• header

Klaaaar!

Nu är jag klar med alla julklappar! Det känns jäkligt skönt att slippa stressa de sista dagarna innan jul som jag annars brukar. Brukar alltid köpa julklappar i sista sekund.. :P

20111219-183309.jpg

20111219-183315.jpg

106 Comments

Kajsa söderlund

hej kenza. Jag Undrar bara om du skulle kunna lägg upp ett inlägg om hur du sminkar dig och vad du andvänder för smink, tacksvam för svar. Kram.

Reply
Fanny&Clara

Du är verkligen den snyggaste kvinnan i världen, helt sjukt!
Skulle du kanske kunna visa några snygga outfits som man kan ha på julafton/nyår? :) kraaam

Reply
Ella

Din kappa är verkligen jättesnygg! Fattar inte hur du kan hitta alla fina kläder hela tiden…

Reply
Erica mendez

Gud vad skönt att du köpt sista klapparna. Och riktigt fin blogg har precis börjat läsa den! Gör du någon slags länkbyte det skule göra Min dag :D
Pussar och kramar ;)

Reply
jennifer

Hej, jag undrar hur det funkar att ha med Mani i affärer och sånt? Jag har själv en hund så det skulle vara användbart med lite tips på vilka ställen han kan följa med på osv. Kram

Reply
Dixi Wonderland

Hatar att jag inte kommer kunna få tag på den jackan ;( Brukar aldrig köpa något som någon bloggare har men den va riktigt fin! Hittade den på New Look men där fanns den bara i kamel och rött och jag ville ha den i svart ;(

Reply
Soulmade

Hej!
Vi är 4 tjejer som har startat upp ett UF-företag som säljer unika handgjorda smycken till ett bra pris!
Vi säljer halsband, armband, örhängen och ear cuffs som är inspirerade av dagens trender. I slutet av vårat UF-år planerar vi även att skänka en del av vinsten till Rädda Barnen.

Hoppas ni kikar in på våran hemsida!

Reply
A

undrar också hur det funkar med hund inne i stan och så? har precis skaffat en och blev jättenyfiken nu när jag såg att du har kunnat ta med dig Mani i affärer, berätta gärna mer! :)

Reply
Fanny

Vill du ha en laserbehandling? Laserbehandlingen tar bort tatueringar du ångrar, fula ärr, födelsemärken och värk i kroppen. Något för dig?

Reply
parmida

Haha det är tvärt om för mig! jag köper julklappar nästan 2månader innan!haha jag vet inte vrf! men jag ska köpa mer snart! jag älskar att köpa julklappar! det är så kul! haha<33

Reply
saara

i love your blog! you look like a sort of hollywood star ;) it’s nice that you write so much because im going to read anything that my swedish mark would get better :)

Reply
Julija

Jag bara älskar att du tar med dig din lille buse nästan överallt! Så mysigt att ha med sig dem små liven! Puss och tack för en underbar blogg!

Reply
Aisha

Din röda jacka! ;///

New Yorker, dreamjacket.
Har alltid viljat ha den, får vänta och se vad jag får i julklapp :3

Reply
LYNN

Gud va smala ben! :o :)
Du passar jättebra med dendär jackan, hade gärna velat ha en sån! haha kramar :)

Reply
Maria

Hej!

Du klär dig alltid så snyggt! Jag ska på dop i Januari o har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Jag börjar få lite lätt PANIK, om du har tid och lust någon dag så får du jätte gärna komma med förslag till mig! Ha en God Jul! :)

Tack för en fantastisk blogg!

Reply
Jag

Jag handlar och handlar men tycks aldrig bli klar med julklapparna men ska vara glad för din skull :)

Reply
Michaela

Jag hatar att handla julklappar. Jag köper till mina syskonbarn:) Annars ingenting. Men jag klarar inte av julstressen heller. Fin du är i jackan för övrigt.

Reply
Matilda

jättefin blogg!!
i min blogg skriver jag om allt från cheerleading till mode till fester, fotar med systemkamera! :)

Reply
I

snäääälla kenza, jag har en mode kris och behöver seriöst hjälp av sveriges absolut finaste och snyggastklädda tjej! jag har julavslutning nu på onsdag och noll fantasi när det kommer till vad man ska ha på sig.. jag vill inte vara överdrivet fixad, utan jag tänktr mig något enkelt men åndå fint.. jag vore jättetacksam för svar, helst innan onsdagen dårå.. många kramar och hälsningar till dig & tack i förhand

Reply
Tabita

Är också alltid ute i sista minuten.. Handlade de första för några veckor sen o tänkte att de var skönt o bli klar i tid för en gångs skull.. men nä.. så blev de inte.

Reply
Robert

Jag såg dig på Pressbyrån vid ÖStermalms torg men blev lite osärker om det var du. Du är väldigt professionell måste jag säga. Du är inte alls snobbig utan har ett varmt leende. Det får oss beundrare att inte känna oss underlägsna. Fortsätt med det.

Roberg

Reply
jaaadu

Jag dööör av tristess, du är ju as tråkig :p, till och med jag som inte diggar dig så värt mycket har börjat sluta besöka din blogg. Detta kommer inte vara för evigt och det har till och med Alexandra lagt märke till och sagt själv att “Kissie” karakärten måste mogna med åren, dämpa ner med festerna o.s.v. Smart tjej för hon ordnar upp sitt liv och har en plan B.

Tips på vad du kan göra för att förbättra bloggen inför nästa år, Ordna körkort,börja studera, gör mer välgörenhets grejer och byt poser på dina bilder. sista inlägget från mig, trevligt och irritera dig ett tag, lycka till med allt

Reply
Johanna

Men tar du med dig stackars hunden och julhandlar?!
Och i affärer??? du tror verkligen att du får göra som du vill, och ingen har något att säga till om!
HUNDEN KLARAR SIG HEMMA SJÄLV I 6 TIMMAR!!!!!!

Reply
Sara

Tjejer som skriver här ovan om Kenzas kappa/jacka. Sant att den nästan är helt slut i Stockholm men Uppsalas New Yorker har fått in många i både svart, någon grön/grå aktig färg och den rödrutiga. Den kostar som hon säger 539 kr. Gå och köp därifrån vetja. Köpte min svarta där igår i strlk 36. :-)

Reply
martina

hej! jag undrar bara om du tar med dig voven in i klädesaffärer också? om man får de :)

Reply
E

Hej! Jag måste bara fråga, får man verkligen ta med sig hunden ut och shoppa? Jag lämnar alltid min hemma, men det känns ju onödigt om det nu är så att man får ha med sig dom. Har också en liten chihuahua :)

Kram!

Reply
ida

Tvärtom för mig!! Jag brukar vara färdig, men är det inte i år! Hatar julstressen!! Sista dagen går jag inte ut i allafall!!

Reply
liss

åå älskar jackan :) skulle in och köpa den förra veckan men då hade någon annan tagit den sista 5 minuter innan jag kom in. Lite sad face på de.
Älskar din blogg <3 skulle vilja se dig mer utanför bubblan, mer utvidgade bilder så man ser vad som händer runt om dig med :) kram och God jul :) huge hug Liss

Reply
E

Till alla som kommenterat om Mani: Står det ingen skylt att hundar är förbjudna är det ju bara att fråga om det är tillåtet att ta med sig hunden in i affären?! Och Mani kanske mår bättre av att följa med än att vara ensam hemma. Mina hundar däremot skulle bli jättestressade av att följa med på stan, men alla är ju olika.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*