• header

Grattis bloggen – 5 år!

Jag är ju så glömsk! Hur kunde jag glömma att min blogg fyllde år igår?? ;-)

Den 6e december 2006 startade jag den här bloggen. 5 år sedan!! HElt sjukt vad tiden går snabbt.

Så grattis till bloggen! Fem år.. FEM.. Hur har jag orkat så länge? Flera gånger om dagen, varje dag? Det känns som att det är dags att sluta snart haha… Närå..

PS. Om ni undrar varför man inte kan hitta mina allra första inlägg är för att jag råkade radera en hel sida med inlägg för flera år sedan…

En utav mina första headers. 16 år på bilderna. Minns dock inte hur min ALLRA första header såg ut, den jag hade när jag var 15 och startade bloggen? Någon som kommer ihåg? Ni var ca 300-500 pers som läste min blogg varje dag den allra första månaden..

214 Comments

Sabina

Var det inte typ två bilder på dina läppar? :o eller det kanske var senare…

Reply
josefine

Har följt din blogg några år nu och det är sjukt hur fort tiden går! Grattis till bloggen eller hur man säger haha. Ha en fin kväll :)

Reply
lis

what? did google translate that right? i feels like you should stop blogging soon?

:O

NOOO :(

Reply
Nella

Grattis till bloggen då! och du Kenza, tänk inte ens tanken på att sluta blogga! haha :P

Reply
Malin

Haha tänk vad många inlägg det blir! Tack för en jättebra blogg, den uppskattas mycket :)

Reply
Sara

Haha du hade en ganska tråkig enkel med bara hela ditt namn. Är för mig att den var suddig till och med. Sen ändrade du till liknande fast tydligare. Trogen som kmr ihåg sånt haha! :p

Reply
SHOAKAN

alltså ja minns för ca 5 år sen, då var jag 11-12 år.. startade min första blogg. Visste inte ens vad det var, och visste inte vad outfit var heller. Så jag googlade på outfit, och hittade din blogg för första gången… fast minns inte hur din header såg ut.. sorry hihi!:) har tyckt att du är snygg sen googlingen ^^

Reply
julia

kan du inte börja med som du gjorde förut att vid varje avslutad månad resumera den eller året innan? :D

Reply
läsare

Känns otroligt konstigt att det har gått 5 år. 5 år, aldrig kommenterat, men alltid läst, minst en gång per dag. Känns som att jag känner dig, haha! Ha de gött o keep up the good work!

Reply
Bella

Grattis!! Du har en underbar blogg Kenza, och jag bara älskar dej! du e så söt, vacker och snäll. Puss <3

Reply
Lisa

känns rätt sjukt att jag följt din blogg nästan varje dag i 5 år, jag är en av fossilerna här haha :D Hade du verkligen en header med bilder? kan ej minnas det..men iafdu är grym , kämpa på!

Reply
Jennifer

Grattis till bloggen och du måste bara ha kvar den älskar att läsa din blogg:) <3

Reply
a

GRATTIS!!!!!!
men jag undrar hur du startade du den? men typ blogg.se eller hur gjorde du?
kram ella

Reply
Emelie

Åååh vilka snygga bilder på dig! Hade varit jättekul att se andra lite mer “modelliga” bilder från när du var yngre :D

Reply
myaraq

sjukaste är nog att jag har läst bloggen ungefär alla dessa åren. minns dock inte hur din header såg ut.

men hejja kenza och grattis bloggen! :)

Reply
Jenny

Jag kollade bak i arkivet och hittade en video där du låste in dig själv på toaletten och surade för att ingen ville hjälpa dig att ta en “dagens outfit” bild. Haha, roligt att titta tillbaka! :)

Reply
Hanna

Försåt inte hur du orkar. Att alltid ta kort och läggs upp så mycket.

Men det jag ville säga va att jag gillar verkligen din blogg. Du visar verkligen vem du är uppmuntrar och peppar dina läsare. Du är ä k t a gillas till tusen. hoppas du får en fortsatt trevlig kväll.

Reply
Roos

Congratulations, your blog is amazing and you achieved so much with it! You should be proud of yourself ;) How did you get so many viewers from the beginning onwards? Any special tips? :)

Reply
matilda

Kag minns dina allra första inlägg om din pappa och minns inlägg när du förklarat och minns när du skrev att du skulle radera dom. Älskat dig sen den stunden du var så ärlig, då min pappa är likadan men förstår att du inte kan skriva om det med 170 000 läsare

Reply
Amanda

Åh herregud, är det så länge? Vad gammal jag känner mig nu.. Har läst din blogg från starten men minns inte den första headern tyvärr, blandar ihop alla känns det som! Men denna minns jag definitivt! Din blogg var den första jag började läsa :)
Hoppas på fler år “tillsammans”! :) Kram!

