• header

15e december 2011

Hej på er! ♥

Jag vill börja med att tacka så otroligt mycket för era fina mail och kommentarer. Varje gång jag “försvarar” mig eller vad fan man nu ska kalla det så känner jag mig så jäkla dum efteråt som ens lägger ner energi på det negativa när jag har så himla många fina läsare som stöttar mig. Men även fast jag är fan vid att få riktigt elaka kommentarer (ni ser inte de elakaste, de publiceras självklart inte för de är riktigt grova ibland), mail & till och med elaka message på min privata facebook (!) så är det inte mer än normalt att jag kan bli lite ledsen ibland. Jag är ju ingen robot. Allt jag vill är att ha en trevlig stämning här och att folk ska vara snälla mot varandra, för man mår så mycket bättre då.

Nu pratar vi om någonting annat tycker jag. Jag sitter och letar runt efter ett hotell i Kapstaden men det går inte så jäkla bra alltså. Alla hotell jag gillar är fullbokade, det verkar som att många ska dit över nyår hehe.. På hotellen i Camps bay verkar det vara fullt så jag får kika på stränderna bredvid eller något. AH, kan inte fatta att vi åker snart! :D

Det jag längtar mest efter är att sitta på balkongen med ett glas, lyssna på musik och bara njuta av lugnet. Här på balkongen i Alcúdia, Mallorca!

123 Comments

mona h.

Ja! skit i allt negativt kenza! alla fina läsare är inte ens en bråkdel av alla haters :)

Reply
kylie

Hi Kenza, I love your blog!!! I’m from South Africa, you should perhaps try the One&Only Hotel in Cape town, its beautiful and right next to the V&A Waterfront mall!!

Reply
Annika

Jag tycker det är härligt att du tar dig tid att skriva sådan inlägg. Att du visar att även du har en gräns för hur mycket skit du står ut med. Och även om de som läser påstår att de inte bryr sig så lär det kännas ändå. Alla dessa avundsjuka människor gör mig dödstrött på Sverige och Jantelagen. Herregud, man ska vara nöjd med det man har även om man ska sikta på stjärnorna. Jag går verkligen igång på sånt här. Kanske främst p.g.à att jag själv fått ta så otroligt mycket skit genom livet eftersom jag ser annorlunda ut. Så det är fantastiskt härligt att läsa att du också bryr dig!

Reply
Susa

” Haters don’t really hate you. They hate themselves because you’re a reflection of what they wish to be ” :)

Reply
Fia

USch, fattar inte varför folk ska hålla på och vara elaka. Vad vinner dom på det liksom?

Vad härligt det såg ut :)

Reply
Ramona

Åh, jag vill bara hoppa ner i din resväska och åka med haha! lite värme hade ju passat så perfekt just nu…

Reply
Sara

Jag ska också vara i Kapstaden över nyår! Vore rätt komiskt om vi ses där, så långt hemifrån och allt!

Hoppas vi ses!
Kram

Reply
Amanda

Jag förstår inte riktigt hur man kan skriva elaka saker till dig, för du verkar vara en jättetrevlig tjej och du är ju hur snygg som helst! Men folk är väl avundsjuka antar jag! Keep up the good work.

Reply
Evelina

Riktigt klurig! Satt och kollade runt ett bra tag men verkar inte finnas några bra! Kan kolla med min bror som bor i kapstaden om han har några förslag!

Kram på världens snyggaste människa. Inspireras till tusen av dig. Otroliga otroliga du! Kan inte ge dig tillräckligt med komplimanger!

Kramar från Åre!

Reply
Emelie

Du vet väl att det inte är så varmt i Sydafrika? När jag var där i tre veckor över jul för två är sedan regnade det konstant. Men men, det var ju fortarande världens vackraste land så det är värt det. Men att bara åka till Kapstaden hoppas jag ni inte ska göra? Rekomenderar Gansbaai, Sabi Sand och Stellenbosch! Underbara hotell är Saxon Lodge, Nkorho Lodge och det i Stellenbosch kommer jag fan inte ihåg vad det hette men allt där är så himla vackert. Googla dessa ställen alltså, så underbara, du kommer inte bli besviken!!!

Förövrigt, vilken jävla go tjej du verkar vara, keep up the good work och ha det underbart på resan!!!

