• header

16 cm

Flera av er ville se det andra skoparet som låg i paketet från have2have.se – here you go! Modellen heter Ashley 4 och klackhöjden är hela 16 cm. Hjälp. Men platån är väldigt hög så de är inte omöjliga att gå i, men när det gäller dansgolvet så väljer jag nog några lite mer bekväma & som jag inte får höjdskräck av hehe. Men snygga är dem! Hoppas snön fortsätter hålla sig undan (jag har faktiskt inget emot en jul utan snö) så att jag hinner använda dem lite.

118 Comments

Lena

Åh vilka snygga, have2have har snyggaste skorna ever :) Fast ja haha man får lite höjdskräck allt av “för” höga klackar ;)

Reply
ida

Shit vilka snygga skor, helt galet !
Älskar även dina Jeffrey Campbell svara med nitar, fräna !

Kram Kenza, din blogg är grym !

Reply
jessika

sugen på nya skor? Kika in min blogg och läs senaste inlägget ! kram! Kenza hur lång är du ? för du har alltid så höga klackar ^^ tycker du inte att man blir för lång ibland? Jag är ungefär 173 och vågar inte använda klackar då jag tycker jag blir för lång ! :(

Reply
Sandra

Men Gud o_O Själv har jag svårt med 8 cm xD Eller med kilklackar går det bra, men med vanliga klackar är det lätt att det svajar :P Är det träning, träning, träning som gäller?
Jag jobbar ju i stall, så klackskor är ju inte det bästa där, haha xD

Reply
Elin

Nejnejnej, hoppas att du inte hinner få använda dom, så vi får en vit snö :D haha. I och för sig åker jag till Egypten i övermorgon men när jag kommer hem vill jag verkligen att det ska vara snö! :D

Reply
AnnaMaggan

tycker den högra klacken ser riktigt sned ut. fick ett par skor från have 2 have nyligen som var så sneda i klacken att de inte ens kunde stå platt på golvet utan att trilla.. riktigt läskigt att gå i om de är sneda menar jag…annars vart de ju gryma klackar:) keep up the good work!

Reply
Johanne.D

Heihei!
Jeg er fra Norge, så jeg håper du forstår hva jeg sier hehe.
Undrer på hvor din venn sine shades/solbriller er i fra, fra denne posten her. De svarte med gull
2011-01-09 @ 03:29:24

Håper på svar, xo :)

Reply
anja

Sjukt snygga!
Hur många skor har du? :D
Har du någon speciell garderob eller plats där du har alla dina skor? Kan du inte visa bild?

Reply
Maja

Ooh vad snygga! Synd bara att jag inte kan ha dom, blir alldeles för lång, mäter med så höga klackar 1,96 cm haha. Men sååå snygga!!!

Reply
Dixi Wonderland

Åhh de där kommer vara as läckra på dig :D Helt sjukt att du kan gå i så höga skor, jag som bara är 161,8 cm får höjdskräck om jag går i 13 cm typ xD

Reply
Casandra

Jäävlar, grymma dojor :) men är det bara jag eller är den högra klacken sjukt sne?

Reply
Nina

omg they’re gorgous! I wish I was your length, I am 183 cm and it’s terrible. When I wear heels I am a giant :'(

Reply
Lovisa

Fina skor. Men jag skulle aldrig kunna gå i dom. Får inte du ont i fötterna? Eller man kanske vänjer sig efter ett tag….

Reply
Charlotte

åå dom där skorna vill man ju bara äta upp! så sjukt snygga! +att dom höga klackarna skulle få mig att se lång ut:D iallafall längre… hihi. btw vill jag säga att du är bland dom vackraste personerna jag sett. alltså ärligt!
kram

Reply
Sara

Hej!

Jag skulle bli jättetacksam kenza ifall du skulle kunna svara på min fråga! Jag undrar vart man kan få tag på korsetter som man kan bära på fest? Har sett att du har några sådana, men kan inte hitta några alls någonstans! De ska inte underkläds-sexiga, utan vanliga, “orginella” men ändå snygga. Och helst utan några mönster, utan enbart färgade, som svart etc.

