• header

Kvällens skratt

Haha, jag har en läsare som är besatt av könsorgan. Det här är bara två exempel på de kommentarerna hon/han brukar skicka. Idag var det min “virgina” som luktar äckligt för att jag drack alkohol igår, men det var inte riktigt lika roligt som den gången hon/han klagade på min navel och sa att en penis får plats där i. Hahaha, alltså det finns då människor till allt!

171 Comments

halloo

haha men det stämmer ju faktiskt xD

Nej men ärligt talat, sen ska du spela lite sådär “dum” och inte cencurera ordentligt. Woupsieeeeee, visst? :) Du är inte bättre du, din dumma kossa.

Reply
denise

Men hej dubbelmoral.se
Neh, du är ju aldrig elak mot någon, du hänger bara ut dem med deras ip-adress, no big deal.

Reply
vevve

jag såg dig idag i gallerian men jag vågade inte gå fram och fråga efter kort för du såg ganska ledsen ut! :( allt ok? :)

Reply
Paulmark

Fortunately you don’t give a damn about such comments :) I am 18 year old girl from Poland, I discovered your blog some time ago and since then I come back here from time to time :) I regret so much that you’re writing in Swedish, I am unable to understand a word, yet you still attract me with your beauty :) I tried translating your blog into Polish but it worked poorly. Nevertheless, you seem to be a nice girl and if you are, you should never be bothered by those jealous people. Greetings from Poland :)

Reply
Linnéa

Bra att du bara skrattar åt sånt Kenza :) inget att ta åt sig av! Kollade nyss på Kenza&Tyra show förresten , fan vad sköna du och Tyra är! :) härligt att det finns människor som er. Kram

Reply
Maja

hahahaha, herregud! Det finns som sagt folk till allt. DU är bäst Kenza, skulle så gärna vilja träffa dig! Har du tänkt ha någon läsarträff snart? :D Kramar!

Reply
ellen :)

Haha men vilken idiot…
Ta inte åt dig bara….en sjukt människa som inte har nått liv helt enkelt ;)
Du är bäst! :D Började läsa din och tyras blogg efter jag kollade Kenza Tyra Show, sen fastnade jag som en idiot :D Haha ni är bäst alltså! :D<3 Kram!

Reply
Nina

OMG så himla omoget, Istället för att sitta och skriva dumma kommentarer så kan hon åka till sjukhuset och undersöka vad för problem hon har!
Kenza, vill bara säga att du är fin som du är och ge inte upp!<333 Du är verkligen en STOR inspiration till mig och jag skulle ge allt för att se ut som du<33333

BTW: Ville tipsa om ett supersnyggt linne, kolla där uppe där man skriver en länk <33

Kram :)

Reply
Jackie

Haha, vilken människa . Men det gav i all fall ett gott skratt <3 och ett skratt förlänger livet så skit i den kommentaren.
Hoppas du har en bra lördagskväll
Kram

Reply
KH

Wow Kenza, that girl is seriously desperate!
I guess she’s just jalouse, because you are a damn gorgous girl. I’m glad to see that you are laughing about this, because she only sends those messages to make you feel miserable.

Keep up the good work Kenza, and remember: there will always be jalouse people on this earth, who wants to ruin someone elses happiness.

Reply
Malin

Det luktar avundsjuka :) Ta inte åt dig åt såna fjantiga människor. I mina ögon är du det snyggaste som finns. Jag skulle döda för att få se ut som dig.

Reply
Elina

Det finns människor till allt! :P Men du, är det verkligen så smart att ha med personens IP-nummer så där? Just a question..

Reply
Sara

hahaha men detta MÅSTE va ett skämt? snälla säg att det är ett skämt, INGEN kan bete sig sådär..?

Reply
Frida

haha bara för att hans penis är så liten ;)

nej men skämt åsido så vafan.. att folk orkar! Jag menar, vem retar någon för storleken på naveln? xd haha det gjorde min dag!

Reply
Julia

Hahah ja det är ju ett sätt att göra det…

Men sen något som skrämmer mig lite, är alla andra kommentarer du får. Och då är det, som du nämnt, ändå otroligt censurerat då inte riktigt elaka kommentarer publiceras. Förstår inte hur folk kan säga att du gör något fel (vilket jag inte tycker du gör), när de gör minst 1000ggr mer fel bara av att posta/skicka en sådan kommentar.
Nej jag tycker du gör det bra som attan som inte låter kommentarer så där påverka dig. Keep it up!

