snyggt o va lång!

Reply
Sanna Kindh

så fort jag har på mig minsta lilla klack, så klagar alla på att jag blir för lång, har du/någon något tips om vad jag ska göra eller säga, älskar att ha klackar, men vågar inte…

Reply
linda

jag är 177 cm och vill köpa ett par skor som är 13,5cm klack…
alltså blir jag 190,5 :O
JAG KOMMER HA HÖJD SRÄCK XD

Kenzas svar: Äh, du kommer bara ha bra utsikt och kunna spana efter snyggingar ;-)

Reply
linnea :)

hur lång är du? :) jag känner igen mig i det med att inte våga ha för höga klackar då jag är 172 cm, men sen så går jag fortfarande på högstadiet i en småstad så det kan bero lite därför också.

Reply
L

Jag håller med dig fullständigt! Vadå för lång! Jag är 170 men hade gärna varit 175 minst bara för att jag tycker det är så snyggt med långa ben. Och klackar på det ;)

Reply
sofia

jag brukar ofta känna mig för lång så har aldrig klackar, hur lång är du kenza? :)

Reply
Johanna

Det känns oerhört konstigt att vara längre än sin pojkvän, jag tycker inte det är en speciellt angenäm känsla heller så…hej 5 cm klackar!

(Har givetvis inget emot tjejer som är längre än sina pojkvänner, jag tycker bara inte om att vara längre själv)

Reply
Lina S

nej, det har du helt rätt i! Shit, va höga de måste ju vara minst 14cm?? eller ännu högre kanske? Önskar jag också kunde gå i sjukt höga klackar måste öva lite mera tror jag :)så snyggt ju! Galet snygga skor förresten, glömde skriva det när jag börja babbla om höjden på dem ;)

Reply
Laura

Super nice shoes Kenza! I cant wait to see what else you got from Nastygal!
And so true what you say, no matter how tall you’re going to be with the shoes, there’s no too tall or too short for anything ;)
xxx

Reply
Moa

Så kul! Jag såg dessa skorna på nastygals instagram för några dagar sen. Och då tänkte jag direkt “detta är ett par riktiga Kenza-skor”. Själva modellen och sen stjärnorna. Och så beställer du de liksom, haha :)

Reply
Myra

Sjukt snygga skor !:)
Bra att du informarar Sverige om det där haha. Blir galen på dom som inte vill anända högklackade skor för att dom tycker att dom blir för långa..Skit snack!
Du är grym Kenza :)

Reply
Emma

Roligt att det blivt är ett så stort hysteri kring stjärnor tycker jag, det finns så sjukt mycket snygga grejer att hitta! :)

Reply
sara

Hejsan! Bra skrivet Kenza :) Jag får pallra mig ut i mina klackisar och försöka sluta bry mig så mycket om att jag är så lång. Som du säger så är ju en del lång och en del kort, that’s life liksom :D Kram!

Reply
busra

Hej hej jag såg en bild i ett inlägg som hette 22’a November 2011. Du stod vid en busstation. Jag bara undrade om det där var Nälsta eller något, för jag har vart där. Och jag bor där. Visst är det nära Spånga, men vart var du där?

Reply
Sanna

Snäääälla Kenza, skulle inte du kunna lista de webshoppar du brukar beställa från? Eller de du hittar fina saker i :)

Reply
Lena

Coola skor :) Jag tycker det är sjukt snyggt med långa tjejer och förstår inte hur tjejer kan vara rädda för att bli för långa? Fast okej jag skulle inte vilja bli längre än min kille hehe…jag är typ 1,70 själv och med klackarna jag använder nu till vardags blir jag ca 1,80 lång. Och det tycker jag är perfekt! :D

Reply
ebba

gud vilka snygga! Haha men såna höga kommer jag aldrig kunna ha.. haha för då blir jag två meter. Är liksom 1.83. Hihih! :))

Reply
Sandra

Fulaste skorna jag någonsin sett haha, men du lär nog få dom att se bra ut på dig, som vanligt :)

Reply
Bella Davis

Älskar verkligen din blogg, den är så bra! Följ gärna min blogg där jag bloggar om mitt nystartade modell liv i New York :) Kram

Reply
sara

har alltid haft ett litet komplex med min längd, är själv 175cm, men så sant så sant, alla är olika!:) vågar ändå inte använda klackar…

Reply
airaM

Jag är 1,81 lång och har minst tio par skor med 12-14 cm klackar, vilket innebär att jag blir 1,95 med de högsta. Min kille är lika lång som jag utan klackar och blir mini bredvid mej med klackar, men det skiter jag i. Det är så jäkla snyggt.

