• header

28e november 2011

Hello!

Det verkar som att ovädret är förbi här i Stockholm, idag har vi strålande sol och helt vindstilla! Tillskillnad från igår då man blåste bort. Såg ni att det snöade igårkväll också? Ok snöblandat regn, men ändå. Tyckte att det passade så himla fint på första advent, och då satte jag mig och mumsade på pepparkakor och ett stort glas iskall mjölk. :D

Här kommer lite bilder från mässan igår! Vi gick mest runt och kollade, hälsade på våra vänner, kollade på modevisningen (som var grym!) och sedan hängde jag lite i Jofamas monter och fotades med massvis med läsare. Fick mycket beröm för mina nya plagg så det var ju jäkligt kul! :)

I Jofamas monter var det två gigantiska bilder på mig och Andreas Carlsson

Det var massor med stora märken som visade upp sina kläder på catwalken. Bland annat Ida Sjöstedt! Älskar hennes vackra kläder.

Min vän Fokis märke “Fokiwa” bestod av sockersöta klänningar, och bars av sockersöta modeller!

Även Jofama by Kenza visades upp på modesvisningen! Här har ni vårens kommande jacka + klänning! Båda plaggen kommer i svart & rött.

Alla vackra modeller på catwalken

Jag och min prins

Jag gick sedan backstage för att träffa modellen som bar mina plagg! Pratade även med hennes snälla mamma efteråt som berättade hur glad hennes dotter blev när hon fick veta att hon skulle gå visningen i mina kläder. Åååh vad jag blev glad att höra det!! :)

61 Comments

Kiba

Skinnjacka i rött, jag har aldrig sett en skinnjacka i rött..alltså i verklighet då. ;)
Men det är snyggt. :D

Reply
LINN

Det ser ut som att hon är för smal för den klänningen? Hade det inte sett bättre ut om den satt tight över höfterna osv? Eller är det bara jag kanske.. Men den är jävligt snygg iallafall! Du har verkligen lyckats med dina designer :)

Kenzas svar: Den ska sitta tight ja, hon hade för stor storlek! Tack och kram <3

Reply
M

Den röda jackan är verkligen grym!! Jätte snygg! :) vilken storlek använder du på dina jeffrey campbell lita klackar? Tacksan för svar!

Reply
Johanna

Det var länge sedan du hade “Ur Kenzas garderober”, kan du inte visa upp plagg du aldrig använt? Du brukar ibland skriva om hur du köper kläder, men sedan bara slänger in de i garderoben och glömmer bort att de finns. Det skulle vara kul att se! Några bilder på dina garderober skulle också vara kul. Kram!

Reply
Shetha

åh Kenza, du är såå vacker :) vet du vem jag tycker att du liknar på den första bilden :) ? kram

Reply
Cassie temrell

Hej kenza du är super fin och det går verkligen bra för dej så jag undrar om du kan lägga up lite tips hur man ska göra om man vill bli model/ skådespelare. Skulle bli väldigt tacksam om du gör det. Hejdå:)

Reply
Marlene

Hej kenza,

Längtar tills Jofama-kollektionen kommer ut nästa år!!!
La märke till ett annat ursnyggt plagg på bilden med alla modeller… En plajettklänning med öppen rygg, to die for!
Vilket märke kommer den klänningen från??

tacksam för svar :)

Reply
Malik Pacino

Massor av vimmelbilder från Attitude Stockholm 2011 @ Kista Mässan hittar du här, och det kommer laddas upp mer bilder eftersom

Snygg Kenza

Reply
Dixi Wonderland

Måste varit extra roligt för modellen när hon sen fick träffa dig :D Ni verkar ha haft en rolig dag där borta, synd att man själv inte var där ;(

Reply
Fanny

När kan beställa man beställa jackorna eller när kommer de beställas in i affärerna? :) du är grym kenza!

Reply
jennie

du är grym och förtjänar alla posetiv respons du får!! :) Dock så har jag tappat tråden lite på din kollektion, är det du som är har kollektionen jomfama eller finns det flera som har det och du är bara en ” gäst spelare” ?

Reply
linn

va mysigt du verkade ha på första advent, beundras av dej för du får mig att kämpa på i min vardag!

Reply
amanda

Åååh, va du där. Jag och min kompis som gick och letade efter dej för vi vill träffa dej :(
Du är den snyggaste människan på jorden och din blogg är bäst!
KRAAAM <3

Reply
Elin

SNÖ?! Här snöade det fan inte (i och för sig bor jag mer söderut än Stockholm, men), fan vad jag saknar snön :( Ge mig 1 dm snö och vinter nununu! :D

Reply
Ronja

Gud vad kul att se sina egna plagg på catwalken! Och gud vad kul för modellen att visa upp dom också :D

Reply
sofia

vad kommer dina plagg att kosta ungefär? har samlat på mig massor med pengar bara för att kunna köpa ett! tacksam för svar:)

Reply
Saga

Hej Kenza! Dina kläder är sjukt fina!
Det är bara en liten sak jag reagerar på, du säger hela tiden vilka vackra modeller det är o.s.v jag tycker bara att dom ser hemska ut! Helt undernärda verkligen och otroligt smala hälften måste nästan ha anorexi!
Det är klart att man kan vara skapt så men ändå! Jag ser inte det vackra i dom modellerna. Själv blir jag lite ledsen eftersom att jag inte har världens bästa självförtroende när det gäller vikten. Fast du kanske menade modellernas ansikten? Det skulle vara jättekul om du svarade verkligen!:)
Och jag gillar verkligen din blogg och så!
/Saga

Reply
Olivia Perdegård+Palm

Vad exakt är det du gör egentligen angående din kollektion? Designar du dem helt själv, alltså sitter du o tecknar upp hur du vill ha det? Eller säger du åt någon annan hur du vill ha det? Eller väljer du bara ut de plagg du gillar och sen är det “by kenza”? Jag undrar faktiskt uppriktigt, det är ingen snorkig kommentar om det kanske verkar så:P

Reply
Louise

Säger som MElina i några kommentarer över, Det är min kusin som är modellen för Jofama By Kenza!!! :D Lite roligt ändå ;)

Reply
Julia

Jag har letat länge och ska köpa en röd skinnjacka till våren och din är sjukt snygg! Undrar när den kommer ut och om man kan beställa den? sedan vad kostar den? tacksam för svar! :)

Reply
Ida

Är såååå sugen på den där jackan! Vår nu tack?! :)

Synd att jag missade dig på mässan, hade varit skoj att se dig “irl”. Hade jag vetat att du var där hade jag spanat lite extra ;)

Reply
Sofia

Vad vacker din modell var, men vad synd att du också är med och bidrar till det sjuka smalidealet. Hennes lår är ju smalare än knäna… Jag vet att det finns naturligt smala tjejer, men detta är överdrivet + att det endast eldar på småtjejer (och äldre för den delen) som tror att det är möjligt för alla att se ut så och må bra!!

Jag hade faktiskt inte förväntat mig detta av dig… och kläderna är ju uppenbarligen gjorda för mer normala kurvor (de sitter inte som en smäck direkt…). Synd :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*