Reply
S

Jag kom bara ihåg att du hade en gul blogg i början, och så hade du en svartvit profilbild där du fotade dig själv i en spegel =)

Reply
sanna

kommer ihåg den tredje bilden från vänster! Har följt din blogg ett bra tag. ;) Och hur bra som helst är den! Kramar <3

Reply
frida

OH SHIT jag har följt ditt liv dag ut och dag in i fyra år!

Känns sjukare än att du har skrivit om det så länge…

Haha! Kul iallafall. Grattis! :)

Reply
NaRi

WOW congrats kenza
i love your blog and your style you inspire alot of people
And i read your blog for almost 2 years :) WELL DONE

Reply
Karina

My congratulations!
Continue to make happy your readers with this wonderful blog. I wish you a lot of inspiration and only a good emotions to this blog!

♥ ♥

Reply
Lisa

Jag kommer ihåg! Det var typ en bild när du stod och gjorde någon sak med något med armarna i något som liknade en provhytt typ.. Tror du hade något vitt på dig.

Reply
E

Jag har varit med sen för alltid! Minns hur avundsjuk jag var på ditt och Anthonys förhållande ;)

Reply
Mathilda BLOPPIS

jag vet att du hade en bild på sidan iaf där du stod o “posade” och hade en liten brun väska över axeln snett över.. haha.. och det var nog i början!

Reply
Anna

Jag undrar hur du kunde ha så många läsare redan då hur gjorde du för att “sprida” din blogg? :) kram <3

Reply
Stina

Hade du inte en header med bilder från plåtningen då du satt i klackar på asfalt och hade typ något svart tyg i händerna mot kroppen bara.. Har för mig att den tog mycket plats liksom i början den bilden. Eller så är det bara för att jag tyckte du var så himla vacker som jag minns den :)

Reply
T

Gud, 5 år?! jag var bland de där första hundra.. minns när du en gång skrev att du hade 8,000 läsare och jag tyckte att det var helt ouppnåeligt. Jag hoppas du verkligen är lika mjuk och fantastisk som du är i bloggen!

Reply
nathalie

hej kenza riktig skönhet är du ! men hade en fråga till dig hade du aldrig problem när du va mindre ? för full ? finnar ? killar ? oskuld ? vorre kul om du kunde ta upp lite om din barndom(:

Reply
anonym

Klart att du inte kommer att sluta blogga, det är allt du lever på ju! Annars skulle du inte klara ditt så kallade liv.

Reply
Ch

ååh lika vacker då som nu!

men har en liten fråga: hur får man läsare till bloggen? försöker sprida den bland vänner & bekanta men det verkar inte lyckas…

DU ÄR BÄST!

Reply
Dixi Wonderland

GUD! Helt sjukt att du hade så många läsare redan första månaden xD Men va roligt ändå att man har följt dig i så många år. Skulle kännas jätte konstigt att inte kunna läsa din blogg. Jag kommer bli riktigt ledsen den dagen du lägger ner bloggen :( Får hoppas att du egentligen aldrig gör de utan smyger in ett inlägg iaf en gång i veckan ;)

Reply
Ida

Oj, jag läste innan du var stor, men minns inte just nu… Om jag ser den känner jag säkert igen iaf :)
Var så roligt då vi båda var CS-tjejer och modeintresserade :D

GRATTIS!

Reply
Jessica

Jag har läst din blogg i flera år varje dag!! Du är så jävla gryym :D sluta aldrig blogga!!!

Reply
lady kiba

Wow, hade du redans så många läsare. Kul! :D
Det är kul att läsa bakåt i dina arkiv, har gjort det för många gånger nu, hahaha! :P

Reply
Elin

Den där headern tror jag i alla fall att jag kommer ihåg, tror du hade den när jag började läsa din blogg för lite mer än 4 år sen :)

Reply
Mia

Jag har läst den sen dess, men kan inte riktigt minnas hur headern såg ut…. Hmm.. Tänk att det har gått 5 år! GRATTIS!

Reply
Vanja

Hej Kenza! jag har en fråga angående Jofama by Kenza. Jag ska köpa Kenza 3 men har lite problem med storlekarna. 36 sitter perfekt när jag tex. bara har en blus under, men det går knappt att ha en kofta under. 38 sitter bra med en kofta/tjockare tröja under men med bara något tunt blir den rätt stor och veckar sig i ärmarna. Min fråga till dig är hur mycket töjer den sig? och vilken skulle du rekommendera? jag har tänkt på 38an, men samtidigt är det tråkigt om den inte sitter lika snyggt när det är några grader varmare. Tack på förhand!

