• header

17e december 2011

Att jag aldrig lär mig, haha.. Det är fan farligt att sitta inne en hel helg och sedan helgen efter vara så partysugen att man dör. Jag som HATAR shots fick för mig att börja kvällen med det. Följt av lite vin. Och lite drinkar. Att blanda så är inte bra. Tur att jag tryckte i mig pizza inatt annars hade jag mått sämre idag. Jag är så jäkla trött nu och har lite ont i huvudet, hade behövt sova lite mer men jag  hittade inga julklappar inne i stan igår så jag måste fortsätta letandet idag.

Annars då… GRYM fest igår frugan! Det bjöds på en grym show med massor med snygga kläder. När Tyra kom ner för rulltrappan och upp på catwalken till “girls who run the world” som en assnygg wonder woman i sin egendesignade byxdress var jag så stolt att jag blev helt tårögd haha. Hon är så duktig! :) Efter modevisningen blev det dans med pojkvännen och vännerna. När jag står på alla fyra på catwalken och fotar Tyra som står och spelar gitarr med en gigantisk champagneflaska kände jag att det var dags att gå hem.. TACK alla för en jätterolig kväll!

AJ nu kom jag på en sak. Jag har skitont i mina ögon. Varför? Jo för att jag kämpade med att ta ut mina linser inatt och det är inte det lättaste med långa naglar (eller när man är full). Sedan utbrister min kille “men du har ju redan tagit ut linserna?” AHA, då förstår jag varför det inte gick.

Här har ni lite bilder! Har massor med bilder men nästan alla är helt suddiga.. Måste haft nå skit på linsen som snodde fokusen.

68 Comments

tilda

Hej kenza! Tänkte bara säga att du borde delta i musikhjälpen. Du kanske som många andra har önskat musik men det vore väldigt kul om du skänkte nånting som de kunde auktionera ut. Och om du nu inte hinner detta år så är det verkligen något att tänka på tills nästa års musikhjälpen. Det är en väldigt bra grej och det ger dig bra publicitet. Eftersom du är smart och har bra ideer så kan jag tänka mig att du har övervägt det redan, men jag tycker att du ska göra något stort! Skänk nått av dina kläder, eller klackar eller en signerad tidning eller vad som helst :) En träff med dig kanske?

Reply
josefine

Hahaha, det är dom riktigt spårade festerna som är roligast! Ser ut som att ni hade riktigt kul, man får helt enkelt stå ut med att må skit dan efter :)

Reply
Dixi Wonderland

Åhh det såg skit grymt ut :D
Och du verkar ha haft en väldigt kul kväll ;) Roligt också att du och Tyra istället för att kasta skit på varandra och vara avundsjuka på varandras framgång istället hyllar varandra och stöttar varandra. Tycker det är super fint :D

Reply
Mary

Hahaha känner igen mig=)!! Det pinsammaste är när alla frågar varför ens ögon är helt röda och man måste berätta vad som hänt, IQ:n är inte så hög ibland när man druckit:P

Reply
ida

Ser ju som ni hade jättekul!!!!!! Men Tyras klänning på sista bilden??!! Visar typ som underkläderna…….??!! Nej, för mycket!!

Reply
fy fan!

Och du ska vara en förebild! JÄVLA FYLLEHORA!! Kom å sug kuk på mig o mina kompisar!! Jävla hora!

Reply
Melissa

Haha naw, gött att stå och klösa sig själv i ögonen haha! verkar varit en lyckad kväll iaf, sjukt snygg var du(:

Reply
anna mathisen -

HAHA den där med linserna har jag också gjort! Dock råkade jag paja mitt sista par (månadslinser) innan en plåtning, LYCKAT! Fasen vad lycklig du ser ut :))

Reply
Alice

Hej hej!!! snälla kan du inte visa lite mera bilder ifrån showen för oss som inte var dära? :( hade gärna velat sett den!!! Om du nu såklart har mera bilder ifrån kvällen :D
you rock my world Kenza!!!! puss & kram hela dan!!

Reply
Sara

fina bilder!
älskar din klänning och även dina naglar!! vad är det för nagellack du har? :)

Reply
Terese♥

Hej! Kolla gärna in min blogg. Den handlar mycket om träning, kost och sömn, hur ska du äta, sova och träna för att få resultat och verkligen nå ditt mål!?
Kolla in hos mig hur du lyckas hinna med allt du behöver för att klara av skola/jobb och träningen!
Kram / http://tres.blogg.se

Reply
Sofia

Hehe du verkar ha kommit in i period av å skriva “nå” :D Vet hur det är! Himla användbart ord det där.

Reply
Sofia Reis

ahahah looks like a lot of fun that night and the photo with the giant bottle, damn funny! Your dress is stunning, that power red! *

Reply
Carolina

Men hur fasen tänker man när man går ut i december och festar i UNDERKLÄDER och bara genomskinlig spets över?!?!?!?

Reply
sabina

tycker det är roligt att ingen kommenterat om det vita ni har på era tungor haha :P

Reply
annonym

Fyllehora? Hur fan kan man ha mage till att skriva något sånt? Vad är det för fel på vissa människor egentligen. Det var brutalt och vidrigt. Kenza, du är en väldigt vacker tjej som verkar väldigt lojal och äkta, vilket gör dig ännu vackrare :D Den kommentaren borde inte få vara med. Gillar din blogg vackra flicka!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*