• header

Vakna med the Voice

Nu imorse gästade jag Vakna med the Voice på Kanal 5! Vi snackade mest om Modelljakten eftersom att sista avsnittet kom upp idag. Vi pratade om lite annat med, bland annat frågade de om jag har haft någon speciell “första dagen på jobbet”-upplevelse, där jag svarade att förutom sommarjobb i klädbutik när jag var 15-16 så har jag aldrig haft det som folk kallar ett “riktigt” jobb. När de sedan frågade om jag aldrig haft ett jobb och jag skämtade till det och sa “..men hallå jag är ju ung!” så kände jag direkt efter att det lät som att jag är en bortskämd snorunge som lever på mamma och pappa.

Ibland råkar man säga saker i intervjuer som kan låta lite fel och så finns det inte tid för att rätta till det (speciellt inte i sändning liksom), tack gode gud att man då har en blogg man kan förklara sig i haha. Jag har tjänat mina egna pengar sedan jag var 15 år gammal och inte tagit emot ett öre från mina föräldrar sedan dess. Jag startade upp mitt eget företag när jag var 17 och fortfarande gick i skolan, och trots att jag ofta satt söndergråten och rädd instängd i mitt rum så hade jag bestämt mig; Jag ska lyckas! Jag har jobbat som programledare för MTV, haft min egen webshow (Sveriges största) och jobbar nu som programledare för Modelljakten/Kanal 5. Jag har dragit in flera hundratusentals kronor på modelljobb, designat skor, har en väldigt populär smyckeskollektion hos Guldfynd och så får vi inte glömma Jofama by Kenza som säljer för 6-7 miljoner per år. Och såklart, Sveriges största blogg med upp mot 170 000 unika besökare om dagen, en blogg som drar in sexsiffrigt….varje månad. Ibland glömmer jag själv att jag bara är 20 år gammal.

Jag vill absolut inte skryta eller “buhu jag jobbar hårt som fan” utan jag kände bara för att förklara mig själv eftersom att jag fick lite ont i magen efter vad jag sa på the Voice, jag vill inte framstå som en lat bortskämd “pappa betalar”-tjej för jag är en väldigt driven ung kvinna (haha ok…tjej), och även om en hel del är ren tur så satsar jag helhjärtat på det jag gör. Det jag menade är att jag aldrig har haft en arbetsplats att gå till, utan att jag jobbar väldigt mycket utspritt med mina projekt.

Så, nu förväntar jag mig massvis med kommentarer om vilken idiot jag är och hur dumt det är att jag tjänar så mycket pengar (de kommentarerna rullar alltid in så fort jag pratar pengar). Till er som undrar vad jag gör med mina pengar.. Det mesta går till Skatteverket. Haha nejdå, jag spar undan nästan alla mina pengar. Jag hjälper även min familj och SJÄLVKLART skänker jag  till välgörenhet. Bland annat så är jag aktiv världsförälder hos Unicef och just det, att hjälpa andra, är något jag vill & ska jobba med i framtiden. Det är meningen med allt det här. Jag bara känner det i hjärtat.

Med the Voice-gänget (minus Josefine och plus Malin från Fråga Olle dokumentären)

Obligatorisk hiss-bild…check!

242 Comments

Flavia

Hej, tänkte bara säga att alla negativa kommentarer du kommer få beror bara på avundsjuka. Klart man blir avundsjuk liksom, känns som du har allt, men du har å andra sidan jobbat för det vilket gör att du förtjänar de. Bara så du vet, finns ingen som kan säga att du inte har rätt till allt du har för det är du själv som har åstadkommit de.
Ha de så bra :)

Reply
eellaaa

Du är grym Kenza och en mycket bra förebild!
Du förtjänar varenda krona och du skall vara stolt över det du tar dig för. Många som inte får den chansen :)

Reply
RANDOMANIA

Jag tycker snarare det är skitcoolt och imponerande att du är så framgångsrik för att vara så ung.

Du är ju mer entrepenör än blondinbella typ haha, om man nu tänker på allt du gör. Smycken, skor, programledare, modell blablabla. Du startade en blogg i rätt tid och har sedan dess lyckats behålla ditt privatliv just privat och alltid haft stil (om man jämför med white-trash bloggar som Paow, dessie & kissie – pure attentionwhores utan stil)

Du har klass Kenza och de som skickat elaka eller barnsliga kommentarer är bara avundsjuka eller för unga/korkade för att förstå vad du pratar om.

Du har inget att be om ursäkt för.

/Trogen läsare sedan 2007

Reply
sam

gillar din blogg! vart får man tag på de där byxorna du har på dig? :) så jävla snygga.

Reply
Johanna

Undra varför den första kommentaren på Vakna!’s facebooksida var att du är dryg? Och jäkligt många likes på den. Många som har träffat dig irl säger detsamma.

Det är läsarna som gör bloggen till den den är Kenza. Utan läsare, inga 6-siffriga summor….

Kenzas svar: Jag är absolut inte dryg och jag skulle aldrig vara otrevlig mot en läsare. Trots att jag sitter bakfull och jävlig på tunnelbanan ler jag mitt största leende när läsare kommer fram och vill ta bild och det slutar nästan alltid med kramkalas. Jag får massvis med mail och kommentarer varje dag från läsare som träffat mig och tyckt att jag varit jätteglad och trevlig, jag har aldrig fått ett mail från någon som tyckt något negativt. Så jag förstår inte vart ryktena om att jag skulle vara otrevlig kommer ifrån, kanske från någon som gått förbi mig på stan och förväntat sig att jag ska gå runt och le till allt och alla? Kram!

Reply
anonym

du är absolut inte dryg som hon andra skrev! bry dig inte om henne, hon har aldrig träffat dig!
jag tycker du är fantastisk och jag VET att de flesta som läser denna blogg tycker likadant, de andra är bara lite avundsjuka <3

Kenzas svar: Tack, och ni vet att jag uppskattar er som fan! <3

Reply
Daniella

Du borde isåfall åka på välgörenhetsresor till afrika osv och själv se till att barnen får det bra osv.

Men du är en bra tjej Kenza!:)

Kram!!

Kenzas svar: Det är min DRÖM!! Herregud vad fantastiskt det vore..

Reply
Shiwa Steen

det spelar ingen roll hur mycket pengar du tjänar, folk kan inte döma dig på det sättet! du skänker till behövande o hjälper familj bl.a hur kan det ses som dumt? vi vet att du e en bra person o såklart tror jag inte att du e bortskämd eller så!
KRAM du e min favvo bloggare Kenza <3

Reply
Sofia

Du förtjänar det! Så jäkla ballt med en ung tjej med din framgång och att du går ut med vad du tjänar, varför skulle du “skämmas” för det? Fortsätt “skryt” kanske är fel ord, men blir så trött på (speciellt svenska) bittra människor som är missnöjda med sina liv och inte kan glädjas åt andra. Göm dig absolut inte, fortsätt som du gör!

Reply
Lilly

Lite orättvist känner man ju att det är men vafan, livet är orättvist och du förtjänar att ha fått turen på din sida!
Alltså möjligheterna, jag tvivlar inte en sekund på att du inte jobbar hårt för dina pengar! :)

Tror det här är första gången jag kommenterat på din blogg trots att jag läst den..sedan 2007..? Haha!

Reply
MALIN

kolla in denna hemsidan, det handlar om två tjejer som tar in barn från gatan i uganda och ger dom mat, skola och hem. nu behöver dom pengar för att fortsätta sitt projekt och du som tjänar så jävla mycket kan ju skänka en slant.. kram

http://skitungarna2011.blogspot.com/

Kenzas svar: Jävlar, vilka tjejer! Man blir så otroligt inspirerad och glad av sånna här fina människor. :)

Jag har nu suttit och läst igenom deras inlägg och jag blev så rörd. Vad de har kämpat för pojkarna! Bestämde mig för att sätta in en liten julklapp på deras konto, som jag hoppas kan hjälpa dem med alla konstnader för en månad iallafall. Har mailat tjejerna för att jag vill veta lite mer om deras arbete och planer, vill hemskt gärna hjälpa till mer!!

Reply
Ida

Varför ska man skämmas över att vara framgångsrik och ha pengar? Så typiskt svenskt! Man ska vara stolt över vad man har, Utan att behöva höra att man “skryter”. Du är grym! Du är verkligen en förebild för mig och så många andra. Puss!

Reply
Emma

Det sista du är, är dryg! Du är jätte snäll och trevlig. Dina “trogna” vet ju självklart att du jobbar för dina pengar, och inte lever på dina föräldrars! Tack för en super bra inspirerande blogg Kenza! Kramar :D

Reply
isabelle

Wow vad roligt att vara med på The Voice :) Måste bara fråga, vad anser du har varit det roligaste jobbet du gjort? Jofama-samarbetet, guldfynd, modelljakten,din och Tyras show? :) Kram fina du!

Reply
3 flickor

HEJ KENZA!! JAG VILL REKOMMENDERA MIN BLOGG TILL DIG!
eller den är mer till armani egentligen, det är en chihuahua blogg som är störtskön! KOLLA IN :D

Reply
Ninni

De som kommenterar negativt kan du bara skita i. Du förtjänar varenda krona som någon sa. Du är skitbra på det du gör! och du har världens bästa blogg ;) <3

Reply
Johanna

Ja, det blir ju lite dubbla besked när man läser bloggen och gillar det man ser och sedan hör ifrån folk att du är dryg.

