• header

Fixa naglarna

Jag sitter på bussen påväg till Lorina för att fixa mina naglar! Det är tre veckor sedan jag var där så nu är det dags att fylla på med gelé igen..

Idag har jag orangea fötter! :) Ska be en vän fota hela outfiten sedan, ska nämligen möta upp några vänner för lunch efteråt. Puss!

20111201-112246.jpg

61 Comments

Josefine

Hej Kenza! :) Jag har en fråga som du kanske skulle kunna svara på nämligen hur man tjänar pengar på sin blogg på ett säkert sätt? Har googlat en hel del om det och det ser ju så himla enkelt ut och trovärdigt men hur kan man vara helt säker? Det är ju trots allt ens egna personliga bankuppgifter man lämnar ut för att de ska kunna lägga in pengar på kontot men tänk om de händer någonting och de tar alla pengarna? Har funderat länge på att tjäna pengar på min egen blogg men jag är inte riktigt säker ändå och du som har tjänat pengar genom din blogg i så många år kanske vet hur man ska göra och vad man ska akta sig för :) Hoppas att du kan svara på min fråga ^^

Reply
GJ

Sååå snygga skor!!
Fixade också gelénaglar innan men gav upp då jag bröt av de hela tiden Haha! Jag är inte gjord för långa naglar, är alldeles för oförsiktig :)

Reply
Whooami

Drygt att åka buss, jag väntar på lämpen så jag får börja övninsköra igen, min gick ju ut i september så var tvungen att ta om den, men det är för att jag är så mesig när det gäller att köra bil.. Tror att jag ska dö varje gång haha! Men man kan ju faktiskt det..

Kramar

Reply
Linnea

Hej! jag har en fråga, hur uttalar man ditt namn ”kenza” eller ”kinza”?
ps. du är jätte söt och passar i alla olika sorters kläder, jag ser upp till dig!
kram

Reply
Kiba

Hihi, vad söt Mani är när han tittar upp sådär!
Han ser ut att säga “Hey, why am i going to be in your blog?!” *puppy eyes* :P

Reply
Sarah

Hej Kenza! Först och främst vill jag bara säga att du har asgrym blogg och du är skitsnygg! Jag tycker du har jättebra klädstil, jag har själv ingen stil alls, och skulle nu gärna vilja ha en lite rockig? Då menar jag inte bara sådär svarta kläder… utan typ slitna jeans, coola t-shirts och snyggga boots eller nått. Du får jättegärna lägga upp ett inlägg där du visar lite outfits som hade passat den stilen, eller lägga upp tips på kläder bara och vart man kan köpa dom. Du är grym! <3

Reply
Mathilde

Din lilla vän är väldigt söt. :) tycker att du alltid har höga skor på dig. Hur orkar du? Får du inte ont i fötterna? Snyggt är det i alla fall. :)

Reply
kikki

kenza!!!!
du e så snygg o cool!! måste ba fråga en grej: hur orkar du gå i klackar så ofta?? jag hade en period när jag körde klackar varje dag men jag pallar fan inte längre. det blir snygga sneakers varje dag nuförtiden. det gillar jag också, förvisso, men hade varit nice att kunna gå ett par timmar utan att få så förbannat jäkla ont!!! har du nåra tips!?

Reply
EMMAS

Skit balla skor kenza! undrar en vanlig fråga, du har ju jämt snygga outfit, vart köper du dom mesta kläderna,smycken och skorna :D haha, i wannabe you! hihi, tacksam för svar :) GODJUL!

Reply
Kathrine

Jag har letat som en tok efter en vinröd stickad tröja och jag hittar ingen någonstans! Har du eller någon annan kanske tips på vart man kan hitta en? Gärna en som är lite längre :)

Reply
Sofia

vart går du o fikar o äter o så när du har Mani med dig? Har också hund och är nyinflyttad i sthlm. Kan man ta med hundarna typ överallt? Har en liten vovve jag med.

Reply
johanna

hej, jag måste bara säga att Mani är så söt så man bara vill “äta upp” honom!!! hans störa ögon kan man ju bara drunkna i :P <3

Reply
Kimberly

vad har du för sko storlek? haha dina fötter ser rätt stora ut på bilden! älskar din blogg föresten! kika gärna in på min blogg som jag har tsm med en tjej kompis :)

Reply
moa

harrejisses, du är så otroligt cool! klär dig så sjukt bra! alltid roligt att kika in här för det är alltid nya grjer varje dag!
Ha en trvlig kväll världens bästa Kenza!
kram :)

Reply
amanda

hej Kenza!
jag la märke till att du har haft andra färger på dina naglar nu de senaste dagarna har du då bara lagt ett lager över eller hur har du gjort??

jag själv gelenaglar oh tycker det är såå fult när man ser utväxten alldeles för mycket!

Reply
Mimmi

Hej Kenza, när du skriver ‘jag måste fylla på gelé på dina naglar vad menar du då? Jag har svårt att hålla mina naglar fina, skulle uppskatta väldigt mycket om du förklarar och visar bilder på vad du gör!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*