• header

Min lördagsnatt

Herregud vad kul vi hade igår. Redan när vi gjorde oss i ordning visste jag att det skulle bli en grym kväll! Jag och bästis började kvällen med middag och vin här hemma hos mig, sedan kom våra vänner över för lite förfest. Vi lyssnade på musik & snackade skit. Sedan drog vi ut och dansade! Laroy, Collage, Amba & Hells. Jäklar, länge sedan vi hann med 4 ställen på en natt haha. Sjukt kul!

Vi ramlade in genom dörren klockan 5 imorse. Bra jobbat.

Bild från stureplan.se

54 Comments

tilda

hej kenza!
kan börja med att säga att du är min förebild, du är bäst!
men i alla fall… Har du någon gång varit ute och festat en natt och det blivit slagsmål? Liksom ett allvarligt bråk så polis var tvungen att ingripa? Om de har det så vore det riktigt kul att få veta det!
KRAM ditt största faaan!

Reply
Amanda

Hej Kenza!
Jag undrar vart du har köpt ditt fodral/linne?
Dessutom så hade du väldigt fina örhängen på dig! Vart har du köpt dem? Skulle man kunna få en närbild? :) Ha en trevlig kväll <3

Reply
Julia

Kan inte du snälla skriva vart man kan köpa dina skinnbyxor från jofama by kenza? Vilken butik i stan?? Vill verklgien veta dom är huuur snygga som helst!!! :)

Reply
Maja

Kenza du passar så bra i vinrött!!! Var är klänningen ifrån? Tacksam för svar
Ha det bra :)

Reply
Kadi

Tänkta bara säga att din blogg är helt super! Och att du är helt klart än av mina bästa inspirationer när det gäller kläder! Ha det bra, MVH tjej från finland ;)

Reply
najaa

känns som att du aldrig druckit vin i ditt liv eftersom du skriver om det hela tiden

Reply
Paulina

Hey! You look amazing ! Where can I buy this dress? I would like something like that for Christmas..

Reply
sara

Du kanske inte kommer visa denna kommentaren för att den kan anses som stötande mot dig & ja vet att du tar bort sådana kommentarer. Men läste Paows blogg och även Hotgossips blogg. Och de säger att du är tjejen som tar kokain inne på krogarna, jag hoppas verkligen inte det är sant. För du verkar vara en sån himla bra person och med tanke på den uppväxten du haft hoppas jag att du slutar OM det är så att det Paow säger stämmer. Sköt om dig iaf

Reply
H

Hej Kenza! Vet nt annars vart ja ska skriva, men detta har inget med fotot eller inlägget att göra. Men det finns en sak jag har undrat över ganska länge inte för att det kommer ändra något för du e grym på det du gör och du är en grym bloggerska/modell/vad du nu än håller på med, men jag har alltid undrat om du har någon utbildning bortsett från gymnasieutbildningen? Önskar dig all luck o framgång här i livet!!

Reply
agnes

på förra inlägget skriver du att man måste vara snälla mot varandra och sen så nu så skriver du att ni snackar skit?? :/

Reply
tilda

hur dansar du när du när ni e på fest och klubbar??
står du och hoppar lite eller shakar du ? hur dansar du egentligen? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*