Och jag vet, man ska inte lyssna på folk, men det påverkar ändå ens tankesätt, på något galet vis.

Kram

Reply
Johanna

Men hallå, jag har inte sagt att hon är dryg, jag sa att jag läser och HÖR att hon är det. Och nej, jag har inte träffat Kenza!

Reply
alexandra

du skall inte bry dej om mänskor som kallar dig dryg, det betyder bara att de inte känner dej :) dessutom är du en bra förebild i alla fall för mej och många mina vänner!
hälsningar från finland! ;)

Reply
Susanna

måste säga att jag tycker inte alls du låter som en bortskämd tjej! Visst, vi som läser din blogg vet hur driven du är och hur många olika projekt du har, klart det drar in pengar!

sen för de som inte läser din blogg så är ändå Kenza ett namn som jag endast upplevt klingar bra i andras öron och som icke-bloggläsare så ser man ju ändå ditt namn i samband med kanal 5, guldfynd och jofama. tycker absolut inte att du ska behöva förklara dig och som jag läste i en kommentar ovan kommer endast negativa kommentarer från folk som är avundsjuka!

du är otroligt inspirerande och jag kan ibland inte fatta hur mycket du hunnit med med tanke på att jag levt precis lika länge som dig (900421 FTW! haha) och jag tycker jag haft fullt upp precis hela tiden!

stor kram på dig! hoppas du får en underbar jul! /susanna

Reply
Stina

Skit i alla idiotiska kommentarer, för du vet själv att du har jobbat hårt för att komma dit du är idag, och du är värd alla dina pengar!

Om du sen vill hålla på med välgörenhet så är det ju jättebra. Jag vet två tjejer från Östersund som har ett projekt där dom hjälper ett barnhem i Ghana. Dom åker även dit några ggr per år, så det kanske vore nått för dig att hjälpa till med? :)
Här är deras hemsida: http://barnhemmetighana.se/

Reply
Nicole

Folk som skriver negativa kommentarer ang. just det här ämnet är bara avundsjuka. Du har förtjänat pengarna du tjänar och uppenbarligen så tar det mer tid och energi från dig en vad vi läsare får veta. Så, keep up the good work! Du är grym! Kram

Reply
Nathalie

Kenza! Dig om nån tänker jag INTE som en bortskämd snorunge, tvärtom. Du är den jag tycker har mest båda fötterna på jorden och verkligen verkar göra nåt vettigt av dina pengar du tjänar (när du skriver att du ska på stan med din bror och han får shoppa i stort sett vad han vill) du verkar som en kanon tjej. Fortsätt som du gör! Kram

Reply
spiderchick

Jag tycker att du verkar vara en otroligt driven, smart och klok ung kvinna. Det är beundransvärt det du har åstadkommit. Jag var inte hälften så mogen som du är när jag själv var 20 bast. Är väldigt glad att jag inte hade en blogg när jag var så ung för jag hade bara gjort bort mig hehe… Jag får inte alls uppfattning av att du skulle få pengar av mamma och pappa, tvärt om förstår man ju att du tjänar alla pengar själv tack vare ditt eget driv och att du är generös och delar med dig av din framgång till vänner och familj.

Fortsätt som du gör!

kram

Reply
wham

Hej Kenza!
Vi är fyra tjejer som gör ett skolprojekt och vi undrar om du skulle kunna svara på några frågor:

1.Vad tycker du om skönhetsoperationer?
2.Skulle du kunna göra det själv?

p.s vi älskar dig!

Reply
Rebecka

du är så jävla grym på allt du gör, jag hoppas att du är grymt stolt över allt du gör och att inte de negativa kommentarerna (som inte borde finnas) inte trycker ner dig på något sätt :) jag tror att det är många tjejer som vill vara som dig och verkligen lyckas som dig, men inte riktigt vågar ta de stegen du tagit. Du verkar vara en grym tjej som gör allting för dina nära och kära :) älskar din blogg :)

Reply
Corny

Tycker det är hemskt att du ska behöva känna att du måste förklara dig för att du tjänar bra.
Att folk direkt ska säga att du är bortskämd så fort du råkar pipa ut att du har mycket pengar är så fel!!
Du har kämpat och lyckats, och för det får du en fet lön vilket inte är mer än rätt.
De som kommenterar elaka kommentarer om din ekonomi är antingen arbetslösa lata människor som sitter i soffan och kränker folk över nätet men sedan inte orkar tjäna sina egna pengar, eller unga tjejer som också vill lyckas i bloggvärlden, som helt enkelt är avis.

SJÄLVKLART är jag också avis, men jag skulle aldrig få för mig att trycka ner dig för det.

Reply
Maggan

Jag vill bara säga att du ta mig fan inte ska ta åt dig av den skiten som folk kastar in på din blogg. Det som gör att du skiljer dig från andra är att du inte lider av hybris, att du fortfarande har båda fötterna på jorden. Jag har en mycket nära vän som du brukar umgås med som ofta berättar vilken fin och underbar tjej du är och jag litar på henne till 100% och vet att när hon säger det menar hon det. Att folk kommenterar att du skryter är ren jävla bullshit! Vilken normal männsika drar inte och shoppar såfort pengarna rullar in på kontot?

Du ska vara stolt över vad du gjort, du är 20år gammal och har dragit in mer pengar än någon gör under hela livet, bara för att du är driven och kämpar för det du gör!

Sluta aldrig med det du gör för du är GRYM Kenza.

Stor kram

Reply
v

Älskar dig Kenza ! Du är verkligen bäst. Så fin människa. Keep up the good work and continue to inspire other. Dem som säger nedlåtande saker, kan skaffa sig ett eget liv, det är inget fel med att varan en entertainer och tjäna stora pengar.

Reply
belle

men duh, klart vi fattar du jobbar ;) eller ja, alla som läser din blogg iaf (minus haters). Jaf fattade iaf att du bara skojade.

Men du, om du skänker mig sisådär halva din månadslön så loooovar jag att jag inte ska kalla dig idiot för att du tjänar cash (A) hehe, nerrå.

Kul att du är driven, är inte jag alls. Inte än iaf för jag vet inte vad jag vill jobba med, så då kanske det inte är så konstigt att man saknar ett driv när man inte har ett mål liksom. Du vill väl jobba med tv helst fortfarande? :)

Nåja, snygg var du idag med osvosv :)

peaaace!

Reply
Anna

Det jag gillar med inlägget är att du, till skillnad från Blondinbella, erkänner att din framgång mycket beror på “ren tur”. Gillar!

Reply
Fina Frun

Hej Kenza!

Brukar inte kommentera så ofta, det sköter dottern så bra ;) Hon läser din blogg varje dag, ofta läser vi den tillsammans. Jag vill bara säga att du är en fin förebild för alla unga tjejer och killar! Du visar att hårt arbete lönar sig och att drömmar kan gå i uppfylelse. Jag är glad över att min dotter (14 år) har en förebild som du.

Min dotter har även haft turen att träffa dig när du varit i gbg och hon blev verkligen inte besviken! Du var jättegullig mot henne, tog dig tid att fota och kramas. Efter det så blev hon ett ännu mer övertygat fan.

Kram/Fina Frun

Reply
qwerty

Äsch, sluta ursäkta dig själv för att du tjänar mycket pengar hela tiden. Det är inte på något sätt orättvist! :)

Reply
Alexandra

Jag är själv -92a och tycker det är fantastiskt att någon i detta land faktiskt lyckas! När jag läser Bloggen blir jag sjukt inspirerad

Reply
Jessica

Hej! Jag måste bara säga att du är världens grymmaste tjej! Älskar allt du gör/gjort! Började läsa din blogg för ett tag sen och jag måste säga att jag blir lika glad varje gång jag läser den! Du skriver så vettiga saker, du är bara så BRA! O det där m att du e dryg, hallå, du verkar vara den goaste tjej någonsin! Älskar dem där slutklippen på modelljakten när ni bara fjantar runt, du känns så äkta!
Aldrig kommenterat något innan, men nu kände jag att jag var tvungen! Du är grym! :)

Reply
AnnaAnneliiii

Nej alla som skriver negativt behöver inte vara avundsjuka! Lägg ner med det där! Visst dom kanske också vill ha mycket pengar men det betyder inte att dom är avundsjuka på alla som har mer bara för att dom inte håller med alla er som skriver att Kenza förtjänar det osv.

Reply
Johanna

Oh vilka påhopp jag får till min blogg nu. Jag publicerar inga för att ni är så himla elaka!

JAG HAR INTE SAGT ATT KENZA är dryg! Jag undrade bara högt varför så många påstår detta. Och ja, ibland påverkas man kanske lite av vad andra tycker, utan att det egentligen är meningen.

Jag gillar Kenza och har följt hennes blogg länge! Att hon dessutom sysslar med välgörenhet är TOPPEN.

Men sluta kommentera elakt hos mig för att jag ställer en fråga högt och påpekar att det faktiskt är läsarna som drar in 6-siffriga summor. Det är varken dumt eller elakt sagt!

