• header

STARS II

Ett par byxor, ett par skor och nu en skjorta. LOVAR, detta är mitt sista plagg med stjärnor haha! Kunde inte låta bli att köpa denna fina skjorta här om dagen inne i stan. Blir fint till svarta byxor och röda läppar.

Zara – 299 kr

97 Comments

Evelina

Åå vad jag saknar att bo i Stockholm. Bor uppe i Åre och här är det inte särskilt lätt att hitta plaggg som inte är skidkläder! VILL HA!

Reply
bell

ska till stockholm i helgen, och vore sjuuukt kul att se dig på stan ju :D!! du är grym!

Reply
ärlig

ditt liv går ut på att fika och shoppa och resa med dina lättförtjänta pengar. vilket jävla skämt. sista gången jag läste bloggen!

Kenzas svar: Haha nej, det är det min blogg handlar om. Mitt liv och min blogg är två helt olika saker, jag bloggar om 1% av mitt liv liksom. Hejdå, ha det bra!

Reply
MADDISENJ

Riktigt fin!!

Om har en liten present man skulle vilja skicka till dig, vart skickar man den?

kramis till dig

Kenzas svar: Jag kan inte ta emot sånt! Men tusen tack iallafall <333

Reply
Zlatija

Och sen så nästa vecka köper du en kjol eller något med stjärnor på HAHA :)

Reply
ida

Kanske ska blogga lite mer om ditt liv då. Känns lite ytligt.
Ja, iallafall, jättesöt skjorta, men nej för mycket med alla stjärnor…tycker dock oxå som ovanstående att du skryter väldigt mycket….

Kenzas svar: Jag kan inte blogga mer om mitt liv när det är 170 000 totala främlingar som läser varje dag. Det går inte, det är inte säkert varken för mig eller mina nära. Ja, min blogg är ytlig och det är meningen. Jag tvingar ingen att läsa, så om man inte vill behöver man inte! Det finns massor med mer personliga bloggar att läsa, folk som skriver om känslor, tankar & åsikter. Folk som berättar allt de gör varje dag och lägger ut info & bilder på sina familjer m.m. Här kommer du inte hitta sånt, tyvärr. Kram!

Reply
Nadja

Hej Kenza!
Jag undrar var du har köpt ditt röda läppstift? väldigt fin färg på det.
Tacksam för svar, kram!

Kenzas svar: Det är från make up store och heter “china red” :)

Reply
Sienna Michelle

Kjempefin! Elsker bloggen din, er mer eller mindre daglig leser :) Tror du at du kunne vist de nyyydelige skoene fra have2have.se på? Står mellom tre par sko og vet ikke hvilke jeg skal kjøpe!

Kisses fra Norge!

Reply
Josefine Hulteen

Hej Kenza!
Jag undrar vad den mörkbruna ögonskuggan från make up store heter som du använder på dina ögonbryn? Har ställt frågar många gånger min inte fått något svar tyvärr. Hoppas jag får det nu när du ändå svarar på kommentarerna :) Kram

Reply
sabina

hej kenza, tänkte fråga dej en sak. Eftersom du har väldens finaste klädsmak så undrar jag vad du tycker man kan matcha sin paljettshorts med? Ska på party på lördag och tänkte ta dem men har inget som passar till, har du några tips på något snyggt och billigt? :)
ha en fin kväll!

Reply
Frida

Haha SNÄLLA kan du inte sätta på dig den där skjortan, byxorna och skorna och ta en bild? :DDDDDD hehehehe skulle vara kul.

Reply
Bea

Fascinerande att dom som enbart vill klaga och förolämpa inte ens kan stå för vilka dom är? Har man en sån åsikt som
dem här ovan bör man kunna stå för det också.

Fortsätt som du gör, det är din blogg och ditt liv:)
Och skitsnygg är du också!

Reply
Dixi Wonderland

Nu får “Ärlig” och “Ida” fan ta och ge sig! Kenza delar med sig otroligt mycket av sitt liv. Vill ni hon ska börja ta kort på vad hon lämnar efter sig i toaletten också? Jag förstår inte riktigt vad mer ni vill läsa om?
Klart man inte vill skriva allt för personligt med så många läsare, kan ju vara vem fan som helst som faktiskt läser! MEN jag tycker Kenza är personlig i sin blogg, inte lika mycket som hon var i början men det förstår man ju.