Reply
Miranda

Hej :) Har jag följt din blogg i fem år? Herregud vad tiden rinner iväg. Kommer ihåg att jag fick tips av en kompis att du skrivit om hur man ändrar sin blogg design, typ färg och typsnitt. Det var till stor hjälp faktiskt hehe. Kommer dock inte ihåg hur din designe såg ut, beige bakgrund har jag för mig i alla fall.

Kram

Reply
Yanmay

Grattis Kenza & Grattis Bloggen på 5 års dagen. Kenza du är bäst och varje gång jag läser din blogg så blir jag glad. Tack för att du finns<3

Reply
Hannah

Grattis världens bästa blogg! Slutar du någonsin blogga så går jag under, har följt dig i fyra år ungefär :)

Reply
Madde

ååh vad länge jag har läst din blogg inser jag! läste den redan när du hade den headern haha. hur många läsare hade du då ungefär om du vet och när var det? :)

Reply
Elin

Helt sjukt att jag kommer ihåg när du hade den där headern! Tänk att man läste din blogg redan då och har gjort det sedan dess! :)

Reply
jovana

jo jag kommer ihåg du hade som ett collage med tusen bilder och sedan stod det kenza zouiten

Reply
A

du fick mig att börja blogga kenza haha.Visste inte knappt vad en blogg var då.. Minns det som igår när jag läste artikeln om dig i Metro, du och Mani. Gud vad länge sen hahaha jag var själv 16 år, och nu är jag 21. känns som jag växt upp med dig, trots att jag inte känner dig så har jag följt din blogg sen januari 2007 lika mkt som du uppdaterar klickar jag mig in här (: . Det är sjukt ändå vad tiden har gått fort, kommer kännas konstigt när du väl slutar blogga!

Reply
Mona

Åh vad kul! Jag har läst din blogg sedan 2007 haha, tiden har gått så snabbt. Minns att jag tyckte du hade sjukt snygga kläder, snygg pojkvän och perfekt liv typ. Det var så bra att du på den tiden brukade dela med dig av dina problem (jag förstår att du inte gör det längre, med så många läsare) och jag insåg att även perfekta människor kanske inte är så perfekta.

Tack för en bra tid!! trogen läsare haha.

Reply
Linnea

Grattis till 5 år med din blogg! Jag kommer ihåg när du hade den headern. Det känns inte som att det var så länge sedan!

Reply
Roza

haha kommer ihåg den headern..hörde från mina kompisar om din blogg och läste den första gången när jag var 17 :) nostalgi

Reply
Jossan

ååååå, detta påminner mig om hur jävla länge jag har läst din blogg! det är ju från start!!! är ett år yngre än dig och när du säger att du e 16 på bilderna kan jag inte fatta att jag var 15!!! kommer så väl ihåg när du bytte till denna headern och tyckte den var assnygg! haha :D
Kenza, du är bäst med den bästa attityden också.

Reply
Sara w

Jag var en av dom första som läste din blogg och älskar den lika mycket nu som då:) <3

Reply
Sara w

Jag var en av dom fösta som läste din blogg och älskar den lika mycket då som nu!:)<3

Reply
Jakob Andersson

Det är när man får en “påminnelse” som denna som man inser hur länge man faktiskt hängt med i din blogg eftersom jag minns när du hade den där headern… Haha! :D

Så otroligt häftigt fenomen det här med bloggar endå, när man ser och har fått “hänga med” i dina framgångar. Så sjukt coolt! :) Det glädjer en, i alla fall mig, så otroligt mycket ska du veta.

Jag vill bara önska dig all framgång och lycka Kenza! Du är så fantastiskt duktig på det du gör. Grattis bloggen på 5-årsdagen! :) Haha.

Reply
Zarah-Lou

Jag minns inte alls vad du hade för header, men jag minns PRECIS när jag började följa dig och din blogg..

Det var typ den första “chocken” i bloggvärlden – du hade en bild på dig tagen bakifrån, du hade ingen överdel, hade handen över bröstet och lipade in mot kameran. Det var tydligen KATASTROF då. ALLA gick i taket!

Det är megaLOL på den med tanke på vad som skrivs och visas idag i bloggvärlden! hahaha!

Reply
Thessan

Jag glömmer aldrig den bilden du hade nr du poserar i en ram.. Det måst vara för fem år sdan, dck vet jag inte ifall det var en header? :P

Reply
Ronja

oj har du bloggat så länge? Grattiss!!! Tänk att du hade 300-500 om dan medans jag just nu bara har kanske 12?….. hade 100 men ändrade namnet på bloggen :P Några tips på hur man kan få in mera läsare till bloggen?

