• header

9e december 2011

Hello!

Jag sitter och käkar frukost framför Seventh Heaven. Alltså jag hatar verkligen den serien, förstår inte varför de fortfarande visar den efter alla dessa år.. Men jag kan inte låta bli att titta?? Haha..

Såhär såg det ut när jag gjorde gröt i köket. Jag brukar dränka min havregrynsgröt i hallonsylt för att det ska bli gott, men idag tänkte jag testa på något nyttigare. Så jag blandade i en massa blåbär! Det gick från att smaka papper till….blåbärspapper. Helt ok haha. Hade vart gott med lite mjölk i men det var sluttttt!

Tänkte att gröt skulle vara en bra start på denna dag. Har massor att göra idag, ska bland annat sticka iväg och träna en timma nu på gymmet! Inget zumba-pass idag så jag ska se hur länge jag orkar springa på löpbandet (boring) innan jag vill kasta ut det genom fönstret.

79 Comments

Malin

Haha känner precis likadant om Seventh Heaven, det suger! ;) Lycka till med löpandet

Reply
Annika

Testa att köra 5 min på crosstrainer först, sen 10 min på löpbandet, 10 min på crosstrainern igen och sen gå 5 min på löpbandet med lutning. Jag hatar också löpbandet men gör jag så går tiden fortare och det blir mer omväxlande. Då blir det roligare eftersom man känner olika muskler arbeta:) Bara ett tips:) Kör hårt!

Kenzas svar: Det ska jag göra nästa gång! Höll på att dö idag… Så jävla tråkigt haha :P

Reply
Micaela

Prova att mosa en banan och sen blanda runt det med gröten! Gör stor skillnad + att det är nyttigt. kan bli lite mäktigt dock.

Reply
sara

Ooo, hatar också den serien men ändå fastnar man och kollar på hela programmet…:P

Reply
beatrice

hej Kenza! jag mailade dig och frågade vilken storlek du köpte i klänningen CutOut från Nastygal men du svarade inte.. kan du svara i bloggen eller mail eller vad som helst? kram:)

Kenzas svar: Minsta storleken! Kramis

Reply
Adelie

Om du gör havregrynsgröten med mjölk istället för vatten och med en klick smör i så smakar det mycket godare! :)

Reply
Amanda

Men usch vad äckligt det där såg ut :P Jag dränker alltid min havregrynsgröt i kanel och äppelmos, så brukar jag ha på lite ingerfära för att höja nyttighetsgraden så att säga, så mjölk på det. Mycket gott! =)

Reply
Ninni

Ha yoghurt till havregrynsgröten, det blir mycket godare då :) du kan ha vanlij eller med andra smaker! äpple och kanel är gott, då smakar gröten lite som äppelkaka ;D det låter hur jävla knäppt som helst, men är asgott och med hjälp av fettet i yoghurten så håller du dig mätt längre :)

Reply
Dixi Wonderland

Jag kollar jämt på Svene hevan xD Tycker de är as kul HAHAH. Åhh jag är så rädd för rullbandet! Håller alltid i mig för jag är rädd att om jag släpper så flyger jag åt helvete xD

Reply
Matilda

Ett tips på gröt! Koka havegrynsgröten med äpple, kanel och russin. Är också väldigt gott med havregrynsgröt och banan (dock kall banan då) :)

Reply
fffff

varför accepterar du int kommentarer om att det inte var du som hittade till skitungarnas blogg utan en läsare tipsade dig??????

Kenzas svar: För det första är det inte jag som godkänner mina kommentarer utan jag har någon som gör det åt mig, för det andra tar det ibland en hel dag innan alla kommentarer godkänns och syns, för det tredje visste jag inte att jag var tvungen att skriva HUR jag hittade till bloggen? Ber om ursäkt ers majestät! Förstår inte hur ni har tid och ork att klaga på minsta lilla..

Reply
Ronja

alltid hos min pappa äter vi gröt med blåbär. blåbär ska väl vara bra för magen, och så att den inte sväller upp från maten man äter? eller ngt ditåt…..

Reply
lovisa/polichinelle

du skulle gjort stekt blåbärsgröt! bara att göra en sats gröt som får stå i kylen över natten (gärna utsmetad) och sedan steker man den i (rikligt) med smör eller margarin på morgonen. stor upptumme, testa!

Reply
Karin

KENZAAAA, jag har bästa tipset till gröten, blanda i kanel och äpplebitar SÅÅÅÅ GOOOTTT! LOVA att testa de :) puss

Reply
Sofia

Du har väl salt i gröten när du tillagar den? Annars smakar det papper ;)

Kenzas svar: Ja men det smakar papper ändå tycker jag! :(

Reply
Emilia

Jag brukar hälla kanel på gröten sen värma hallon och lägga på dom och efter de om man vill ha lite lite mer söt i den finns det en “vanilj honung” .. står bara vanilj på den ist för honung. Det blir riktigt gott faktiskt, ingen papperssmak där inte! (:
Kram

Reply
inspireme ♥

Haha, härlig färg det blev. :)

Kenzas svar: Haha ja eller hur! När jag var liten brukade jag hälla i grönt färgmedel (typ små droppar) i mina nudlar för att jag tyckte att det var roligare att äta gröna nudlar… Haha.. Kram!

Reply
Vic

Hej Kenza!
Vet exakt hur du känner det med träningen, men nu har jag bestämt mig för att göra något åt det och försöka satsa på sundhet i ett år! Titta gärna förbi bloggen om du saknar inspiration en dag!