Reply
Caroline Andersson

Stå på dig Kenza!
Du verkar vara en jättetrevlig tjej som står stadigt med fötterna på denna jord.
Jag önskar dig all lycka och hoppas att du inte tar åt dig av alla elaka kommentarer.
Läs de snälla och ta åt dig, du är verkligen grym!

Väärldens största kram från lilla mig.

Reply
lana

ååhh härliga bilder!! <3
följ mig på bloglovin? de är min högsta dröm! min julklapp hihi

i love you <3333 ska göra videor på dig

Reply
Linnea

Hej Kenza!
Jag undrar vilket ställe du skulle rekomendera i Europa om man är ute efter att få sjukt mycket sol och bad med jättebra stränder? Jag vill gärna bli neger till sommaren ;) jag hade tänkt åka med min fina pojkvän någonstans och tänkte att du kanske har något tips? Jätte tacksam för svar! Kram!

Reply
Nina

Oavsett vad man än gör eller vem man än är,så finns det alltid människor som kommer att “mobba” människor. Jag tyckte själv att det är rätt patetiskt att vissa känner att dom måste trycka ner andra för att dom själva ska må bra. Jag själv var mobbad i 7 år och det största delen var psykisk mobbning, vilket gör mycket mer ont än att bli slagen. Jag tycker att det var hemskt att jag blev utsatt för mobbning,men samtidigt så har jag lärt mig att bli en starkare människa och våga stå på mig själv. Dessutom så lärde jag mig att inte slösa på min tid på människor som är allt för negativa eller själviska. Jag tror säkert att du vill människor väl,för du verkar vara en mycket rar och gullig tjej,men gör som jag brukar göra,nämligen försök att hämta all positiv energi och kraft från människor som verkligen bryr sig om dig som dina nära och kära.

Kom ihåg att du har dom och då kommer livet att känna så mycket lättare :)

MVH// Nina

Reply
Eliza

Vet du?
Jag vet precos hur du menar.
Det gör skitont när folk beter sig illa.
Man blir så jävla ledsen fast man inte vill ta åt sig.
Tro mig jag vet eftersom jag själv får ta en hel hög med skit på min blogg.
Delen med att skriva vad man tycker.
Oftast låter man det rinna av men ibland låter man det komma till en.
Det blir så jäkla personligt när någon sitter bakom en skärm och gömmer sig men spyr galla över en annan människa och dess liv.
Fast de egentligen varken uppfattar att man har känslor eller egentligen vet hur man är, känner eller mår.

Du är stark, vacker och smart.
Låt ingen få dig tro något annat.

STOR KRAM

Reply
Susanne

Du är smart och inte lägga så mycket energi och kraft på dem dåliga kommentarer för du har flera tusen underbara läsare som bry om dig :)

Reply
Sabina

Ta inte åt dig av det elaka! Jag vet att det är svårt och självklart blir man sårad. Men låt ingen annan bestämma hur du ska må. Och framförallt inte människor du inte känner och som inte känner dig. Du har ju knappast gjort något mot dem, de sitter gömda och anonyma och är elaka utan anledning, det säger mer om dem än om dig! Självklart kan inte alla gilla det man gör, men det är en helt annan sak. Jag och många andra uppskattar i alla fall din blogg och det du gör! Ha en fin dag:)

Reply
:)

Hej kenza!
Kan inte fatta hur folk kan vilja trycka ner dig osv. Jag menar att tycka illa om kissie är en sak,men du? Personligen tycker jag inte du gör något fel alls!du verkar som en underbar person.
Till er som skriver taskiga kommentarer och Bara trycker ner folk: ta vara på er själva och sluta att bry er om hur andra ser ut eller beter sig?bara för att andra vågar vara sig själva så är man inte taskig.

Reply
Evelina Ahnlund

Hej Kenza! Jag bor i Kapstaden sedan en månad tillbaka och måste tyvärr säga att det kommer att bli svårt för dig att finna ett boende vid stränderna. De flesta hotellen här har varit fullbokade sedan flera månader tillbaka. Men sök efter olika Hostels, där kan det finnas mer. Det finns bra Hostel här som är i princip som hotell där man kan sova i dubbelsäng och ordna sin eget mat i kök. Området Observatory rekommenderas starkt, där bor många ungdomar och människor som sysslar med musik och konst. Annars är ju Long Street ett säkert kort om du lyckas hitta något där. Det är som huvudgatan där allt händer! Jag kan tänka mig att det kan vara lättare att hitta boende vid en strand i tex. Hout Bay eller False bay, ev. Simons Town eller Muisenberg, alla med fina stränder, men inte lika “lyxigt” som kändistäta Camps Bay. Om du undrar något om Kapstaden så kan du alltid maila [email protected]. Vi ses kanske här! Kram och tack för en fin blogg. /Evelina.