Reply
Karolin Axelsson

Jag kommer ihåg när jag först hörde om dig. Jag hade köpt en ny väska. En svart med dragkedjor på sidorna, ganska stor från nilsons skor eller kanske var det någon annan skoaffär som råkade ha väskor och så sa min kompis att en stor bloggerska hade en likadan väska!.. Då var jag ju såklart tvungen att kika in… sedan dess har jag kollat läget då och då!

Reply
Linnea

Minns när du gjorde plåtningen för den tredje bilden i headern, det fanns en bild när du håller i ett paraply tror jag( med knäna ihop lite granna ;) )minns att jag älskade den bilden på dig! :D

Reply
alexandra

haha jag minns den headern som igår.. fatta att jag snart har läst din blogg i 5 år! :P jag kommer dock inte heller riktigt ihåg hur din första header såg ut..

Reply
LIENE

Jag minns den här header:D älskade din blogg när jag började läsa den.
Grattis till bloggen i efterskott!

Reply
Leniza

Wow,congratulation! You’re really amazing! Thank u fot your blog ^_^ And..don’t forget about Tokio Hotel.

Reply
Mikaela

Vi andra går ju upp till våra jobb och är där, flera timmar, varje dag.. Skulle inte ha nåt emot att byta med dig alls. Hehe men ja, ibland kan jag förstå att det är jobbigt att blogga men det är ALLA jobb ibland. Skillnaden är att verkligen inte alla tjänar sexsiffrigt så tycker du ska va jävligt tacksam :)

Reply
S

Du hade väl rosa bakgrund och ditt namn i stora bokstäver överst ett tag? Men jag minns inte om det var din första header :) Jag kanske har fel nu men hade inte du en blogg som du sedan tog bort (du bestämde dig för att sluta blogga) men sedan kom tillbaka efter någon vecka med den här bloggen? ;)

Reply
Olivia

Grattis Kenza!

Tack för alla dessa års intressanta läsning! Jag har följt dig sedan slutet på 2007 så nu känns du nästan som en vän. Du är i alla fall en stor förebild och stilikon för mig.

Tack <3

Reply
lilly

Shit, det betyder alltså att jag har följt den här bloggen i lite mer än fyra år? .. helt sjukt hur snabbt tiden går

Reply
Miss. M

Grattis Kenza!!! :D

Kramar från en trogen följare av din blogg! // PUSS PUSS :D

Reply
maria

Ett Stort Grattis!!! Underbart <3 <3 <3
Ha en bra dag och vecka!!=D

Massa Kramar till dig Vackra Kenza <3

Reply
Sanna

Hej, Grym blogg har du!!!!
Men på tal om någonting helt annat jag behöver din hjälp.
Jag har nu i snart 1 års tid letat lägenhet i Sthlm men utan resultat, visst folk har hört av sig om rum, pyttesmå lägenheter tom lägenheter med rosa väggar i varje rum men nej tack! Jag är inte kräsen … men en någorlunda bra men fräsch lägenhet.
Jag vill testa någonting nytt alltså flytta till Stockholm från denna håla jag bor.
Tack du är grym.

Reply
David

GRATTIS KENZA!:) Kolla gärna in bloggen som en kille driver och som precis uppdaterats, gäller er alla! :P Tror dock inte jag orkar hålla igång fem år, men det får vi helt enkelt se tycker jag! Ha det bra!

Och fem år… Det är bra och sjukt duktigt gjort!

Reply
spacetime

Jag kommer ihåg den!! åh hur ska jag förklara den. Det stod “KENZA” eller “KENZAS” i guldiga (?) stora bokstäver och så var det lila eller rosa diamanter runt som en ram… Haha!

Reply
joss

Hello fining.
Har du slutat lägga upp bilder i början av månaden från den månaden året innan?
Det var kul att se.
Kram.

Reply
SHEJS

trött på ännu en dagens outfit-blogg??! kolla in våran sjuka hlt knasiga blogg där vi lägger upp roliga bilder, videos och skriver allmänt skjukt roliga inlägg! Check it ouuuutttttt

Reply
Louise

Varmt välkommen till min blogg! Jag är en tjej på 22år, som skriver om hur det är att leva med social fobi, lite om min träning och mycket mer! Kika gärna in, eller släng in en kommentar! :)

Reply
Luucy

Jag tror att jag började följa dig när du hade den headern som är i inlägget :D tänk vad tiden går…

Reply
Stina-Lee

Grattis! Det är helt stört hur länge vi har upprätthållit våra bloggar. Vilken resa! Och jag minns allt våra små samtal på msn, hihi. När du helt spontant skrev “Äh vad fan.. Kan vi inte dra till London i helgen?”. Jag var tyvärr pank så det blev inget, haha. Men tror bestämt att du åkte med mini istället. Kram och hälsa familjen.

