• header

5

Hittade fem bilder från i lördags, galen utekväll med bästis & några killkompisar! Jag hade på mig en jättefin vinröd sammetsklänning från American Apparel med djup urringning i ryggen. Har många sånna fodral och det är perfekt att bara slänga på sig ett sånt + höga klackar när man har noll inspiration innan en utekväll. Just denna har jag även i marinblå sammet. Superfin. :)

Idag är det torsdag och jag börjar fan bli lite partysugen inför helgen, men nej!! Den här helgen blir det myskvällar och bullbak.

Haha ok, de två sista bilderna? Nadia ska alltid ta kort på folks rövar när vi är ute..

85 Comments

Annah

Jag ska ocksa kopa en san klanning nu nar jag ser hur den smickrar en rund bak. :)Jattefint!!!

Reply
ida

Skitfin var du!! Men tycker du är ute och festar lite väl ofta när du har pojkvän…

Kenzas svar: Jag visste inte att det endast var singlar som fick gå ut och dansa och ha kul? Haha.. Sen går jag och min pojkvän ofta ut tillsammans med våra vänner.. :) Men du kanske tycker att man ska sitta hemma och ha tråkigt hela tiden bara för att man är i ett förhållande? ;P

Reply
lisa

hej kenza! älskar klänningen funderar på att klicka hem mig en likadan jag med men kan inte välja om jag ska köpa den blå eller den vinröda så skulle inte du kunna ta lite bättre bilder när du har på dig den röda och den blå? och sen undrar jag om det var något problem att beställa ifrån den hemsidan? :) tack på förhand. kram

Reply
Fanny

Hej Kenza! Galet snygg kropp (och ansikte)har du! Och bäst av allt en fin personlighet att matcha med det! Jag undrar ifall du skulle kunna göra ett litet inlägg om vad du använder dig av för inställningar på din kamera när du fotar dina outfits i dagsljus och hur du tar dessa snygga partybilder så att det ser ut som det gör på bilderna ovan. Har nämligen just införskaffat en canon g12 och jag gissar att det är fler än jag som har gjort det för att kunna ta lika fina kort som du. Skulle vara grymt om du kunde göra det! Tack :)

Reply
Lina

jag älskar deras klänningar! jag älskar hela den butiken. så sjukt kul att det finns såna kläder att få tag på här, utan att det blir för dyrt liksom!

Reply
Susan

du får så fina bilder med din kamera, har likadan men får inte alls så fina.. Vad använder du för inställningar ? :)

Reply
Jessica

Kan du visa vad du har för “bh” under klänningar med bar rygg? Eller vilka nipple-covers du använder? :)

Reply
Patricia

Kul att du är ute och festar med dina vänner, tycker det är så tråkigt ibland när mina tjejkompisar skaffar kille att dem bara sitter hemma och låter sin pojkvän bestämma över dem. Sen blir dem osocial och smsar inte så ofta för att dem är så kära osv. Sen kommer dem någon vecka eller månad senare och säger att dem saknat än när deras pojkvän gör slut med dem för dem varit för ofta och han är trött på en. Hate guys dem kan vara såna svin. Btw länge sen man såg visa av dina vänner, visa har man inte sätt på flera månader visa lite då och då. Lever Philip? länge sen man såg han. Dilay också pluggar hon fortfarande halmstad. När kommer du göra fråge stund igen? och lägga upp update vad som hänt det senaste året? Hur känner du Adem? Han hänger med kissie ganska mycket på stureplan sätt några bilder i hennes album osv. är du kissie vänner eller är det okej mellan er. Ha fråge stund snälla snälla jätte länge sen säkert många som undrar. Mvh Patricia

Reply
Gabriella

huuuuur köpte du den klänningen? det går inte att beställa till sverige? :( lissen i ögat ville ha en liknande så himla gärna…

Reply
Mikaela

Hahaha har märkt att vi har rätt mycket gemensamma vänner, kul. Känner också Adem!

Reply
EMMAS

hejhej Kenza <3

jag är nog ditt största fan! jag är ungefär inne på din blogg 5 ggr per dag xD
hihi!
det är bara för att den är suuuper bra! (Y)

iallafall, har just nu en Dagen Blogg på bloggen checka in där :) håller på tills nyår xD haha puss! <3 <3

Reply
hanna

Den sista bilden på din rumpa la du endast upp för att “bevisa” att du inte är plattrumpa. rolig du är kenza ibland..

Reply
Samantha

Superfin klänning!
Du har inte lust att tipsa om lite andra sammetsplagg, gärna toppar? Har så svårt att hitta och du har jävligt bra smak :) kram!

Reply
Becca

VILKEEEEEEEEN BAJJA!!! WOOP WOOOOP! Hade också lagt upp den 1000 gånger om, på min blogg om jag var du!