Reply
Sarah

Jag är 177 cm lång och tycker det är så jäkla snyggt med långa tjejer. Har till vardags låga skor runt 8 cm men har runt 13 cm på klackarna när jag är ute och röjer. Alltså, 190 cm och asläcker! Tycker det är så tråkigt med tjejer som känner sig för långa för dittan och dattan. Det är inget att skämmas för. Tycker snarare synd om killarna som ser ut som dvärgar bredvid oss snygga amazonkvinnor ;)

Reply
Fashionpuppet

Om man blir 1.90 med klackar kanske det inte är nödvändigt med klackar.. Finns massa andra skor. Men upp till 1.85 tycker jag ser bara snyggt ut. Jag är 1.63 och tycker att det är pinsamt att ha stora klackar för det blir så uppenbart att man vill bli lång :)

Kenzas svar: Hmm.. Men jag, och de jag känner, använder inte klackar för att bli längre utan för att det är snyggt och man känner sig läcker i det!

Reply
lisawho

Personligen tycker jag att tjejer som redan är långa passar bättre i klackar än korta. Vet inte varför jag tycker det, tycker bara så, haha!

Reply
amanda

Hur lång är du?
Själv är jag 15 år och 1,77 och skulle göra ALLT för att få va kortare, men tyvärr går ju inte det.
Haha, älskar din blogg! :)

Reply
Rebecca

Är 180 lång och har alltid haft komplex för min längd. Tycker det är hur jävla snyggt som helst med långa tjejer + att dom har klackar, men det gäller bara att man är trygg i sig själv och skiter i vad folk säger och tycker för så länge DU vet att du är sexy as hell så kan ingen stoppa dig.

Reply
Lollo

Enligt nelly.com så är kenza utan klackskor 1.70 cm. Alltså normallång, kanske mer åt långa håller än korta!
Tycker det blir fult om en tjej blir över 180cm. Då ser de ut som JÄTTAR!

Reply
Bodil

såg dig idag på cubus (plattan)!! :D våga inte gå fram och hälsa haha du verkade stressad…men det gjorde min dag i alla fall!! <3<3

Reply
Elli

Snygga och lite galna! För lång är ju helt rätt; det kan man ju inte bli. Men jag beundrar dig och alla bruds som kan gå i de; så sjukt höga! :D

Reply
Hanna

Jag är iaf 185 utan klackar så jag går nästan alltid ut i converse, vilket är jättetråkigt. men jag blir ju två meter i de där klackarna, och då är man längre än de allra flesta killarna. Hade på mig typ sju-åtta cm klackar på krogen i vintras, och fick massa kommentarer av killar att jag var för lång, så det är nog därför, om du ville veta :)

Reply
Tina

Hej jag tänkte beställa ett par skor från den hemsidan men jag förstår inte riktigt deras storlekar, jag har 37 i storlek så det vore jätte snällt om du kunde göra en liten gudie!

Reply
Lisa

Jag har alltid fått kommentarer för att jag är så kort (157cm), folk verkar tycka att det är jättekul att driva med mig och kalla mig för dvärg. Men tyvärr mår jag inte bra av det och jag önskar att jag kunde få vara iaf en decimeter längre… Det är ju sådär kul när man hamnar mitt bland en skolklass på tunnelbanan där alla ungar är minst lika långa som en själv..

Reply
ida

Ja, men man se För lång ut…tyvärr är verkligheten så.
Och du, ett par skor till?! Hur ska du hinna använda alla?!
Liknar ju dom andra, fast med stjärnor på…hallå!!
Snacka om slösa pengar……

Reply
Mia

Men du är ju kort? Typ 168?:P Jag är 175 å har 10 cm klackar. SNYGGT!