Reply
Ebba

det ska finnas mååånga gesthouse där nere som är i riktigt bra klass! Min kusin var där nere nyss nämligen. Det är ett tips ifall ni åker iväg på småutflykter och behöver sova över natten någon annanstans!

Reply
sofia

hej kenza!:)
vilka fina bilder från malorca !
hoppas att ni hittar nt hotell som är bra för er !/sofia&wilma (faans) :)

Reply
julia

Hej kenza! först ville jag bara säga hur bra blogg du har har läst den i ca 3 år nu och det blir ju bara bättre och bättre! Satan så bra du är! Sne har jag en liten fråga är nämligen så att jag ska till New York och undrar om du har nå shopping tips? Sen undra jag om Nasty Gal bara är en webb shop eller om den också fins som en affär.

Tack för en jätte bra blogg och massa kramar till dig! <3

Reply
anna

Hoppas du mår bättre;-) jo skulle du kunna ge tips på var man ka hitta fina banderas lr vad de heter. Du vet såna stickade pannband typ som man har runt huvudet. Tacksam för svar

Reply
angelica zell

“Behandla andra som du själv vill bli behandlad” – Synd att så många människor istället fastnar i all dess svartsjuka. Vissa föds elaka och vissa klarar inte av när det går bra för andra, tragiskt skulle jag vilja påstå. Jag älskar hur det går uppåt för dig, alla framsteg. Du förtjänar att vara där du är idag. Du är fantastisk och otroligt vacker. Ha en bra torsdag! Kram

Reply
Emily

Kenza, strunta i allt det negativa. Jag förstår inte heller hur man kan stå ut med sig själv om man skriver så ned tryckande kommentarer. Dessutom så ska du tänka på, att dem som skriver såna dumma, idiotiska saker gör det för en anledning. För att dem är avundsjuka på dig. På ditt vackra utseende, på att din blogg är så stor, ditt företag, din klädstil, att du har pengar och ja.. Alla blir avundsjuka ibland, men för det betyder det inte att man måste skriva dumma kommentarer. Om min blogg hade varit lika stor som din och folk hade skrivit så dumma kommentarer till mig hade jag stängt ner bloggen direkt. Inte klarat det. Men du är stark! You go gurl! Och kom ihåg:
“If people are trying to bring you down, it only menas that you are above them!”

Kram på dig finaste Kenza! /Emily Jankkila

Reply
Kim

Instead of looking for hotels, why don’t you search for a villa? Then you can have a private house for a week or two, sometimes it works out cheaper too!

<3

Reply
Elisabet

Sist jag var i Kapstaden med min familj bodde vi på ett ‘guest house’. Mycket trevligare och mysigare än hotell, tyckte jag, och billigt dessutom. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad stället heter, annars hade jag kunnat tipsa.

Kapstaden är en underbar stad :)

Reply
Anna

Hej kenza! Vill först och främst säga att de som skriver elaka saker är människor som inte har något liv och du ska inte bry dig om dem! Älskar din blogg och ha det bra, det förtjänar du! :)

Reply
Lejla

Kenza, vilken ’shipping’ grej använder du när du beställer från Nastygal? jag funderar på att beställa Jeffery Campbell Lita svarta, tycker du det är värt det( dom kostar mindere på nastygal, exklusive transporten) ?

Snälla svara! Jag har aldrig beställt från andra länder och är lite osäker :/

Reply
Mire

De går för långt om de skriver på fb m.m. Usch att det ens finns såna människor.
Det är bättre att andra som inte känner dig skriver och håller på istället för dom
man känner och “har växt upp med dig”. Min kusin anmälde mig hos polisen här om dagen
om ett hot som jag tydligen hade gjort mot henne (stämmer såklart inte, jag är
ingen mördare – vill bara blogga och som du säger ha en fin stämning på bloggen..
vilket fick mig att nästan lägga ner min blogg) Jag vet det är svårt att inte låta
bli att ta åt sig, för vi är absolut inte robot elr så men vi får leva med det.

