• header

13e december 2011

God morgon! ♥

Klev upp för ett tag sedan och gav mig ut på morgonpromenaden med vovven. Här i Stockholm är det ännu en dag med plusgrader. Jag undrar om vi kommer få snö till jul? För nu känns det absolut inte som det. Och det känns verkligen inte som Lucia idag!

Har ni börjat dagen med lussebullar? ;-) Inte jag, är så trött på bullar haha. Har ätit kanelbullar varje dag de senaste dagarna, de måste ju ätas upp! Så jag sitter och äter havregrynsgröt, men tänkte nog köpa med mig en lussebulle hem från träningen sen. :)

PS. Missa inte julkalendern på min fanpage! De lottar idag ut ett par skitsnygga skor från min kollektion!

Glad Lucia! Här kommer jag med bullar haha. Den här fina bilden är gjord av Astrid

36 Comments

hejsanhoppsan lillebror

Ser du inte hur jävla tvärfel du gjort? Du målar upp dig som en förebild som vill att alla ska må bra och tycka om sig själva för hur de än ser ut. Men snälla? Ni väljer bara ut pinnsmala tjejer till modelljakten. Hur fan ska tjejer som läser din blogg eller tittar på programmet kunna vara nöjda med sig själva när det ser vilka som går vidare. DET FANNS INTE EN ÄNDA TJEJ SOM VAR LIIIITE MULLIG, knappt det, som blev uttagen till utmaningarna. Inte ens UTTAGNA?!?!?!

ps. Det här var inget för att vara “ond” utan det är många som tycker ni gjort helt fel. Skulle uppskatta ett svar!

Reply
Marilia

Glad Lucia på dig! Jag kom hem från Afrika i helgen och nu skriver jag om en dag där om dagen på min blogg så att alla kan uppleva nästan samma sak som jag gjorde! Tänkte eftersom du själv ska till Afrika snart :) Jag var dock inte i södra, utan i västra..

Reply
greschitzas.world.over-blog.de

I love your blog *_*
He has become my favorite blog.
Can I carry with you an interview?
I have questions for you that interest me :)

1) What would you change in your life?

2) What blog sites do you read? (favorite blogs?)

3) What are 5 things you can not live without?

4) Where do you want later? (forever)

I would be glad if you answer :)

greats, greschitzas.world.over-blog.de

Reply
Sandra

Skorna är hur snygga som helst. Och skulle vara hur kul som helst att få vinna dom hahah inte ofta jag köper så dyra och framförallt så snygga :) Storlek 36

å hoppas jag vinner ha de bäst pusså kram

Sandra [email protected]

Reply
ida

Fattar verkligen inte ens att det är jul typ nästa vecka?! Ingen känsla alls!! Vart fan är snön?!

Reply
Astrid

Jättekul att du la upp bilden här och tack för länkningen!
Din blogg är skitbra! Stor insperationskälla :)

Reply
erika

grymt snygga skor! precis som alla kläder från din kollektion, önskar jag hade råd att köpa!!! sjukt snyggt, allting. ska tävla om skorna och hoppas hoppas jag vinner! har aldrig vunnit någonting.. inte äns 25kr på triss, börjar undra om oturen ska förfölja mig forever? haha.. puss fina du! läser din blogg hela tiden!

Reply
a

Jävligt ironiskt att “Miriam” som vann, snodde julrim från Isabels Adrians tidigare vinnare i hennes julkalender.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*