Kenzas svar: Nja jag är strax över 170 och det är över medellängd, iallafall bland mina vänner där alla är max 165 haha ;p

Reply
Ksenia

Åh, ge mig dessa skor! :D Och dom skulle vara perfekta för mig, jag är 1,65 men går i en klass med bara killar så känner mig så himla kort, haha! ^^

Reply
Alexsandra

Hej,jag själv tycker det är skitsnyggt med klackar men tyvär har jag inte modet till att ha det eftersom jag är lång. Det flesta av mina kompisar är 1.60 – 1.65 det är skitjobbigt att jag är längre än dom när dom har klackskor..Och nästan alla killar klagar och skämtar om min längd fast jag är 1.73 så självförtroendet är inte på topp.
Vet inte vad jag ska göra..vill ju kunna ha klackskor med!

Reply
Ellen

Jag har ganska mycket problem med min längd bland mina tjej kompisar där det inte är många som når över 170.. Om jag hade på mig klackar hade jag blivit 197… tycker det är alldeles för mycket och har Aldrig på mig klackar trots att jag kan vara ute på en nattklubb med hundra 190 killar runt mig, det går inte. Klackar är assnyggt och skitläckert, dösexigt och så yberfina! Men jag klarar inte av att ha det med mina 184..

Reply
Roza

Jag är 1.82 och har i princip alltid minst 12 cm klackar när jag går ut! när jag var yngre så skulle jag inte ens kunna tänka tanken att jag skulle ha högklackat..

Önskar att jag kunde se till att alla långa tjejer där ute hade denna inställning och vågar bära klackar trots att man blir mycket längre än alla andra

För ju närmare himlen desto bättre :)

Reply
Julia

Jag är bara 160 och känner mig så kort och liten. :( (Är väldigt smal). Vill egentligen använda klackar typ varenda dag, men jag känner mig så jäkla lång och vuxen då… Ser ut som en 10 åring med klackar, och det är ingen vacker syn kan jag säga dig, haha. :/

Reply
Nathalie

Jättesnygg skor! Tack för de peppande tipsen, är själv 182cm och tycker det är jättejobbigt, men jag har börjat lära mej leva med det! ;)
Tack för en jätteinteressant blogg Kenza.

Reply
martina

Jag är 14 och är bara 153cm. En av mina största önskningar är att växa och bli typ 160-170. Men jag tror inte att jag kommer att växa mer, och mina föräldrar är mellan långa så vet inte varför jag är kort. Så ni som säger att 165-170 är kort kan vara tysta. Det är jobbigt att vara kort :( Alla mina vänner är typ 10-20 cm längre än mig :( Och jag är liksom bara 14 år så jag använder inte så mycket högklackat och så… Men får väl hoppas att jag växer! Love you Kenza! <3

Reply
amanda

säljer du inlägg eller gör du bara gratis reklam för sidorna du shoppar på hela tiden? känns lite kissie-varning..

grym blogg annars!

Reply
Maria

Men du är ju 170 så självklart för dig är 15 cm klackar är ingen fara, men för oss över 170, typ 175 osv, kan det kännas rätt konstigt. Inte att man skäms för sin längd, men det är jobbigt böja sig ner o killar blir rädda osv. Du säger dina vänner är 165, vilket inte är så stor skillnad mot 170, som det är när man är 175, då märks det skillnad.
Men.. aa svårt o förklara hur de är vara lång känns…

Reply
Evelina

Jag är 186 cm utan klackar, och jag tycker det är så snyggt att använda det, så sluta bry er om att ni blir för långa, jag blir runt 195 med mina. Och man får bara positiva kommentarer, och kommer det någon gliring så är det för att de är avundsjuka! Så hoppa i klackarna och vrid upp självförtroendet så kommer ni alla att äga!

Reply
Sandra

Haha jag är 184 cm utan klackar! Klackar är sexigt! Brukar bli runt 195 cm ;-)

Reply
frida

nejmen dom där va väl inte så fina? :( inte överdriva nu! fint inlägg du skrev de peppade! men skorna va väl inte då fina hihi. jaja smaken e som baken! men du jag som ALDRIG har höga klackat bara låga converse o platta skor hela tiden skulle inte du kunna tipsa om bekväma skor för lite “nybörjare”? haha lät sjukt men vore ju kul och bra tips! :D
läs gärna min blogg och ge mig tips om du har tid! Kram!

