• header

3e januari 2012 – i Kapstaden

God morgon!

Klockan är halv nio här och vi sitter och käkar frukost. Idag ska vi ut på äventyr! Vi har bestämt tid med en taxichaufför som ska ta oss ner till Godahoppsudden, sedan titta på pingvinerna på östra sidan m.m. Detta är en tur som går att boka genom byråer men vi tyckte att den här taxichauffören var så trevlig, så när han frågade om vi ville åka ner med honom istället tvekade vi inte en sekund. Han är här ifrån och känner till ställena här så det är ju skitbra!

Vi blir borta några timmar och sedan blir det sol & bad. Och ikväll ska jag försöka hinna ladda upp alla bilder från besöket i township igår. Har massvis med fina bilder på alla vackra glada barn. Ha en underbar dag! ♥

79 Comments

Jörgen

Ni har inte funderat på att ni kan bli rånade…….!!!! Man skA ALLTID ÅKA MED DEM SOM ARRANGERAR UTFLYKTER DÅ KOMMER NI SÄKERT FRAM…
Hoppas ni inte blir robbade av taxi chaffisen för det e det klassiska beteeendet att vara jättetrevlig o vilja hjälpa till o sen kör er till en avlägsen plats där hans kumpaner väntar o där det kan sluta med mord….

Reply
saga

Nej gud vad man blir avundsjuk!!!
Jag menar SE PÅ PINGVINER i verkligheten!!!
Det är grymt coola djur det.
Jag hoppas att ni får en toppen dag<3<3<3

Reply
summerlily

Det är jättefint på Godahoppsudden! Det finns varningsskyltar för pingviner haha! och det finns verkligen pingviner överallt!! När jag var i Sydafrika var alla taxichaufförer jättesnälla men de tog små omvägar så att det skulle ta längre tid haha! :P

Reply
mathilda

fin bild vart har du köpt bikinin du har under har länge letat efter en sån <3

Reply
EmmaL

Måste bara säga det att du & Alex är så otroligt fina ihop <3 och ni verkar vara väldigt fina som personer med, ett hjärta av guld! Tänk om fler människor skulle vara så godhjärtade som er.
Ha en fortsatt bra semester!! Jag vill också åka till Sydafrika, verkar vara så vackert! Min pojkvän va där förra året och han tyckte verkligen om det.
Kram till er! :)

Reply
Emma

var är den snygga bikinin ifrån?? :) har typ letat överallt, måste kirra en till sommarn, inte långt kvar nu vettu…:P

Reply
Ariena

Oh jag hoppas verkligen resan går bra. En vännina till mig var i turkiet och de grundlurade dem, sa de skulle åka dit de ville men körde ut dem i ingenstans och ville att de skulle betala 3 gånger så mer som det skulle gjort och sen när de vägrade betala för han också kört dem fel med flit då dumpade han dem där och så fick de vänta några timmar på att en buss skulle hämta upp dem..

Hoppas ni har en ärlig och trevlig taxiförare! Annars var han väldigt gullig som erbjöd sig!

Reply
Therese

Lyssnade på Over the Rainbow med Israel Kamakawiwo’ole när jag såg den här bilden. Helvete (!!!!!) vad jag vill åka utomlands nu. Hoppas din resa är fantastisk, Afrika är så vackert.

Reply
- silly dreamer

Önskar vi hade fått se ditt leende på bilden!

sillydreamer.blogg.se
Min blogg som handlar om hur jag försöker hantera min ångest, mina tankar och kampen att bli frisk. Jag ber även er, som också känner sig ensammast i världen, att höra av er.
Ensam må vara stark, men tillsammans är vi ännu starkare.

Reply
Bernice

Den där amerikanska flaggan överdelen du har under tröjan, är den en bikini eller? vart kan man köpa sån? :) m.v.h Bernice

Reply
amanda

Hej kenza ! Jätte fin outfit. Var är bikinin ifrån och ungefär hur mycket kostar den?
Ha en jättebra semester !
Kram Amanda <3

Reply
Linnéa

ser en skymt av din fina bikini,
har du någon aning om vart man kan köpa den? :)

Reply
emelie bengtsson

Åh allt låter underbart! Är jätte avis! Jag la märke till den skit snygga bikinin du har på bilden, var hittar man den?

Massor av kramar från emelie! :)

Reply
Mathilda

Jätte bra blogg men jag blev jätte kär i hela denna oufiten, Kan du inte skriva vart kläderna kommer ifrån. Tack på förhand :)

Reply
Elin

Vart har du köpt din USA bikini??
Såå sjukt fin:)
Ps
Du är verkligen jätte fin!!

Reply
Mathilda

Gud vad skönt du ser ut att ha det! Var haar du köpt bikinin som du haar under tröjan?
Ps: Du är JÄTTE fin jag AVGUDAR din blogg! <3
Kram

Reply
Lina

Älskar dig Kenza du är så vacker och bloggar jätte bra!
checka in min NYA blogg också: linajasim.blogg.se

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*