• header

Två töntar ute och går

Haha vi skäms ihjäl, men vi är iallafall väldigt varma! Vi hade tänkt dra in till stan (inte i våra ziperaller haha) och käka brunch men bestämde oss för att handla och göra det hemma istället. Det blir oftast mycket godare då! :D

20111218-131657.jpg

84 Comments

Evelina

Alltid mysigt att hänga hemma och laga lunch med bästa vännen! Bästa som finns ju :) Skratta runt och fåna sig haha.. Å alla mina vänner är bortresta, blev lite avundsjukt nu..

Reply
inspireme ♥

Haha! :) Härligt. Tänk för några år sedan, då hade man nog skrattat åt idén kring onepiece! Gå runt i en sparkdräkt utomhus liksom! :)

Reply
E

Kenza! Kan inte du berätta om spöket du såg när du var utomlands med Mirre? Jag har hört om detta men aldrig sett dig skriva om det sålänge jag läst din blogg… (berätta bara om du vill , jag tor dig för jag vet hur det är. <3 kramar!

Reply
Nina

Hej Kenza.. Onepiece ser så ursköna ut. Hade gärna skaffat en sådan, men det kommer nog dröja ett tag innan jag tar modet till mig att ta på mig en sådan. :P Då kanske den inte är på modet längre när jag skaffar mig en. :D HA en underbar dag! Älskar din blogg. Jordnära och bra.

Reply
Sarah

Haha kommer ihåg när jag var inne i Sthlm och hade på mig min onepiece haha fick massa blickar vid plattan ;)

Reply
amal

HAHAHAHA! vad mysigt med ziperall och med bästis blir det bättre ju! ;) Ha det bra nu puss! <3 :D

Reply
J

Har alltid typ hatat onepice.. Men älskar leopardmönster så måste ba fråga vart din vän köpt den :o Eller om någon annan vet vart den finns? =)

Reply
soff

Haha sköna! Har en liten fråga, vad kommer din jofama-skinnajacka (den röda) ligga på för pris ungifär? :)

Reply
Anna

Haha! :’) tycker alltid det är så hemskt när folk seriöst går med sånna på stan och tycker att dem är fly! Tur att ni har lite självinsikt iaf :D

Reply
fanny

tycker att du borde uppmärksamma musikhjälpen lite grann nu innan det tar slut, du som har en så stor blogg som når ut till så många borde verkligen använda den till sånt här då det kan påverka på väldigt bra sätt!

Reply
Sticky

Jag måste bara säga att jag tycker att det är lite av en besvikelse, att ingen av er storbloggare ens har nämnt “Musikhjälpen” och tipsat era läsare om den goda saken de kan bidra till. Vet att Egoina skrivit om det och skänkt ett bidrag till aktionssajten, men annars har det varit helt dött från storbloggarnas sida.

Synd när det förmodligen hade varit till stor hjälp.
*Besviken.

Reply
Manda

Hej, du har en fantastisk blogg! du är otroligt fin och jätte fin personlighet. jag hoppas att du får ha en bra jul! du får ha det bäst Kenza! Puss.

Reply
Bernice

Jag brukar springa runt i min rosa ziperall överallt! ;) har t.o.m haft den i skolan! fast då var vi fyra kompisar som gick tillsammans! haha :)

Reply
Maria

Gud va mysigt!!
Asså jag har en fråga, och jg har endå läst din blogg i 2,5 år nu,men när du säger jag och bästis: vem e bästis? De har jag aldrig fattat! Snälla svaa va heter hon, hur ser hon ut? Eller är de en kille kanske?
Tack på förhand massa pussar <3

Reply
...

Haha, fegisar! ;)

gick lixom me syrran i våra ops på tågstationen idag, såe de e väl igt att skämmas för? ;]

Reply
Celine

Mysmysmysmysmys! Har precis beställt en Ziperall som kommer lagom till julafton! Längtar tills jag kan se lika cool ut som du :D

Reply
jenny

Hej kenza!
jag älskar din blogg, du är bäst. Jag är nog ditt största fan av dig och din blogg. Jag har en fråga till dig, jag har också en blogg och jag skulle vilja ha en bild längst upp på bloggen på startsidan ( som du har). Men jag vet inte hur man ska göra. Vet du? det skulle verkligen uppskattas om du svarar.
Ps. jag har en blogg jennyaberg.blogg.se och jag skulle nog skrika av glädje om du skulle börja läsa och kommentera. Jag menar hur coolt skulle det vara.
Älskar din blogg, svara gärna på min fråga om du har tid.

Reply
Malin

Heej! Jag undrar om du tycker man ska köpa en one piece eller ziperall! One piece är ju mycket dyrare..men är det värt att köpa en sån? Är ziperall lika bra? Det skulle vara jättesnällt om du kunde svara! :)
Kramkram

Reply
Lovisa

Hahah, här i USA kan man klä sig precis hur som helst det är ingen som bryr sig om du går med en clownnäsa på stan eller med stringtrosor och topless på stranden, helt sjukt! =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*