Reply
Mariel

Where can i buy those leather pants which you have ? ‘Cause i checked the bubbleroom but there ain’t the pants and i REALLY want them ! (:

Reply
clara

hej! supersnygg skjorta!!!
jag har en fråga; om du inte fått “julkänslor”, hur tänker du göra för att få det…? jag blev lite förskräckt idag när jag kom på att julafton är NÄSTA VECKA :o
så jag vill inte vara ensam om att inte känna julkänslor… :(

Reply
Sandra

“ditt liv går ut på att fika och shoppa och resa med dina lättförtjänta pengar. vilket jävla skämt. sista gången jag läste bloggen!”

Hahaha jag dör.. det vore rätt dumt/idiotiskt att skriva om privata saker när man har en sån stor blogg..

Jag tycker i alla fall att din blogg är inspirerande och positiv :)

Reply
Caroline

Hej:)

Kan du inte lägga ut en bild på din garderob skulle vara jätte kul att se och jag tror att många håller med mig;) plz<3

Stor kram

Reply
sejla

Gud så snygg! :D
Och skit i alla negativa kommentarer! Ingen tvingar dom att läsa. Fortsätt så som du har gjort hittills! :D

Reply
Marja

Om nu folk tycker din blogg är skrytig och ytlig varför ens bry sig om att läsa den?!?! Tror nog det är många där bakom dataskärmen som är avundsjuka.

Reply
Zara

Kan du inte visa bild på dina nya kängor, behöver nämligen tips på skor som man kan ha ute nu :D

Reply
ff

Men Kenza då.. Förstår att du inte vill vara personlig när du har så många som läser, men kan du inte i ett inlägg bara FÖRKLARA (utan bilder, privat information, dina vänner/familj mm..) vad du gör om dagarna? Bara så att man kan få en uppfattning, ett wake up call?

För om man läser din blogg får man en uppfattning som är att du shoppar, fikar, tränar lite, festar, plåtas, leker med din hund och ja.. THAT’S IT!

Reply
Elina

Såg kommentaren där uppe av “MADDISENJ” som ville skicka dig något.. Har du funderat på att skaffa en postbox eller liknande där du kan ta emot fanbrev osv? :) Det kanske vore något, för det är ju inte din riktiga hemadress. :P

Reply
Ebba

Kenza! Du tacklade verkligen de dumma kommentarerna riktigt bra! Respekt! Jag tror inte alltid är människor som skriver elaka saker är särskilt elaka i verkligheten. De är fega som mobbar anonymt och gaaalet avundsjuka. Inte för att utsidan är allt, men jag tycker att du är jätte fin och har jätte fina kläder! Mycket bra insats i modelljakten också!
Massa kramar från en tjej som tycker om din blogg

Reply
Matilda

sjukt snygg tröja! skit i alla som skriver elaka kommentarer till dig kenza, du är så sjukt grym och duktig :)

Reply
Jess

the red lip stick idea is awesome. Which red lip stick do you use? I have very full lips and have always avoiding putting color on them but I want to start. :-) Thanks!

Reply
ida

Menade absolut inget taskigt!! Hade bara tyckt det varit kul om du varit liiite mer personlig och inte bara skrev om ytliga saker. Ber om ursäkt om du tog åt dig! Kram!

Reply
Anna.t

Vilken underbar snygg tröja! Måste ha den!!

P.S. Fortsätt precis som du gör, det är så vi gillar dig! Och vad gulligt att du svarar vissa :)

Reply
Jewellery by Jenny

Hej Kenza

Jag följer din blogg och gillar verkligen din stil.

Har noterat att du gillar stjärnor och tänkte rekommendera dig att gå in och titta på mina smycken som du finner via min smyckesblogg.

Jag har en del smycken i form av stjärnor som jag tror du skulle gilla =)

Ha det toppen!

Reply
Alexis

Heeeej kenza! Skulle kunna göra ett inlägg om balkänningar och lägg ut några länkar på bra hemsidor där man kan köpa balkänningar puss och hej :)

Reply
Anna :)

SNÄLLA ha på dig alla stjärnplagg tillsammans, kanske bara någon gång för att visa hur det ser ut ihop! Skulle vara så komiskt, men självklart så blir det ju snyggt hur som helst när det sitter på dig ;) !

Reply
amanda

Kom igen ta en bild till bloggen där du har på dig skjortan, byxorna och skorna samtidigt och om du har smycken med stjärnor :D Vore kul att se en riktig overkill!!

Fin skjorta btw

Reply
Matilda

helt underbar ju :) Tycker också att det är fint med stjärnmönster men än har jag inte lyckats att snappa upp något :)

Reply
Jess

Då måste jag bara säga att vi har en superfin klänning med stjärnor på mitt jobb! B.young Norrtälje, Posthusgatan 3-5.
Svart i grunden med små stjärnor – konturer samt ifyllda!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*