• header

Coconut band

Internetuppkopplingen här har fuckat ur totalt haha. Satt i två timmar efter stranden och försökte få upp bilder men det går inte. Sket i det, gick ner och käkade istället. Tyckte inte maten var så god idag så jag gav mig på dessertbordet istället och fyllde en tallrik med bakelser och frukt. :)

Nu sitter vi här och lyssnar på ett band som spelar. De heter Coconut band, andra bandet med det namnet vi träffat på. Finns ett i Ao nang, Thailand, med samma namn haha. Undra hur många coconut bands det finns ute i världen? :P

Nu ska vi se om det här mobilinlägget går att publicera. Hejdååå!

20120107-205148.jpg

63 Comments

Linda

Låter trevligt. Gjorde din kräftsjärtspasta idag! Så god! Har gjort den flera gånger och är säker på att denna gång inte var den sista :)

Reply
jennie

Älskar verkligen dina bilder, detta skulle jag också vilja göra! Jag är en tjej som har bloggat ett tag nu men jag blir så otroligt less på alla dessa gratis designer… kan tyvärr inte göra egna. Så jag tänkte kolla om du kan tipsa om vart man kan lära sig att koda designe? Sen undrar jag också om du kan tipsa om ett bra… (inte allt för dyrt) webbhotell? Jag skulle verkligen uppskatta svar! tack för en bra blogg, ha det bra (:

Reply
Nicoline

Å sköna snubbar dom där coconut band! Jag har alltid velat åka som volontär till afrika och när jag sett dina bilder så vill jag åka nu! Någon här som åkt som volontär som kanske kan berätta lite hur det är? :)

Reply
Moa

En liten fråga bara: Hur gör du för att blogga från mobilen utomlands, kostar det inte väldigt mycket?
Kram! <3

Reply
nastja

Thats so cute! This picture reminded me of my summer vacation whem my boyfriend convinced me to sing in karaokes, because he saw the award :)

kisses
Take a look at my new blog if you want to :)

Reply
Vicky

Du är otroligt fin och jag älskar din stil!
du skulle säkert se bra ut i trasor,
men dina kläder passar verkligen dig!
+ att jag kollar din blogg typ.. 4 gånger per dag :D!
min dröm är att du skulle kommentera min blogg,
men haha det kommer inte hända! ;)
kram!

Reply
Evelina j'

Hej Kenza!
Kan du så fort du hinner kolla din hotmail och svara på mitt mejl? :)
Är super viktigt, gäller om en Jofama skinn jacka jag vill köpa men vet inte riktigt hur jag ska göra.
Ha det bra!
Kram.

Reply
Maria

Har också varit i ao nang i thailand där min pappas favorit bar hette coconut bar, tänkte kolla om det var den du menade? Det bandet där var iaf jättegulligt då dom spelade en låt ägnad till mig, haha! Ha det så bra fina du!

Reply
Lilly

tycker att du har en fantastisk blogg Kenza!
Skulle bli glad om du orkade titta in på min blogg:)
Kramizar!

Reply
Frida

Om du menar bandet på Coconut bar i Ao Nang så tror jag faktiskt inte att de heter coconut band, tror att de heter Mai Thai Band. Det är min kompis kille som sjunger :)

Reply
Malin

Nejmen, dom verkar spela överallt på Zanzibar. Jag var där för 3 veckor sen, och då spelade Coconut Band på vårt hotell också. Fast deras leadsinger var kanske inte det bästa jag hört…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*