Kramar :)

Reply
kenzito

HAHAHA tack för dagens garv…så jävla patetiska människor kan vara alltså…men skönt att du tar det med en nypa salt ;)

Reply
frida

VADÅ HÄNGA UT NÅGONS IP ADRESS? DUMMASTE JAG HÖRT. HAN/HONS KOMMENTARER ÄR VÄL VÄLDIGT OMOGNA? MAN FÅR VÄL STÅ FÖR VAD MAN SKRIVER. MAN BÖR JU TÄNKA EFTER INNAN MAN SKRIVER SÅDANA DUMMA OCH KORKADE KOMMENTARER. ALLTSÅ LÄR JU INTE HAN/HON SÅ MYCKET I HUVUDET!!!!

Reply
Maria

This is so rude. Maybe it is the same in your country – but the word wayoooh – comes from the young Morroccan boys&girls in the Netherlands.

Reply
Anna

Lyssna Kenzas läsare, det lär alltid finnas omogna läsare överallt, jag är inte den bästa, stör mig nästan på alla storbloggare, men till mesta dels för att jag är avundsjuk, men det står jag för, sen däremot går jag inte och skriver töntiga kommentarer som denna person.

Men, Kenza…jag förstår inte detta, du skriver alltid att du inte tar åt dig. Men du måste vissa upp sådana här onödiga kommentarer till oss läsare? Jag menar, jag tror de flesta av dina läsare vet om att det finns såna töntiga människor. Så jag förstår inte poängen med att vissa dessa kommentarer till oss? Är det så himla viktigt? Eller är jag bara allmänt iq befriad nu? hahaha….

Reply
Corinne

Ta inte åt dig ett ända ord av dom dumma kommentarer du får, du är en jätte vacker och bra tjej, dom är förmodligen bara avundsjuka. Förstår inte hur man kan skriva något så elakt till någon, usch!

Reply
elin

Jag måste bara säga hur duktig jag tycker du är Kenza. Du verkar vara en riktigt stark person som inte tar åt dig så mycket. Jag har suttit och läst dina kommentarer och herregud vad folk älskar att gnälla på dig. Spelar ingen roll ALLS vad du skriver om så ska folk ändå klaga och kritisera. förstår inte hur du orkar stå ut med alla drygisar.. haha

Reply
Moa

Hahahahaha, stackare som ska skriva sånt, den personen måse vara seriöst uttråkad eller avundsjuk ;)

Reply
Ninni

Orka att du ens lägger energi på att visa det på bloggen, du vet att du är jättevacker <3

Reply
alexa

Kenza, tänk på att man kan skriva i vilken mailadress som helst i “e-postadress fältet”. Personen kan bara ha skrivit i Hanna@ (Dom som skriver elaka kommentarer gör nog ofta så), och nu kan denna hanna som har mailadressen på riktigt få en himla massa skit för något hon inte skrivit.

Annars håller jag med om att detta är urlöjligt, men som sagt, mailadressen behöver inte tillhöra personen som skriver. Det enda du vet stämmer är IP-adressen så, du kanske bör censurera mailadressen. :)

Reply
Anonym

Tjej/Kille från nederländerna.. coolt att du har utländskaläsare iaf .. om man ska se det positivt xD

Reply
Rebecca

Hahahaha, Fyfan va roligt. Kan tänka mig att det är roligt att vara bloggare ibland när man får sånna fula kommentarer

Reply
Monika

Anna, detta är väl lika kul som om hon skulle visa oss ett roligt youtubeklipp? Vi får oss ett gott skratt, samtidigt som jag personligen lider med den människan. Svårt att vara så pass omogen.
Kram!!

Reply
nikita

guuud vad folk kan vara konstigaa! Du är perfekt som du är Kenza! jag kan saga att i Barcelona så har du många läsare som älskar din blogg i min class! så du ska vara jätte stolt över hur långt du har kommit! Tänk inte på såna komentarer, skratta åt dooom istället! <3

Reply
Deniz

HAHA, tänk hur patetiska vissa människor kan vara att mobba någon över internet bakom en datorskärm!

Reply
Elsa

helt sjukt, vilken konstig människa den här “hanna” verkar va. Tur att det finns sånna som du istället, då kan världen leva med den dära bruden som är så taskig.
Kramar till did din underbara, fina människa!

Reply
Carrooo

Bara att skratta åt! Människor som skrattar/skämtar åt andra för att de är “tjocka”, “smala”, Glugg mellan tänderna, stor näsa, stora öron, ben som går ihop och allt annat skit som folk säger/skriver är bara osäkra på sig själva och jag har inte någon som helst aning varför folk inte förstår hur dumma i huvudet (faktiskt) de är för att de försöker trycka ner och mobba andra.. Behandla andra som du själv vill bli behandlad heter det ju..