Reply
Frida

GRATTIS KENZA! kommer följa din blogg tills du slutar blogga, du är min förebild och jag älskar dig. puss!

Reply
Amandasrader

Inatt drömde jag att jag och min syster skulle på fest. Mitt i allt så kommer du dit lite småfull och jätteglad och smakar vår dricka. Haha! :)

Grattis bloggen!

Reply
ellinor karlsson

hej kenza, grattis till bloggen förresten! men det va inte de jag ville säga, jag undrar vad du tycker om vad alla tidningar skriver om julia, hon som vann modeljakten och allt de där. de skriver ju att juryn har valt fel på grund av hur årets vinnare ser ut. att hon ser ut som ett skelett, vad tycker du om allt de här ? kram :)

Reply
Carolina

Och jag har läst din blogg (nästan) sen den började åå herregud… Kenza du ska bara veta att du är min största fan.
Jag önskar att jag kunde få se dig, Som julkändis.

Grattis Kenza många kramar.

Reply
cecc

Oj vad länge:) Man har ju hängt med hela tiden!Kommer dock inte ihåg hur din första header såg ut!

Reply
Julia

Jag vet inte om jag någonsin har kommenterat, men jag har faktiskt hängt här ända sedan december 2006, haha. Har ett litet love-hate relationship med din blogg, måste jag säga, men det går inte att komma ifrån att du är en otroligt driven och ödmjuk person som många nog kan lära sig ett och annat av (inklusive mig själv). Jag hoppas att du fortsätter vara lika framgångsrik som du varit de senaste fem åren, du lyckas ju uppenbarligen göra något väldigt rätt! :P Och så ett litet tack för att du delar med dig av ditt liv, det är kul att följa :)

Reply
Sandra

Den headern hade du när jag började läsa :) Har nog läst din blogg i ett par år iallafall, var innan du träffade Aleks :P

Reply
Julia

Hej! Hur fick du så många läsare? Jag menar 300-500 första månaden, det är rätt bra jobbat! ;)
Har du några tips??
Älskar din blogg <3

Reply
eheb^^

Heejsan söötaste Kenza!!
Jag avgudar din blogg…och jag vet en annan som gör det!!
Hon heter Amanda och är min kusin. Hon vill ok få igång sin blogg som du har gjort. Så…snälla söta kan inte du länka den här bloggen på din blogg. Hon skulle bli så glad. Snälla^^<3
/Eheb:D

Reply
jenny

jag vill minnas att det var en enda bild på dig, och sen stod det typ “kenza” eller “kenzas” eller något sånt. kan dock absolut inte komma ihåg bilden men har för mig att temat var lite beighe/rosa-aktigt. uh. länge sen, sjuuukt att din blogg fortfarande är awesome (och det är förövrigt den enda bloggen jag fortfarande följer regelbundet sen jag började läsa)

Reply
Linda

Headern va vit typ, med grå text där det stog Kenza Z tror ja d va å sen en liten grå krumelur i ena hörnet ;)

Reply
Sofie

Grattis Kenza! :D
Kan du inte lägga upp bilderna som var med i headern i lite större format?? ;) Så kul att kolla på gamla bilder! :)
Bara så du vet så är din blogg bäst! KRAM <3

Reply
Emma

Det är vid sånna här inlägg jag verkligen inser hur sjukt många år jag har läst din blogg haha!

Reply
anna

Har varit en slav till din blogg från första början! Lika sjukt som du skrivit var dag har jag läst nästintill var dag! Tack för en otroligt härlig blogg!! Kram

Reply
xenia

How did you get 300-500 readers in a month. When I had a blog, I had no readers for 4 months and then I just gave up. It seems like it all came to you very quickly and easily. If not, then could you tell me how you succeeded sa quickly and how you even started and all that, please. It would be very helpful. And please please respond! ;) Hugs!

Reply
Nathalie

HERREGUD! Jag har följt dig sen du hade den där headern… och jag är 16 år :P hahaha sjukt!
Ha det toppen Kenza, du är bezt :)<3

Reply
Hanna

Grattis till bloggen!
Kan inte du lägga ut lite modellbilder på dig? tvåfrån varje år du har bloggat eller något sånt?
Kram! :)

Reply
Christine

På den andra bilden (från vänster) så påminner du lite om Ivy i 90210 :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*