• header

NUNGWI

Det finns inte så mycket att blogga om när jag är här. Vi ligger ju mest och latar oss i solen och käkar massa mat haha. Så bloggen får lida lite här på Zanzibar-semestern, men jag ska försöka få ihop någon outfit-bild till er imorgon!

Här här iallafall en bild från stranden idag, i min snygga bikini från Style by Tyra. :)

Ha det fint allihopa ♥

236 Comments

Maria

Wow Kenza you are so sweet and beautiful! Please put more photos of you in the beach! love you xoxo maria

Reply
Natalie

Vilken fin bikini!
Hoppas du har det bra och får mycket sol och bad
borta i Zanzibar. <3

Reply
Adele

Så på Style by Tyra, men de hadde ikke bikinien:( vet du om den kommer inn igjen? Hvor mye kostet den? :-) den var så utroolig fin! Elsker bloggen din Kenza, du er perfekt!!

Reply
g

vart har du köpt den randiga långklänningen du hade på dig för några dagar sen? :)

Reply
matilda

älskar bikinin , köpte en likadan ( fast troligen kopia) i Ao Nang centrum ( thailand )för 40 svenska kr :)

Reply
Elin

har letat efter den bikinin väldigt länge nu, men hittar den inte någonstans! vart har du köpt din? verkligen jättetacksam för svar!!

Reply
fara

Måste säga att… du har faktiskt förvånat mig, tidigare har jag endast haft intrycket att du är ytlig, åker utomlands till spanien, marocco, thailand osv bara för nöjen skull, som sagt ytligt.. men att se hur du beskriver dina erfarenheter och att du är insatt i det har motbevisat mig allt detta.. Du verkar ha mognat mycket mer tycker jag, och va kul att du tycker om resan hittills! Tummen upp Kenza! Du verkar ändå vara medveten om saker o ting, glad över att jag hade så fel :)

Reply
sandra mikalsen

säger bara det, Fuck vad jag är avundsjuk. vist allas liv är absolut inte perfekta men jag vill verkligen leva ditt för en dag! Och snygg är du då också. Ha det bäst, för här sitter en som ser upp till dig. Bammsekram från Mig Sandra Mikalsen. Önska mig lycka till med mina drömmar.

Reply
Olivia

Hej kenza, jag har varit inne och kollat på style by tyra och den bikinin finns inte där( den du har på bilden då). är den slut och om den är det, vet du om och när den kommer tillbaka? hade varit jättesnällt om du svarade!! du är världens vackraste och har världens bästa blogg! kram

Reply
Julia:)

Hej:) Hur gör man så man inte kan kopera bilder på bloggar sådär som du har? Om man har en blogg och så lägger man ut en bild och man inte vill att någon ska kopiera hur gör man då?

Reply
h55

Hej Kenza!

Jag och en vän planerar att åka till Kapstaden i April och kommer troligtvis att vara där i 2 veckor inklusive restid till & från Sverige. Vad gäller hotell så är vi ute efter något i medelklass. Skulle du tipsa om hotellet som du och din pojkvän bodde på inne i stan? I vilken prisklass låg det? Har du något annat tips (på hotell, turistbyrå etc.) tas det mer än gärna emot!

Jättetacksam för svar!
Tack på förhand!

Reply
Andrea

Jätte fin blogg du har! Gå gärna in på min, du behöver inte läsa men det skulle vara roligt om du kunde gå in på min blogg och bara kommentera vad som helst. Det skulle vara roligt för mig att veta att du läser min kommentar nu… och speciellt roligt att DU gått in på MIN lilla blogg! Tack!
Fett snygg bikini föresten!

Reply
Maya

Herregud vad avis jag blir! <3<3<3
Det är ju jätte fint och varmt där borta!
men jag är glad för din skull , ha en bra semester!

Reply
Sofia - Sofias Inredning

Åh, Nungwi är ju supermysigt. Vi var två veckor på Zanzibar 2009. Fast vi var mest på Kendwa, amazing! Kan ju rekommendera att ni gör en dagsutflykt på kryddtur, det är mysigt :)

Reply
Clara

GUD ALLTSÅ DET ÄR SJUKT SÅ SNYGG KROPP DU HAR.
har du något speciellt sätt hur du brukar träna så du får din mage så platt, eller smala lår? :)

Reply
linda

HÄLSNINGAR FRÅN FINLAND!
Härlig bikini! din blogg är sjukt bra och jag läser den typ varje dag. Och vilken utsikt… lovelovelove :D

Reply
madde

Fin bikini! Kan du inte lägga ut hemsidor (länkar) från de hemsidor du beställer kläder från? Vilken hemsida finns dendära bikinin?

