• header

Bilder från finalen

Jag lånar lite bilder från min vän Andreas!

Lite bilder från finalen av Modelljakten 2011/Elite Model Look Sweden. Hur fina är inte våra tjejer?

Och nu vill jag varna er (för spoiling) som inte sett avsnittet än, för senare idag hade jag tänkt avslöja en rolig nyhet här om vår vinnare.. Så om ni inte vet vem som vann än så får ni antingen ta och titta på avsnittet nu, eller låta bli att kika in här! Vill liksom inte förstöra för någon men nu har avsnittet legat uppe i 2 dygn så nu känns det okej att skriva lite om tjejerna och hur det gick för dem efter finalen. :)

Alla på scenen innan Fredo avslöjade topp 3

UNDERBARA Philippa! Herregud vilken charmig tjej!

Jag och Andreas

Fina Linnea.. Hörde jag italienska Vogue? Att jag gjorde!

Andreas med Fanny, Åsa, Sara & Alice – fina tjejor!!

Julia. Inga ord behövs! Hennes ansikte är magiskt.

Gabriella, Åsa, Linnea, Agnes & Fanny

 Sara – den tjejen kunde verkligen gå på catwalken! Hon var grym!

43 Comments

petra

om vi vill se, kolla elitemodellook.com och tryck vidare på “and the winner is”

Reply
Emelie

Åhhhh, Julia vann ju hela grejen! Gud vad duktig hon är!:D Och Linnea som fotas för italienska vouge! Vilka grymma tjejer ni hittat!:D Grattis till dom!:D

Reply
Kerstin Johnson

Hejhej Kenza!

Ville bara tacka för att ni tog med mina barns vackra kusin i programmet Modelljakten. Fantastiskt att hon lyckades gå så långt!

Jag pratar om Sara Johnson och min man hade tydligen pratat med dig Kenza på Berns om att hans fru läser din blogg varje dag =) Det är jag det!

Ha det bra! Kram

Reply
Caroline

Hi Kenza !
I have a question for You
The dress is comfortable? I going to buy it on the prom.
Love You bye ;*

Reply
Ninni

Fan vad glad jag skulle blivit om det fanns en modelltävling för petite tjejer. Bara för att man bara är 160 cm lång betyder det inte att man kan mindre än dem längre tjejerna. Hatar att det ska finnas sånna idealer inom allt i världen….

Reply
Catinca

Kenza, du verkar ju vara en sjukt trevlig och rolig tjej som de flesta verkar tycka om, och jag har läst att du även säger att Andreas är en grym kille. Nu är saken den att jag är nästan hundra på att jag såg honom igår i Nordstan, Göteborg och eftersom jag kollar modelljakten på svt play då och då så ville jag ju hälsa och säga att han gör ett bra jobb och höjer stämningen och så, och drf blev jag väldigt sårad när han bara gick förbi fast han såg att jag ville prata med honom då han såg mig rätt in i ögonen.. så nu undrar ju jag, ska det vara så?

Reply
Agnesa

Vart kan man se dina tatueringar? Har du tagit bort det som Katoregi? ;) PS; älskar din blogg

Reply
Ingegerd

HEJ snygging!
du, jag undrar var man kan se finalen
av Modelljakten i Kina?
Filmade dom inte in hela tävlingen där? så man kan se den på webbtv någonstans? :)
såg lite lite videos från Elite hemsida tror jag det var som du hade tipsat om. Men undrar om du vet en bättre sida som kommit upp nu i efterhand? :)

KRAM! Din blogg är underbar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*