• header

7e januari 2012 – på Zanzibar

Good morning sunshines!

Hur är läget? Här är allt bra. Vi tog en lång och mysig sovmorgon idag och gick inte ner till frukosten förrän halv elva! Skönt. Där åt vi pannkakor med nutella. :)

Nu är klockan snart halv tolv så vi ska ner och lägga oss i solstolarna! Det blåser idag med, speciellt nere på stranden så vi lägger oss nog vid poolen. Där kommer vi ligga hela dagen, dricka cola och läsa böcker.

Haha ja, det finns inte så mycket mer att skriva här på pensionärssemestern. ;-) Kan lägga upp dagens “strandoutfit” senare om ni vill. Och justja, har äntligen lyckats ladda upp bilderna från utflykten vi gjorde i Kapstaden! Internet är så segt här med men nu har jag fått upp dem, så kika in här lite senare. Puss! ♥

51 Comments

Ellen...

Hej jag älskar din blogg! Men jag tycker att du borde byta header för du är mycket snyggare när du har ledig/ vanlig klädsel! :)

Reply
Charlotte

åå inte klokt vad jag blir avundsjuk när jag tittar på bilderna asså! vill också utomlands tilll sol och värme! hoppas du har det jättebra på din semester iallafall!:)

Reply
Undrare

varifrån är den virkade tröjan eller västen där du är med 2 barn på starnden och visa typ peace märket!? Skulle gärna vilja veta sidan! :) tack

Reply
Ebba

Åh vad vackert ! :) har också varit utomlands nyss och saknar det som satan. Passa på att njuta :)

Reply
Victoria ^^

Du är så fin! Jag följer dig på instagram också och där har du lagt upp ett kort på dig med amerikanska flaggan på bikinin (skit snyggt!), undrar bara vart den är köpt? :)

Kram <3

Reply
FRUGAN

Härligt!! =)
Här är det bra, blivit kallare väder nu men igår lös solen så fint men ingen snö så långt ögat kan nå =)
Hoppas att ni njuter ORDENTLIGT nu, hihi!

Kram

Reply
E M M A

Låter ändå som om ni har det härligt i Afrika, även fast det inte händer så mycket. Det är ju skönt det också ibland. :)

Älskar hotellfrukostar, det finns liksom allt mellan himmel och jord. Speciellt när de har kockar som gör ens pannkakor/omeletter alldeles färska.

Det är kul att se att ni åker runt och är på ställen jag också var på när jag var i Afrika förra året.

Här i Stockholm har vi äntligen fått vår första snö. Yay!

Ha en fortsatt solig och härlig resa!
Kramar, Emma

Reply
Kira

Gud vilket fint foto!
Har du eller Aleks gått någon speciell fotokurs? Ni är ju skit proffsiga! :D

Reply
Molly Wiberg

Hej Kenza! Jag skulle gärna vilja veta när dom nya Jofama by Kenza jackorna börjar säljas och hur mycket dom kommer att kosta. Jag är nämligen väldigt sugen på att köpa en och vill inte att dom ska ta slut innan jag hinner köpa en haha!

Reply
Ella bensch

HAR ETT HETT TIPS VAD MAN KAN GÖRA PÅ ZANZIBAR!

Hej Kenza. Jag besökte Zanzibar för 2 år sedan och bodde också på norra sidan. Jag och min pappa hyrde cyklar en dag och då hittade vi ett litet litet stenbrott där de bodde massa stora sköldpaddor som hade skadat sig. De behöll dem där tills de att de var redo att ge sig ut i de fria igen. Jag älskar skölddpaddor, så jag fråga om vi fick bada med dom, och det fick vi såklart! Det bar en helt fantastisk upplevelse som jag verkligen rekommenderar, tog typ 10 min med cykel från där jag bodde. Ha en fortsatt härlig resa, Kram Ella!

Reply
linda

ni tycks ha en riktigt bra räsa! Blir så sugen på att räsa, men som tur så åker jag till florida om några månader :DD

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*