Skoja ba haha kände bara för att berömma den lite eftersom det är så många Haters här.. Ser upp till dig eftersom du verkligen VET att folk kommer börja skriva massa skit om du lägger upp en sådan bild, men ändå gör du det! Grymt! inte för att bilden är nån big deal men aa du fattar, den är en big deal för no lifers :)

Haters don’t have you, they hate themselves cuz you’re a reflection of what they wish to be ;)

Reply
Julia

Bara en fråga: Umgås du aldrig med Dilay, Mika eller Humlan längre? Och när du skriver bästis, är det Nadia du menar? Har lite svårt att hänga med ibland hehe…:)

Reply
Paulina

jag kan inte välja sverige som land när jag ska beställa från AA, hur gör jag???

Reply
Dixi Wonderland

HAHAHAHA sjukaste kommentaren ever! Aleks äger dig ju inte. Tror bara han tycker de är kul att du går ut och har roligt med dina vänner. Det visar ju bara att du är självständig samt att man behöver få gå ut ensam med sina tjejer och bara festa loss. Tycker du har bra variation i ditt liv när de kommer till hemmakvällar och partynätter osv, önskar själv att jag gick ut oftare ;D

Reply
ida

Svar till Kenza: Nej det tycker jag inte!! Men tycker heller inte man går ut så ofta som varannan helg med andra än ens pojkvän och andra killpolare…

Reply
Hanna

Ida is true, You dont need to sit at home, but you dont need to hang the slut out? why cant you stay at home and have fun with your bf. Or do you think I”m a model, i Earn so much money so I can do what i wanna do and if he’s not oke with it he can leave bc im zooooo pretty and can get everyone that i want? hmmm ur somethimes a pub >.< woohhh have funnnn get drunkkkkk paryyy woohhhh owh and dont forget my ass on pictures whaha Lmao slutt. Your dad is a mocro, i dont see it back in your behavior.

Reply
lisa

Du verkar inte kunna lägga upp för galna bilder men den sista bilden kunde du lägga upp, fast det förstår jag dock med en röv som din haha

Reply
Filippa

Hahaha! Va? Inte festa för att man har pojkvän? Dummaste jag hört. Man måste väl få ha kul med sina vänner ute fast man har pojkvän? Äh, slutar man ha kul bara för man har pojkvän så är man ju bara en olycklig människa.
Tycker det är skit bra att du fortfarande är ute och festar med dina vänner men även kan festa med din pojkvän. Go kenza.

Reply
Emmacarolin

Tack Kenza för en fin blogg som alltid är fylld med roliga inlägg, vardag som fest. Detta räddar en stor del av mina dagar i bebisväntan! :)

Reply
Frida

Vad har du för storlek på klänningen? Ska beställa från AA och vill ju inte få hem en klänning som inte passar.. Tack!:)

Reply
ida

Men snälla!!!!!!!!!!!!!!! Klart man får gå ut!!!!!!!!!!! Jag bara sa att jag tycker hon festar lite väl ofta med kompisarna utan pojkvännen och särskilt med andra killpolare tycker jag inte att man gör. Festar Alex med andra tjejer?! Tycker inte man gör så när man är vuxen i ett allvarligt förhållande. Men hon gör som hon vill. Ni behöver inte alla försvara henne. Så drygt!!

Reply
Lovisa

Så himla snygg klänning!! Skulle inte du kunna lägga upp ett inlägg med jul- och nyårstips på kläder? :D

Reply
"emilia"

till Hanna och Ida: varför lägger ni er i Kenzas liv, låt henne gå ut om hon vill, vad har ni för rätt att ifrågasätta det? Vad spelar det för roll att hon har pojkvän, får man inte gå ut för det eller?
Get a life.
Tycker snarare att det är bra att Kenza fortfarande träffar sina vänner o går ut o festar med dem, om ändå mina vänner som har pojkvänner nu kunde tänka på att göra det också, de smsar/hör nästan aldrig av sig längre och är bara med sina pojkvänner… irriterande. aja lite off topic här nu men men.
fina bilder kenza! :)
älskar din blogg.

Reply
olivia

håller på att beställa den kläningen du har på dig och funderar på vilken storlek jag ska ta.. vilken storlek har du och är dom små i storlekarna ?
du är grym kenza !
tacksam för svar på min fråga :)

Reply
sarah

snälla svara på vilken storlek du har i din klänning ?
iaf du är oehört snygg !

Reply
Ida

De där klänningarna är så fina :) Har själv stått och hållit i den vinröda, men slog aldrig till. dumt gjort.. ;)

Reply
Alma

FANTASTISK KLÄNNING! Kan du vara galet vänlig och berätta hur du gör med BHn?? Finns så mycket fina klänningar med likadan rygg så det vore trevligt med ett par tips så där! :)

Reply
sara

vad har du på dig för bh ? jag tycker såna klänningar är så snygga men vet inte vad man har på sig under!

Reply
Diana

hehe,, jag såg dig på en klubb i Turkiet Robin Hood i september,, Du är platt som fan och har ingen rumpa alls!! detta är bara bildretuschering eller kanske inläg Jag är ledsen att jag måste avslöja dig

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*