• header

CUTOUT DRESS

ÄLSKAR den här klänningen jag köpte på nastygal! En av mina nya favoritklänningar i garderoben. Jag kommer använda den flitigt i sommar (så kul att jag bara tänker på sommaren redan haha, men är man inte en vintermänniska så blir det så… HATAR kylan!) eller på semestern nu i slutet på månaden.

99 Comments

Frugan

Åh vilken snygg klänning!!
Tänk om man hade en lika snygg kropp som du, då skulle jag också köpt en! =)

Ha det bra.
“Frugan”

Reply
Mikaela

hej Kenza! jag har bara en liten fråga.. vet du vart man kan köpa miss sixty jeans? förutom på åhlens, sist jag var där fanns det inte mycket alls.. men vore jättesnällt om du kunde hjälpa mig genom att svara på denna frågan! kram.

Reply
Emme

Hej Kenza! Undrar om du kan lägga upp en länk till var man kan köpa dina skinnbyxor, dom är ursnygga! Har letat men hittar inte. Ska önska mig i julklapp :) Kram

Reply
Anna

Flytta utomlands då? Du har ju pengarna, om jag var du hade jag inte tvekat en sekund.

Reply
Mahtab♥

hej!

vilken fin kläning! du har alltid en jätte snygg klädstil, och så är du så söt! bara en fråga: vilka affärer köper du mest kläder från?

KRAM MAHTAB♥

Reply
LYNN

Sjukt fin!:D

När man kollar igenom dina arkiv märker man hur otroligt många klänningar och skor, som är sjukt snygga, du har.:)

kramar

Reply
victoria

Jag har bara en fråga Kenza, jag är 14 år och hatar verkligen min skola, typ alla killar i skolan retar mig för min stil och det är skit jobbigt, jag undrar bara om när du var liten om du var typ populär i skolan, om alla killar typ älskade dig och sånt ? :/

Reply
Modemix

Fan vad fina kurvor du har! Men hörru, om du hatar kylan… Varför flyttar du inte utomlands? Bara undrar :D Kram!

Reply
Lilli

snygg klänning! Kan inte du göra en video där man får se din lägenhet. hade varit roligt! :)

Reply
Marie

Åh va fin! var :D Dreglade över den när jag var inne på nastygal men det skulle svida lite i plånboken.. :/

Ha det så bra! Kram

Reply
Maia

Åh den va riktigt snygg! Får också passa på att säga att jag gillar din blogg starkt och att du är den finaste jag vet. :)

Reply
fanny

gud vilken snygg!!
kolla gärna in min blogg också skulle värkligen uppskata det!
btw älskar värkligen din blogg kollar den dagligen! <3<3

Reply
Dixi Wonderland

Personligen gillar jag inte mönstret men modellen va riktigt fin! Sen måste jag säga att det är kul att du vågar bära mönster och färger. Många som bloggar om kläder har ju bara svart eller vitt och det blir så långtråkigt. Ska bli kul att se denna klänningen till en hel outfit med skor, make och hår :D

Reply
Rebecca

Riktigt fin! Nu när du väl visar upp en sån typ av klänning blir man nästan lite sugen på att ha något sånt själv. Skulle gärna vilja höra din åsikt om vilken ålder du tycker man ska ha för att ha en sån klänning? Den är ju trots allt lite “naken”, eller vad man ska säga, haha… :)

Ta hand om dig!
Kram!
/Beccy

Reply
Emilie

ÅH, så avundsjuk på dig o din kropp, önskar man vore lika snygg som dig!
Hur gör du för att hålla dig i form, några hemliga tips? ;)

Reply
Madeleine

Åhhh så jävla snygg klänning! Can wait for Australia så jag kan ta med alla sommarklänningar, snön har inte ens kommit och jag är redan trött på vintern!

Reply
lisa

hej kan du lägga in tips på nyårsklänningar-svarta? snälla
gillar din blogg btw! :D

Reply
Soffan

Galet snygg klänning! Men till något som inte har med bilden att göra: Hur fixar du ditt hår? Är det sådär vågigt naturligt, eller lockar du det? Tack för en sjukt underbar blogg! Kram

Reply
amanda

Du är så jäkla snygg Kenza!! Du har ju bästa kroppen! Du är smal men du har endå värsta kurverna! Finaste höfter och ben!
Snygg klänning, du klär ju i allt;)

Reply
Christie

Personally, I don’t like cutaway dresses in that area – it just looks torn.

But I love the red sweater and Christmas leggings picture below! xxx

Reply
Moa

Sorry, men skriver du inte ratt ofta att du ska anvanda grejer flitigt och sen ser man dem pa bild ungefar en gang i halvaret. Upp till dig hur du spenderar dina pengar, givetvis, men du borde tanka pa hur mycket du egentligen konsumerar.

Reply
Sevilla

någon har lagt på sig ett par kilo… ahahh inte fet alls… nej nej (sarcasm btw)

Reply
Pernilla

jag vill ha din kropp! du är så sjukt snygg!

JAG VIL HA DIN KROPPSFORM!!!!!

Reply
nathalie

Hej Kenza! Jag bara undrar va du har för storlek när du beställer från nasty gal?? Är de normala i storlekarna?? kraaaam

Reply
Sara

kenza, jag måste fråga dig angående längden på klänningen! Jag är några centimeter längre än dig (173) och när jag har en klänning på mig som sitter sådär som din på bilden så kan jag inte röra mig i den utan att den åker upp! det ser perfekt ut när man sätter på sig den hemma och står framför spegeln.. men såfort man går ute i den eller dansar osv så åker den upp och plötsligt visar man i princip skinkorna :P Har du det här problemet också eller funkar sån längd för dig? Känner du dig inte obekväm ute och liksom går och drar ner den hela tiden? Svara GÄRNA för jag ser dig ofta i sån här längd och undrar :P

Reply
haha

så klart att kenza älskar en klänning som slutar precis nedanför rumpan. classy. annars är du en fin tjej….

Reply
Anna

Hej Kenza!

Jag funderar också på att beställa från nastygal men undrar hur klänningarna är. Vilkens storlek har du tagit och tycker du att dom är kort eller kan man böja sig utan att visa rumpan??

//Anna

Reply
Malin

Undrar hur det funkar när man beställer från nastygal? Med betalning, frakt och eventuella tullavgifter, hur snabbt man får sina varor levererade osv? Vore tacksam för svar :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*