• header

Dagens

Såhär såg jag ut idag, dvs när jag inte låg och svettades i solstolen hehe. OBS, innan någon klagar, här på hotellet är det helt okej att visa benen.

Shorts från MinkPink, topp från chicy.se (skrev fel förut!), fransväska i skinn från kyssjohanna.se, vita låga Converse & RayBan aviators. Armbanden köpte jag på en liten marknad här på Zanzibar igår.

185 Comments

Matilda

EFTER EN PAUS HAR JAG BÖRJAT BLOGGA IGEN!! KIKA IN MIN BLOGG OCH LÄMNA EN KOMMENTAR FÖR ATT JAG SKA KUNNA KOLLA IN ERA BLOGGAR OCH KANSKE FÖLJA! :D

Reply
jennie

Kenza du är så otroligt vacker när jag ser bilder på dig ryser jag i hela kroppen.

Reply
Lotta

Hej, först skulle jag villa säga (de här som du får höra konstant)att din blogg är härlig. Det som jag länge funderat på är, att har du egentligen något negativt i ditt liv? Du skriver i allafall inte om något negativt (de är helt fine), men jag undrade bara.

//Finsk tjej

Reply
Dia-a

Du är så himmla vacker Kenza.. Gud har givit dig skönheten och ett underbar personlighet.. Du har ett stort och god hjärta… tänk på att du verkligen ger mycket..dvs kärlek …det så få människor som är som du…
stolt över att skriva detta inläg då jag tycker att du borde bli något inom Amnesty eller rädda barnen… du hade passat som det!!=)

Reply
Josefine i Cape Town

Min kusin som är 13 år och är här nere i Kapstaden och hälsar på från Sverige , hon har spanat efter dej hela dagen! Har frågat vad hon kollar efter och hon tittar om hon ser dej på gatorna! :) men om du är på Zanzibar förstår jag att det kan vara svårt att se dej här i Cape Town! Ha en fortsatt skön semester! //Josefine i Cape Town

Reply
Julia

Älskar din stil! Och din blogg. Du uppdaterar varje dag! Även om du är bortrest, därför älskar jag din blogg! Kraam <3

Reply
Hanna

Hej, hej gud vad söt/fin blogg du har! Och hela du är mega fin! Jag bara undrar om du vet vad man söker på för att få devote appen? :) Tacksam för svar!

Reply
småstadstjej

armbanden var jätte fina! synd att de inte finns här… men oftast är ju det unika vackrast, och det är väl det fina med det. ;) Hade i allafall gärna haft ett liknande armband.

Reply
Denise

Hejsan Kenza! Jag har en fråga angående det här med att det inte är okej att visa benen, gäller det även på stränder eller på stället där man ska t.ex. bada? :)

Ha det då fortsatt trevligt på semestern! Kram från Denise :)

Reply
Stina

Snygg som vanligt!

En snabb fråga bara, jag ska snart åka ner till Sydafrika, kapstaden. Hur var vädret, och var människorna noga med att man inte visar för mycket hud?

Ha det super gött på din semester, njut lite till oss andra :)

Reply
Emma

Verkar som om många menar att det inte skulle vara ok att visa benen pga att det är ett muslimsk område? Jag har bott i Östra Turkiet, långt borta från turister och faktum är att där går tjejerna i shorts om somrarna, har korta, uringade klänningar när dem går ut och festar. Alla samhällen utvecklas och förändras, och bara för att man är i ett muslimsk område, betyder det inte att man måste täcka sig själv för att visa respekt.

Reply
olivia

dra mig baklänges, jag tappar andan, jag dör! det där var lätt snyggaste outfiten jag sett på lääääänge :D

Reply
delle

skit snyggt! älskar tröjan tillsammans med väskan! du är grym kvinna! :D <3

Reply
Johanna

Du är så fruktansvärt vacker människa! :)
Nagellacks-tokig som jag är så är jag på jakt efter det perfekta rosa lacket som jag inte hittat ännu, så jag måste fråga vad det är för nagellack du har på dig på bilden? Märke och färg??
Puss o kram

Reply
gabriella

skulle bli jätteglad om du svarade!!
vart kommer nagellacket du har på dig ifrån?haha sååå fint! :D

Reply
Lina och Lollo

Vill bara säga att du är sjukt snygg! Har följt din blogg i mer än två år nu och din blogg är verkligen galet bra! Har en jätte fin klädstil och ger väldigt mycket inspiration. Ville bara säga det!

Reply
Zee

Du är på Zanzibar och har inte gjort annat än hänga på stranden? Känns som lite slöseri med tid….

Reply
Maria

Hej Kenza!

Jag undrar lite kring dina solglasögon.. I vilken modell är dem i? Är det unisex modell eller mans modellen? Och även måtten på dem? Jag letar som en tok efter ett par Rayban i lite oversized.. Lite svårt att veta över nätet.

Tacksam för svar!

Ha det bra!

Reply
Linnea ö

Hej Kenza ! Jag fyller år om någon månad och mamma undrar vad jag önskar mig , och då svarar jag : shorts som Kenza har! men jag vet liksom inte var man får tag på dom ……. Är minkpink någon affär i stockholm eller är det någon hemsida man köper dom !? Skulle bli tacksam för svar !

ÄLSKAR DIN BLOGG // Linnea

Reply
Nina

Sjukt fin outfit!.. Ville bara säga att du har världens finaste
Utseende verkligen ett dröm utseende. kram :-)

Reply
Sari

Alltså en grej jag bara inte fattar- VARFÖR ska man hålla på och “respektera” skitkulturer för? De respekterar ju inte oss kvinnor!! Och att du ens ska behöva ha en disclaimer till ditt inlägg för att folk annars skulle klaga på att du inte “respekterar” deras skitkultur är fan ännu mycket värre.

Den enda giltiga anledningen till att följa klädkoder (läs böja sig för förtrycket) är ifall man riskerar att råka illa ut själv om man bryter mot dem. Förtryck ska man dock inte blunda för, och definitivt inte RESPEKTERA!

Reply
L

Hej hej Kenza. Jag bara älskar din stil :D en liten fråga, men vart har du köpt dem där snygga shortsen? Hur mycket kostade dem? Haha tack på förhand! <3

Reply
Viola

Hej Kenza!
Eftersom att du har väldigt bra klädsmak och stil enligt mig undrar jag om du vet någon hemsida eller butik (som finns i de flesta städer) som har fina jeansshort, alla olika modeller – korta låga höga mm. Skule vara jätte tacksam för svar!

Ha det bra, kram :)

Reply
sandea

måste du jämt lägga upp så många bilder på dig själv!! nu när du är utomlands kan du inte visa hur det ser ut och allt också??
kram

Reply
Sara

Fin du är !
Men varför skulle man inte få visa benen? Det är väl inget muslimskt land eller nåt?

Reply
Lina

Åh har sökt efter exakt sånt där nagellack hur länge som helst, men hittar inte rätt. Vad är ditt för märke? :)

Reply
jennifer

jag hittar inte shortsen på minkpink kan du inte länka där dom finns? :-)
skriv gärna till min hotmail eller i ett inlägg

Reply
sofia

Skulle du kunna skriva ut var toppen du har på dig heter? :) ser inte om det är den du har på dig på hemsidan och jag bara måste ha den!!! tack på förhand!

Reply
Linnea

Skit snygg topp tänkte köpa en sådan och tänkte därför bara höra om du köpte din i färgen white eller i ivory? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*