Tur att du har många läsare och vet att alla gillar dig & stöttar dig!! ♥

Reply
Marie

Vet inte om du kanske redan gjort detta, men det KAN vara ett tips. Kontakta de hotell du är intresserad av direkt istf via en hotellsajt. De kan ibland “spara” rum, speciellt runt nyår. När jag firade nyår i sydney (världens bästa stad, kan varmt rekommenderas), så hade vi först problem med boende eftersom ALLA (enl oss haha) skulle fira nyår där just då. Vi kontaktade tillslut ett hostel direkt, som var fullbokat enl hostels.com, men de hade rum kvar, just för att de sparar. Så allt ordnade sig! Ok, ni ska bo på hotell men kan vara värt att pröva ändå. De kanske gör likadant :)

Reply
Sanna

Hitta boende i Kapstaden över nyår är svårt. Mitt tips är att kolla guest houses. Finns riktigt fina såna, många är bra mkt lyxigare än hotellen.
Waterfront är ett bra alternativ till camps bay. Då har ni massor av fina restauranger och kanon shopping nära.
Lycka till!

Reply
angie

kenza! jag har varit i sydafrika en jul o det är såååå fint!!
camps bay är ett jätte bra ställe! men om du inte hittar hotell där o om du vill leta på stränderna brevid så har du CLIFTON stränderna brevid! det finns tre i rad! clifton 1,2,3 kallas dom! dom ligger precis brevid campsbay o är såå fina!!

Du kommer ha det jätte mysigt!!!! god jul :)

Reply
Sofia

Fattar inte hur folk orkar lägga ner energi på taskiga kommentarer. Dem är såklart anonyma och vågar dem ju inte stå för det dem skriver!

Reply
milou ♥ kenza

hej kenza!♥ du blir så j*vla snygg på alla dina bilder!eller inte bara på bilderna , du är ju as snygg! omg man blir ju nästan avensjuk! men du ska bara veta att jag ser upp till dig vädligt mycket! och jag älskar din blogg! ♥
hare bra! kram på dig ♥!

Reply
Linn

du är så jävla ful! hatar dig, förstår inte varför du håller på med bloggen fortfarande?!

okej, nej Kenza, jag ljög. Är det så mobbare känner sig när de skriver elaka saker? Jag blev bara ledsen, och jag visste även att det jag skrev inte var sant. Förstår mig inte på dem, och tycker de ärligt det känns bättre av att trycka ner någon på det viset? Nej, att skriva så känns som om det möjligtvis skulle få en att må ännu sämre. Jag tycker du verkar var en underbar människa som är stark och vågar stå upp för dig själv. Det är skitcoolt verkligen eftersom jag verkligen inte är den sortens människa. Jag är ganska osäker just pga att jag blivit mobbad förut också. Men jag mår fan inte bättre av att vara elak mot andra människor för det.
Fortsätt precis som du gör, du är en förebild.

Reply
Hannah

Jag förstår verkligen inte hur folk kan vara så elaka. Att de ens kan skriva ner sånna där fula ord och kommentarer, de borde skämmas. Ingen kan ju må bra utav att trycka ner folk! Den här världen borde verkligen ändras, de är meningen att vi alla ska vara vänliga och snälla mot varandra! Vi alla ska må bra! Och Kenza, personerna som är elaka är bara avundsjuka på hur VACKER och vilken fin skönhet du har! Plus att det går så jäkla bra för dig och att du har en sån otroligt bra blogg! Och vi alla borde vara glada för din skull! Precis som jag är!

Du är verkligen en jätte fin människa! Så skit i alla de här onödiga och hemska kommentarerna som folk ger dig. För du vet själv att du är as vacker/skit bra person!<3

Reply
ebba♥

hej kenza♥
jag fattar inte vad det är värt att såra andra..
det gör inte en själv till en bättre människa genom att såra andra eller hur?
ta det såhär.. dom är bara avundsjuka på dig för att du är så himla snygg!
keep on going girl!
btw: tack för världens bästa blogg!♥
kraam!

Reply
Mira Johansen

I think your the most beautiful girl in the hole world, so screw all the haters !

Reply
linnea

hörde att du ska åkt till Zanzibar i december, så kul! jag ska bosätta mig där under en tid, är just nu volontär i Moshi ;) glöm inte att ta med kläder som täcker axlar och ben! det är väldigt strikt.. var någonstans ska du stanna?