Reply
Linnéa

Kul att en av anledningarna till att jag går in på din blogg flera gånger om dagen är för att du verkar vara så himla gullig. Sen att jag får lite komplex då och då är en annan sak, hehe.

Nej, du inspirerar mig. Jag är 20 år och har en dotter på 15 månader. och om 4,5 månad blir jag mamma åt en till liten tjej. Gissa om folk ser ned på mig och min sambo, hehe. Men nu fick jag återigen en sån där “vänta ni bara, så får ni se”-känsla liksom. Tack för att du är så himla inspirerande! :)

Reply
Agnes

Kenza, vi som har följt dig sen tiden du hängde på Grönan vet att du inte är en bortskämd pappa betalar-tjej. Skäms inte för att du tjänar pengar, priset du betalar för att du är en offentlig person och skriver en dagbok vem som helst kan kommentera är ännu högre. Inte i rena pengar, men det priset är högt…

Reply
Hopplös Bloggare

Det är väl klart folk blir avundsjuka, och av någon anledning går avundsjuka över i elakhet hos vissa :/ Onödigt! Man kmr så mycket längre med att öppna sitt hjärta och vara glad för och med andra människor :) Jag är jätteglad för din skull (och grymt avundsjuk ;), och ser genom din blogg att du jobbar för din inkomst, bara det att du håller igång en blogg är för mig imponerande. Har själv försökt så många gånger, men det håller bara i någon vecka, haha. Du är en ung, stark, glad och otroligt vacker kvinna, och det är beundrandsvärt hur mycket du lyckats med redan! Man kan bara drömma om allt du kommer lyckas med i ditt liv, du kan göra precis ALLT du vill!

Så lyssna bara på de människor som öppnar sitt sinne och är glada med sina medmänniskor, och glöm de småsinta arga. Världen är stor nog för att välja de bästa! <3

Reply
Olivia

Det finns inget som gör mig mer irriterad än människor som lägger sig i andras ekonomi. Folk som kommenterar “men varför skänker du inte bort x antal kr” eller “varför köper du alltid så mycket kläder”, jag blir galen! Man skall inte behöva stå till svars för sånt, man gör som man vill med sina pengar oavsett hur mycket/lite man tjänar. Tycker att du är grym Kenza, har följt din blogg i många år nu! Puss på dig

Reply
clara

Jag tycker du verkar hur snäll som hellst och är så otroligt imponerad av allt du har gjort på bara några år! Så himla bra att verkligen gå för det man vill och lyckas! Jag drömmer också stort men vet inte om jag kommer lyckas, men med dig som förebild så kan jag alltid hoppas! Fortsätt med det du gör, kram!

Reply
s

jag e skit glad att du tjäna så bra, alla dem som skriver massa skit e bara svartsjuka… men jag undrar om din pappa är muslim då han är från Marocco?? och jag undrar varför du aldrig åker dit? för du har skrivit om din farmor och att du har massa familj där men aldrig att du åker dit!!!

Reply
Marija

Hej! Skriv inte om pengar tack, jag tror folk fattar att du tjänar bra, och sen så är det oootroligt tråkigt att läsa om, så tänk på det för det är trots allt mig (dina läsare) du tjänar pengar på. Tack, annars är din blogg bra men stort minus om detta ämne , tjohejjj

Reply
haha

“Så, nu förväntar jag mig massvis med kommentarer om vilken idiot jag är och hur dumt det är att jag tjänar så mycket pengar (de kommentarerna rullar alltid in så fort jag pratar pengar).” = omvänd psykologi, för nu kommer du inte få sådana kommentarer ;)

Reply
haha

Haha Kenza du är tameifan inte från denna planet! Kolla på ditt ansikte och jämför med dom andra på första bilden.. Deras (läs: normala människors) ansikten är lite “utspridda”, några skavanker här och där som gör dom personliga, men sen har vi dig! Perfekt superrak näsa, stora fylliga läppar, stora ögon, fylliga kinder “centrerat” och sen perfekt format ansikte med mycket panna, haka, käkben osv.. ÅH!

Reply
Ami

Åh, herre jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuz vad inspererande du är!!!!

Du är så grym!

Men jag har en fråga, med tanke på din uppväxt osv… stödjer du föreningen maskrosbarn?

KRAM <3

Reply
JOHANNASBILDER

Du är verkligen en bra förebild Kenza! Jag känner inte ens dig men ändå har jag läst din blogg nu alla dagar i minst 2 år. Jag förstår mig inte på människor som inte tycker om dig. För du är GRYM på det du gör och du är oerhört vacker! Min dröm är att bli som du när jag blir stor. Men här bor jag i Finland och det känns som att allt är omöjligt här. Hur startade du allt? Hur gjorde du för att bli som du är idag?

KRAM Johanna. <3

Reply
DArling

Fyfan vad kul det är att läsa om att du vill hjälpa andra! Hade jag tjänat så mycket hade det varit det första jag gjorde, åka och jobba som volontär!!!

Reply
Sara

Jag tycker det är oerhört störande att vissa verkar tro att du ska vara en felfri människa. KLART man säger saker ibland som inte kommer ut riktigt rätt eller som man tänkt från början. Jag förstår ärligt talat inte hur du orkar med det här kändisskapet Kenza, och allt vad det innebär. Men du gör det banne mig bra (och får fina pengar för det ;)).

Reply
Maja

Jag kan inte säga något annat än att du förtjänar ju det du har jobbat för! Jag tycker du ser jättetrevlig ut och du är ju hur rolig somhelst i kenza Tyra show! Du är bäst på vad du gör! Kram<3

Reply
Regina

Men då har du visst haft riktiga jobb, nog har du ju helt säkerligen haft lite speciella eller nervösa upplevelseråhördes dagen på MTV, jofama-företaget, första riktiga modelljobbet osv. osv, bara för att du inte haft de vanliga Svenssonjobben så betyder det inte att det inte gills!
Tycker så mycket om din blogg Kenza, har följt den sen du var en liten söt tonåring som pimpade sina ballerinaskor med randiga rosetter. Du är otroligt driven och duktig!

Reply
Jessica

Men fina Kenza… Alla din lasare vet att du ar en underbar person, och du ar absolut en av de mest drivna manniskorna jag sett! Det ar enkelt att ga till jobbet varje mandag morgon och gora vad som forvantas av en, men att sta pa helt egna ben, att ta eget ansvar for sitt liv och att skapa sa mycket som du gor, det ar det inte manga som kan! Framgang kommer aldrig till lat-maskar! ;)
Du ar sa otroligt begavad, och du inspirerar oss varje dag. Sa tack for det.

Kramar!

Reply
Fia

Jag tycker att du verkar vara supertrevlig och glad :) Du gör dessutom massor med roliga och bra jobb som du borde vara stolt över! Keep on going, och skit i alla negativa surisar där ute!

Reply
Anna

Fattar inte varför alla kallar dig dryg!
Jag och en kompis frågade Kenza ute på krogen om vi fick ta en bild även fast hon var med alla sina kompisar. Hon ställde upp på en gång även fast jag fattar att det inte är så roligt alla gånger.
Ni kanske ska tänka hur fan ni frågar istället!

Reply
Josefine

Jag förstår inte hur folk kan ens få en negativ bild av dig, du har ju helt genom snäll och har båda fötterna på jorden. Du har kämpat och slitit för dina drömmar och mål och du har lyckas. Folk som inte förstår det är avundsjuka och vill bara ha något att klaga på. Jag hoppas du inte tar åt dig av folks negativa energi utan fortsätt med det du gör för du är grym Kenza!

Jag kan säga jag är lätt avundsjuk med allt du har uppnått i din unga ålder, men det ger ju bara mig en sporre att själv sträva efter mina egna drömmar och mål! Du är en förebild helt enkelt. Fortsätt så vännen, och bry dig inte om haters. {Finns idioter till allt som jag brukar säga}…

Ha det så bra, kramar Josefine!

Reply
Hanna

Var stolt över stålarna du drar in bruden! :) Du förtjänar dem och de är beviset för att du är en driven och målmedveten tjej, vilket är skitbra :D Det där med välgörenhet äger btw, satt själv in pengar till Rädda barnen i lördags ^^ Kände mig lite extra generös så här i juletid :) Keep the good work up, girl! <3

Trogen läsare

Reply
My

Hej! Snälla vart har du köpt ditt underbara svarta linne du hade på the Voice? Många kramar My,
Ps. De är inte alls fel att prata om pengar jag blir nästan stolt när unga människor känner att de kan och när de lyckas, de är inspererande, även om de är dumt att säga de som ja säger nu men pengarna visar ju verkligen hur stor du blivit men jag tycker du är värd varenda krona, men ska ju inte säga att ja gärna haft samma inkomst ;) ha de så bra å lycka till med allt :)

Reply
Matilda

be inte om ursäkt kenza, du är grym och du förtjänar att tjäna mycket pengar när du jobbar så hårt! GO GIRL!

Reply
Natalie | Teckning & Foto |

Jag tycker som många kommenterat ovanför… Att prata pengar ska vara så jävla genant för oss svenskar. Vad spelar det för roll om någon tjänar mer än någon annan? Det måste ju finnas en anledning till det. Och jag har läst din blogg i några år. Du förtjänar de pengarna. Du har kämpat. Jag har läst det. Du är stark! Och jag, säkert flera, önskar sig nog en liten del av ditt liv också. Du är grym Kenza! Jag vet hur mycket man uppskattar positiva kommentarer – så nu slängde även lilla jag in en.

