• header

300 ways to shit on a human

Var som sagt iväg och tränade en sväng på förmiddagen. Det blev 40 minuter på löpbandet, hade tänkt träna lite längre men mina ben var HELT slut så det fick duga! Nu har jag tränat 2 gånger den här veckan och det räcker gott och väl för mig. Brukar egentligen köra zumba på söndagar men nu på söndag har jag och vännern abokat in bullbak! :)

Jag hade ju lätt det coolaste linnet på gymmet iallafall, moahaha. 300 ways to shit on a human – This is my favorite class!

Svettig & glad efter träningen

Från Kan Dee :)

70 Comments

marre

söta Kenza, nu fick jag lust att sjäv träna bara för de haha :P
trevlig helg på dig!

Reply
Miku

Coolt linne!^^
Skulle också “träna(rida)” idag, Men vädret förstörde allt :/ Och jag var super taggad…aja. Men det blev en bra dag ändå^^

Reply
josefine

Så härligt att träna, jag hade en lång håltimme idag så sprang till gymmet och körde 15 km crosstrainer, sen är man pigg och glad hela dagen :)

Reply
Caroline Nilsson

Hej superfina Kenza!
Jag skulle vilja köpa en riktigt fin röd kabelstickad tröja/klänning, helst lite längre så man kan bära den med bara strumpbyxor under. Har du några tips? tack :)

Reply
cilla

haha funderar just på köpa t-shirten med det trycket till min kille. Så jäkla coola kläder från Kan Dee, miljövänliga material i kläderna med vilket är ännu bättre! :)

Reply
Felicia

Hej Kenza! :D

Skulle bli jätteglad om skulle kunna svara på den här kommentaren i ett inlägg Men jag undrar om du har några tips om snygga nyårs klänningar till ett bra pris? Om du skulle kunna sätta ihop lite snygga som du tycker passa bra.

Älskar din blogg! Kram :D

Reply
madde

vilken atorlek har du på det limnet? ska beställa ett men vet inte riktigt vilken atorlek, har i vanliga fall xs/s :D

Reply
Märta

Hej Kenza! Jag bor i Finland och jag undrar om det kostar mer för mig om jag köper dina jackor via nätet till Finland? :) Undrar också hur du fixar dina ögonbryn? :)

Älskar din blogg! Kramar ♥♥

Reply
Lina

Vad är grejen med att springa i 40 min? Har läst det i många andra bloggar också! Varför inte 30, 45 eller 60? :P

Reply
Emma

Lika snyggt som vanligt!!
Vad har du för modell på din kamera? Vill ha en ny och den tar ju bra bilder ;)

Reply
Tante Jul

Det hadde kanskje vært enda morsommere om det ikke hadde vært småfugler som var avbildet…

Eller nei, det synes jeg egentlig ikke.

Reply
MIN BLOPPIS

Tycker linnet är grymt snygg. Älskar Kan Dees plagg!! :-D

Kolla in min bloppis där jag säljer plagg från Vero Moda, Sisters, New Yorker och Ginatricot/H&M i jättefint skick. Varför det inte finns pris? Därför att DU bestämmer vad du vill betala. Skäms inte för att pruta! :-D

Reply
Sofia

Haha jävlar vad ballt linne :D var tvungen att direkt gå in och köpa ett, bruden här som inte spontanhandlar i första taget!

Reply
elina

hej kenza:)
vilken storlek har du på linnet?(och alla andra kan dee linnen du har) älskar dom! jag tänkte önska mig ett i julklapp men vet inte vilken storlek..
svara gärna!:)

Reply
Felicia

Hur kommer det sig att man uttalar ditt namn Kinza och inte Kenza? :) svara gärna i ett inlägg! Massa julkramar till dig!

Reply
Stine

haha! Må faktisk si meg enig med kommentaren oppi her; du har visse lihetstrekk med Ivy Sullivan = Gillian Zinser fra 90210. Hun er jo virkelig vakker som deg.

Reply
sara

Hejsan kenza. jag undrar hur får du din hy att se så fin ut?? kan du ger lite tips på vad du använder. =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*