Suck alltså :( om man nu som exempel inte tycker att en person inte är den finaste på jorden och har lite för stor näsa..inte fan skriver man det? Om man inte gillar en bloggare t.ex, läser man inte den mer..svårare än så är det inte..

Ja nu blev det världens inlägg, men såg nyss Let me in (faktiskt lika bra som svenska versionen :)) och där mobbar ju 3 killar huvudpersonen..och man blir så förbannad på all sorts mobbning mot andra människor irl/online..

Ha det brao nu och ta ej åt dig :)

Reply
Hanna

HAHAHA fan vilken wierdo xD Samma namn som jag oxå lol. men asså fuck dat peddo, det är säkert någon local creeper, watch yo back! hahah roligt att du får ett gott skratt iaf, men hur seriös är människan igentligen D:
HIDE YO BELLYBUTTONS!!! XD

Reply
Carro

HAHAHAHAHAHHAHAHA VAFAN!!! så fult xD de är hon som en penis skulle passa perfa i hihihv ;)

Reply
Mella

Haha! Hur skulle hon kunna veta hur din “virgina” luktar? Jisses vilka människor det finns.
Sen fattar jag inte varför folk klagar på att du har censurerat ip-addressen för dåligt. Men en ip-address kan man väl på sin höjd få fram vilken stad personen bor i, eller har jag fel?

Reply
Karin

Tycker att den där människan ska strunta i din virgina. Och jag tror knappast att det är en tjej som skrivet det där heller..

Reply
DUBBELMORAL OR WHAT

Måste bara säga att jag håller med Anna!

Varför är det så himla viktigt för dig och visa sånt här ? Och inte nog med det är du ju bara dubbelmoral för först säger du att ingen bör vara taskig och sen hänger du ut personen bara så ? Tycker du själv att du gör rätt nu ?

Och sen ser man ju att du verkligen ” försökt” täcka ip adressen , woow applåderar , man ser ju allt klart & tydligt!!

Jag trodde verkligen inte att du var en sån här människa men jag hade väl fel , du är ju precis likadan som alla andra fjorrar som kissi dessi elr vafan dom nu kallas!

Reply
Sofia

Kenza jag beundrar verkligen dig som tar alla dessa elaka kommentarer med ro och lite humor. Jag blir så förbannad på dessa sjuka människor för din skull. Skulle så gärna vilja sätta dit dom på nått sätt. Jävla mobbare! Blir så arg. har dom inget annat liv än att sitta och trakassera andra människor?! Fortsätt att vara så bra som du är!

Reply
Camilla

Många tänkvärda kommentarer efter det här inlägget också – vissa mer än andra såklart. Jag håller med “Kenza, ta inte åt dig”-gänget och tycker att din blogg är toppen!

Reply
Linda

HAHAHA,Störda människor finns det gott om!
Din blogg är guld värd för övrigt! :)

Reply
Sara a.k.a Saariioniitaa

Kenza du vet väl bara att dom är svartsjuka?!
Du är magiskt vacker och är en god människa och det tycker säkert det andra med. Bara för att du har det bättre än de flesta så ska de försöka trycka ner dig !.
DU SKA INTE TA ÅT DIG ! TUSEN KRAMAR OCH PUSSAR / SARA FRÅN GÖTEBORG :)

Reply
Bella

Vilken idiot! Men var du tvungen att lägga upp mailet, jag menar det är ju bra att du kan visa att du inte tar åt dig och så. Men inte det bästa språket för dina yngre läsare!

Reply
irma

riktigt ful kommentar av bruden de erkänner jag, men om du ska censurera ipnumret gör de ordentligt och inte slarvigt med flit, du kan bli anmäld för sånt haha

Reply
Tiffany

Vilken hobby vissa har, klanka ner och skriva dumma saker till andra för att dom är avundsjuka! Du är en super härlig tjej och din blogg är mega bäst! Fortsätt som du gör och ta aldrig åt dig, haters allways gonna hate finns tyvärr inte så mycket att göra åt saken. Hoppas iallafall att du får en fortsatt trevlig helg och att den där idioten slutar skriva såna kommentarer kram!

Reply
Emma

Fyfan vad det finns störda människor! Det hon säger ät ju fan skrattretande för att det är så jävla stört. Hoppas att hon skäms rejält nu! :D

Du är så himla bra Kenza!

Reply
rtr

“Postat av: halloo
haha men det stämmer ju faktiskt xD

Nej men ärligt talat, sen ska du spela lite sådär ”dum” och inte cencurera ordentligt. Woupsieeeeee, visst? Du är inte bättre du,”

^THAT!