(Har faktiskt ritat ett blyertsporträtt på dig för typ ett år sedan? Du kan ju kika in en snabbis och kolla hur mycket jag utvecklats inom tecknings-området! Skulle uppskatta det.)

Kram

Reply
Cecilia

Jag fascineras av hur jordnära du är och ditt stora hjärta. Har aldrig tvivlat på att du har kämpat för din famgång. Du är en förebild för mig för att du är dig själv i alla lägen och för at du visar att du är mänsklig, att det finns negativa saker med att ha en stor blogg- som t.ex att mycket av ens privatliv försvinner och att du har dåliga dagar preis som oss andra. En massa kärlek till dig!

Reply
cookiesnmore

Meeh, att vara världsförälder är ju ingenting, Kenza! Du tjänar hur mycket pengar som helst och det ända du ger tillbaka är ynka 300-200 kronor i månaden? Pinsamt.

har en liten hatkärlek realtion till dig ibland kenza, haha no offence :P

Kenzas svar: Alltså jag vill inte riktigt sitta och tala om för alla hur mycket jag skänker för jag gör det inte för MIN skull, men det är betydligt mer än så. Till massvis med olika organisationer, speciellt vid naturkatastrofer m.m. då barnen blir extra utsatta skänker jag stora summor åt gången. Jag vill verkligen hjälpa!! Nyss skänkte jag tiotusen kronor till skitungarna2011.blogspot.com Räcker det för dig? Tråkigt att jag ska behöva försvara mig för något som är så självklart för mig. Kram!

Reply
Yvette

Hahaha, jag tyckte det var ett skitroligt svar. Synd att inte alla fattar sarkasm. Och jag måste bara säga att jag är sjukt imponerad av dig! Du vet ju, delvis?, vad du vill göra med ditt liv och det är sjukt jävla bra :)

Reply
Laura

Hey Kenza I just love your blog, I am following it since 2 weeks now and I am very impressed, you are such an amazing person!!

Keep rocking :-)

Reply
Julia

Men alla pengar har du ju verkligen FÖRTJÄNAT! Det är så sjukt inspirerande att du har lyckats med så mycket och så himla olika saker. Du är liksom en “vanlig” människa ändå och jag är jätteglad för att du bloggar så att man får se att det faktiskt är så, att du inte är nån som tror att du är mycket bättre än alla andra. Och i både kenza & tyra show och modelljakten och här i bloggen så verkar du ju ashärlig och hur jordnära som helst. Jag tycker att det är grymt att du tjänar så mycket pengar, för då bevisar det att det är möjligt att lyckas med det man vill. Jag ska också lyckas!

Jag SKA komma in på skolan jag vill, jag SKA flytta hemifrån, jag SKA få mitt första riktiga jobb och jag SKA starta eget. Och det kommer gå bra. Trots att livet suger ibland så blir det alltid bra tillslut. Och så är det bara. Och det blir bra även fast det inte alltid blir som man tänkt.

Nu spårade jag ur lite men jag blir bara jävligt peppad av såna här inlägg. Du är grym Kenza!

Reply
Dixi Wonderland

Först måste jag bara säga att du är verkligen inte dryg irl! Min vän Kim träffade dig i Göteborg när du var där angående Kenza-Tyra Show. Hon utalade ditt namn fel och då hade du med världens smile rättat henne och hon sa att du va jätte trevlig. Hade även en annan vän som träffade dig när du var här i Trollhättan (va så jävla förbannad att jag missade dig när du va här haha) och hon sa också att du var jätte trevlig.

Och jag tycker det är helt jävla sjukt att du bara är 20 år hammal och redan mångmiljonär! Är så otroligt glad för din skull för du är precis som en av oss. Du har inte haft de så himla lätt hemma men du bevisar för alla att man kan komma från vilka förhållanden som helst och bli och göra precis de man vill! Beundrar dig otroligt mycket och det skulle vara jätte kul om du kunde skriva mer om välgörenhetsgrejerna som du hjälper till med och liknande!

Har själv kontaktat några människor i min kommun om volontär arbete där man får gå ut med gamla människor och läsa för dom :D

Reply
Sofia

Du har gjort ett fantastiskt jobb med din blogg, och allt du håller på med runt om. Synd att du ska behöva förklara dig så fort det handlar om ex. pengar, bara för att vissa människor kan se minsta lilla kommentar (som i detta fall) som en chans att “gå på” och trycka ner dig. Men detta är ju oftast bara avundsjuka. Även om det är sjukt hur mycket pengar man KAN tjäna genom att blogga, så tycker jag att du förtjänar varje öre för du är en grym förebild som inspirerar på olika plan. Och du är så omtänksam som tänker på andra människor ute i världen som behöver hjälp. Det är därför en himla skillnad på dig och många andra bloggare, som istället lägger pengarna på ex. bröstoperationer – vad är det för förebilder? Fortsätt som du gör, Kenza!! :) Kram

Reply
Sandra

Lysna är fett me avundsjuk på dig! känn dig avundad… Ha det bra hej

Ps fast pengarna du får på bloggen är ju egentigen inte välförtjänsta det är ju lätta pengar som du lyckats känna in med hjälp at tur, men vem hade inte velat de lixom.

Reply
olja

i know, you here that 1000 times a day, but i have to say that, too: you are soooo beautiful!!!! <3 would you like to marry my son :D he´s 2 years old, but i think he would love you :)

Kenzas svar: I saw pictures of him on your blog. He’s adorable! I’m sure he’ll be a really handsome guy when he grows up. ;)

Reply
jaquieline

Snälla Kenza glöm inte bort djuren i välgörenhetsdjungeln. Hjälp även djuren som har ett helvete på jorden tack vara oss människor. Djurens rätt. WPSA och många fler bra djurrättsorganisationer. Det finns ett hundhem i Malaga där svenska tjejer frivilligt öppnat ett hem för hemlösa och hungriga hundar som får komma dit och bo där i väntan på en adoption. Jag tror verkligen det skulle tilltala dig Kenza. Kika in http://www.sos-animals.se/default.asp

Reply
Felicia

Du är fantastiskt duktig! Det behövs fler personer i denna värld som älskar sitt jobb. Kram!

Reply
Lene

Hei Kenza! Måtte bare kommentere på dette for jeg blir irritert over sjalusien til mennesker!! At du er vellykket og har klart deg bra er jo bare supert!! :-) Vi får aldri et inntrykk på at du bruker mye penger på ting og tang på bloggen.. Og du virker som en helt normal jente så det er nok derfor så mange liker deg så godt:-) Du har klart det alle andre vil klare så vær kjempe stolt av deg selv!! At du har mere penger enn andre unner hvertfall jeg deg ekstremt!!! Du inspirerer utrolig mange mennesker bare ved å være deg selv:-) Du har stått på siden dag en og alle i hele verden kunne ønske de var i dine skor og slapp å ha en ‘vanlig’ jobb! Fortsett akkurat som du gjør for du er helt underbar!!!! Klem fra Norge:-)

Reply
Jasmine Brown

Kenza, åh du är så jäkla härlig, Fortsätt med det du gör! Tänk hur mycket du hjälpt genom pengarna du skänkt och pengarna du gav till skitungarna2011.blogspot.com kommer nog hjälpa dom en hel del!

En av mina högsta drömmar är också att åka på en välgörenhetsresa, tyvärr måste man vara över 18 så får vänta några år… :/

Ha en bra dag Kenza! Kramar!

Reply
Matilda

Folk är ju bara avundsjuka.
Du är grym och om jag hade hälften av din styrka så skulle jag vara skitglad!
Fortsätt med det du gör, för du gör det så jävla bra!
Och du, du är inte bara snygg utan sjukt smart också..

Reply
irriterad

men tiotusen vad är det för dig egentligen? typ inget. du säger ju att du BARA på bloggen tjänar 6 siffrigt och sen pengar för alla andra dina jobb? …. och jag minns en gång när du hade köpt ett par stövlar så var dem för små för dig tror jag och du la upp att du ville SÄLJA dem för 1000 kr? vad är 1000 kr för dig :S du kunde ju lotta ut dem på bloggen till nån? och du har inte mer tävlingar och att du lottar ut saker.. det hade du förrut

Reply
Jakob Andersson

Det är helt fantastiskt hur driven och duktig du är Kenza. Jag som kille, (ja, tänk till och med det… haha, nej, skojar bara, menar inte så) inspireras otroligt mycket från dig och att du faktiskt står med båda fötterna kvar på jorden trots alla framgångar. Men viktigaste av allt – Jag glädjs verkligen för ALL din framgång.

Fast att jag inte känner dig, så kan jag komma på mig själv sitta och le när jag läser om nya plåtningar, jobb och uppdrag som du tar dig för. Det glädjer mig enormt att någon valt att behålla “sitt riktiga jag” och att gå in helhjärtat i varje projekt.

