• header

Grattis bloggen – 5 år!

Jag är ju så glömsk! Hur kunde jag glömma att min blogg fyllde år igår?? ;-)

Den 6e december 2006 startade jag den här bloggen. 5 år sedan!! HElt sjukt vad tiden går snabbt.

Så grattis till bloggen! Fem år.. FEM.. Hur har jag orkat så länge? Flera gånger om dagen, varje dag? Det känns som att det är dags att sluta snart haha… Närå..

PS. Om ni undrar varför man inte kan hitta mina allra första inlägg är för att jag råkade radera en hel sida med inlägg för flera år sedan…

En utav mina första headers. 16 år på bilderna. Minns dock inte hur min ALLRA första header såg ut, den jag hade när jag var 15 och startade bloggen? Någon som kommer ihåg? Ni var ca 300-500 pers som läste min blogg varje dag den allra första månaden..

214 Comments

Susanna

En finlandssvensk läsare från Ekenäs i Finland, altså jag, har läst din blogg enda sen tiden före dendär headern! Shaisse va tiden går fort, är ett år yngre än dig och du är faktiskt en superhjälte för mig, och du har blivit en vardaglig rutin. Klickar in här helatiden, ofta förgyller du min dag och så ofta som du ger mig inspiration.. ojoj! Tack för en jordnära , blogg som du håller din egen stil på, du är en riktig förebild! Härligt att få följa med dig dessa år! Tack Kenza!

kramar från andra sidan havet!

Reply
Elin

Grattis tjejen! Kan du inte förklara i ett inlägg hur du gjorde för att få en sådan framgångsrik blogg? Från ruta ett liksom? :)

Reply
rebecca

hmm. jag kommer så väl ihåg när du bytte till denna headern, tyckte den var så sjukt snygg då haha :D Men minns fan inte vilken du hade innan den.. :o

Reply
Lisa

Grattis till blogg och till dig Kenza som har orkat blogga i Hela Fem år !!! Sjukt imponerad !!!

Reply
amanda molander

hur kunde du få så många läsare i början? måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg och tack vare dig har jag fått massor av inspiration bland annat av tex dina kläder och sånt.
PUSS!

Reply
Angelica

Åh, jag började läsa din blogg när du hade en guldig design och headern var bara Kenza Zouiten med guldtext (tyckte det var skiiitcoolt) och din profilbild var en bild på dig i en guldram :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*