Reply
HS

Gå inte ner på deras nivå, dom försöker bara knäcka dig! H.A.T.E.R.S = Having Anger Towards Everyone Reaching Success!

Reply
Michaela :)

Skit i dom som skriver massa taskiga saker om dej och din blogg! Du är underbar och ALLA tjejer vill vara som du (!) Du är verkligen super fin :)

Reply
Ellinor

Hej Kenza!

Ville bara säga att du är sjukt stark som står ut med alla kommentarer du får, både de fina och de hemska. Kan tänka mig att det finns de läsare som verkligen tror de känner dig på riktigt och kanske blir läskiga på det sättet utan att vara elaka.
Men.. kan egentligen inte förstå varför någon skriver elaka saker till dig och allt hemskt som du får. Liksom du är typ Sveriges snyggaste tjej, har världens coolaste klädstil och verkar väldigt, väldigt omtänksam!
Jag känner ju inte dig men du bryr dig ju om dina läsare och det märks verkligen. Dessutom har du aldrig skrivit något elakt om någon / någon, aldrig tryckt ner någon / något och du skriver bara om DITT liv. Om folk inte vill läsa så wtf varför läsa bloggen då? ;s
+ att alla kan ju inte avguda allt du gör, har på dig eller säger men varför lägga ner energi och tid på något man inte ens får ut något av?!
Fullt onödigt för precis alla & ganska omoget.
Själv älskar jag att läsa här och älskar nästan dig!
Önskar verkligen jag varit lika snygg och framgångsrik som dig..
Kram på dig. :-)

Reply
Anonym

Du är så underbart fin, Alla som kommenterar såna dumma kommentarer är Avundsjuka på dig! Du borde bara inte slösa tid på att läsa såna onödiga fula kommentarer! ;)
Hoppas du har det bäst kram på dig :*

Reply
ida

Du måste kunna ta nån negativ kritik. För elak är inte att säga nåt negativt. Men så fort man gör det så har du attityd och alla dina läsare ska försvara dig.

Reply
A

Eftersom de nästan är för kallt föratt bada, så rekomenderar jag att satsa på ett hotell närmare Taffelberget!Så häftigt med det pampiga berget som utsikt, ett måste att besöka det en solig dag också :)Var bara försiktiga på kvällarna och ta inte med er värdesaker ut i onödan.Två andra tips är, solnedgångsturerna med båt som man kan ta från hamnen och såklart en dagsutflykt till Godahoppsudden! Men en riktigt underbra stad är det!Lycka till!

Reply
Therese

Du är jätte vacker! dom som kommenterar är ju bara avundsjuka nollor :D puss

Reply
Rebecca

Skit i alla dumma kommentarer, barnsliga människor som bara är avundsjuka är inte värda mer är ignorans. Visst är jag oxå avundsjuk på dig! Du har en fin pojkvän, reser, jobbar som modell och designar egna kläder/skor/smycken (vilket är min dröm det här med att designa!). Ditt liv verkar så coolt:D
Men, jag tycker att du är värd det:) Man får jobba sig till det man vill ha helt enkelt.

Reply
Julia

Lyssnar inte på de elaka kommentarerna. De människorna som skriver dem är bara avundjuka för att du är vacker och framgångsrik! :)

Reply
melina

fattar inte att en tjej som du fått så elaka kommentarer, människor är avundsjuka pga din stora framgång, du är bäst, rolig, vacker! glöm inte det!! ;)

Reply
Louise

Åhåh vad jag blir sur på sådana människor vaa! Du är ju så him la vacker Kenza, rolig, omtänksam och helt enkelt bra på alla sätt o vis, glöm inte de!!

Reply
maxine

Kan tipsa om Victoria & albert waterfront i kapstaden! Superfinoch mysig hamn med finahotell och även lyxiga lägenhetersom hyrs ut som hotellrumi närheten. Stortshoppingcenter på V & A Waterfront med!