MVH Victoria
plainvic.blogspot.com

Reply
LL

Köp något som heter Agavesirap. Det är en sirap som är naturligt sötad, jättehög sötningseffekt och inte alls onyttig. Perfekt till bär å grejjer. å din gröt då. Så kanske den smakar sött blåbärspapper iallfall. Finns i nästan alla vanliga mataffärer.

Reply
sofia

Postat av: inspireme ♥
Haha, härlig färg det blev.

Kenzas svar: Haha ja eller hur! När jag var liten brukade jag hälla i grönt färgmedel (typ små droppar) i mina nudlar för att jag tyckte att det var roligare att äta gröna nudlar… Haha.. Kram!

Hahahaha satt och läste igenom kommentarerna till detta inlägg och började skratta åt ditt svar, haha skön du ääär! Fick värsta bilden framför mig. Haha du är så otroligt härlig <3

Reply
Mariel

Tips på gröt? Använd grynblandning, (rosa påse) ha i lite kanel när du gör gröten och sen äppelmos på det :) Så gött!

Reply
Hanna

Havregrynsexperten hanna is talking…
Tips: Lägg i en smörklick i gröten (även mjölk förstås) så blir den mycket godare.
Att ha mjölk är också ett måste när man käkar havregrynsgröt ju, annars förstår jag att det inte smakar gott! Du har testat med lingonsylt på också va? Det är godast, och det kan man ta rejält med!
Haha, känner bara att du inte ska få fel bild av min kära vän havregrynsgröten! Den är ju grymt nyttig så det blir ju dubbelt så bra om den smakar gott också.
Kram!

Reply
Madeleine

Haha, såg verkligen aptitretande ut….
Jag brukar göra fiberhavregrynsgröt på morgonen toppat med bär (frysta uppenbarligen tinade…), äppelmos och solroskärnor. Såå gott! Jag kan inte heller äta gröt som smakar gröt…

Reply
Minna

Hej søde kenza!! Vi er mange i Danmark der ELSKER din blog, men kan du ikke begynde at skrive korte resumeer på engelsk måske?? Det er ikke altid nemt at læse svensk :-(

Men skøn blog!!! :-)

Reply
johanna

Jag brukar också ta blåbär i min havregrynsgröt och det är ännu godare om man har vaniljkesella till. Det borde du prova! :)

Reply
Tiger

Tips för god gröt: använd juice (jag gillar äpple, apelsin är också gott) istället för vatten i gröten, det gör den nästan GOD! Skippa saltet, det behövs inte… Och så ha i en skivad banan och frysta bär, jag gillar blåbär och speciellt hallon. Och så mjölk på det! //diEtiztztUDenT_92

Reply
Linn

Hej! för att göra gröten lite godare brukar jag ha kräm ovan på =) Och om man vill göra det nyttigare funkar alltid osötad kräm! Godare än den vanliga pappersmaken man annars får av gröt!

Reply
J

Jag tycker faktiskt att den serien är bland de bästa som har gjorts, hur mysig som helst och med ett kanonbra budskap :) Härlig blogg du har Kenza! Insåg igår hur länge jag läst den även om det kändes som igår man hittade hit. Det är nog ett bra betyg för din blogg om man känner så :) Det jag tycker är det bästa är att du är en riktigt bra förebild som den drivna tjej du är.
Keep up the good wooork girl!
Kram på’re

Reply
Kajsanova ♛

Hahaha! Jag trodde att du hade hällt i lila färgmedel (heter det då??) för att göra gröten lite roligare. Det skulle inte förvåna mig om du faktiskt hade gjort det också! ;)

Reply
Sofia

Det är supergott med frusna hallon i gröten, det gör att jag inte kan vänta på att sätta i mig morgonens havregrynsgröt. Supergott!

Reply
Ebba

Sjunde Himlen är underbart bra ju! Haha, alla har olika åsikter. dock har jag tappat bort mig lite i vad som händer för att jag missade ett par avsnitt. Menmen :)

Reply
emma

haha den serien är så himla amerikansk, gjord för att man ska gråta minst två gånger i varje avsnitt, alla killar är mjukisar och ungdomarna frågar sina föräldrar om tillåtelse innan de har sex <3<3<3

Reply
Sham

hej kenza! prova att göra gröten med mjölk istället för vatten !;) den kommer bli sååååå jäkla good:) mums

Reply
Sofia

Hej Kenza!
Tänkte ge dig ett litet tips till havregrynsgröten, sitter faktiskt själv och äter det just nu! Men Blanda i ett rått ägg i gröten när du tillagar den i grytan! Det blir jätte lent och gott :D
Kram! / Sofia

Reply
isa

va! Jag älskar de serien även fast den är lite överdriven!!! Men vrf tittar du på den då? :D

Reply
Gröt :)

Ett jäkligt gott grötrecept är koka upp havregryn som vanligt med salt, krydda med kardemumma. När gröten e klar så lägger du i en mosad banan och toppa med hackade äpplen och kanel. Ha gärna lite linfrö i gröten också.

Reply
Lovisa

Haha, håller med! Hur jäkla tråkig serie som helst!! Men precis som du brukar jag ändå kolla på det….
Kram! :)

Reply
Thea

herregud, nu blir jag nästan tårögd! Hur kan du hata 7th Heaven? :O det är en av världens bästa serier! <3333

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*