• header

Provar kläder…

Öppnade den andra kartongen och började gå igenom alla kläder tillsammans med min order-lista. Det fattades 2 plagg och ett par solbrillor, och istället hade de lagt till en extra klänning av en modell.. Varför skulle jag vilja ha två likadana klänningar?

Man blir så trött när man betalat massor i tull och skit och så stämmer det inte. Det är därför jag sällan shoppar utländska sidor för ibland blir det ju bara fel och då är det så krångligt att skicka tillbaka osv..

Jaja, det som Nastygal kom ihåg att lägga ner i kartongen var bra iallafall. Håller på och provar för fullt här! Det blev bland annat några partyklänningar, några snygga toppar/bustiers, ett par coola jeans fulla med stjärnor, en stor hatt m.m…

54 Comments

GJ

Men gud, va tråkigt!
När man betalat så pass mycket i tull som 2200kr bara för kläderna måste det vara en sjukt stor besvikelse. Men Nastygal är väl inte så jättestort företag heller så det blir väl lättare fel och lite krångligare. Eller?

Reply
emma :)

kenza, (detta har inte med ditt inlägg att göra men) hur får du ditt hår så vågigt och fint ? använder du plattången ? :) kram fina du !

Reply
Sara p

Bra att du sa det där med tullen! Hade tänkt beställa därifrån men jag håller mig nog till andra sidor. Däremot funkar det super bra att beställa från forever21 då dem shippar från EU nu istället för USA.

Reply
And

Aah too bad that you did not receive everything maybe you can send them an email about it?

Reply
Elvira :)

Hatar också när man beställer nÅgot och det bara blir fel :( men assnyggt det på bilden :)

Reply
Charlotte

Åå jeansen verkar supersnygga! let us seeeeee!;)
btw älskar din blogg och du är en stor förebild inom mode för mig! + att du verkar ha en sån underbar personlighet! kram

Reply
Lena

Vad trist när det blir så :( Väljer att helst inte handla på internet med tanke på allt trassel som kan bli.

Reply
Tilde

Ja så himla jobbigt när det inte stämmer! D:<
Men kan du inte lägga upp video från shanghai finalen?

Reply
Maria - Passion for heels and fashion

Ja, ibland undrar man vad dom tänker när dom packar ned flera utav samma vara.. Fick en gång hem hela TRE par likadana byxor, i samma storlek och samma utförande, när jag hade beställt ett par. Förstår inte riktigt hur det gick till, haha. Och som för dig så fattades det andra varor, riktigt irriterande då det kom från utanför EU och jag fått betala otroligt mycket i tull :/

Reply
Emelie

Vad trist, tråkigt när det blir så, kan tänka mig vad surt när man fått betala så mkt i tull också..

Reply
Emelie

Ja med tanke på att det är människor som springer omkring på ett lager och samlar ihop allt för hand är det lätt att det kan bli fel!

/Emelie

Reply
Sandra

Blev grymt nyfiken på var ifrån du beställt men kunde inte hitta längre ner heller (kanske missar det) men vart ifrån beställde du? :)

Reply
V

Glasögonen är skit fina! :)
Och hatten e gullig xD
Resten är snygga och coola! x)

Reply
Dixi Wonderland

Usch va tråkigt när de blir så. Beställde från H&M och skulle då ha ett par byxor att träna i men istället skickade dom med en blå blus. Kontaktade dom och fick en rabattkod men byxorna tog tyvärr slut så kunde inte byta till dom ;(
Hoppas att de andra passar bra iaf :D

Reply
Sofia

jag beställde en studentklänning därifrån, var däremot inte alls som jag trodde och när jag skickade tillbaka den fick jag inte pengar!

Reply
Therese

Vad bra att du skrev om tullavgifterna, har nämligen också tänkt att beställa från USA men nu har jag nog ändrat mig. Hoppas att dom kompenserar dig för de fel leveranser dom gjort.

Reply
Jennifer

Så synd att man inte kan lita på att man får fram rätt kläder men de ser snyggt ut

Reply
Sabina S

Hej :) om man frågar sidan om dem kan skriva “gift” på paketet när man beställer kläder på utläska sidor så slipper man betala tull :)

Kanske inte funkar på alla sidor men det brukar funka faktist :D

Reply
Agnes

Det är fin-fina grejer dom har där!
Funderar på att beställa från nastygal, men undrar bara hur mycket man får betala i tull? Har spanat in två toppar men det känns ovärt om det kostar onödigt mycket pengar…
Hur mycket tror du det kan komma att kosta?

Reply
Hanna

Hej fina Kenza :) jag funderar på att beställa en nyårsklänning ifrån nastygal, hur mycket fick du betala i tull? känns ovärt om det blir för dyrt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*