Reply
hehej

Det ÄR många som ska dit, har 3 kompisar (som aldrig har vart där förut och de känner inte varandra) som ska dit i år :) men hoppas du hittar nått

Reply
Julia

först av allt måste jag berömma din fina blogg! Den ger mig verkligen insperation och är för det mesta väldigt glädjelyftande! MEN.. vill fråga dig om hur du ser på jorden och dess klimatförändring, tror du inte överhuvudtaget på det som håller på att hända? Att jorden mår sämre och sämre, det går fortfarande att reparera den. Och DU har en väldigt stor möjlighet att göra det! Du är en stor förebid för många och många ungdomar vill uppleva samma saker som du gör osv. Nu syftar jag framförallt på alla dina långa semestrar. Kapstaden, Egypten, NY, och massa fler på endast ett år… Det är inte hållbart. Om jorden kolapsar finns det inget längre att leva för, då är ala bloggar, ala pengar, all status och allt man jobbar för förjäves. Tänk om ni som lever just nu orsakar jordens undergång. Känner du inte endel skylldighet gentimot jorden och dess befolkning att bevara allt som vi har kämpat för i fera miljoner år? Man kna ha kul utan att flyga runt hela jorden, framför allt inte så ofta.
kram

Reply
Erica

Va kul att du ska till Kapstaden! Jag var där förr förra vintern, och det var jättemysigt. Vi bodde på ett hotell där vi var helt ensamma (forever alone, haha), fast det var jättefint.

Hörde att du ska till Zanzibar också! Där var jag på höstlovet :D.
Vi bodde på världens finaste hotell. Det kändes som att komma direkt till en inspelning av en Apollo reklam, hahaha ;).

Lycka till med letandet. Kram Erica :D.

Ps. Du får gärna mejla om du har några “Afrikafrågor”. Nu låter jag som nått jäkla Afrikahotell snille, men det är jag INTE! ;)

Reply
Nathalie

Äh haters gonna hate! Bry dig inte om människor som är avudnsjuka på dig endast för att du är mycket vackrare och framgångsrikare än vad de är, dom är bara sura för att dom inte kan ha det du har & nå upp till din nivå.

Puss på dig snyggaste bruden!

Reply
ida

Avundsjuk är man inte för att man lämnar en negativ kommentar. Bara för jag tyker Kenza är snygg och har lyckats bra så behöver jag inte fjäska för henne som många andra…..

Reply
alexandra

När jag bodde i Afrika reste vi ganska ofta till kapstaden, men då hyrde vi ett hus som låg på stranden. Jättemysigt var det, sånt kan du ju också titta på!

Reply
Sofie

Jag läste att du får meddelanden även på din privata Facebook och jag förstår att det kan vara otäckt, men du kan ändra på dina inställningar så att antingen bara vänner kan skicka meddelanden till dig, vänners vänner eller som du har nu, att alla kan göra det! Bara ett litet tips :D

Fortsätt med din grymma blogg, älskar den! :D <3

Reply
Ronja Byström

Förstår inte varför folk ska uttrycka sig ens..Men tror absolut det är människor som är avudsjuka eller har lite för mycket fritid som ägnar sig åt att skriva elaka kommentarer..! Själv tycker jag att du har en jätte bra blogg och du är verkligen as fin! :)

Reply
Anna

Följer din blogg varje dag, du är bäst Kenza! Go och glad tjej med väldigt snygga kläder och skor :D skit i vad andra säger de är bara avundsjuka och osäkra på sig själva! Fortsätt va den du är :)

Reply
NaRi

Live your life and dont care to the others
P.S…. I think who has placed such comments are just jealous !!

Reply
Fia

Hej! jag bodde utanför kapstaden i nio månader som utbytesstudent. åkte runt en del och så, tänkte bara säga att det finns många delar av kapstaden som är bra och fina, inte lika dyra som camps bay. Landudno är otroligt vackert och ligger inte jätte långt från camps bay. Chapmans peak är inte heller dåligt. Hade jag varit du hade jag satsat på ett bed and breakfast, utbudet är väldigt mycket större än hotell, men minst lika fräscha,. Det kostar lite drygt en tredjedel av priset i sverige för samma vara så att äta ute behöver inte betyda personlig konkurs. Sen tänkte jag bara tipsa er om att det är otroligt bra att ha en hyrbil. kommunala busstrafiken är inte helt bra eller säker, och taxi är i stort sett omöjligt att få tag på när man befinner sig lite utanför Cape Town. Hoppas ni får en underbar resa!

Reply
Malin

Usch jag blir så ledsen när folk trycker ner andra, och är medvetet elak. Hoppas de tar åt sig av vad du skriver, det är inte mer än rättvist att du sätter ner foten!