Reply
Anna

Har två frågor till dig.
1. Inte första gången jag frågar men jag undrar om du kan lägga upp några bilder från när du var yngre, runt 8-12?
2. Detta har ingenting med din blogg att göra men finns det en abercrombie & fitch affär i stockholm? ^^
Tacksam för svar. :)
Ha det bra på semestern, kram!

Reply
ida

Det finns ju bara mer intressant att se när du är på semester!! Bara mysigt att se vad du än gör så blir man avis!!

Reply
emma

super fin bikini ! jag undrar vart man kan köpa den ?
ps. din blogg är bäst ! :)

Reply
Joel Lindgren

Du ser så otroligt bra ut Kenza!
Kolla gärna in min blogg och lämna väldigt gärna även en kommentar!
Min blogg handlar om mitt liv och jag skriver mest om mode!

Ha det bäst!

Reply
emma

hääj Kenza, du är min idol!

– skulle du o Aleks dyka med vithajar elr är det nåt jag bara har fått för mej? :D

Reply
Johanna

omg, vilken fin bikini! :D
Kan du inte visa tips om hur man matchar en outfit så den blir lika snygg som dina någon gång? Älskar din stil!!

Reply
Beatrice

Anna (2012-01-06 19:43:18)

Nu är jag visserligen inte Kenza, men eftersom jag kan svaret på rak arm till din andra fråga så kan jag likagärna ta och besvara den.

Nej, det finns inget Abercrombie & Fitch i Stockholm, det som ligger närmst är isåfall Abercrombie & Fitch i Köpenhamn. Däremot finns det en affär som heter Hollister Co på Gallerian i Stockholm och detta märke har samma ägare som Abercrombie & Fitch. Om du vill ha mer information om dessa rekommmenderar jag deras egna hemsidor abercrombie.com och hollisterco.com
Lycka till :)

Reply
becci

Som övrig kommentarer så älskar jag bikini, måste få tag på en jag med. Måste säga att jag verkligen beundrar dig! Fortsätt som du gör! skit i alla äckliga männsikor som ska kristisera dig! Go Kenza! Och alla andra tjejer där ut låt inte andra trampa ner på er! GO GO! :D ha en trevlig fortsatt resa nu!

Reply
kajsa

snygg bikini där! och vacker kenza! :)
Kan inte du berätta/ge tips på att få en sådär fin mage som du har? :D

Reply
Sara

Åh vad fin du e KENZA!!
FAN VAD FIN bikini DU HAR!!!!!!
Ha en super duper bra semester KENZA!!!!!

Sara <3

Reply
Elli

Vilken snygg bikini! :) Vad skönt ni verkar ha det, själv ligger jag i snödrivorna och lyssnar på gråt-musik! :’]

Reply
Saida

Hej Kenza !♥♥, hur mår du ?? hoppas att allt är BRA :) själ så mår jag super bra :) jag tänkte fråga vart du köpte din USA bikini ifrån ?? :) ÄLSKAR USA :D men jag har alltrig varot där :( men ska kanske åka ditt :D♥♥

Reply
Madeleine

Vad roligt att se att ni åkte ut och såg mer än bara turistparadisen. Det känns mer meningsfullt att läsa din blogg när vi får se annat än bara mode och sol =)
Hoppas nu att ni har en fantastisk semester!

Reply
Bojan

Kenza jag älskar dig! Jag önskar jag var din fina händväska så att du kan bära omkring mig hela dagarna :))))

puss

Reply
Lejla

Kenza, älskar bikinin, verkligen skit snygg!! Men, den är slut på Style by Tyra, och jag undrar om du vet när den kommer in igen..? Tacksam för svar, har letat efter denna länge! <3

Reply
Emma

Oh det ser så härligt ut! man blir riktigt avundsjuk hihi :)

Åker till Cypern i maj och det ska bli så härligt! kan inte du skriva lite vad du tycker om dina resor som du har gjort och ge lite tips på vart man ska åka och så, skulle uppskattas verkligen!