Reply
Vanja

Ingen elak kommentar men en STOR KRAM till dig för att du verkar vara så härlig! Du driver, i mitt tycke, Sveriges bästa blogg! Du kombinerar hjärta och skönhet på ett väldigt fint sätt. Många kramar till dig!

Reply
ida

Hei Kenza:)
Jeg vil bare si at du absolutt ikke virker som noen bortskjemt unge, jeg synes du skal være stolt av deg selv og alt du har oppnådd:) Det er lett for folk å tolke ting man sier på en feil måte, så jeg forstår at du vil forklare deg, og alle dumme kommentarer er vel bare misunnelige(avandsjuke?) mennesker.. :P
Jeg har lest bloggen din i evigheter, og synes det er så spennende å følge med på hva du har for deg:) U ROCK!!

Reply
Hanna

Måste fråga vart du har köpt ditt linne och den andra tub-toppen du hade under..!

Ps. Jag tycker verkligen inte att du är dryg och dom som säger det vet nog inte vad dom pratar om..!

Reply
Linn

Stör mig på människor som vill veta en massa summor som du bidrar med. Räcker det inte med att du bara ger en hjälpande hand? Sen tycker jag inte folk borde bli irriterade och skriva en massa kommentarer för att du kanske har mycket pengar, du har arbetat dig till det. Varenda öre förtjänar du!

Stå på dig, fina Kenza!

Reply
Nadia

Kenza, du måste förstå att grunden till alla elaka kommentarer du kommer att få är- avundsjuka. Och inget annat. Följ alltid ditt hjärta. Du är en sann inspiration!(:

Reply
aida

Men Kenza, det många kritiserar dig för är, okej du tjänar pengar kul för dig, men tycker du inte du tjänar lite väl MYCKET pengar för att, kom igen keep it real, inte har ett riktigt? Och jag måste bara säga att det är så otroligt fult att skriva saker som att din blogg drar in sexsiffrigt varje månad. Skäms på dig Kenza.

Reply
NORSKA

Faen du er rå altså. Jeg kjenner meg så vedig igjen i det du skriver, i væremåten din. Du och jag, faen så bra kompiser vi hadde vært, haha. Jeg digger humoren din og jeg ser meg selv i deg og ting du gjør. Alt fra ansiktsuttrykk/grimaser til mat og spising. Og at du brenner for å hjelpe andre som ikke har det like godt, du aner ikke hvor mange ganger jeg har tenkt det samme. Dessverre er ikke jeg en blogger som tjener millioner i måneden, men hadde jeg gjort det hadde jeg gjort nøyaktig det samme som du gjør nå. Jeg er to år eldre enn deg men DU er søren meg mitt forbildet og jeg skulle ønske jeg kunne møte deg en dag for det hadde vært grisefett å få køddet med deg ;) Fortsett med det du driver med, tjejen. Du er grym!

Reply
Karin

Hejsan! Jag är lika gammal som dig och brukar läsa din blogg. Tycker du är en tjej som är en stor insperationskälla! Tyvärr finns det ju folk som “tar illa upp” på vissa skämt, men det kommer folk alltid att göra. Jag tycker du är stark som klarar av allt som du gör! Min dröm är att åka till Afrika/Asien o.s.v. för att hjälpa till. Men allt handlar såklart om pengar. Jag jobbar på ett äldreboende så får tänka att jag gör lite för samhället iaf :)
Sköt om dig och fortsätt i samma stil som du gör!
Kram Karin ifrån Dalarna.

Reply
Rebecka

Jag beundrar dig så otroligt mycket Kenza att du har fötterna kvar på jorden. Att när du har köpt en svindyt väska, skriver hur dyr du tyckte den var men att du kommer använda den flitigt, istället för att bara lägga upp en bild på din nya väska och skriva vad den gick på, för att “skryta”. Du är dessutom både vacker och duktig på det du gör.

Att bli framgångsrik kräver att man gör något extra, även om det är lätt eller svårt. Du har gjort det där lilla extra, och jag är faktiskt uppriktigt glad för din skull. Själv är jag din raka motsats gällande pengar och erfarenheter, men vad jag tjänar en sån som jag att vara avundsjuk på dig? Hade du varit en bortskämd liten snorunge som ex. skiter i välgörenhet och köper designersak efter designersak och bott kvar hemma hos dina föräldrar utan att betala trots summan du tjänar, då hade du irriterat mig. Men nu gör du inte det, och då förstår jag verkligen inte anledningen till varför vissa ständigt måste klaga.

Ta hand om dig. Kram

Reply
Janita

Stå på Kenza! De fleste skjønner at du har jobbet hardt for å oppnå så mye som du allerede har. Se framover til framtiden i stedet for å se deg nødt til å forklare deg :)

Puss!

Reply
Estelle

Klart du ska tjäna pengar! Jag skulle inte vilja ha ditt jobb utan riktigt mkt pengar :) man får ju stå ut med så mkt skit

Reply
Jannica

HAHAHA. Jag hörde när dom fråga dig om du hade någon sån där “första dagen på jobbet” och du svarar att när du skulle skriva ett inlägg i din blogg.. HAHAHAHAHAHAHAHA. Vilket jobb!! HAHAHA.
Och alla här som kommenterar slickar bara din röv. Dom skulle kunna skriva vad som helst för att du ska skriva tillbaka!!!! HAHAHAH. PINSAM du är!!!!

Kenzas svar: Haha, det är nog du som är lite pinsam som inte förstod att jag skämtade.

Reply
Charles

ALLTSÅ DU ÄR SÅ GRYM! skryt på hur mycket du vill om dina framgångar!! Det är DU som skapat dom!! Så klart att allt kommit genom bloggen, men det är ju det som är det beundransvärda. Hur du har tagit din blogg och ANVÄNT DEN som ett sätt för dig att utvecklas och ta över inom allt fler kategorier. Vem skulle kunna tro att man kan göra det med hjälp av en blogg? Jag är helt förvånad över varför jag (speciellt som kille) ens går in på den här bloggen varje dag. Om man ska vara ärlig, hur kul är det att läsa om någon annans liv, speciellt inte när det är särskilt personligt? Men du vet hur du ska locka läsare och hur du ska förvalta din blogg. Du har KÄNSLAN att kunna göra det, och det är det inte många som har. Det är därför jag av någon konstig anledning alltid återkommer till din blogg.

P.S. Du har inget att bevisa för någon om något mer än för dig själv. Du behöver inte skriva tillbaka på kommentarer om “men äsch, vad lite du donerar!” osv. Det är inte viktigt att vi får reda på att du skänker pengar till organisationer eller inte. Det är dina pengar och du bestämmer själv vad du ska använda dem till. Det viktiga är att du är nöjd med dina val och gör det för din egen skull. Det tror jag redan att du vet! :)

Reply
Ylva

Snälla jultomten jag har vart jätte snäll iår, kan du inte ge mig Martin Björk!

Reply
janniké Hallonqvist

Har tänkt på det här med att vara dryg! Dom som säger att du låter dryg har helt enkelt med att göra med att dom absolut inte kommer från Stockholm. Saken är den att alla sthlmare låter dryga (Bor i gbg), skåningar låter som dom har för mycket mat i munnen och vi göteborgare låter som tjocka alkisar allihopa. Det handlar bara om det, språkbarriärerna eller skall ja kanske säga dialektbarriärerna inget mer en så & sedan är dom så fruktansvärt jävla avundsjuka dom som säger du är dryg, det handlar bara om ren och skär avundsjuka att dom själva aldrig någonsin kommer lyckas till häften så bra som du gjort, svårare en så är det inte!

Och va fan, det är ju sjukt bra att det går så bra för dig, ja menar i sverige är vi sämst på att vara glada för varandra, så ja tycker gooo for it, skit bra att du lyckas och pissa på alla dom där idioterna som finns här i världen.

Reply
emily

jag tycker det är så jävla synd att du ska behöva förklara dig. Du jobbar som du gör, alla gör vi olika. Jag skulle inte tycka att du lät bortskämd. Det är ju inte så att du inte jobbar. Nää. Synd som fan att behöva förklara sig för att inte få påhopp. kram

Reply
Lotta

Alltså fan Kenza, du är så jävla fin både ut och in. Typ världens bästa förebild för unga tjejer. Vore det inte fantastiskt om alla världens Kissies skulle ha en likadan inställning till självbild som du istället för bantningspiller och skönhetsoperationer?
Så din dröm med att hjälpa andra är iallafall redan åtminstone till hälften uppfylld! :) kram

Reply
Edith

Hej!

Jag brukar inte kommentera, för du brukar täcka det mesta. Tycker alltid att du framstår som så jordnära och sprudlande glad och jag förstår verkligen att det måste vara skitsvårt att vara alla till lags hela tiden. Folk som bara sitter och läser kan ju komma på hur mycket som helst att klaga på. Och visst – jag är avundsjuk som FAN för att du drar in så mycket pengar. Jag har precis flyttat hemifrån och pluggar, klart att jag också skulle vilja casha in flera hundra tusen i månaden. Men det du gör är bra och folk gillar dig – så det är bara att le och vinka.

