• header

Vappi

Tänk att man kan ta såhär fina bilder med sin iphone! Tog denna idag när vi lunchade på Vapiano.

Efter att ha proppat i mig deras gräddiga carbonara ville jag aldrig mer äta i hela mitt liv haha, vart så sjukt mätt. Men nu kurrar magen igen så det är dags för middag! Lillebror är här och äter middag med oss ikväll, sedan blir det lite tv-spel & film. Tidig kväll dock, jag ska upp innan sex imorgon för 6.45 kommer taxin som ska ta mig till Vakna med the Voice där jag ska vara gäst! (radio+ tv/kanal5)

84 Comments

Gnutte Mnutte

Hej där!

Skulle vara så tacksam för svar, vilken/vilka parfymer använder du? Och vilken är din favorit? :)

Reply
Siri

Ni stockholmare (och en del andra) är så roliga när ni säger “vart”. För mig är det så självklart att det heter “blev så sjukt mätt” x) Om man skriver vart på t.ex. svenskaprov, får ni rätt ändå även fast det egentligen är fel grammatiskt?

Reply
Nikki

Hejhej, en liten fråga bara. Vem är din bästavän egentligen? Har undrat det jätteläng faktiskt och aldrig förstått vem det är eftersom du alltid säger “bästavän” till henne/honom. Skulle vara kul om du svarde för jag undrar verkligen det :)

Reply
jessica

Kenza du är så himla vacker♥!
jag älskar din blogg.
jag fattar inte hur du kan vara
så himla fin.. LÄTT sveriges
vackraste!

Reply
Rebecca

Det ser riktigt gott ut! :D Älskar pasta!

Spännande att du ska vara med på Vakna med the voice, jag har sovmorgon, så jag kommer nog att lyssna/titta i lugn och ro. :)

Tusen kramar till dig!
/Beccy

Reply
Em

Hej! Jag behöver hjälp med årets nyårsklänning, kan du inte visa lite olika klänningar som passar till nyår? Jag kan inte bestämma mig om den ska vara kort, lång eller om den ska glittra.. Jag behöver verkligen hjälp, tack för en superbra blogg!

Reply
anduena

är inte detta jackan från jofama by kenza?
wow, den sitter ju lika grymt på killar som på tjejer. Tycker du borde börja designa killkläder/jackor också =)
grym blogg förresten, jävligt vacker är du.

Reply
Ida

Hej Kenza ! Jag är en utav dina läsare men jag tar mig aldrig tid att skriva en kommentar. Jag tänker alltid att du har redan så fina kommentarer så varför ska jag skriva något som hon kanske inte äns lägger märke till. Jag kan nästan inte äns gå och lägga mig på kvällen om jag inte läst din blogg. Jag beundrar verkligen dig. Att du kommit så långt och blivit så känd som du blivit. Nu vet jag ju tyvärr inte vad du tycker om att jag kommenterar men du ger mig ett leende på läpparna med varje inlägg du skriver.

En annan grej, frugan din har ju en blogg och jag har aldrig läst hennes men idag så gjorde jag de och det visade ju sig att hon höll på med hästar, verkligen roligt då jag har egen häst och gillar de. Jag ska komma till saken och fråga om du har ridit någon gång?
Stor kram från mig till dig !:)

Reply
Nina

Vapiano =) vilket mysigt ställe det är, där blir man glad. Mindre glad blir man av att göra affärer med skobutiken Mixage. Vill du slippa ha problem om ngt inte är ok efter ett köp? Välj då inte denna affär. Otrevlig personal och ägaren gömmer sig helst. USCH!

Reply
ellen:)

Lägg upp på bloggen sen när videoklippet från the voice finns :D<3 åh usch lider med dig, ska också upp innan 6 :( haha usch :( kraam<3

Reply
daniel

mums ser gott ut, älskar din blogg

till er som älskar skönhetsprodukter kolla på tradera.com

jag säljer mene moy till superbra priser sök mene moy på tradera så hittar ni mej där vi ses

Reply
Dagens fråga APP till bloggar - Votefy.se

Få fler besökare till bloggen med Dagens Fråga APP på votefy.se du kan göra egna omröstningar superenkelt och gratis. Får din fråga många röster kommer du även att synas på votefy.se topplista.

Votefy.se – Skapa professionella omröstningar, undersökningar och frågor till din blogg helt gratis och superenkelt. http://votefy.se/

Reply
milla

jag ÄLSKAR verkligen du och din blogg, jag skulle göra vad som hällst för att ha en sådan fin blogg som du, har du några tips, som jag kunde förbättra för att få min blogg att bli ennu bättre

Reply
Kajsanova ♛

Jag som vanligtvis inte alls är så mycket för carbonara tycker det där ser överjävligt gott ut! Kan i och för sig bero på att jag är hungrig som döden..

Reply
Mimmi

Det är så roligt när du skriver om Vapiano! 2 av mina syskon jobbar där. På den på kungsbron vid centralen. Älskar själv Vapiano. Lätt bästa italienskarestaurangen! :))

Reply
Hanna

Sen du la upp videon på killen, så har den fått 160 000 mer visningar! Otroligt va? (dessutom delar massvis med folk med sig av den på facebook)

Du har så stort inflytande! Du borde säga sådana här saker oftare och dela med dig om dina åsikter!

Kram!

Reply
Ida

Mobilkamerorna är riktigt bra nu för tiden! Sen jag köpte min Galaxy S2 känner jag inget direkt behov för en kompaktkamera :)
Har ju självklart min systemkamera för tillfällen när jag vill fota lite bättre och så :)

Reply
Dhanii

Åh perfekt lagom tills dess att jag slutar jobba ! Då ska jag trotsa sömnen och slå på Tvn :) Allid lika kul att se er bloggare “live” och inte bara bakom bilder och text och du Kenza är ju grym! Love /D

Reply
Whooami

Älskar carbonara, höll på att äta ihjäl mig av det i Bulgarien i Augusti, grym carbonara hade dom där kan jag lova! :P

Reply
Victoria

Oj, finns vapiano i stockholm ?
Var precis på en kryssning till Estland och där hade de också vapiano som vi käkade på. Samma tallrikar och inredning på borden! Kul xD. Sjuk god mat där! =)

Reply
Maya

Jag har en iPhone och en Nokia-N8.
iPhone har 8 megapixel och Nokia N8 har 12 megapixel, den har även bluetooth så gällande det är Nokia N8 bättre.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*