Reply
anonym

vilken idiot asså okej om det hade vart om nåt om din kläddstil inte fan vet jag men herrreguuuudd om nåt sånt där WOW man måstee juh bara tycka att hon/han ee helt sjuk i hjärnan. PS: älskar deeejjj kenzaa ! <3

Reply
Natalia

hahaha, don´t listen to that kind of people Kenza is just so annoying, and Anna, she shows it, because she CAN!!! Kenza is where she is because of her hard work!! And she can do whatever she wants with her blog, if you dont like it…dont read it!

Reply
Kenza

Hej Kenza, du är den vackraste på jorden! OCH du är inte bara vacker du har världens finaste personlighet! Du är både rolig, utåtriktad och är dig själv hela tiden. Ser upp till dig! Love you <3

Reply
sara

låt henne lägga upp ip adressen egentligen borde du inte strukit över ip adressen över huvud taget, låt ungjäveln skämmas!!!!

Reply
Sandra

Vilken liten penis han måste ha om han tycker att den skulle få plats i en navel :P Jösses.

Reply
ebba

Jag tycker din blogg är asbra men ärligt talat… du borde täcka över ip-adressen bättre!
Fattar att du vill visa upp det här men ändå, är det inte olagligt att lägga ut ip-adressen så att den syns?
Eller jag vet inte, tycker bara att du borde täcka över adressen för säkerhets skull och radera kommentarerna med den!

Men asbra blogg ändå!

Reply
Jessica

Jävla no-lifer som bara är avundsjuk! Men virgina – oskuldsvagina? I think, but I might be wrong…

Reply
Anna

Alltså, herregud vilka människor det finns! Tycker du ska skaffa Facebook som kommentarsfält, då kommer nog inte de där personerna våga stå för sina åsikter längre ;)

Reply
Fatima

Det är en konstig avundsjuk människa, Kenza. Ta inte åt dig! Jag lovar när jag säger att du är en av Sveriges vackraste kvinnor. Så, menar jag det!! Annars hade jag aldrig sagt det. Du är perfekt precis som du är!!!
Sjuk människa som ens kommer på att skriva något sånt :S :S

Reply
Vi

Men seriöst, det här är internet du vet väl att det finns något som heter trolls va?
Kan svära på att många som klankar ner på dig via mail och kommentarer trollar dig som fan och du går på det.
Ta inte åt dig!

Reply
Sophie

i don’t know what you said about it in your own language, but those comments are so mean! those comments are just disgusting.. I hope you realise they aren’t true! (:

lots of love!

Reply
mandina

kenza.. nu lägger du ju ut personens mail igen.. jag tycker också att hon är knäpp men du verkar inte lära dig av dina misstag heller från förra gången då du skulle läfgga upp någons taskiga kommentarer..

Kenzas svar: Hehe det är inte hennes riktiga mail och ipadressen leder inte hem till henne. Chilla lite nu! Kram

Reply
sofia

hahahaha jag skratta också när jag lästet! Men till den där “hanna” så säger ja bara Haters only hate the people the can’t be, ore the people the can’t have ;)

Reply
rebecka

Ja jävlar, svinkass engelska + random bisarr iakttagelse av Kenzas navel = 5 minuters asgarv. Tack för det! Härligt ändå att det största fel trollet kan hitta på dig är storleken på din navel.

Reply
piano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH JA DÖÖR FAN HERREGUUD, TYP RYMT FRÅN MENTALSJUKHUSET? :P
nej men Kenza due snyyyggaste tjejen ja har sett så ta inte åt dig , liixom wtf hur kom alkohol ner till din ”virgina?” HAHA nej fyfan asså…

Reply
Roya

Vilket liv människan har haha. 02.04 , 04.22?
Ganska sent väll? :) Heheh, älskar din blogg Kenza!<3

Reply
ida

Där kan man tala om sjuka kommentarer. Dock tycker jag inte man hänger ut någon, du tar åt dig lite väl mycket och borde kunna ta eftersom det är ditt jobb och isåfall lösa det på annat sätt och typ anmäla. Men man får ju stå för vad man säger när det är så sjuka grejer det gäller. Ingen vet väl vem hon är bara för ip-adressen.

Reply
erere

“Hehe det är inte hennes riktiga mail och ipadressen leder inte hem till henne. Chilla lite nu! Kram”

det kan ju vara någon oskyldigs mail som nu folk tror tillhör haterns?