Reply
Sandra

Hej Kenza! Tack för en grym blogg. Testa att kontakta hotellen direkt då bokningskanalerna ofta har få rum ute och tar slut snabbt. Hotellen sparar ALLTID rum om de skulle sälja slut på sina bokningskanalerna. Lycka till! Hoppas du får en härlig resa :)

Reply
sexologist in training

Äsch…bry dig inte om andras kommentarer, läs hellre något informativt? T.ex. “ADHD & relationer” eller “Dricker vi för att vi är monogama?” Diskutera fenomen inte människor!

Reply
Kålan

Men snälla ni…! Alla som komenterar elakt gör det inte av avundsjuka!! Jag tycker ni överdriver rejält när ni skriver att Kenza är världens vackraste och duktigaste! Jag samt många av mina polare stör oss på att hon får så mycke uppmärksamhet när det finns så många som förtjänar den bättre! Håller med ni som skrev att alla kan inte gilla Kenza och att man sällan ser henne svara på kommentarer. En bortskämd uppblåst gnällspik är hon! Och klart vi är anonyma- annars skulle vi ju tvingas fly landet pga alla tonårsbrudar skulle vilja mörda oss! Haha. Avis-nej! Kenzahatare-ja! Jag hatar Hitler oxå men knappast av avundsjuka! Väx upp!

Reply
Modellen

För det första: tror du på allt som dina rövslickar-läsare lurar i dig?! Att du är perfekt, vackrast i världen osv.. Jag är en modell på 1.80 och 49 kilo, jag ser j-ligt bra ut, och att jag inte gillar eran älskade Kenza beror ej på avundsjuka eller taskigt liv! Jag gillar inte hennes överlägsna attityd, eller att se hennes fåniga nylle överallt! Vackrast i världen, tjena! Lol! För det andra Kenza skulle du aldrig fått jobb som modell om du inte vore en storbloggerska..! Du har inte måtten, breda höfter, lår osv. På min agentur skulle du se ut som en jätte brevid oss andra! Du behöver tas ner på jorden Kinsa!

Reply
strunta du i vem jag är

Vad bra att du har lärt dig en läxa :)

Jag sa ju till dig lägg inte ner energi bara på negativa kommentarer och gör nåt åt dina ”fans” istl , skriv tack åtminstone. Men bra att du lärde dig den läxan då ;)För du är lika otrevlig när du bara struntar i varenda en här , du ignorer ju alla helt , du verkar vara bra på det du ;)

Reply
Mary

Oh sweety! this is the price to be famous :)
But dont worry they just wish to be like you in reality ;D
And you have soooo mush lovers like me that support you :D
Be happy sweety ahah :D

Reply
Tania

Om du vill ha tips om Kapstaden så har jag bott där 7 månader.. Det är en UNDERBAR stad!

Bästa stranden är för övrigt Clifton, den ligger strax intill Camps bay.

Reply
jaaadu

hahaha jävlar :D Håller med dem ovanför du bitchar för mycket, passar det inte så stäng ner konton, enkelt. Gillar inte kisse heller för den delen men tjejen har brains och balls. Hon tar kommentarerna som en champion. Hon försöker inte framstå orördbar drf har hennes pikar dragits ner en hel del.

Reply
nicole

hi kenza! i live in cape town and i’m so excited that you’re coming here on holiday. i’d say the best places to stay are the One & Only, the Mount Nelson, Cape Royale, the Twelve Apostles, 15 on Orange and the Westin Grand. Or anywhere in Camps Bay, Clifton or Bantry Bay is stunning too! All of those places will have stunning guesthouses or apartments to rent :)

i hope your time here is brilliant! maybe i will see you, i’d love to take a picture with you :)

Reply
Amanda

Hej, jag undra var du har köpt din bikini!
Svara gärna i ett inlägg!
Kram från Amanda!

Reply
victoria

Kenza du verkar vara en så underbart skön människa. Du är så otroligt vacker och snygg!!!!! Fortsätt som du gör och ha en god jul. Du kommer lyckas med allt. Puss

Reply
Isabell

Du är så otroligt vacker så det finns inte ord för det Kenza!
Du kan gärna få ge lite tips om hur man kan klä sig snyggt på nyår! :D

Reply
Elina

Hej Kenza!!
Jag ska troligtvis åka till Mallorca i sommar, så jag undrar vilket hotell du bodde på när du var där? Är det något du rekommenderar? Tack på förhand!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*