• header

The Struggle Continues

Har svt2 på i bakgrunden medan jag gör mig i ordning, som just nu visar Musikhjälpen med Gina & Kodjo. Man kan ringa in och önska en låt och samtidigt skänka pengar till Radiohjälpen, och någon hade önskat Looptroop – the Struggle Continues. OJ det var inte igår! Härligt med en liten “nostalgitripp” (hatar det ordet haha) på morgonen. :)

14 Comments

Dixi Wonderland

Även om kanske detta inlägget inte var direkt menat till att pengarna går till radiohjälpen så tycker jag det är super kul att du bloggar om välgörenhet. Det är lika kul som när Tyra bloggar om ridningen :D

Reply
Lovisa

Musikhjälpen är OTROLIGT bra, sitter faktist och lyssnar på musikhjälpen på radion just nu!

Väldigt bra blogg♥

Reply
Carolina

Du finner samtalet inne hos mig, med låten också :-)
Glömde bort de när jag skrev sist :-)

Reply
Amanda Norström

Har du bidragit något till musikhjälpen då? :)
Funderar du på att auktionera ut något eller så? Vore väldigt roligt ifall du visade att du är med på noterna och skänker pengar, ett bra tillfälle med ett bra ändamål.
Tänkte eftersom du tidigare skrev ett inlägg om att du ville hjälpa människor i världen! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*