Skulle bli oerhört tacksam för svar!

/ Sara

Reply
Alva

Jag har en fråga till dig som jag jätte gärna att du svarar på. När du ska logga in på ditt konto på din blogg, skriver du in “blogg.se” då & sen loggar in? eftersom du bara har “kenzas.se” liksom, någonstans måste du ju logga in, är det blogg.se då eller? Ha det gött!

Reply
Chaterine

Hej kenza! Skulle bara vilja fråga dig om Jeffery campbell (lita) skorna är stora i storlekarna? Eller är de som vanligt typ haha? Och är de svåra att gå i? :O Vill beställa hem ett par för såg att det fanns i min storlek (36) och ca 200:- billigare nu såå blev jätte sugen men har aldrig sett dem i verkligheten :P Tacksam för svar hihi!

Reply
Jorien

Oh my god! They’re fabulous, amazing! Hope you’re not affraid of heights ;)

Xx Jorien

fab-by-me.blogspot.com

Reply
emmy

Dösnygga ju!! :D
Håller med till 100% ingen snö till jul, usch.. haha. Efteråt kan det dock komma en liten aning :)

Reply
ylva

Hej, jag är en tjej som sträcker sig 180 cm över marken och jag skulle aldrig våga köpa såna skor. Vågar inte ens testa dem i affären, för jag skulle bli nästan två meter lång med såna killer-klackar. Ska jag ta steget och köpa ett par, eller fortsätta backa? Jag är rädd att jag ska få en massa blickar i stan och på skolan o.s.v. Skulle vara sjukt kul att få ett svar, kram !

Reply
caroline

tjenare, undrar hur dina svarta “skinnbyxor” sitter på dig. såg på nelly att du hade small då men hur blir dem efter ett tag? slappa ?

Reply
Emma

porrigt snygga!!
Tycker det är jättekul att du vågar så höga klackar!
Själv känner jag mig alldeles för lång bara när jag passerat 4cm, nackdel med att vara lång!!

Reply
Emilija

7kt snygga. Skulle vilja ha sånna man bara va lite äldre hihii ! Snälla kommentera min blogg skulle betyda ! <3

Reply
Cajsa

Hej! Jag under mest bara hur dom är att gå i? Sköna? Eller är dom lika hemska som Nelly white label skorna? Tacksam för svar! Vill veta om jag ska slå till eller int’! :) Hoppas du får en god jul!
Ha det så bra! /Cajsa från Luleå

Reply
lajso

hej, jag undrar verkligen en grej… jag använder inte platåskor, men det står på många ställen och bloggar, som här ovan att det blir lättare att gå i ett par högklackade skor när de har platå. varför är det så?!

Reply
sejla

Har inte heller något emot en jul utan snö..Eller det vore ju bra om den kunde komma på julafton o sen försvinna dagen efter! Det vore perfa ;)

O skorna e sjuuuukt snygga!

Reply
Frida

ÅH! Saknar då jag kunde gå i sånna höga! :O Nu väger jag för mycket sedan jag fick unge och vinglar åt alla håll, typiskt :P

Reply
sofie

Åh, vilka grymma skor! Älskar dem.
Skulle vara roligt ifall du kunde visa upp dina top 10 favoritskor någon dag! :)

Reply
A-K

Åh, har också spanat in dem men kmr typ bli höjdrädd, och förmodligen bryta foten haha ^^ Sjukt snygga iaf!! :)

Reply
Amanda

De var fina :) Men klacken på den högra skon ser sned ut? Passa dig så du inte trampar snett och gör illa dig!

Reply
Mathilda

Hej Kenza tycker din blogg är super! Ville bara fråga dig om du har beställt skor på solestruck någon gång? vill gärna ha svar! kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*