MEN. Jag måste ändå “klaga” lite på det här inlägget. Jag tycker att du ofta framstår lite “överlägsen” när det kommer till att prata om att du inte tar pengar från dina föräldrar. Som nu t.ex. så skriver du det som att det skulle vara skitdåligt och skämmigt att vara 16 – 20 år och fortfarande få stödpengar från sina föräldrar. Det gör mig lite ledsen. Det ska inte framstå som något dåligt att snälla och omtänksamma föräldrar stöttar sina barn som vill studera och kanske inte har råd med sin hyra samtidigt.

För vissa är det en förutsättning för att kunna plugga vidare att få någon tusenlapp i månaden av mamma och pappa. Många kan inte både jobba och plugga samtidigt. Särskillt inte om det är en krävande utbildning. Det ska inte ses som fel och skamligt tycker jag. Grattis att du är modell och har tjänat storkovan sen du var 15, men alla har det inte så bra.

Reply
diana

Ville bara slänga in en snabb kommentar och säga att du är så himla unik och omtänksam kenza, vissa här sitter bakom skärmen och bara kommer med negativa kommentar utan att dom själv inte skänker ett enda öre, så pinsamt att bara komma med en massa skit ord som “du tjänar mer och du bör ju skänka mer” skitsnack!
Du ska göra sånt som du känner att du gör för DIN skull och känna själv att du har gjort något bra vare sig om det låg på 5kr eller 1 miljon.

Hoppas du får en härlig fortsättning på dagen, glöm inte att du är GRYM!!!!!!!!

Reply
sofia

Gud, jag är inte överdrivet känslomässig som person, men jag började gråta när jag läste det här inlägget. Vad fint skrivet! Och sen när jag läste igenom kommentarerna förväntade jag mig massa pepp-likande kommentarer om hur stark och smart och vacker du är och hur underbart generös och varmhjärtad du verkar vara! Istället blir jag förbannad och läser att folk tror att du är dryg och blablabla, att till exempel läsarna gör bloggen till det den är. Absolut är det på grund av läsarna som du tjänar pengar på bloggen, men det är ju på grund av vad DU gör bloggen till som gör att du har Sveriges största blogg! Jag älskar i alla fall din attityd och av vad jag läst i din blogg så verkar du jävligt jordnära och smart och jag har absolut inte fått nån uppfattning om att du skulle vara dryg. Tvärtom. Du berömmer alltid oss läsare om hur fina vi är och att du blir så glad över vad vi skriver. Du skryter inte om dina pengar och din framgång, som till exempel Kissie gör. Hon får en att känna sig mindre värd på nåt sätt, för att man inte har mycket pengar, när man läser din blogg är det tvärtom. Man blir glad, och speciellt glad blir man när du skriver om dina läsare. Oj, vad långdraget det här blev, hehe.. Jag tycker inte att du har nånting att skämmas över och jag tycker att du är värd allt bra du får! Puss och kram!

Reply
alix

I think many people are so jeaulous about a pretty girl who earns her own money and lives in a dream!!! I am jealous, too but i grant it to you :)

Reply
amanda

Go Kenza go! tycker du är stenball och jordnära, och älskar kändisar (eller vad du nu vill kalla dig haha) som inte låtit kändisskapet gått dem över öronen. Jag kände precis som du att jag vill hjälpa människor till det bättre. Jag har precis slutat min kandidatexamen inom företagsekonomi för att till nästa höst börja på sjuksköterskeprogrammet. Efter det vill jag specialisera mig inom barn & ungdom och målet är att bli barnmorska. Styrkekramar till dig, du är awesome!

Reply
Malin

Alla som läser din blogg vet nog att du har massor med grejer på gång JÄMT :)

Reply
Mella

Jag brukar inte kommentera här, men jag måste säga att du är himla cool och inspirerande.
Jag gillar att du kommer från en enkel bakgrund och har lyckats bli framgångsrik helt tack vare dig själv, inte genom rika föräldrar eller annat. Jag tycker du verkar vara en ödmjuk tjej och du förtjänar varenda krona du tjänar.

Reply
Nathalie

Man ska aldrig någonsin be om ursäkt för sin framgång, hur liten eller stor den än är.

Och jag har också alltid velat hjälpa folk i nöd, och PÅ RIKTIGT så värmer det mitt hjärta att veta att någon som kan faktiskt försöker göra skillnad. Nu känns det lite corny här, men det är sant haha….

Reply
linnea

bara en liten fråga. vad hade du tänkt försörja dig på när du är 40? ska du fortfarande bara blogga och vara modell då? för jag tror inte riktigt de funkar.. är det inte dags att skaffa en utbildning och faktiskt bli nånting, istället för att leva på ditt kändisskap?

Reply
Carolina

Nu är ju du väldigt smart vad det verkar, men du måste ju själv vara medveten om att du aldrig hade fått göra allting om du inte hade varit så snygg som du är?
Jag tycker att det är bra att du gör något bra av det, och är såklart avundssjuk som fan, men kan du inte ibland bli trött på att det är så ytligt? Att man kan lyckas så oerhört bra bara för att man är någorlunda bra på att förhandla och kan stå på sig och har ett utseende som är värt guld?

Reply
Nadia

edith, hon menar att hon har försörjt sig själv sen hon var 15. Hon menar inget nedlåtande utan hon bara talar fakta.

Reply
Rebecca

Har läst alla kommentarer.. Fan va ni är avundsjuka som skriver elaka saker, så pinsamma. Om ni nu tyckte som ni skrev och verkligen menade det skulle ni inte ha mage till säga det till henne.. Töntar

Reply
Elin

Haha, asså… Att folk ska bli så sura, visst Kenza tjänar JÄÄÄÄVLIGT mycket pengar, men är det hennes fel att bloggare drar in så ofantligt mycket på annonser och så vidare? Nej. Det är bara så det är och jag tror säkerligen att många verkligen inte skulle tacka nej till att tjäna så mycket :) Men nu är det som det är och då får man vara glad över det man själv har och att andra kan tjäna så mycket, även fast det är sjukt så är det inget man kan göra åt :)

Reply
mary

jääävulen vad du måste betala mycket i skatt då !! borde ju fan ligga upp mot 40-50 tusen ?? :o

Reply
lise-lotte

folk har väldigt svårt att unna någon annan framgång, för att kunna göra det måste man vara lycklig och nöjd med sitt liv. Man kan bli inspirerad av så drivna människor eller så kan man bli sur över att inte vara där själv. Klart man blir avundssjuk, men det måste inte vara något negativt! Jag själv är ingen karriärmänniska, jag är för mån om min fritid. Det är mitt val och jag är lycklig med det, hoppas alla kan inse att ens lycka ligger i ens egna händer någondag.

Reply
Natta

Jag försöker alltid övertala min pappa att det visst finns blogg-tjejer som tjänar massvis med pengar, men han tror aldrig på mig…haha typiskt gamla, som inte förstår dagens samhälle.

jag måste medge, du har haft tur (och kämpat mycket såklart!), men ingen blir ändå rikare av att klaga på människor som har de “bättre” än dom själva, det är ju bara att sätta upp målet: fan, jag ska komma jävligt långt. Aldrig ge upp och tro på sig själv.

Btw, jag gillar bättre när du svarar på positiva kommentarer. Du svarar oftast på negativa, varför slösa energi? :) kram

Reply
Modemix

Vad tusan? Kenza är inte alls dryg. Träffat henne och hon är hur gullig som helst! Tog bild med henne blogawards 2009 och var lite för blyg för att gå och ställa mig bredvid henne först, då la hon armen om mig och log sitt allra största leende! Så hörni, tro inte på alla rykten ni hör ;)

Reply
Tante Jul

Jeg synes du gjør helt rett med tanke på veldedighet, om jeg nå har fått med meg alt.
Gi det du kan, og gi fra hjertet.
Og kombinasjonen av flaks, talent, utseende og hardt arbeid har fungert veldig fint for deg så langt, fortsett slik! :)

Reply
Alma.

Ärs, något som man inte riktigt menar (Och som kan låta fel i andras öron!) råkar nog alla få ur sig någon gång, grymt att du förklarar ändå och nu tycker jag att du ska blicka framåt!! Du rockar. :D

Reply
siri

det är ändå galet vad man kan tjäna på att blogga, du har ju verkligen gjort RÄTT så du fätt många läsare…fett ballt! men ändå sjukt att man kan tjäna så mkt pengar på en hemsida medans andrs som typ advokat som gör annat knappt tjänar lika mkt… men det är jäkligt inspirerande att du lyckats med allt! kramkraaaamkraam

Reply
Mika

Ville bara säga att jag tycker att du verkar vara en toppentjej. Du är smart, begåvad, driven, vacker inside out (eller, jag känner ju dig inte, men det är det intrycket jag har fått i alla fall!), rolig och du lever livet. Du är en förebild för många, med all rätt! Alla borde våga leva sina drömmar!
kram

Reply
j

Du måste nog vara världens finaste människa. Och jag ska inte ljuga – jag är så fruktansvärt avundsjuk! Jag skulle skära av min arm för att ha en sådan karriär som du! helt sjukt att du endast är 20 år gammal. Visade dig för några äldre vänner för en vecka sedan och de vart helt chockade över hur du bara kunde vara 20. Med den karriären du har så kan man tänka sig att du typ är 90, haha nej men du fattar. Helt sjukt vad du har åstadkommit med ditt liv. Du är en av mina förebilder, på riktigt. Fan vad du är underbar! :)

Reply
Malin

Tycker inte du ska behöva skämmas eller be om ursäkt på nåt sätt för att du tjänar så mycket.. Du gör ju det av en anledning! Du är grym och att folk blir sura beror bara på ren avundsjuka! Ser fram emot vad du kommer göra i framtiden… Lycka till! :)

Reply
cajsa tapper+-+fotoblogg

Hej Kenza!
Alla som pratar strunt om vad du tjänar och att du är en idiot osv är bara avundsjuka människor! Det låter så klyshigt men det ÄR sant. Jag älskar dig och din blogg, du är så genomhärlig och glad och jag bryr mig inte alls om vad du tjänar! Så länge som du inte drar iväg och köper massa dyra bilar och alla möjliga lyxgrejor vilket du INTE gör! :)
Jag såg dig imorse och jag uppfattade inte alls det du sa som att du var bortskämd osv! :)
Bara genom att tänka på vad du säger och det du skriver i detta inlägget gör att du inte är bortskämd och allt annat i den kategorin. Det visar bara att du är mogen!!! Hoppas du förstår vad jag menar.

