• header

Lunchtips

Jag har fått en riktig dille på keso. Jag gillade inte ens det förut men nu vill jag äta det hela tiden! (Nej jag är inte preggo, de kommentarerna dyker ju alltid upp så fort jag skriver att jag är sugen på nått) Helst till kyckling, matvete, avokado + andra grönsaker. Dränkt i MASSA balsamvinäger såklart. Älskar balsamvinäger, det ska nästan vara som en soppa haha. Så, detta var mitt lilla tips på en snabb & nyttig lunch! Minus vinägersoppan då, om det är nyttigt i så stora mängder vet jag inte.. :P

Visst ser det gott ut? Det är så gott att jag seriöst skulle kunna äta detta varje dag. Balsamicon hällde jag på efter jag tog bilden, det blir nämligen inte lika fint då….allt blir bara brunt, hehe.

118 Comments

Matilda

Måste bara fråga, är säker på att du har tagit upp det tidigare. Var fixar du dina naglar? Superduperfina!
Kram :)

Reply
Jennifer Hulten

AAAAH vad gott det ser ut att vara! Ska laga det imorgon tänkte jag. Men vad är det som ligger mellan kykclingen och keso’n? Är det nötter? Såg inte riktigt..
En till fråga som jag har är vad heter den mörka ögonskuggan som du använder på dina fina ögonbryn från Make Up Store? PUSS

Reply
Anna

Ååh, ser gott ut! :) men har en snabb fråga, brukar du läsa några bloggar eller följer du någon kanske? Det skulle vara kul att se var du får blogginsperation av (liksom jag får av dig) ;)

Reply
...

vad gott. brukar ta så ibland i skolan och skäms för att mina klasskamrater tittar på hur mycket sallad jag äter speciellt oliver. Jag ÄLSKAR oliver hahaha :P

Reply
Tiger

Det där är ju typ det godaste som finns, typ Hälsotallrik heter det på typ Kofi och andra ställen… Ibland får man hummus och grejer, åååh det är så gott!!

Reply
tilda yy

haha har också ätit keso idag ;D har set dig irl du är verkligen söt <3<3

Reply
Paulina

Ett litet tips med keso, som är skitgott (fast du vet säkert redan om det), det är att blanda keso med rivna äpplen (helst svenska så man får den syrliga smaken) och kanel och socker! Hur gott som helst :)

Reply
Stina-Lee

Mums, ser skitgott ut… Det ska jag nog testa imorgon! Oliver är något jag tidigare avskydde men som jag nu har värsta cravingsen på, både gröna och svarta, blir så jäkla sugen när jag ser din bild haha :-P Matvete har jag faktiskt aldrig ätit.

Reply
Nella

Åt det där för någon dag sedan, sjukt gott!

Sen så ville jag bara säga att jag såg dig i en tidning, du kom på första plats som Sveriges finaste kvinna! :)
Sen kan man ju inte göra så mycket än att bara hålla med! Kram

Reply
Julia

Jag älskar också keso, mmmm! Fast jag hatar ost, så det är rätt weird… :P

Reply
roro

hej kenza snällaaaaa svara på min frågaaa.
din army jacka från din kollektion vart kan man köpa eller beställa den och finns den kvar????? plizzzzzzzzzzzzz svaraa

Reply
Linnea

Gottt och nyttigt, jag har varit beroende av Keso hur länge som helst.. det är såå gott.. Har du testat med banon/upptinade bär+ honung eller nötter till? Super bra som frullle :) PUSS

Reply
Elin

så gott det ser ut! :) men har du provat minikeso? låter konstigt, men den är så mycket godare än vanlig keso! mycket krämigare typ :D

Reply
Nathalie

vinäger är faktiskt väldigt nyttigt! Det ökar nedbrytningen av fett, och motverkar högt blodtryck och höga blodfetter. Så fortsätt med det :)

Reply
Cecilia

jag är lika förtjust i dig i balsamvinäger.. alltid när jag ätit klart ligger typ 0,5 cm tjockt lager balsamvinäger kvar på tallriken.. haha!

Reply
Lollo

Vinäger/balsamvinäger är hur nyttigt som helst, jättebra för hela kroppen! Häll på hur mycket du vill :)

Reply
Sofie

Hej finaste Kenza! :)
Jag har en liten önskan såhär strax innan jul.
Jag skulle så gärna vilja att du la upp lite julklappstips till pojkvännen osv. Skulle bli så glad då. Tack på förhand. :)

Reply
ann

skulle inte du och din pojkvän kunna göra en ”boyfriend tag”, det är en video som många youtube-gurus gör, när de frågar sina pojkvänner om frågor och så! :)

Reply
Anna

Ser smaskens ut men ogillar allt på tallriken förutom köttet typ… hur början man gilla grönisar egentligen?? :(

Reply
Hannah

Åh, ja! Keso är så himla himla gott. Äter det typ varje dag till frukost. Kolla in vår frukostblogg så får du se :)

Reply
Evelina

Hej kenza!
vad kul att du gillar gryn! Det gör jag också… Vi äter de mycket hemma och om du tröttnar på att bara gör sallad så finns det lite tips från min pappa på den här sidan http://atmergryn.se/om-gryner
kram!

Reply
Jessica

Duuu.. Prova att blanda keso med hallon/ jordgubbsylt och ha på nästa gång du äter pannkaka.. DET är seriöst huur gott som helst!!

Reply
Carolina

När har du tänkt bli preggo då? Jag längtar efter en Kenza/Aleks-bebis. Ni skulle ju få översöta små kids! :D

Reply
miranda

ääääääääääääääälskar keso! Äter det direkt ur burken! Har gjort det sen jag knappt kunde gå haha! :D

Reply
Elin

Så jävla trött på att folk har fått för sig att bara för att man är gravid så har man cravings.
Det stämmer inte! Jag är gravid i v 20, gått halva tiden och jag har inga cravings!

Varför frågar ni Kenza om barn nu? Hallå!? Hon är ganska ung och har tid på sig senare…för helvete!

Reply
Erica

OJ! Vad gott det där såg ut. Matälskaren här tackar mycket för tipset. (Detta kommer luugnt ätas imorgon) ;D.
Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*