• header

Någon som vill ha en bulle?

20111210-165219.jpg

Är på grabbarnas kontor och ska hjälpa till att städa efter gårdagens bullfest. Någon som vill komma och hjälpa?? Det finns över tusen bullar så den som vill ha får ta haha… Nej men vi ska samla ihop alla ÄTBARA bullar (det ligger massor med orörda bullar i korgar överallt) och lämna till stadsmissionen.

107 Comments

K

Where did you buy these shoes from the first picture where you wear a grey sweatshirt? The’re sooo cute! Could you tell me where I can buy them? xoxo

Reply
Taree :)

Älskar din blogg den är jättebra! Såg dig i stan för inte så länge sen men du pratade i telefon så jag ville inte störa! :)

Reply
Filippa

Hej Kenza!

Har suttit och letat rundor på internetsidor efter Wildflower by Kenza-Funny night i storlek 37! Vill så gärna ha dem till en ledargala jag ska på men jag kan inte hitta dem någonstans, verkar som dem utgått? Vet du var jag möjligtvis kan hitta dem? Hoppas verkligen på att svar, Tack så mycket på förhand!

Reply
flooo

ÅH!!!
Är det saffransbullar från 7-11???

De är ju godast i hela världen!!!

MUMS MUMS MUMS!!!!!

Reply
Linnea

Haha, får nästan ont i magen av att titta på alla bullarna! Men vilken bra idé så att ni inte bara kastar iväg dem, det hade ju faktiskt känts liiite onödigt :)

Reply
Lovisa

Dom såg goda ut! Jag hade gärna hjälpt till att äta, men det var ju bra att ni skänkte dem till stadsmissionen. :)

Reply
EMMAS

mums! blir riktigt sugen nu!

Jag har två frågor till dej Kenza :)

1. Vart köper du oftast dina kläder och även skor?

2. Kan inte du lägga ut några tips på klänningar och klack skor på bloggen för ett bra pris, behöver verkligen hjälp med min julaftons outfit :) och eftersom du har en otroligt snygg stil var jag tvungen att fråga dej!

godjul. Hoppas du hjälper mej! puss! <3

Reply
Maya

Hej!!
Älskar din blogg enormt mycket!
Och ja tack haha!
Såg din collection (stavning) på guldfynd!
Otroligt fina saker! Ha en bra dag :)

Reply
sara

Någon som har bra london tips?Snälla gå in och kommentera. Åker dit i februari och vill se så mycket som möjligt :)

Reply
E

Hej kenza ville bara först o främst påpeka att du är en utav dom vackraste kvinnorna jag någonsin sett. Du har det där extra som inte många har och söker efter. Din skönhet dödar mig verkligen. En sådan vacker blomma som dig är svår o hitta. Jag älskar din blogg och läser den varjedag om inte ( timme ) du är en stor inspiration till mig. Jag ville bara att du ska veta att du är så himla vacker. du hör det säkert varje dag, men de är något speciellt med dig . Skulle kunna göra vad som helst för att se ut som dig och dessutom ha en sådan fin personlighet som du anses ha. väldigt mycket kärlek till dig . Najlijepsa ruza na svijetu

Reply
sara

varför svarar du inte på några kommentarer som verkligen behöver din hjälp dina läsare skulle bli hur tacksamma som helst om du bara kunde hjälpa oss. inget illa menat men…

Reply
Mahsii

Jag ta gärna en bulle. Finns ju inga ordentliga bullar här i USA. Eller Boston, iaf. Detta land är för hypat. Ingen kebab heller. INTE okej!

Reply
Andy

Bullfest… Ser ganska grisigt ut. Bullar kan inte ligga framme en natt och fortfarande vara ätliga. Mal ned och gör till ströbröd. Kan användas vid griljering av julskinka.

Reply
Louise

Varmt välkommen till min blogg! Jag är en tjej på 22år,som skriver om hur det är att leva med social fobi, lite om min träning och mycket mer! Kika gärna in, eller släng in en kommentar! :)

Reply
Lena

Kenza, kan inte du visa hur dina garderober ser ut utiftån och innifrån med alla kläder du har? :)

Reply
Jossan

Heej Kenza! Jag har två frågor till dig:
1. Vilken ras är Mani? Jag vet att han är en chihuahua men vad mer är han?
2. När du går ut och festar på helgerna, hur gör du då med Mani? Hur länge brukar du lämna honom hemma ensam?

Jättetacksam för svar :)

PS. Älskar din blogg!

Reply
esraaa

KENNNNNNNNNNNNNNNNNNNZAAA om du fan inte är villig att skicka hem en bulle lägg inte upp HAHAHAHAH ååh va sugen jag blev nu !!!:(((

Reply
J

Haha! Så KUL! Vad jobbar Alex med? Bullar? :D … Ser ut att ha varit kul!

Din blogg är bäst Kenza!!
Kram och ha en bra dag!

Reply
Terese

när jag ser denna bilden tänker jag bara på vilket överflöd vi lever i idag. vissa mer än andra… lite sorgligt faktiskt.

Reply
ida

Din kille verkar vara en riktigt bra kille. Kan inte tänka mig han går ut och festar med tjejpolare? Kanske du som behöver växa upp från kompisarna liiite?!

Reply
E

SKAM! jävla kapitalister. Det finns folk som svälter och ni skäms inte ens över att ta denna bilden?!!!!!

Reply
Malin

Det är nog många hemlösa eller mindre bemedlade som kommer bli glada över en bulle :) Fint att ni lämnar dom till stadsmissionen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*