För övrigt var du jättesöt imorse hihi, är avis på ditt hår, det är så fint!! :D Men frös du inte med bara linne?
Ha en bra kväll nu och NJUT FÖR FAN!! Låt inte några anonyma jävlar förstöra för dig. Du förtjänar absolut inte det.

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMM

Reply
lisa

Bortskämd snorunge, det är vad du är!, en läkare ,SOM GÖR NYTTA känar lika mycket som du, eller om ens det ?
HERREGUD!, du tjänar 100 000 på o skriva lite vad du gör om dagarna, eller på o säga vart du köpt den mega snygga as dyyyra jacka?!, asså okej?
låt läkarna o brand männen tjäna lika mycket som du gör istället, jävla snorunge

Reply
A

Aeee, bry dig inte! Du e grym på det du gör! Och du verkar inte vara fake heller, ingen produkt liksom. Keep it up!

Reply
lisa

En läkare som gör nytta, som verkliiiiigen gör nytta här i världen tjänar väl knappt lika mycket som dig?
Tycker det är sjukt att du tjänar 100 000 på o skriva vad du gör om dagarna, och skriva vart du köpte din svindyra märkes jacka ifrån?, och alla som skriver kommentarer slickar dig bara sjukt mycket i röven.

Reply
Hanny

Hej Kenza mitt namn är Hanny, jag och min nära kompis har öppnat ett UF företag som heter Afrikas Horn UF. Jag har skickat många brev till dig och försökt att få tag på dig men du är svår att få kontakt med dig hahah. Jag undrade om du kunde skriva ett inlägg om oss. Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag skulle vara om du svarade på detta brevet. Vi vill verkligen göra en skillnad i Afrikas horn

Här är vår Facebook sida snälla läs informationen så förstår du vad vi gör istället för att jag rabblar upp det på din kommentar!

https://www.facebook.com/pages/Afrikas-Horn-UF/208501849223078

Reply
Lina

Jag har bestämt mig för att ändra MITT liv. Min situation. Och jag har bestämt mig för att förändring är på gång, jag vet inte hur, jag vet inte när.
MEN JAG SKA FAN LYCKAS MED!¨
blev ännu mer motiverad av detta..
” och trots att jag ofta satt söndergråten och rädd instängd i mitt rum så hade jag bestämt mig; Jag ska lyckas!”

Reply
Jennifer

Alltså jag är inte den som kommenterat här tidigare, men vad tusan, man blir ju så frustrerad över vissa kommentarer som du får, helt sjukt ju!

Jag börjar med att säga att jag tycker att du är suverän, för det är du. Så ung men ändå så peppad och har hunnit med så mycket, älskar det!

Du är galet generös, ger till både nära och kära men även till olika fina välgörenhetsorganisationer. Du tar upp viktiga saker i bloggen, te.x. en liten del politik, mobbing, djurens rättighet till värdigt liv, människor i utsatta situationer osv osv.. Ändå är inte folk nöjda över detta? GAAAH. Ni som kommenterar att Kenza ska skänka mera pengar, är bara tokigt avundsjuka och missunsamma. Om ni inte har det, så vill ni att ingen ska ha det. Kenza har inte fått något gratis, hon har jobbat för det!

Det fina med allt det här är att du, Kenza, är så ödmjuk och vill allt väl, och det är såååå otroligt mycket mer värt än något annat. Du gör det så himla bra!

/Norrbottenstjejen

Reply
Linnéa

Alltså, det enda jag tycker är riktigt tråkigt är att de enda gångerna (någonsin alltså, kan inte komma på någon annan gång) du skriver såna här långa inlägg är när du ska försvara dig själv.

Reply
elin

Hej!

Kenza, jag är otroligt nyfiken på om du vill vidareutbilda dig i framtiden? Finns det någonting du funderat på att bli innan du började blogga och har du gett upp det yrket idag och isf beror det på att du jobbar med annat idag?

Borde kännas rätt “surt” att plugga (till typ jurist eller vad som helst) i 5 år för att sedan tjäna betydligt mindre än vad du gör idag, outbildad. Fast å andra sidan har du förmodligen en hel del besparingar med dig och att utbilda sig innebära ofta att man gör en stor sammhällstjänst och någonting som man tycker är kul, då spelar såklar inte pengar någon roll.

Elin

Reply
D-Girl

Kenza..Du ska inte förklara dig själv.
Du har lyckats bra och det är inget att skämmas för.
Skit i hur andra ser på dig.
Du vet själv vad du har åstadkommit, det är det viktigaste.

Reply
Angy

Good text! I like that you take position and explain it!

I almost visit your blog every day, because i like your style!
But it never looks like your parents always give you everything you want.
I saw the Shootings and the Fashion jobs and they looks like hard work!

I’ve got respect and like to read your Blog!

Best wishes from Germany ;)

P.s: I’m sorry for my bad english :D

Reply
Rebecka

Klart du ska vara stolt över det du får ihop, önskar själv att jag kunde göra samma saker som dig. Fast vad är det som är jobbigt, med ditt arbete? Du brukar ju ta semester några gånger per år, ditt arbete verkar inte så ansträngande som du påstår att det är. Kanske för hjärnan, men dom som inte jobbar som dig, sliter hårdare :) Nothing negative, men hihi.

Reply
French Gal

Bravo!!! Belle réussite. Continue et va aussi loin que tu peux. Les jaloux resteront derrière ou en bas ;-D
Bisous, jolie Kenza.

Reply
Sofia

Haha det var ju klockrent sagt! Det finns ju hur många som helst som inte har haft ett jobb som är runt 20 så ja, du är ju ung? Jag tycker du är sjukt grym och alla säger ju saker innan dom tänker ibland, du är ju människa för fan! Och om killar får skryta över hur mycket pengar dom tjänar på olika saker hit och dit, varför ska inte du få? Du jobbar ju hårt för det. :)

Reply
Dia

Åh herre min gud vilken underbar människa du är! Jag blev HELT tårögd nyss. Såg att du hade donerat tiotusen kronor till “skitungarna” – bloggen. Du kanske inte ser det som en stor sak, men för dom är det nog mer än vad de kunnat önska sig. Jag fattar inte hur folk kan trycka ner på en sån underbar människa som dig! Jag önskar att det fanns mer fina människor som dig! Världen skulle varit en väldigt fin plats att leva i då. Jag hoppas du FÖRSTÅR vilken fin människa du är! Fan vad grym du är!

Reply
Madeleine

Kenza, jag tycker (till skillnad från många andra unga bloggare) att du är en fantastisk förebild! Jag tycker verkligen inte att du ska skämmas för att du tjänar pengar, speciellt inte när du gör något bra för dem… Det är bara härligt att se en driven ung kvinna lyckas! Du ser inte särskilt många män som ursäktar sig för sin framgång!
Kör på för fan!

Kul att veta att du stödjer unicef, själv är jag både frivillig och barnrättsinformatör =)

Reply
And

Hi Kenza,

I follow your blog for almost 2 years now and never once I thougt ow what a spoiled girl who does not doe anything and I think almost everyone who follows and reads your blog thinks the same. The only ones who write stupid things about you on the blog are just jealous girls who probably have never achieved anything in live. You are an inspiring person for a lot of people otherwise you would not have so much followers. You should be proud of yourself look at all the thins you have going on and so what if you make money with that and dont have a 9 till 5 job there is nothing wrong about it. I see you as a verry nice and beautiful girl who knows what she wants and works hard for everything. Take care.

Reply
Hanna

Då är så jävla bra Kenza, det ska du veta! Vi behöver fler som du här i världen! =)

Reply
Johanna

det är inte så konstigt att det kommer negativa kommentarer när du skryter om att du tjänar sexsiffrigt på bloggen. vanliga människor brukar inte prata om vad man tjänar

Reply
Sandra

Hej!

Jag såg i komentaren längre uppe… Att du gett en liten julklpapp till projektet “våra skitungar”. Tycker det var väldigt fint gort och du framstår som en bra förebild, det ska du ha Kenza! :)

Och dryg…? Nej, jag tycker du värkar hur ödmjuk som helst! Du har ju jubbat dig upp själv och självklart haft turen på din sida! Och jag tycker inte alla ska sitta här och prata skit! Du har fan lyckas jäcligt bra, kan inte alla då bara vara glad för din skulld?!
ÅHh… Blir så trött på folk!

