• header

Mama Africa

Ikväll åt vi på Mama Africa inne i stan! Vi hade bara hört gott om denna restaurang så förväntningarna var höga. Jag fick i mig både pumpasoppa till förrätt, stekt springbock till huvudrätt och sedan deras egna brownie meed vaniljglass till efterätt. Jag är så mätt att jag har ont i magen nu haha. Och om stället levde upp till våra förväntningar? Oooja! Det var sjukt gott, trevlig personal och underbar stämning. Ett liveband spelade härlig musik och de var så bra att vi köpte deras skiva! :)

Nu ska vi sova. Imorgonbitti ska vi ut på äventyr! ♥

78 Comments

Stina-Lee

Du är fin! ♥ Jag kan tänka mig att du får massa inspiration av att vara där nere, vem annars uppdaterar mer på semestern än vanligtvis? Hihi. Intressant att följa er på denna resa hur som helst, trevligt med bilder på omgivningarna och folket.

Reply
Olivia

Mama Africa, var i Victoria falls i somras och då åt vi på en restaurang med samma namn, måste ju vara någon kedja :D Va kul! Sjukt god mat där med! Men det var det ju överallt i Afrika vi var ;D

Reply
Carl

Hej! Kan du inte snälla beskriva hur Du tycker att en kille ska klä sig? Kanske ha lite style tips då och då till oss killar (straight) (:

Reply
Mikaela

Hej.
Jag undrar fortfarande om du bara and änder riktigt smink?! Dvs make up store kicks varor och sådant eller typ blandar med h&m s?!
Tacksam för svar!
Kolla gärna in på min blogg och lägg in en kommentar!
By the way! Du är såååå humlas söööt!
Fråga hur får du så långa ögon fransar?!
Gillar dig!

Reply
LINN

man blir så sjukt sugen på att ut och resa när man ser alla dina fina bilder! och sjukt sugen på mat såklart…

Reply
maja.

vad hette bandet? Finns de på youtube eller något? Jag gillar afrikansk musik men det är alltid svårt att veta vad man ska leta efter liksom. KRAM

Reply
- silly dreamer

Jag var redan hungrig innan, nu blev det ännu värre. D:

Till alla är därute, som är trötta på att alltid känna sig ensammast i världen och hanterar med den där jävla ångesten.
Hör av dig. Ensam må vara stark, men tillsammans är vi ännu starkare, vi alla behöver stöd i kampen mot den där jävla ångesten – och jag finns här om du behöver hjälp.
– sillydreamer.blogg.se

Reply
shnirty

haha nu har du ju det där konstiga facet (hakan/käken) som du trodde mingelfotograferna redigerat haha

Reply
Emma

Jag tycket att det är en sånn härlig känsla att vara så mätt så att man kanpat kan stå… :P

Reply
Kristina

Jag har en fråga, hur vågar ni äta allt nästan när ni är utomlands? Jag skulle inte våga..

Reply
Tenzia

heej kenza! för länge sedan gav du ett tips om en sida med många fina text tatueringar och jag skulle bli jätteglad om du skrev upp den igen, för jag ska tatuera mig men vet inte vad det ska stå! den ska sitta där megan fox har sin på “axeln”! och förresten du är sjukt snygg måste bara säga det! :)

Reply
Martin Skoog

Hej Kenza. Vill bara säga att jag älskar dig/din blogg, och du skriver skitbra. Hoppas 2012 blir bra för dig. Vill du hitta ett nytt favvoband nu när du lämnat Tokio, så kolla in Kings of Leons senaste skiva, den är fantastisk, tror du skulle gilla dom om du gav dom en chans! Och angående ditt synfel/hörselfel, båda går att träna upp. Och båda kan bli hela igen. Operation är urdåligt. Linser likaså. Sträck på dig själv, och träna upp din blick, och sluta använda linser. Så kan du träna ögonen rätt igen, för visst hade du väl inte dålig syn som barn? Anyways. Keep it up girl! http://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0

Reply
Nadira

Hej vill bara säga att du är en av de vackraste personerna jag någonsin sett, och att du är marockan gör mig stolt liksom för marocko. På nåt sätt ser jag dig som en sorts “förebild”, du har liksom lyckats i livet och allt det och jag skulle verkligen dö för ditt utseende, kvinna bli modell! Fett kul att åka till sydafrika, alltid velat och ska såklart nån vacker dag, verkar ju skit kul av din beskrivning och allt det! Undrar förresten en sak, hur länge har du och din kille varit tillsammans? Tacksam för svar, kolla gärna in på min blogg.

Reply
fokis

Hej det är jag !!! jag undrar vad det är för någon tatuering tu har vid ahnden?……
och det ser himmla kul ut och jag vill åka dit jag men vi är så många så det kostar runt 60.000 att flyga för oss:(

Reply
Anna

Känns det inte läskigt att äta springbock? Det är ju inget fel med, det är vad de käkar där, men det är ju inte riktigt vad man är van vid :)

Reply
sofia

så snygg kenza! kan du snälla inte visa när du kommer hem hur du gör dina ögonbryn? förändrar ens utseende till så mycket bättre!

Reply
Monet

Det finns en annan afrikansk restaurang i kista som heter Mama Africa. Jättegod mat med eritreanskt ursprung. Ni borde pröva på! :)

Reply
Karolina Nilsson

Wow hur underbart som helst verkar ni ha! Va gärna med och tävla på min blogg i Januari så kanske du kan matcha din snygga kavaj med en vinst från mig ;-)

Reply
sören ändel

Shit man ser verkligen att du har gått upp i vikt… lugnt med maten va kinsa

Reply
MissAnki

Nostalgi, var där för 5 år sedan och när jag ser denna bild känns det som om det var bara någon månad sen. Drar också tillbaka till Sydafrika i april….längtar!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*