• header

Ny kavaj

Den här finfina kavajen fick jag i julklapp av min man! Älskar den. Den är från H&M, toppen från Nastygal, shortsen från Levi’s och svarta låga Converse.

157 Comments

- silly dreamer

Jättefina bilder, bra kontrast till bakgrunden!

Min blogg som handlar om hur jag försöker hantera min ångest, mina tankar och kampen att bli frisk. Jag ber även er, som också känner sig ensammast i världen, att höra av er.
Ensam må vara stark, men tillsammans är vi ännu starkare.
sillydreamer.blogg.se

Reply
Ida

Jag älskar dig Kenza, du är en av dom snyggaste människorna på jorden, men har även en sådan underbar personlighet, och vissa bloggerskor brukar utnyttja sin berömmelse, men du struntar i allt sånt och gör din egen grej, älskar även din stil, du är fantastisk! <3

Reply
emilia

gud så fin du är! vill också åka utomlands! kavajen är så fin! finns den kvar? :)

puss & kram!

/ emilia

Reply
Mikaela

Älskar oftast din klädstil och outfits. Men det här va inge snyggt tyvärr! Shortsen – ja! Kavajen – ja! Converse – ja. Men inte tillsammans med toppen eller varandra.. Puss

Reply
Josse

OOh så fantastiskt fin kavaj!
Jag flyttar till LA om 20dagar(wooho!) längtar så sjukt mycket till värmen :D

Reply
Malin

Superfin kavaj!
Jag bor i skåne och idag öser det ner. Vi har hittills inte haft någon snö alls i vinter och börjar tro att det ska regna hela vintern igenom.
Hoppas därför du njuter för alla oss skåningar därnere i värmen!

Kram

Reply
Ida

Hej kenza, vet att du bär många bustiers, och funderar på att köpa en, men är rädd att den ska glida ner väldigt mycket, ska man köpa den eller låta bli .. <3

Reply
Julia

Hej! Jag har för mig att du har haft hål i naveln förut, stämmer det? Jag hade hål i ett halvår innan jag bestämde mig för att ta ut den. (ungefär ett halvår sen). Har fortfarande ett litet ärr, som en mörk prick. Undrar bara om du också har det eller om det försvinner helt sen? Kram!

Reply
Yada

bara så du vet så uppskattas det verkligen att du uppdaterar så ofta som du gör! jätteroligt :D

Reply
Tamia

Vad fin du är!! Undrar bara vart har du köpt dina levisshorts?! Jag bor i stockholm och jag har letat efter de överallt!:)

Reply
ellen :)

Hej Kenza, på Twitter följer jag “dig” men de är inte du eller hur?? <3 (: är de nån som bara skapat en twitter om dig??:O<3
Kram!
Ps: Grymt snygg kavaj!<3

Reply
elle

Skit snygg kavaj, vilken bra smak din kille har =) Blev genast tvungen att gå in på H&Ms hemsida och spana efter den, tyvärr så kunde jag inte hitta den. vad kostade den och vilket märke är det?

Reply
elin

Varför måste du skriva vad alla dina plagg kostar? Ingen är intresserad av priset, dock är du väldigt intresserad av att visa dina dyra köp och skriva att de kostade 8000 kr. Förstår inte riktigt detdär? Ingen annan bloggerska skriver vad deras saker kostar. Varför måste du göra det?
Peace!

Reply
Moa

Asså gud! jag bara älskar din klädstil, även fast jag nog inte hade haft råd att köpa så mkt av det. Men ändå!
och du värkar så shysst, du ligger inte å latar dig i solen HELA dagarna långa, inte alltid i allafall tror jag, I stället åker du till barn som inte har det lika “bra” som vi har de i sverige. Och jag vet inte om du hjälper dom men om du hade haft så mkt pengar till de tror jag säkert de hade vilja hjälpa lite i allafall. :)

Reply
Kerstin

Hej, vilka fina bilder! Var själv i khaylitcha (felstavat) och de va både hemskt men fantastiskt, ALLA var ju glada och trevliga! Har tyvärr en dålig nyhet, indiska oceanen och atlanten möts vid cape aghulas och inte godahoppsudden, dock väl värt ett besök! =) Ha det fint på Zanzibar, där är grymt! Simma med delfiner är en rekommendation om ni inte hade tänkt det redan!

Reply
Totto

Hej jag älskar dina outfits!! kan du inte göra några outfits som du har och skriva billigare, liknande alternativ, jag har ju tyvärr inte råd med 10 olika Jeffrey Campbell skor och Levis jeans!!

Reply
Amina

Härliga bilder du tar! Är de system kamera du andvänder dig utav? När ja redan är igång så tänkte jag fråga angående Jeffery Campbell skorna du har. De är slut på nelly, har du någon sida du kan tipsa om som säljer jeffery skorna ? Ha de bäst!

Reply
antonio

näh fifan du e skitful mannen,
min tjej är en riktig snygging
de kan jag lova $$$$ ;)

Reply
Linnea

Woow så snygg :-)

Hoppas du har haft en bra resa eller komr få :-)

Kramis !

ps: Du är en så inspererande tjej :-)

Reply
hanna

Riktigt fin var den!
du verkar ha det så bra, hur länge är du borta?
Och hur gör du och din man för att inte börja störa er på varandra när man lever så tätt som man gör på en semester!
kram

Reply
Louise

Finns den där kavajen kvar på zara eller är den slut och har du köpt den på dam eller trf? Tacksam för svar. Super snygt!

Reply
mica

JAG ÅKER TILL SYDAFRIKA OCH KAPSTADEN OM 3 VECKOR! Nu blir jag riktigt taggad! :D Någon resturang eller plats du rekomenderar?? kram

Reply
M'

Skit grym du är!!!
Kolla min blogg jag har gjort ett inlägg om dig! Älskar din klädstil men kolla in, arbetade länge med det inlägget!

siistersfourlife.blogg.se

Reply
Random. ^^

Hej kenza , har en fråga om dina shorts
tror de var ett par från runawaydreamz!
Men är inte riktigt säker var.
vart haru köpt dom?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*