• header

10e december 2011

Good morning! ♥

Kärringen står i köket och gör frukost. Steker ägg, bacon, gör kaffe, rostar mackor…. Mums! :) Jag vaknade upp här klockan tio pigg och glad, min pojkvän däremot som var på fest igår var lite mindre pigg….och glad. Haha. UPP OCH HOPPA! Fick inte upp honom dock, så nu gör jag frukost för då måste han ju upp när det är klart. :)

De hade bullfest (!) på jobbet så han hade med sig en stor påse full med saftiga kanelbullar hem inatt. Det var frestande att sätta sig och äta i sängen men jag lät bli haha.. Och nu vill jag bara värma dem lite och äta till frukost med ett stort glas iskall mjölk men jag spar dem till ikväll. ;-)

Bläddrar i nya Nelly Magazine samtidigt som jag gör frukost!

21 Comments

zandra

Hej kenza jag älskar din blogg följer den väldigt mycket men det skulle vara kul om du kolla min blogg den är ny så har inte så himla många inlägg myybebee.devote.se hoppas du kommer gilla den <3

Reply
josefin

hej kenza! hoppas verkligen du ser denna kommentaren och svarar! Har nämligen hittat en super fin klänning på nelly.com och du har den på dig. Och jag har mätt mig hur många gånger som helst och vet fortfarande inte om jag ska beställa en XS eller en S. Men eftersom det stod att den på bilden(du alltså) var en S så undrade jag vilken bh-storlek du har? eftersom jag själv är ganska liten runt bysten, och jag vill att den ska sitta perfekt! tack på förhand!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*