• header

Köpa sista julklapparna…

Nu ger jag mig ut i all slask och möter upp en vän. Vi ska julklappshoppa! Jag har några personer kvar att köpa till, sedan är jag helt färdig. Ska även springa förbi posten och skicka ner ett paket till min syster + familj i Skåne. Hoppas det hinner fram innan jul! :D

Senare ikväll blir det middag med min pojkväns familj så jag blir borta ett tag, men ska försöka mobilblogga lite. Puss ♥

 Ok stelaste bilderna evörrrr haha (iallafall den första) men jag hinner inte ta några bättre. Måste springa iväg!

95 Comments

elin

Hej Kenza! Måste börja med att säga att jag verkligen älskar din blogg, du inspererar mig!
Tänkte fråga vad du ska ha på dig på nyårsafton?!
Tips vad man kanske kan ha på sig?
Tacksam för svar! Pussar

Reply
Emma

Du är så fin!!:)
Hoppas du hittar alla klappar och att du får en fin kväll :)

Reply
fridaa

Heej Kenza !
Jag har 2 frågor !

1. Vart är den svarta toppen ifrån ?
2. Är det äkta päls i Jofama by Kenza 7 ?
LOVE U !
kram

Reply
Moa

Jobbar du för jag menar du har så mycket fina saker som e ganska dyrt bara en fråga.(Som din one piece)
Oc en annan sak det röda klänningen var super fin!:D

Reply
Amanda albino

Hej kenza! Jag har en liten underlig fråga. Jag har precis köpt mig att par Jeffery Campbell skor och får världens skoskav trots att det är rätt storlek. Tänkte bara kolla med dig om du med fick det i början och om du har några tips på hur man går in dom eller liksom inte får några skoskav?
Du går ju med dom till vardagen och jag skulle med vilja det.
Dom är så jäkla snygga så vill gärna kunna använda dom flitigt.
Tack på förhand för svar :)
Kram Amanda

Reply
Sassa

jag tycker du liknar Beyonce på något sätt! Jätte vacker! Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans, och hur blev ni tillsammans? :)

Reply
Felicia

Alltså ååh.. du har boobies fastän du är smal, smal midja, nyckelben… Jag är så avundsjuk så det är inte sant. My god.

Reply
Molly

Jag såg dig åka uppför rulltrappan i tunnelbanan och ville så gärna hinna säga hej, men var inte tillräckligt nära. Ville i alla fall säga att du verkar som en riktigt härlig och bra tjej!
Kram:)

Reply
my- FOTO/mode blogg.

Hej Kenza! :)
Måste bara berätta för dig att jag verkligen gillar din blogg jätte mycket, och att den är jätte bra! jag beundrar hur du vågar gå din egen väg och din fina klädsmak. LOVE TO YOU! hoppas du läser detta & aldrig slutar blogga!
Haha, får väll passa på att önska dig en god jul och et gott nytt år.

Kram!♥

Reply
Matilda - Fotoblogg

Vänta, vänta. Det där är inga riktiga ögonfransar vah?
Isf, om dom är fake, kan inte du visa hur man gör dom så otroligt snygga och verkliga!? :)
//Matila

Reply
ELIN

hej på dig. jag har alltid undrat varför du har tokiohotel bilder i bakgrunden. hehe. gillar du dom? eller varför har du det? hihi kram <3

Reply
aliceee

om man ska till stockholm och vill träffa dig, vars kan man då träffa dig en vanlig vardag? :) tacksam för svar, kram♥

Reply
Emilia

Vad fin du är! jo då, den hinner fram till jul för sista datumet är dem 21:a december. Kramisar

Reply
Lena

Jag vill ha en sådandär vanlig svart tight tröja med trekvarts ärmar och sådandär urringning som du har :) Var har du köpt din? Kramar och god jul :)

Reply
Nellie

Har du några julklappstips i år? Jag har några julklappar kvar att köpa, men jag har ingen aning om VAD jag ska köpa! Lite hjälp skulle sitta fint! :)

Reply
Sandra

Hej Kenza!
Är dina ögonfransar så där långa eller har du ofta lösögonfransar? :)
Förresten! Vann en guldfynd-tävling där man kunde vinna ett av dina smycken, blev så jäkla glad :D
Kramkramkram

Reply
Miranda

Du är alldeles underbar, kan inte förtså hur man kan vara så vacker som du :) jag undrar hur du lagar ditt hår? vad använder du för produkter? om du skulle kunna skicka svar för mej :) skulle ha en massa frågor, hur du t.ex. lagar dina ögonbryn? om du skulle kunn laga en makeup video var du visar hur du mejkar dej. Hälsningar från Finland! <3

Reply
elina

Kan du ge några tips på julklappar i ett inlägg? Har köpt en sak han vill ha men vill ge något mer, gulligt typ, eller mysigt

Reply
Soulmade

Hej!

Vi är 4 tjejer som har startat upp ett UF-företag som säljer unika handgjorda smycken till ett bra pris!
Vi säljer halsband, armband, örhängen och ear cuffs som är inspirerade av dagens trender. I slutet av vårat UF-år planerar vi även att skänka en del av vinsten till Rädda Barnen.

Hoppas ni kikar in på våran hemsida!

Reply
Filippa

Kan du inte visa hur du har plockat/fixat dina ögonbryn? Vet att du har lagt upp på hur du fixar dom, men lät du dom växa ut jätte mycket innan du plockade dom såhär? Dom är vrålsnygga!
Tacksam för svar!

Reply
hemlig

Heej kenza! , jag älskar dig och din blogg!:D , men jag undrar hur länge kommer du att blogg ? :D (L) ( det är (L) betyder hjärta! :D )

Reply
Christine

Du er alltid så sinnsykt vakker, Kenza! =) Både på innsiden og utsiden! :) Ønsker deg en gledelig jul! Klem fra Norge =) btw, du har helt sikkert skrevet det tidligere, men kan du være så snill å lage et innlegg om hvordan du pleier å stelle/ordne håret ditt? Du har alltid så nydelig bølger!

Reply
Johanna

Snälla Kenza, uppmärksamma lite välgörenhet nu i juletider. Det finns så många som har det så illa ställt…

I vår familj blev det bara välgörenhet i år, och jag säger inte att alla måste göra likadant men kanske man kan avstå ifrån kopiösa mängder julklappar och skänka lite åt andra som har det sämre?

Reply
Sara

Hej Kenza. Hur länge dejtade du o Aleks innan ni blev tillsammans, alltså från den dagen ni träffades till ni blev ‘officiella’ :)

Reply
vilma

så fin blogg du har och du är så fin <3 Jag har bara en fråga hur får du så många läsare för jag har en blogg och jag har nästan inga läsare snälla kan du ge tips på ett sätt eller vill jag att du kan berätta hur du startade din blogg :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*