Reply
Therese

Taack för peppningen ang längd! jag är 1.79cm och jag äger ett par klackar… Jag tycker det är jätte pinsamt att jag typ nu är ett eller ett halft huvud längre en hälften av killarna i klassen. skulle jag ha klackar skulle jag vara längst av alla. Jag skäms verkligen över det… jag har fått höra att jag är jätte snygg av massa killar men att jag e typ längre en dem o dom inte vill ha lång tjej för “killen ska vara längst”. Ibland känner jag att jag vill kapa mina ben…

Reply
Natalie

Okej, högklackade skor är snygg. Fast inte när klacken är onaturligt hög som ett par horskor. Vanligtvis älskar jag dia kläder och skor men detta var bara för mycket.

Reply
Malin

Varför klagar tjejer som är långa? Okej att man inte vill vara längre än sin pojkvän, men det känns som att det idag bara är snyggt om man är lång enligt alla. Speciellt när alla modeller måste vara långa och när jättemånga bloggerskor är det, det påverkar också.
Jag känner mig som en barnunge eftersom jag är så kort och alla långa tjejer får komplimanger. Det känns också som att ingen tar en seriöst..
Så sluta klaga ni som är långa, för det är sjukt snyggt :) det tycker jag med!!

Reply
Hanna

Jag är 181 lång och går Alltid ut i klackar, 10-13 cm alltså blir jag över 190 men det är sååå jäkla snyggt med klackar och man får sjukt snygga ben i det! Får ofta kommentarer ute på krogen i stil med ” oj vad lång du är ” jaa man brukar bli lång i klackar. Det är killarna som kommenterar min längd som är pygmeer, för jag blir aldrig längre än min man. ;) våga gå i klackar!

Reply
Jessi

Jag är 155 och skulle DÖDA för nagra cm till. Jag är liksom fortfarande kortast när jag sätter pa mig mina klackar…

Vad stolt över din längd, det är ju as snyggt att vara lang!

Reply
freja

jag är 12 och är 168 ungerfär och många retar mej för det :( skitjobbigt :( snälla kenza jag vill ha hjälp jag vet inte vad jag ska göra :(

Reply
Daria

Hur mycket är frakten på om man beställer från Nastygal?? Tack för svar :)

Reply
Emma

åååå gud vad snygga! och vad är det för snack om att man inte kan ha höga klackar för att man lir för lång? man har ju på sig det man vill ha, det här är så typiskt tjejer, rädda fö vad killar ska tycka. ochom du blir 1,90 jag skulle dö för några centimeter till.

Reply
Lalla

Åhh jag är 1.78 cm.. jag har ALLTID skämts för min längd och tyckt det varit superjobbigt!! sen blev jag lite äldre o även killarna (de växte till sig efter några år) & jag blev säkrare på mig själv..

sen skaffade jag en pojkvän som är nästan 2 meter…

Nu har jag nästan klackskor JÄMT!
Jag älskar klackskor!
struntar i att jag är nästan 1.90 med skorna på, sålänge min pojkvän tycker det är okej (o snyggt) är jag nöjd!:)

Reply
Lina H

Ja man ska våga vara lång :) Var ute för någon helg sedan och hade mina nya klackar på mig som jag blir 190 cm lång i , fick komplimanger hela kvällen hur modigt de är när tjejer vågar vara långa och sträcka på sig :)

Reply
hilda

jag är 162 och äääääälskar klack men kan inte gå i de för jag är så lång och smal :( du passar i allting kenza <3

Reply
Matilda

Jag är 1.89 utan klackar och använder ALDRIG klackar, tycker själv att jag är för lång men kan ju inte göra någonting alls åt det så det blir bara att gilla läget, men man börjar ju tröttna på “SHIIIT VAD LÅNG DU ÄR!!!!” som om jag inte visste det..

Reply
Stina

Jag är 184cm (yes, jag har hört kommentaren om perfekt modellängd förut :P ). Min pojkvän är typ strax över 170cm. Och jag köpte precis ett par skiiiitsnygga vinterkängor som gör mig 190cm till vardags (det ser precis så roligt ut som man kan tänka sig, speciellt då jag är smal och pojkvän har ölmage, haha)

Ni som är långa, sluta oroa er. Så länge ni tycker om er själva så finns det inget som heter att ni inte får vara si och så långa. Och dissa inte kortare pojkvänner, då kanske ni dissar en fantastisk kärlek! :)

