• header

Middag

Vi har varit på middag hos min pojkväns familj! Firat en serbisk högtid. Massor med mat och bus med tjejerna. Jag hamnade som vanligt med dem i ett annat rum framför en Disney-rulle, haha..

Nu blir det mys hemma med pepparkakor och mjölk. :D

20111219-203451.jpg

Jag och tjejerna

20111219-203456.jpg

Min killes skolfoto i nian. Haha kolla skinnkavajen och det rakade mönstret i håret….jag dör!

104 Comments

amal

aww vad söta tjejerna är och du med! :) hahaha vad sööööt Aleks är på bilden! <33333 Ha det så bra nu Kenza love you! <3 puss!

Reply
felicia

är det inte lite läskigt att skriva om ditt liv när nästan hela sverige läser. Okej men väldigt många, hahha jag skulle nog itne kunna klara av det :) Iallafall har du finaste bloggen :)

Reply
Sofia

Kenza!

Det har nog ingenting med inlägget att göra, men TACK för att du är en så fantastisk förebild för hela våran generation. Har läst din blogg länge just för att du verkar vara ärligt godhjärtad.

Älskar att du uppmanar yngre till att ta hand om varandra, det behövs fler som du. Tycker du förtjänar all din framgång tusen gånger om (:

/Läsare

Reply
carolina

Jag har också varit hos min killes familj och firat sveti nikola. Super mysigt och underbart god mat! :)

Reply
Melissa

Hej Kenza. Vet inte om du har hört men just nu ryktas det om att jullovet i skolorna ska bytas ut mot vinterlov och ta bort de traditionella firandena av jul i skolan. Alltså ingen ska berätta för barnen varför vi firar jul eller ingen julmat i skolan för att en stor procent av barnen inte firar jul på traditionellt svenskt vis. Tycker detta är jättetråkigt för de barn som firar jul. Tycker att man ska kunna kombinera firandet så det passar alla. Vad tycker du? :)

Reply
Nikolina

Sveti Nikola? Åh va kul att ni firar sånt tillsammans :D<3
Pussar och kramar!

Reply
s

Hej Kenza! Jag älskar din blogg, och har följt den i nästan 4 år! sjukt länge haha! Jag vet att det här kanske är för mycket att fråga eller be om men skulle du kunna skriva om du t.ex. någon gång har haft problem med kompisarna, tjej-drama, eller någon gång när du känt dig nere? Jag vet att det kanske inte är något som alla vill dela med sig om, men jag själv har det inte så lätt och jag skulle gärna vilja veta hur du gjorde för att bli så glad som du är! Hur du tar dig igenom svåra saker? Skulle hjälpa mig så mycket, skulle ge mig lite hopp om att det liksom blir bra.. Låter töntigt, jag vet, men nu har det varit jobbigt ett bra tag och jag flyr alltid till din blogg när jag behöver tröst. Jag tänker liksom, en dag blir jag lika glad som Kenza. Kram, ta hand om dig och god jul!

Reply
Caroline

Inte ofta jag kommenterar bloggar, Men måste bara säga : du är så sjukt skön, får mig alltid ett skratt när jag läser din blogg ( & en satans massa inspiration när de gäller mode, smink osv ) Hahahaha nu kom jag och tänka på hur mycket jag garva när du la upp en typ “serie” där du pratat i telefon och skrev typ “men näe gumman har du ätit bajs nu igen”
Du är helt enkelt galet AWESOME! Puss & löve :)

Reply
CH

Jagvet vad ni firade hahaha :D för jag är oxå serb ! hahah!

älskar din blogg, så vacker är du och snälll !

Reply
nana.

Hello :) I follow your blog all the time and lovee your style.. PS. Happy St. Nikola :P

Reply
nana.

Hello :).. I follow your blog all the time and love your stylee.. PS. Happy St. Nikola :p

Reply
nana.

Hello :).. I follow your blog all the time and love your style.. Ps. Happy St. Nikola :p

Reply
Vendela

Gud vad roligt att få fira högtider från andra kulturer! Intressant :) Nu blev jag också sugen på Disney, kanske ska se om Pocahontas för hundraelfte gången… ;)

Reply
Josse

Hej Kenza! Varför kör du aldrig på en “ur kenzas garderober” längre? Skulle vara kul att se några sådana inlägg nån gång hihi! =)

Reply
empa

omg , måste bara berätta min dröm!!
jag var och skulle bada på nå ställe och då så jag dig och din kille sitta i ett badgrejs som hade ett nobelpris för att du alltid var där :)
och då kom jag direkt och kramade dig, och sen gick jag ut efter ett tag och sen kom jag in igen och ville ha din autograf.. <3<3 och sen typ pratade om det uttalades Kinza eller Kenza x) ahja och sen satt vi där och pratade och så :)))
den kändes så verklig!

Reply
Victoria

hej, då jag märkt att du ofta nämner ”min man” i din blogg undrar jag & som jag undrat länge om ni är gifta ? :o

kram :)

Reply
claraaa

Haha omg! han såg likadan ut då som nu! (förutom skinnkavajen och mönstret i håret hahah)

Reply
Katie

Vad kul Kenza:) Själv var jag också på en serbisk högtid hos min pojkväns bästa kompis:) Hoppas du hade trevligt :)

Reply
Claudia

Hej Kenza! skulle du kunna lägga ut bilder från då du var liten? Skulle vara jättekul att se :D puss <3

Reply
ida

Precis som jag, hamnar alltid med barnet i ett annat rum!!
Småtjejerna ser ju upp till stortjejen!! Snygg din kille var!

Reply
Ronja

Vad söt bild på dig och flickorna :) Hahahaha bilden på you maan. Fast han är sig lik, inte jääätte stor skillnad! Alltid kul med gamla fotton :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*