• header

Yatzy

Vi spelar yatzy på balkongen och väntar på att bli upphämtade! :)

20120102-132205.jpg

20120102-132211.jpg

103 Comments

Anna

Kenza, I like that you posted a bit about the culture and that you were so kind to donate things to the children. You are a good person!! I must be honest, I thought you only had fashion in your mind but that’s not true and I am very glad! You have a good heart :)
And South Africa is beautiful, isn’t it? Have fun! :)

Reply
Philip

Hoppas att ni får en om inte trevlig, så i alla fall en nyttig och väldigt intressant dag. Alla har inte en lika stor tur som oss som är födda och uppvuxna i ett rikt land.

Reply
Amanda

Hej Kenza, visste inte riktigt hur jag skulle kunna skriva till dig så jag komenterar :). Skulle bara vela fråga dig om du vill länka den här videon på när min kompis sjunger. Hon är så sjukt duktig och jag vill att så många som möjligt ska kunna se den :). Hon skulle verkligen bli glad då och jag med :) KRAM
http://www.youtube.com/watch?v=RsNZFL-5Kz4

Reply
Anna

STOR cred till dig som är på semster men ändå bloggar mer än dem andra fjollorna!

Reply
Jennifer F

Det är helt fantastiskt att läsa om dina dagar i Kapstaden. Du är en fantastisk människa med ett stort hjärta av guld. Du är en inspiration och förebild, och jag talar nog för många! Jag hoppas att ni idag får besöka ett barnhem. Ha det bra där borta, och ta hand om varandra. Kram Jennifer

Reply
Antonia

jag kommer ihåg att vi brukar spela yatzy i skolan när läraren inte har någonting att göra, men det är kul :D

Reply
Ida

USCH vad orättvist vill också dit! :)

btw gå in på min och min kompis blogg deonormala.blogg.se

Reply
Lena

VIlken upplevelse du var med om i Afrika. Vilken god gärning av dig att köpa glass. Dom säger ju “You make the world a better place by making yourself a better person”. Härligt inlägg du hade under i alla fall! Får oss alla att tänka lite extra på de mindre “fortune”

Reply
- silly dreamer

Åh, ni ser ut att ha det så mysigt. Hoppas allt är bra!

http://sillydreamer.blogg.se/2012/january/utkast-jan-2-2012.html#comment

Jag ber alla läsa det där inlägget. Inte för min egen vinning, utan just för att jag söker andra som är i en liknande situation. Snälla, ta kontakt med mig innan det går lika långt som det gjorde för mig.
Jag ber om ursäkt för att jag använder din blogg som en sorts “reklam”, men jag vill nå ut till flera, förlåt.

Reply
fanny melander

skulle ni vilja visa bilder från den lilla byn med barnhem och allt är nyfiken ,kram

Reply
ellli

I saw this dress earlier today, and I thought at you emidiatly. You would look stunning in this! Love :D

Reply
amanda

snälla kan ja få svar på denna fråga : finns det bara hemsidan nelly.com eller finns det också butiken nelly ?

Reply
Emelie Åkerlind

Hej Kenza!
Jag har velat bli modell länge, jag är 14 år om bara några dagar, och 14 brukar ju vara den lägsta olden för att bli modell hos dom flesta. Jag är 174cm ungefär och är nöjd med min längd. Problemet är att jag inte vet hur jag ska börja, alltså, hur man blir modell? Liksom vart man ska vända sig?
Tacksam för svar♥

Kram.
/Emelie♥

Reply
Melanie

Du kunde ju ha bjudit ungarna på en redig middag som skulle hållt dem mätta under dagen än fucking glass. Visst tanken var fin, då förutsatt att man inte tjänar 200.000 i månaden så bitch please kom med lite mer innan du leker Moder Teresa, för glass hade jag som arbetslös till och med fixat till ungarna!

Reply
Love

Hej Kenza <3
Elsker din blog, den er super fed! – Hvor har du købt din kjole, PLEASE SVAR

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*