Sedan till er som läser kommentarer kolla gärna in min blogg då den legat nere VÄLDIGT länge :(

Många Kramar Emma

Reply
Elinor

Men å, jag tycker ni skall titta runt lite på ön, det är såååå fint där! Mina vänner har varit där flera gånger och berättat om en massa zanzibar-äventyr och jag vill så gärna dit någon gång. Tydligen jättemysig atmosfär i byarna och fin byggstil i staden. Sen funderar jag på om det är bra med en USA-bikini i ett muslimskt land? Fast jag tror inte det är så starka känslor i Zanzibar som i vissa andra ställen förstås, men kom ändå att tänka på det :).

Reply
Jessica ;)

Hej! Jag har rätt nyligen börjat läsa din blogg
Och jag älskar den!!
Jag skulle vilja att du la ut mer tips om kläder
Och sådant för jag gillar din kläd stil. Kramar jessica ;)

Reply
Matilda

Tycker du är värd att ha en riktig semester och det innefattar ju att inte jobba ;) Men kul att du gör det iallafall, så gott du kan:D

Reply
Mathilda

Snygg bikka. men du är snygg så wtf!! Men ville säga att jag gillar din blogg, bor i bcn så behöver en bra svensk inspirationskälla för att inte tappa det helt! Nog för att de som bor här har en riktigt skön streetstyle men behövs lite svenska influenser också. I think. Ha en superskön semester och keep doin your thing hun!

Reply
Stina-Lee

Det ser helt underbart ut! Tänk att det där vattnet finns bara några (okej ganska många, men ändå) timmar bort med flyg. Och så befinner man sig här, i ett blåsigt Sverige. Njut, njut, njut :-D

Reply
Tina Wedin

Underbart! Vila njut och må gott och ät gott hehe..

Här regnar det och så.. ingen snö dock och det tycker jag är mer än ok :D

kram från Tina

Reply
Ella bensch

HAR ETT HETT TIPS VAD MAN KAN GÖRA PÅ ZANZIBAR!

Hej Kenza. Jag besökte Zanzibar för 2 år sedan och bodde också på norra sidan. Jag och min pappa hyrde cyklar en dag och då hittade vi ett litet litet stenbrott där de bodde massa stora sköldpaddor som hade skadat sig. De behöll dem där tills de att de var redo att ge sig ut i de fria igen. Jag älskar skölddpaddor, så jag fråga om vi fick bada med dom, och det fick vi såklart! Det bar en helt fantastisk upplevelse som jag verkligen rekommenderar, tog typ 10 min med cykel från där jag bodde. Ha en fortsatt härlig resa, Kram Ella!

Reply
My

åh gud jag e så avundsjuk det bara brinner i mig. du e så vacker, och det ser så härligt ut där! skulle älska att göra en sån resa med min pojkvän! ha det så skönt och njut medans du kan vara ifrån bloggen ett tag ;)

Reply
Emelie

Fanm vad avundsjuk jag blir när jag ser dina strandbilder. Vill också ut och åka till värmare breddgrader! :)

Reply
emelie

hej jag älskar din afrika resa,så mycket fina och vackra bilder -jag vii gärna se hur zanzibar ser ut..din blogg är bäst och då e jag en 36 årig 3 barns mamma kraaam

Reply
Annie

Hej !
denna kommentaren handlar inte alls om inläggen men jag undrar vart och hur du tjänade pengar när du hade blogg.se
har du några tips vilket man ska välja? :)
kram annie ^^

Reply
Sofie

Kenza,, måste fråga – hur är priserna på zanzibar,, har planer på att åka dit och hade gärna velat ha lite info!

Tacksam för svar!! (dock efter semestern – njuuuuuut)

You rock by the way ;)

Reply
Julia

Skulle du kunna visa hur den där bikinin ser ut bakifrån? Kanske låter konstigt, men vill liksom se modellen på trosorna. Skitsnygg!

Reply
Petra

Men herregud. Alla som frågar om Style By Tyra ska ta in bikinin igen.. är det inte LITE smartare att fråga dom? Jag vet inte, men jag tror faktiskt inte att Kenza har tillgång till deras inköpslistor och dylikt, speciellt inte när hon är utomlands.

Reply
Nejia

Vill sjukt gärna ha en sån bikini, men kan ej hitta de! Finns de inte att köpa någonstans just nu ?

Reply
Lovisa Forssman

Har läst mångas kommentarer om att bikinin inte finns på style by Tyra och undrar om den kommer in. Och om ni läser där så står det coming soon 2012, så ja den kommer att komma in.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*