Reply
my

Du skriver ett peppande inlägg om att längd inte spelar någon roll men du är fortfarande så uppenbart besatt av din längd! Du vill sååå gärna vara lång att det är pinsamt. Påpekar hur mycket längre du är än dina vänner (har också sett detta flera gånger i dina inlägg också) och det är viktigt att poängtera att du är 170 och inte 168, 2 cm, big deal kenza! ;) Nä, ganska pinsamt. Spelar det någon roll om det är över medellängd? En liten hycklare är du visst. :)

Reply
Anna

Blir trött på alla korta brudar som skriver att det är fult att vara lång, fult att vara längre än sin kille osv. Jag är själv 1.78 och mådde för några år sen dåligt över min längd. Vågade absolut inte ha klackar. Men har insett att det är skitsnyggt att vara lång, många killar uppskattar det! Och slänger man på sig ett par klackar får man direkt snyggare ben. Våga använd klackar för fasiken! Och man ska skita i vad andra tycker, för de är somsagt bara avundsjuka och önskar så innerligt att de var dom som hade några extra centimeter ist. Våga sticka ut lite, Sverige behöver brudar med mer självförtroende! Tänk på alla modeller, alla riktigt kända modeller är ju inte över 175 utan anledning? Och har sett massor av bilder på kända hollywoodpar där kvinnan är längre än mannen – Nicole Kidman och Katie Holmes är tex en bra bit längre än sina män. Bra inlägg Kenza!

Reply
Mallee

Jag är obekväm med min längd men jag har långsamt börja tänka på den som något snyggt, med hjälp av dig o en gullig vän, Tara, som är lite som du. onlytara.blogspot.com

Reply
Siggi

Jag är sådär van i klackar och får alltid skitont i fötterna… Fattar inte hur du kan palla gå i sådär höga klackar… Har du typ vant dig och hur lång tid tog et i såna fall eller är du bara a natural with heels? ;) Börjar fundera på om hoppet för mig är ute…:P
Nejmen seriöst, det gör så ont att gå i klackar… Hur pallar du? :O :)♥

Reply
Bexs

Det är sjukt löjligt att inte ha på sig klackar om man vill det, för att någon idiot skulle komma med en kommentar om att man är för lång.

Jag själv tycker att det är opraktiskt att vara 195 i jättehöga klackar eftersom man slår huvudet i allt och jag är längre än min kille då, men vill man, så bara gör.
Korkat att inte göra saker man vill för att man är rädd eller för att andra är idioter.

Reply
Elin

Tänkte beställa ett par skor från nastygal, men undrar om det är säker och bra service? Och hur lång är leveranstiden? Finner inte det någonstans :) haha! Kram

Reply
Isabelle

185 är ju ingenting! jag är 183 “av mig själv” och i klackar är jag ju runt 195 (gillar inte låga, måste va höööga!) ;)

Reply
Jennifer

Hej på dig Kenza! Jag har en fråga angående Nastygals frakt. Hur mycket blev frakten för dig? och kommer det till någon skatt för paketet eller? Har funderat på att beställa, och bor i Finland. :) Tacksam för svar!

Reply
Linnea :)

Hej tjejen! En liten fråga från en liten tjej, det här med storlek och sånt på nastygal? Hur fungerar det? Har 38 i storlek men fattar inte det där riktigt. Jättestort tack om du kan hjälpa mig ! :) kram

Reply
Frida

Jag blir sjukt trött på denna Svenska kultur där man ska vara mellan 165-166 cm lång för att vara normal… Jag är 186 och fick ständigt höra att jag var för lång av alla. Tom lärarna på min skola ville kolla upp att jag var “frisk” för så lång var ju fult och vuxna människor sa till mig att jag var sjukligt lång och att dom tyckte det var så fult och stackars mig… Som 15 åring tar man åt sig fruktansvärt mycket och får dåligt självförtroende. Jag hittade heller aldrig skor och fick alltid gå i killskor… Vilket gjorde att man kände sig fulare också. Nu är jag 28 och tycker det är skitsnyggt att vara lång. Ha klack och sträck på er!

Reply
Olivia

Svit vad jag älskar att du säger så där kenza’! ( snyggt att ha klackar om man är lång) j

Reply
Emelie

Jätte bra skrivet! Jag undrar om det är okej att köpa Jeffrey Campbell fast jag är 15 år och 170 cm lång… Mina kompisar tycker att det blir för långt, men jag tycker att det är snyggt. Tacksam för svar!

Kram Emelie

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*