Aja nog om det, ha en super kväll och fortsätt som du gör! :)

Mvh Sandra

Reply
Amelie Nilsson

Såg det imorse (jag kollar varje morgon)och när dom sa att du skulle dit idag tänkte jag typ: jaaaaa! haha ;)
jag tycker du är så bra och inte så “ytlig” som så många andra är. Du är typ så som man vill vara.
och du framstod verkligen inte som en “bortskämd unge” imorse.

hare bra! kram :D

Reply
My

tycker de e roligt när du svarar på kommentarer i bloggen. sen vad du gör med dina pengar har ingen annan med att göra. de e ändå du som har kämpat för det, och ingen annan.

förtsätt med de du gör!

kram

Reply
Sofie

Okej nu vet jag att Kenza själv kanske inte läser detta, men vill skriva ändå :D

Jag beundrar dig så sjuuuuukt mycket, du är otroligt driven, vacker, omtänksam och duktig på det du gör! Du ska inte ta skit av NÅGON och varför ska du gå runt och le åt alla när ingen annan gör det? Bara för att du råkar ha sveriges största och bästa blogg ska väl inte du behöva vara perfekt hela tiden, är ingen annan är det?! Jag blir så upprörd när jag läser kommetarer som “du är så dryg blabla” men har ni träffat tjejen?! Jag träffade henne i nordstan i guldfynd eventet, och jag var typ SIST, hon var LIKA trevlig då som hon var mot tjejerna som var i början, det kallar jag att stå upp för sina fans!

Igår frågade en person mig, vem är den vackraste tjejen i världen, och vem skulle du bytt utseende med om du fick, vad svarar jag? ;) KENZA ZOUITEN<3 Åh herregud vad jag diggar dig tjejen, btw älskar kortet på oss, hehe är stolt att jag fick pratat med en så grym tjej som dig, PUSS och tack för er som läste denna romanen xd

You go girl ♥

Reply
sofia

Kenza, bry dig inte om sådana personer som bara klankar ner på dig som person. Vet att du inte verkar göra det heller, men vill säga detta ändå till dig- Alltså du är en jävlig bra förebild. <3

Reply
rebecca

Jag ryser när jag läser det här. När du berättar om allt du gjort, att du bestämde dig för att lyckas och att ditt liv var ditt eget, att du inte kom närmare det än såhär. Jag känner igen mig i det.

Det är inte samma sak att ha det livet framför sig, som vissa haft, det är en helt annan sak att börja på botten och klättra upp, som du. Det är så mäktigt. Fint. Ta vara på det, kram <3

Reply
LeddieStar

Kenza! Du är en fantastisk människa. En stor inspiration källa och en härlig bloggerska! Du är så driven och stark! Trots att du är en av Sveriges största bloggare och är superkänd så har du fötterna på jorden och glömmer inte bort hur många människor där ute som ser upp till dig (inklusive mig). Jag tycker du är så grym som är så ung och jobbar så hårt. Du är ett bevis på att man kommer någon vart när man jobbar för det man vill. Du är ett bevis på att man aldrig ska ge upp. Din blogg är en påminnelse för mig och många andra att jobba för att sina drömmar ska gå i uppfyllelse! Det du sa på The Voice är så mänskligt. Allihopa har vi sagt något som först låter bra men sedan klingar helt fel i öronen. Ingen ska gå runt och tro att din framgång och den du är idag är pågrund av någon farsas laxar. För det är du! Du är skälet till att du är där du är idag. Din kraft, din målmedvetenhet och din kärlek till det du gör. Du är den bästa av de bästa och jag ville att du skulle veta att trots att det finns många där ute som tycker att du är en bortskämd unge som lever på pappas pengar så vet vi allihopa att det är en stor fet lögn som bleknar bort i strålkastarljuset bredvid dig! Fortsätt att vara den du är, för då är du som allra bäst! Kramar från ditt stooora fan Leddie! <3

Reply
Frida

Bara för att man tjänar massvis med pengar så är man inte “skyldig” att ge bort stora summor till välgörenhet. Hade jag varit ung och tjänat dessa summor så hade jag levt gott, sparat och försäkrat min framtid. Man vet aldrig hur länge det varar.

Reply
sid

Du är vacker visst det kan man inte förneka. Men rätt så torr, du skiljer dig inte så mycket från mängden av tjejer. En alldaglig ung tjej som lever av sitt utseende ganska härligt ändå, slipper ta the though way through life :) man ska väl inte hata eftersom ibland är livet orättvist. Hoppas pengarna du sparat ihop räcker tills du blir 50 och framöver, ganska surt sen utan utbildning och bloggvärlden har fallit ihop och förlorat sin existens.

Reply
Jessy

Skit i vad folk säger Kenza! Dom är bara avundsjuka för dom inte är lika framgångsfulla som du! Du förtjänar varje öre och gör vad du vill för dom! Jag menar har du dom jobben du har så klart att det drar in miljoner! Du får ju liksom inte 5 kr för en bild XD You Go Girl! <3 Love you :D

Reply
Janie

Folk som gnäller o gnäller.. Vad är det här? Har människor inget bättre för sig än att beklaga andras framgångar?
Käften snorungar.

Jag är jätteavis på dig Kenza det måste jag erkänna, vem är inte det? Men vafan, jag är skitglad för din skull att du har lyckas! Och att du är en fantastisk person.

Om jag fick välja så skulle jag vilja ha en miniatyr av dig i min bröstficka så jag kunde ta fram dig lite då och då och bara glädjas åt dig och åt din framgång.

U ROCK! :) Puss

Reply
Ellen

Du borde ge dig ut på volontärsresa nästa gång du ska ut och resa, ska själv ska jag göra det när jag skrapat ihop tillräckligt med pengar. Det blir en resa+att man gör en massa bra+att man lär sig nya saker.
Jag tycker du är jättesnäll som skänker pengar, finns en massa rika människor som inte gör ett piss. Kram <3

Reply
Lina

Jag tycker att det är ett skitsamhälle vi lever i när man måste försvara sig bara för att man är framgpngsrik (jag är inte det, pratar om dig och dina likar). Men jante-lagen och avundsjukan är djupt rotat i oss! Du är dock en ispiration för väldigt många!

Reply
Sara

Vill bara säga att jag tycker du är grym på alla sätt och vis, är så himla imponerad av allt du gör. Och dessutom är en otroligt snygg tjej som mer än gärna hjälper andra människor. Människor som dig växer inte på träd, du ska vara så stolt och inte bry dig det minsta om några som helst negativa kommentarer! Du är en inspirationskälla!! Stor kram till dig, fina du :)

Reply
Mary

oooh yes i wanna get my projects but i have not many possibilities!
btw keep up your work! :D bye kenza ^-^

Reply
Mary

Hey, Kenza you’re so pretty!
which makeup do you use? maybe..
can you maybe make a makeup video
That would be really amazing .

Reply
Ubah

Jag som har träffat dig IRL vet att du är världens gulligaste och mest jordnära människa. Du gick till och med av “scenen” när du var här i Örebro för att krama mig och min kompis.
Älskar dig kenza!

Reply
nathalie

I Sverige får ingen vara för snygg, för opererad, för rik, för lång, för kort, för smal, för tjock, för snäll, för talangfull, för något. Det anses av någon dum jävla anledning inte okej att vara lite bättre på något än vad man själv anser sig vara. Jag tycker att du är snyggare än mig, rikare än mig, mer talangfull än mig och enligt den svenska “normen” måste jag då trashtalka dig. Men vet du vad? Jag tycker att du är så jävla häftig som har nått dit du är på 5 år. Du ska absolut inte ta åt dig av folks påhopp och skitsnack, för in the end handlar det bara om avundsjuka i någon form.

Du verkar vara en riktigt go tjej som råkar ha jobbat sig upp på toppen i ung ålder, AWESOME säger jag!

(och vad du gör med pengarna, välgörenhet eller shopping, det är din ensak – för det är du som har tjänat ihop pengarna!)

Reply
S_Hell

Satsa på att förverkliga din dröm istället för gå i andra riktningen. Möjligtvis kan vissa kläder du har vara baserade på barnarbete och pengarna du skänker går inte alltid helt dit de ska. Faktumet är att bara i princip 10 procent av kapitalet går dit det ska, resten fastnar i mellanhänder, till och med hos de korrupta regeringarna i u-länderna. Jag jobbar som frivilligarbetare på Röda Korset i Malmö. Vi har för få frivilliga, inte för lite pengar, så engagera dig istället. Pengar är inte problemet, engagemanget är det. Du gör mer genom att hjälpa personligen, istället för att tro att pengar är lösningen på problemet. Det funkar till en viss del, men man kommer inte långt på det. Kramar och lycka till med att förverkliga din dröm!

Reply
mickis

du är så sjukt jävla grym! Det är riktigt häftigt att du har lyckats bygga upp så pass mycket helt själv och nått sån framgång. Du är verkligen en riktig förebild för alla tjejer. Du visar verkligen att det går att lyckas i livet om man bara är beredd att jobba för det. You go girl!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*