Reply
Victoria

Måste säga att det gör mig jätteledsen att se att människor skriver sånt där. Så äcklande och hemskt att man ens kan ta sig tid och lägger ner energi på att skriva så till dig/om dig. Visst att man inte ska ta åt sig, men det kan va svårt att inte göra det alls, då det är väldig grova saker den här personen skriver som är skrivet i syfte att göra dig illa och få dig att må dåligt. Usch det gör mig jätteledsen. Tycker du är en jätteduktig och vacker bloggerska som dessutom verkar vara väldigt stark, ambitiös och målinriktad. Cred till dig, Keep up the good work=)

Reply
Therese Linnea Ericsson

Förlåt, men innan var du verkligen en förebild! Vad hände med att e-postadressen inte publiveras & sånt? jaha …. Man får gå vidare. Du är säkert en förebild för andra, men Inte för mig. Inte längre.
Och publicera inte min ip adress nu, är du snäll. Tack.

Reply
Elin

HAHA! det är garanterat en kille med väldigt liten penis som skriver!! JÄVlIGT liten..om den ska rymmas i en navel..

Reply
Fanny

Håller också med Anna, alla storbloggare får stå ut med skittaskiga kommentarer, men du är den enda som hänger ut de som skriver dem i egna inlägg så att du sedan kan få 100 postiva kommentarer, bekräftelsebehov eller vad?

Reply
readme

Hon som kommenterade är som hon är, Kenza är som hon är. Alla är olika, och vi tar saker på olika sätt. Bestämmer Kenza sig för att lägga upp kommentaren, så gör hon det. Kanske en av hennes sätt att ”försvara” sig. Så säg inte vad som är rätt och fel. Hon har sin egen syn på det. Låt Kenza få vara en människa!

Reply
Sandra

Ett konstigt sätt att uttrycka att man är avendsjuk på dig! xD
Älskar din blogg <3

Reply
ameliediamond.blogg.se

Hmmm… nu blir alla svenskar skit shockade xD grejen är bara att det här inte är så pass konstiga meningar för att komma från en american, vilket det säkert gjorde. Jag vet, då jag har bott där så pass mycket. ;) Säkert en 9 årig tjej som skrivit det också. Inget ovanligt alls, Sverige…

Reply
adriana

asså seriöst mår du bra? det är inte första gången någon skriver sånt till dig så varför ska du lägga ut ip adressen? ska du göra det varje jävla gång någon skriver nåt dåligt? tyvärr alla kan inte älska dig! du la ut det för du vill känna dig behövd! känna dig skyddad! SKAFFA HJÄLP MÄNNISKA FÖR SÅ BRA ÄR DU INTE, FÖR SÅ FIN ÄR DU INTE, DET KMR ALLTID FINNAS MILJONTAL ANDRA SOM ALLTID KMR VARA BÄTTRE ÄN DIG! TEAM HANNA!

Reply
Camie

Tycker att det är bra att du lägger upp detta Kenza :) Får absolut skylla sig själv, man ska inte stå ut med all skit:)

Reply
Fuck u Kenza!

Fan du blir bara mer o mer patetisk Kenza! Snart är du lika ökänd som tex Kissie! Pantad afrikan-brud va fan kunde man förvänta sig! Hora!!

Reply
F

Heh lika löjligt och pubertalt att “råka” censurera liite för långt ner. Kommentarerna var ändå rätt harmlösa och komiska, märks att det är någon bra mycket yngre än du själv som skrivit dom, så varför ens lägga ner tid på det? Det faktum att du visar ip:n tyder väl bara på att du tog åt dig och på något sätt vill ge igen?

Du har gjort samma sak förr med ip adresser, lärde du dig inget utav det?

Reply
Frida

Du som är en så pass stor bloggerska borde veta att man kan bli polisanmäld av att lägga ut en IP adress sådär.

Reply
Frida

Du som är en så pass stor bloggerska borde veta att man kan bli polisanmäld av att lägga ut en IP adress sådär. Det spelar väl ingen roll om den leder hem till hennes adress eller inte. Är det olagligt så är det. Du borde veta bättre

Reply
annie

fyfan va elakt att inte byta bild åtminstonde, man kan ju se hennes ip nummer. Jävlar va du e dubbelmoral ??

Reply
namn behovs Ej

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahahahahahhahahaha vilken SJUK människa

Reply
Beatrice

Jag gillar din blogg jätte mycket, men blir faktiskt lite besviken över att du sänker dig så lågt och läger ut någons ip adress?! :S

Reply
maria

HAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH sjuka människor det finns, jealous fuckers, personen verkade fan gilla det där med naveln wtf -.- hahahahahahha you rock Kenza!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*